Sziasztok!
Panu: az ágy letételről többen is írtak. Igaz még nálunk sincs lent, de hamarosan lekerül. Igaz Robó még egyedül nem ül fel, és "sajna" nálunk a kiságy csak alvási funkciót tölt be. Nem sűrűn tartozkodik ott az úriembek
. Lizinek viszont szép ágyikója van és még szebb a benne lévő hercegnő
.
Regia: hívni akartuk Domcsit, de anya későn vette észre az üzenetet, remélem még nem késő:" Domcsi bajátnőm, ne légy nyűgike, hisz azt jám is jámjagasztod. Tudom, mostanja bisztosja, hogy a popód miatt voltáj nyűgi. Én ilyen popóval is szejetlek, meg fogsz gyógyujni, majd megjátod.Addig is sok gyógypuszikát küjdök rá: Robó"
Répát pedig lehet adni, csak módjával én úgy tudom. Azt hiszem a nitráttartalma miatt veszélyes. robó is szokott kapni egy keveset. Azért is tud már fütyülni a lányok után
.
Edit: Boti nagyon édes, ügyesen iszik a pohárból, és ügyesen elvan már hason is, gratula hozzá. Szépek a szemei, olyan kis csábító
.Táblázatot köszi
.
Gabi: ZSoltikának akkor használt a Dentinox? Mi is hasonlókkal küzdünk. Úgy látszik a fiúk már csak ilyenek, nehezebben viselik a fájdalmat...Evés mennyiség. szopi után adod zsoltinak? mert nálunk Robó akkor nem igazán evett sokat. Én két szopi között kínálom meg mással, abből elég jó adagokat megeszik. Igaz sokat nem adok neki, mert akkor a felesleg kijön, ezt már tapasztaltam.
Ann: érezzétek jól magatokat, jó pihizést és azért irigykedem kicsit, de örülök, hogy kimozdultok
. Jók legyetek
.Csírát mind megetted
?Várunk vissza Hamival együtt
.
Vera: na látod, Benci is beindul előbb utóbb, kár aggódnunk. Nagyon örülök és tiszta szívemből gratulálok hozzá
. Ügyi nagyon. Tényleg nem hasonlítgathatjuk mindig a másik babájához, mert még mi is teljesen mások vagyunk. Nagyon örülök mégegyszer, mert tudom, Te is mennyit aggódtál emiatt
.Éjszakák miatt pedig sajnállak. Minap gondoltam rád, azaz tegnap. Fájt a pocim is úgy megjött. Nem egy két csepp, hanem rendesen
. Kár volt emlegetni
.Alvást illetőne sajnállak nagyon. Sokszor én is elgondolkdom, hogyan bírom, mikor Robó van mikor négyszer is ébred és reggel hatkor már nem akar visszaaludni.Nem tudom meddig tart ez az időszak. Azt meg főleg nem, ha éppen dolgoznom kéne mellette vagy tanulni, azt hogyan oldanám meg. Az agyam is is tiszta zokni szokott lenni.
Zsófi: köszi a fánt receptet
.Kórházi láztogatások érdekesek lehettek. Nálunk sem volt átjáróház, sőt még apa a csomagokat sem hozhatta be nekem
, végülis jogosan, csak akkor nehezemre esett a cipelés.Viszont ezt nem bírom megállni, hogy ne írjam le, mikor Robóért mentem (mert leadtam, ha látogatóim voltak), akkor bent a babáknál, bent volt egy karbantartó, tiszta mocsok, koszos ruciban. Azt hittem elszédülök a látványtól...Szoptatni engem sem tanítottak meg bent. Robó besárgult picit, állandóan aludt, alig bírtam felébreszteni enni egy picit. de azért hazaengedtek, igaz bent sem csináltak volna többet, ha nem jöhetünk haza. Így erről a részéről megvan a véleményem nekem is.Az orvosom szülésznőm tökéletes volt, de a többi...
Judit: akár levágod Virág haját, akár nem, nekünk akkor is tetszik
. te vágtad amúgy le, Múltkor én is vágtam már Robónak, mert már a szemébe lógott majdnem, nameg a fésülés se semmi, ha oldalra fésülöm, akkor a másik oldalon foltos marad
, de azért már szépen növöget az új hajacskája.
Orsi: jól hangik az uszis foglalkozás, de sajna nálunk nincs rá lehetőség, felutazni meg ugye nem annyira érné meg. Kár, hogy ez kimarad most Robónál, de majd nyáron pancsizunk, bár az már nem olyan lesz sajna.
Batka: Emma nagyon édi, és ahogy áll
lenyűgözö.
teljesen magától állt fel: Robó még nem erőlködik ennyire, igaz ha tartom áll már ő is. Jó kis barna leányzó
Párolás: almát , barackot nem párolom nyersen kapja Robó. Szerintem mindegy, hogy melyikkel kezded, bár itt az almát ajánlották. Nekem csak fagyasztott barackom van, azaz kevés maradt, mert nem sokat tettem el belőle sajna. De annyira a fagyasztott dolgok nem jönnek be Robónál. Zöldségféléket pedig párolom. Persze tapasztalt anyukák biztosan segítenek többet.
Zsizsa: Gabócát ugye nem viselte meg nagyon az oltás? nagyon örülök, hogy mindent rendben találtak. A többi miatt pedig ne aggódj. van olyan gyerkőc aki ezt, van aki mást csinál előbb. (persze én is parázok mindig). Nálam sem jön be a rózsaszín szín, de vannak aranyos lányrucik
.
Dandy: az ortopédiára küldött valaki, vagy magatoktól mentek? Mikortól kéne amúgy megnézetni a babákat? Itt sehová se küldenek.
DBarbi: van egy ismerősöm, aki teát fogyaszt rá. Múltkor volt Fókuszban egy bácsika, annak a teáját issza. ha gondolod megkérdezhetem a címet. Azt hiszem rendelni kell a tea adagokat. Csökkenti a cukorértéket is.
Panu: jó szöveg apa részéről. Nálunk a munkahelyen annó a fiúk azt mondták mindig, hogy egy szerszámmal csak egyfélét lehet csinálni, főleg at hangoztatta, akinél egyforma nemű gyerkőc volt
. Tiapátok állítása szerint miapánknak kevésbé stresszes munkahelye van
Hanzika: üdv a nehezenpelenkázó, nehezen öltöztető és nemalvók táborában
. részvetem, vagy éppen örülnünk kéne???(az alvás kivételével ugyebár)
Diti: hormonspirálról már írtál régebben, de valahogy én sem merem rávenni magam. Mennyi ideig óv és véd amúgy? Azért jó , hogy nincs mára már mellékhatása
.
Klarissza: jó nagy baba volt laca a kezdetek kezdetén
. Nehéz szülésed volt?
Szisz , Docka, Meme , Susie, és a többiek régen írtatok már. Tényleg Gabi 75 hazaértek már?
Képet az ébredő Robóról pótolom, sajna térdelős képet sem sikerült készíteni, azaz van, de mindig becsukta a szemét. Ezt is pórolom. De azért, hogy ne maradjatok kép nálkül íme egy pár :
ilyen volt a hó nálunk tegnap:
hordozót így döntöm fel, vagy éppen szerelem:
itt pedig azon nehéz pillanatok egyike, amikor ülve megmaradok(megsugom valamit mutatnak éppen nekem közben)
Keresztelőre készítettünk volna komoly , ülős képet, aminek ez lett az eredménye. Megjegyzem kb 20. kép sikerült. Volt olyan kép is, amiből úgy kimozdult, hogy nem is látszik semmi
.
Robókám most éppen alszik, de hajnalban az a szokása, hogy már csak velem hajlandó tovább aludni. Le kéne szoktatni, hogy ne velem aludjon, de még meg kell találnom a megoldás kulcsát
. Ja és tegnap óta mondja, hogy bababa
. Minden nap produkál valami újabb dolgot.
Most megyek, mert még főzök neki fini nemtudommégmit
Szép napot : Anita és Robó