Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

csak gyors bekukk, most szusszanok.
Emma alszik.

Natinak és Vivinek boldog hófordulót kívánok!

Emma olyan furcsa nekem... kicsit étvágytalan, meg olyan fura. Remélem, nem lesz beteg.

Nicike!
Sajnálom, hogy Lili beteg, remélem hamar túl lesztek rajta.

Nyűgös babáknak és anyukáiknak sok erőt, és kitartást!

apa dolgozik... :?

De itthon lesz szerdától!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Holnap én is mézeskalácsot csinálok... megköszönnék egy receptet... :oops: Tudom, hogy egy napot állnia kell, így majd hétfőn sütöm meg.

mindenki vigyázzon magára!
Sok puszi

Marcsi, Emma
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:07-kor.
Vendég

Vkata
Köszönöm a válaszod! Igen, folyton nyitott szájjal lélegzik sajnos, meg felhorkan néha és szorcsog egy kicsit. Hiába szívom, nem jön semmi. Plusz nekem is ki kellett venni amikor pici voltam mert bazinagy volt :?

Niki
Nagyon sajnálom Lili babát :cry: Remélem hamar helyre jön!! Én folyton attól rettegek nehogy egyszer az ügyeletre kelljen vinnünk éjszaka NÓrit... :?

Nekünk Baby Point V3 babakocsink van. http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.p ... _V3_200809
Vendég

Jobbulást minden betegeskedőnek!!!

Ami, miből gondolod, hogy én voltam az angyalkátok? :D

Kép
Kép
patr

Wera, Zsolti legalább egy hónapja szinte röfög, hiába szívom, nem jön semmi. Kata, és a doki nénink is azt mondták, hogy meg van duzzadva a nyálkahártyája a foga miatt! Pedig nekem mindig olyan, mintha tele lenne az orra.

Kép
Kép
patr

[quote]P írta:edig én még hálás lehetek, mert Jázmin nem csinál olyanokat mint Áron és Nóri!

Kiemelném azt a kicsi szót hogy MÉG!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Ezt a mézeskalit lehet én is kipróbálom, annyira csorog érte a nyálam!!! :D Pedig a csodatúrósat kérte tőlem a család a karácsonyi zabához. :lol:

Pati
Kérünk fotót a gyerkőcökről!!! :wink:
Vendég

Patr! Én is úgy gondolom, hogy Te vagy az!!! :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Sziasztok!
Bocs, megint csak futólag vagyok! Próbáltam végigolvasni mindent, de nem emlékszem semmire!
Viszont betegeskedőknek jobbulást!!!

Ma voltam fodrásznál! :) Egész jól érzem magam mostmár!

Ma amugy itt vannak tesómék (Anyjuk), azaz már nincsenek, mert elmentek az esküvőre, csak Anna van itt. Olyan édesen elgagyorászika m két gyerek egymással! :)

d.dodó

Andi! Vajon miből :lol: :roll:

Kép
Kép
patr

Jaj!

Elfelejtettem!

Kicsi Natinak boldog hófordulót!

Lilinek és Nórikának jobbulást!

AKata!
Mit kaptatok?

FMárti!
Mégegyszer köszi, nemsokára kitesszük a falra, olyan aranyos.
Lea jobban van? Aludt eleget?

Sziasztok
Vendég

Szilvi!

nekem is hiányzik néha, szerintem eez teljesen természetes.
Hogy lemenjek csak úgy, magam meginni 1-2 sört, megnézni egy filmet, aludni egyben 8 órát :lol:

De hát nem cserélném el a mostanira, mint ahogy te sem :lol:

Ha nagyok lesznek, lesz még módunk aludni :lol:
Remélem :)
Vendég

Orsi! Akkor nem csak én vagyok így ezzel, örülök neki!

Képzeljétek! Kijött az első foga Jázminnak. A jobb alsó metsző. Mellette is már nagyon fehér. A lényeg, hogy észre sem vettük! Bár lehet a rövidebb nappali alvások ennek voltak köszönhetőek. Épp ma gondolkoztam, hogy kéne vennem Dentinoxot, hogy ha hirtelen nyűgös lenne éjszaka kipróbálhassam. De persze elfelejtettem, csak Rolinak vettem orrcseppet!
Tényleg olvassa a gyerekem a szakirodalmat! Tegnap volt 6 hónapos!
:lol:

Kép
szly27

Wera, igyekszem, de éppen alkotok, csak szárad a lakk!
Szerencsére itt van Zsolti keresztanyukája, van időm ajándékot készíteni.

Kép
Kép
patr

Wera, ezt találtam, amint mindketten rajta vannak.
Kép

Kép
Kép
patr

Gratula Jázmin első fogához!!!!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Itt ülök a gép előtt, vissza tudtam olvasni, de a fiam nem hagy írni. Mászik fel az ölembe, utána pedig feszeng, hogy nem akar itt ülni. Ha apa hazaér talán lesz lehetőségem itt lenni, remélem lesz akkor valaki.
Mászik ezerrel, virágok betámadva. Ja, és anélkül, hogy segítenék neki, megkapaszkodik és feláll. Én hozzá se nyúlok! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
És tegnapra kijött az első fogunk. Reggel óta egy perc nyugtom nincs és persze egyedül vagyunk egyész nap!
Ha tudok később jövök!

KépKép
hene

PAtr! Köszi!

Hene! Gratula Gergő első fogacskájához! Nagyon erős kislegény! :lol:

Kép
szly27

Zsolti nagyon ügyesen áll!

Kép
szly27

Csak pár percre ugrok be most én is :? Megy a karácsony előtti hajtás, + Csabi mozgásfejlődése olyannyira beindult, hogy pillanatra sem lehet magára hagyni!!! Ma tenyérrel+talppal volt a földön, a többi testrészét kinyomta :shock: :!: :!: :!: Kész voltam! Már azt hittem, feláll... Nem semmi, hogy mit művel!

Wera!
Orrmandula-ügyben én a bizonytalankodó állásponton vagyok. Lilunak is nagyok a mandulái, legalábbis a garatmandulái. Emiatt volt gy.orvosunk, aki mondta, h majd ki kell venni. A köv. gyerekorvosunk már nem javasolta, mert nem beteg sűrűbben, mint a többi gyerek, sőt! Ő nem torokfájós, inkább hányós. Néha persze szörcsög, meg volt idő, amikor nyitott szájjal aludt, de akkoriban esténként megbioptronoztam, és jobb lett! Viszont mai napig nem tudom, jó-e, h végül nem vették ki az orrmanduláit, ill. a garatmanduláit :roll:

Nekem is lenne kérdésem:
1. ha idézni szeretnék itt a hsz-omban valaki hsz-éből, azt hogyan kell? Már csomószor próbáltam, és nem jött össze :oops:
2. iwiwen szeretnék minden ismerősömnek egyszerre küldeni üzenetet. Ez sem sikerült még, azt hogyan kell? :roll:

Nagyon köszi, aki segít!!!

Betegeskedőknek, lábadozóknak, lappangóknak sok-sok vitamint, gyógypuszit küldök, hogy Karácsonyra mindenki makk egészséges legyen!
Vendég

Jázmin fogacskájához gratulálok!

Gergő mozgásfejlődéséhez meg igenis, meg nemis, mert tudom, mit érez most Hene :? :roll: kb. azt, amit én :lol: :lol: :lol:

Zsoltika álldogálásához meg már nem is tudok mit mondani...
Vendég

Most olvasgatok vissza valamennyit...

Ami
én egy hétig-10 napig tutira adnám neki az antibiotikumot, a köptetőt még tovább.
Adél elég sokat van a pihenőszékben, pl ha kajálunk szinte mindig kijön velünk, nagyon szeret ott lenni, vigyorog ezerrel, de nem szokott hozzá szerintem...Mert pl elég jól eljátszik a játszószőnyegén is már ( kár hogy mindig lemászik róla és nyalja a parkettát-Nonó után szabadon)...

Semmi baja nem lesz -Lilinek, Nicike az antibiotikumtól, de a feleslegesen adott mégsem jó...Láza nem volt? Csak hurutosan köhög? Jó lenne ha látná fül-orr-gégész...

Orsi
, Teó angyalkától kaptunk egy nagyon ötletes bodyt, egy műanyag kiskönyvet, egy hűtőmágnest és egy képet Adéllal....Olyan helyes, majd lefotózom!

Véda, Hene: gratula a fiúkhoz, nagyon ügyesek! Adél is nyomogatja már a popsikáját az égbe! ( és mindig olyan helyekre bújik, ahová nem kellene és fogdossa pl a vezetékeket előszeretettel ... :evil: ) Sokáig nekünk se lesz nyugi asszem.

Gratula Jázmin fogacskájához!

Adél mostanság nem nagyon alszik napközben egy óránál többet....Így megint többször kell leraknom aludni...Pedig azt hittem ebben már kezd rendszer lenni. Mindegy különben jókedvű...és mászik ki a náthásból, bár még jó sokat tudok leszívni...

Kép
andkata

Sziasztok!

Orsi: Nagyon örülök, hogy tetszik a kép! Annyira izgultam, hogy otthon legyetek, mert akkora képet nem tudtam volna bedobni a postaládába. :lol: És örülök, hogy találkoztunk, ha csak így kutyafuttában is. :oops: Tényleg nem akartam zavarni, mert mégiscsak szó nélül állítottam be. Pedig Emmádat már nagyon szívesen megszeretgetném! :) Na majd egyszer remélem, sikerül hosszabban is beszélgetni.

Viviennek és Natinak boldog hófordulót!

Első fogacskákhoz gartulálok!

Titi, Ami, Pati, wera: Sorstársak!!! :lol: Mondjátok, mikor fog elmúlni ez a nemalvásos időszak??? Hihetetlen, hogy bírják a kölkök ennyire kevés alvással!!!

Titi: Köszi, hogy te is leírtad a tapasztalatodat! Az biztos, hogy neked 3x olyan nehéz, iszen van egy nagyobbad és egy kisebbed is, akivel foglakoznod kell. Szerintem teljesen érthető, hogy ingerlékenyebb vagy a fáradtságtól, ki ne lenne az a helyedben? Én is olyan voltam ma párszor, mint egy sárkány, aztán nem győztem elnézést kérni a páromtól. :oops:

Linda: Vibi nagyon vagány a képeken!

wera:
Nekem is nagyon fáj a derekam már hetek óta, és azt veszem észre, hogy egyre rosszabb. Utána kellene járni, hogy a mi a fene ez. Nórid nyakincához kapkodása mögött biztosan van valami, lehet tényleg a torka fáj, vagy "csak" kapar. Lányod és az udvarlója nagyon aranyos! :lol:

Pati: Köszi az újabb szép verset! Gyermekeid gyönyörűek!

Tegnap este talán összesen 3 órát ha aludtam. (Orsi, szerintem ez meg is látszott rajtam, meg a viselkedésemen, kissé szét voltam esve :oops: :lol: ) Fogalmam sincs, mit csináljak, mert Lea úgy sem alszik jobban, ha kap fájdalomcsillapítót, tehát ebből gondolom, hogy nem fájdalom miatt ébred többször. Persze lehet, hogy kipróbálok valami másik fájdalomcsillapítót is. Már azt is kipróbáltam, hogy odaveszem közénk, na ott sem alszik. :lol: Úgyhogy most keresek egy megfelelően erős ágú fát, amire felköthetem magam. :roll:
Ha van ötletetek, szívesen meghallgatom. :lol:

vkata: Köszi a receptet! Dórid hogy nyűglődik? Te tudsz aludni?

akata: Örülök, hogy Adélod jobban van!

Katák: Cataflam cseppet is szabad adni estére egyszer-egyszer fogzási fájdalomra? Vagy a Panadol is jó erre?

Most búcsúzom, megyünk fürdetni, pedig még akartam írni másoknak is. Majd még megpróbálok jönni, ha nem esek össze a fáradtságtól.

Pusssssssza
fmarti

Gyors bekukk!

Patr.! Azért gondoltam rád mert (ha jól emlékszem) te írtad,hogy a férjed járja a világot és máshol fogod feladatni vele!
Mostmár vald be!
Te voltál ugye???????
Ez a két gyerek gyönyörűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!

Gratula Jázminnak és Gergőnek a fogacskához!
Na meg Gergő mogásához!
És Csabiéhoz is!
Napról napra ügyesebbek ezek a cseppek és persze egyre veszélyesebbek!

Áron már nem nagyon marad a járókában,nyilván kicsi a hely!
Most mindenfélét leterítettem a nappaliba is,ott hempergőzött!

JAJ Szly! Ne is mond! Én sem adnám semmiért a mostani helyzetemet,de azért néha jó lenne egy kicsit a régi életemet élni!
Apáért voltam du.,hát igen jól érezte magát!
Aludt egyet és most vittem el az esti buliba!
Tök jó kedvük van.................
Irigylem! :roll:
Tegnap mikor Áron 2 órán keresztül üvöltött mondtam Apának,hogy na ilyenkor szeretnék elmenni egy jót mulatni,inni és elszívni egy doboz cigit!!!!!!!!!!!!!
Mint régen!!!!!!!!! :wink:
Persze ez a helyzet mindennél többet ér,de azért néha jó lenne!
Most megyek összedobom holnapra a húslevesnek valót,asszem Apának szüksége lesz rá!
És holnaptól egy hónapig itthon lesz,de asszem holnap olyan lesz mintha itt se lenne!

Majd még benézek ha drágám engedi!

Kép

Kép
ibm

Vidokata:akkor már csak mi ketten nem kaptuk meg a csomit?

Hene:Gergő nagyon ügyes!!

Már nekem is el kellett pakolnom a virágokat a szobából mert már kezdte rámolni,a szárogatót meg döntögeti :roll:

Patr:nagyon jó a kép a gyerekekről!

Kristikémben bujkál valami,a rosszaságon kívül,reggel,este be van rekedve... :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! A férjed nem lesz szabin?
Remélem Kristi nem lesz beteg, most volt....

Kép
andkata

Kata:mától van szabin 5.-éig :)
Köszi,én is remélem,de nagyon be van rekedve reggel,meg este...
Lehet hogy doki lesz belőle. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Egyenlőre adom neki a szopogatós strepsilst,aztán majd meglátjuk :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:08-kor.
Vendég

Köszi lányok.Átadtam Lilinek :D

Wera, csak azért kérdeztem a kocsit,mert mit össze hajkurásztam,egyszer láttam de a nevét nem tudtam, és sehol nem akadtam rá :twisted: aztán végülis a hauck ugyan ilyen csak nagy kerekekkel...Tudod ha nincs ló... :lol:

Kata, nem volt lázas, és még nem is köhög hurutosan.Száraz köhögés néha.Annyi h nagyon folyt az orra.a doki hozzányúlt a füléhez és elhúzta a fejét Lilit,de csak azért mert hideg volt a keze.
És nem is nagyon tudta mit adjon neki,sokáig vacilált mire az amoxicillinre rátalált a gépben,Szóval nem volt meggyőző.
Szerinted nem baj ha nem adom be neki?Meg azt se mondta meddig adjam neki,és azt se mennyit.A patikus számolta ki kg alapján...

nicike

Nórikának jobbulást.Remélem nem lesz semmi baja.
Nálunk nem volt még ilyen,de kérdezte a doki is h nem e nyulkál a füléhez,ebből gondolom lehet Ő is azért nyúlkál oda mert lehet fáj vagy kapar neki nem?

nicike

Most hétvégén is jár a postás ? :oops:

nicike

A hűtőben van a mézeskali tészta :oops: :oops: :oops: Köszi Kata!!!!!

Hene!! Hát ámulok!! Hogy a fenébe ilyen erős Gergő?? Viki csak....mindegy. Az életben nem fog A pontból B pontba érni. De C-be se hiszem..

Niki! Ki az a vörös csaj, aki piszkálja az msn-t? Már akartam kérdezni, de mindig elfelejtem.
Végül beadod neki vagy nem?

sz.andi

akata: Már Adél is ilyen ügyes? Hamarosan mászni fog ő is? Egyem a kis szívét!

kike: Jobbulást Kristidnek! Mikor látunk újabb képet Domiról?

Ami: Már nekem is eszembe jutott párszor, hogy biztosan alkalmas vagyok-e én szülőnek, mert néha nagyon nem azt érzem. Úgy érzem, nincs elég türelmem meg energiám, hogy mindig jókedvű és kiegyensúlyozott legyek, pedig mindig ilyen anyuka szerettem volna lenni. Vannak pillanatok, amikor visszasírom azokat az időket, amikor még csak ketten voltunk apával, és mindig azt csináltunk, amihez kedvünk szottyant. Nem voltunk bulizósak, mi inkább utaztunk, csak beültünk autóba és mentünk, az autóban aludtunk... szóval nekünk ez volt a kikapcsolódás. Most már a közeli CBA-ba elmenni is külön tortúra. :lol:
Ugyanakkor meg hiába éltünk át hasfájós sírós heteket apával, és most meg a fogzás vagy nem is tudom mi kísért bennünket, de nem adnám oda ezt a rosszcsont kölköt semmiért sem! Na meg apa is mindig azt mondja, hogy csak boldog legyen a gyerekünk, a többit meg majd átvészeljük együtt. Akármennyire is nehéz ez az időszak, biztos vagyok benne, hogy pár hónap múlva vissza fogom sírni. :lol:

vkata: Köszi a választ, akkor lehet, kipróbálom majd a Cataflamot is egyik este. Hátha... Mennyit szabad adni belőle egy 5 hósnak?
Nagyon szerencsések vagytok (ti is, meg akinek ilyen jó gyereke van :lol: ), hogy még eddig minden éjszakátok és nappalotok alapvetően nyugodtan telt. Remélem, ez a mai nap is csak átmeneti fogzási nyűg volt Dóritok részéről. :)

Nicike: Jobbulást Lilinek! Bár nem vagyok kompetens, de én azt olvastam, hogy orrfolyást a fogzás is okozhat. Tehát ha egyébként más baja nincs, inkább a fogára fognám a dolgot, mint fülgyuszira. De én tényleg nem akarok kotnyeleskedni. :oops:
fmarti

Márti:holnap nem megyek sehova,így ígérem csinálok képet :wink: képeket :)

Kép
Kép
Kép
kike

Ez nem az én napom a gép elé ülés terén.

Andi, nyugi, egyszer csak megindul Viki, és majd rohanhatsz utána, hogy pelust cserélj rajta!

Mennem kell, talán holnap sikerül ide ülnöm!

KépKép
hene

Köszi Márti, nem tudom mért tartok ennyire tőle h beadjam neki,mert nem tudom megmondani,csak egy érzés :oops:

Andi,nem tudom.
A vörös csaj egy jó barátnőm volt,aki bepróbálkozott apánál,apa elmondta nekem, erre a csaj azt mondta apa hazudik.
De anyám is mondta h vigyázzak vele...Senkinek nem hittem.És tényleg görény volt.Abba az egyben biztos vagyok,h problémás az uram,de SOHA nem menne más nőhöz!
Na és ez a vörös...szeret belépkedni az msn-emre.
Nem tudok jelszót változtatni,nem is lehet?

nicike

Szly gratulálok Jázmin első fogacskájához!

És persze Gergő fogacskájához is!

Kép
linda24

Véda, az iwiwen tudtommal minden címzettet be kell jelőlni sajna. Hosszú munka...

A másik kérdés: szöveg mellett idézet és úgy ki tudod elemelni...

Kép
andkata

Sziasztok!
Laura alszik már...... Anna még nem. Anyu küzd vele! 8) A fürdetést mindkettőjüknél mi végeztük Atival! :)

Gergőnek és Jázminnak gratula az első fogacskákhoz!

d.dodó

Véda: Idézet...... kijelölöd azt amit idézni szeretnél... majd itt a szövegdoboz fölött "IDÉZET" gomb, közvetlen mellé a kijelölt szöveg beillesztése, majd ujabb "IDÉZET" gomb!

d.dodó

Niki!

Erre a linkre kattintva bejön egy ablak. Jobb felső sarokban van, hogy bejelentkezés. Ott klikk és ha bent vagy, akkor tudsz jelszót változtatni!

http://g.live.com/0HE_TRACKSTAR_HUHU9/86004

sz.andi

Na talán az az, azt hiszem azon kell lennie!

sz.andi

Na, Andi megelőzött.
Igen, nicike, lehet jelszót váltani!

Dodó!
üGYESEK VAGYTOK A KÉT KISMANÓVAL!

Márti!
Én mindig azzal nyugtatom magam, hogy még egy 18 évest sem láttam, akit este kézben kellett elaltatni :lol:

És köszi mégegyszer.
Egyáltalán nem tűntél zombisnak!

Teszek fel 2 képet, ha nem baj
(az egyiken én is felfedem magam, de nem ér röhögni :oops: )

Kép

Kép

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Ági: NAGGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A JEGYEKET, NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT! Én ahogy Olivér sugárzó arcát néztem szó szerint bőgtem a meghatotságtól és a büszkeségtől! Nemrég még én voltam gyerekként ilyen koncerten, most meg az én gyönyörű nagyfiam tapsolt a dalok után....
Kép

Első gyerekesek: egyszer elmúlik ez a sok nyűg ami most van és sokkal, de sokkal jobb lesz és nem fogtok tudni betelni a gyerekeitekkel!!!! (persze most sem, de ez később fokozódik) Igazam van többgyerekesek. Lehet, hogy msot csak a hormonok dúlnak bennem, de csodálatos ez az érzés!

Ági még egyszer nagyon köszi! Ez mindennél szebb ajándék volt!!!! Olyan jó volt Olivérrel kettesben elmenni bulizni!

Levi Nagyon nehezen aludt el és csak hason hajlandó, ami nem is lenne baj, ha nem lenne megint taknyos. Ilyenkor mindig hamar megtelik az orra ha hason alszik.
Na megyek aludni Olivér még fent van szerintem most mellettem fog elaludni, mert tamás buliban van.

Bocsi, hogy nem reagálok senkinek, de hulla vagyok.

Szép álmokat mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Dodó: Annát csak hasra kell rakni és álomba dünnyöggi magát. már láttam Tamara ghogyan csinálja. Nem kell vele semmit sem csinálni. Bocs, ha ez változott volna, nem akarok beleszólni csak hátha segít.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Még jó, hogy menni akarokaludni Levi már fel is sírt.... Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita
Annyira örülök h ilyen jó napotok volt Olivérrel (és a pocaklakóval :lol: )! Olinak is biztosan hatalmas élmény volt! :wink:
Nagyon várom hogy Nóri is kicsit nagyobb legyen és lehessen vele mászkálni ilyen programokra meg mindenhova! :)

Helyzet nálunk:
délután felment a hője, nem nagyon (kb37,5) de adtam neki nurophent és utána vissza is ment. Nagyon nyűgös volt egész este, de fél 9-kor sikerült elaltatni. Azóta 4x sírt fel :( , ilyenkor ha megsimizem és visszaadom a cumit, megnyugszik.
Annyira édes! Ha mellettem alszik (mostanában egyre gyakrabban :roll: ) a bal oldalán vagyok. Aztán most hogy a kiságyban van, amikor sír és bemegyek hozzá mindig a bal oldalán fekszik, szeme csukva, hadonászik össze-vissza és keres. Ilyenkor úgy meghatódok hogy ennyire hiányzom neki ha nem vagyok vele... :oops: 8) :lol:

Orsi
Nagyon szépek vagytok együtt!!! :D

Pati
Zsolti hogy áll már! :shock: :shock: Nagyon ügyes! Ezt még Nóri nem csinálja. Ha felállítom rugózik mint a nikkelbolha! :twisted:
Írtad pár napja h most már fogsz neki adni minden nap vmi új kajcsit. Miket kóstolt már? Ízlett neki?

Linda
Annyira jók a kendős fotói Vivinek! Olyan kis tündér ez a gyerek!! Anyukádék biztos odalesznek tőle, főleg hogy már ilyen rég nem látták. Az enyémek is annyira várják már hogy menjünk.

Ami
Nekem is nagyon hiányzik hogy hirtelen felindulásból (vagy amúgy is :P ) elmenjek ide-oda mulatni egyet, kiengedni a gőzt. De hát pár év és mehetünk újra... persze az már közel sem lesz ugyanaz! 8)
Mi a Szentestét Maglódon töltjük sógonőméknél, 25-én du jövünk haza és 26-án reggel jön értünk apu. Még nem tudom mikor jövünk aztán vissza, valamikor jövőre! :lol:
Nálatok hogy lesz? Mentek rokonokhoz vagy ők hozzátok?
Csak fog azért segíteni Apa ha otthon lesz, nem? :? Kérd meg rá ha másképp nem megy, most már én is ezt csinálom. Viszont most nem lehet egy szavam sem, enyém apa szól nélkül főz, mosogat, vigyáz Nórira egész héten. Csak ámulok és bámulok!! :D Persze én így is el vagyok havazva, ajándékvásárlás, csomagolás, takarítás meg minden (és már több mint egy hete nem vasaltam!! :twisted: :lol: ) de ha most nem segítene tuti felkötném magam! :roll:
Vendég

Tita
Most átérzem mit élsz át Levivel már hónapok óta! Most Nóri is azt csinálja. Alig eszik, alig alszik... iszonyatosan fárasztó és dühítő és kimerítő és váááááááá
Vendég

Titi! Nagyon örülök,hogy ilyen jól sikerült a napotok!
Remélem Levi már alszik és reggelig fel sem ébred,és persze remlem te is ezt teszed!

Wera! Szegény Nóri!
Remélm nem lesz beteg!
Annyira édesek tudnak lenni,én még időnként sírva fakadok,de gondolom ez még jó darabig így marad!
Apa nagyon sokat segít már szerencsére,nagyon jól elbír Áronnal!
Nekem ennyi elég,a többit inkább én szeretem megcsinálni! :wink:
Még nem jött haza,úgy utálom,hogy inkább haza gyalogol mert addig szellőzik a feje!
Nem szokott inni csak ilyenkor,de ilyenkor úgy igazán,úgyhogy holnap nem nagyon számíthatok rá!
Du. annyi hülyeséget összehordott már,annyit röhögtem! :lol:
Áron most aludt el úgyhogy megyek én is,még megnézem ki nyeri a táncot aztán puppu,remélem reggelig!

Szép álmokat mindenkinek!

Ja! Kari! szokásos,24 itthon,25 Anyósék de estére hazajövünk.

Kép

Kép
ibm

Werus remélem Nonó nem lesz beteg.

Én is megyek alukálni, Vivi még csak most aludt el! :shock: :twisted: Pedig máskor már 9-kor alszik!

Jó éjszakát mindenkinek! :)

Kép
linda24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?