Új privát üzeneted érkezett!

Kép

csak sikerült... :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Lehet, hogy ugrott a hétfői bemenetelünk. :-( Ádinak este popsiban 40 fokos láza volt, ma mondta a dokinéni, h mandulagyulladása van. Majd meglátom, hogy alakul addigra, nem szeretnénk fertőzni. Ha nem lesz piros a mandulája, akkor két percre lehet, h felmegyünk, mivel Andi meglepije is itt van már nálam. :roll:
Ráadásul a hüvelykujja amit szopizik, begombásodott a sok nyáltól, ill. gondolom, hogy köze van a mandulagyulladáshoz is... Vagy annak ehhez... :roll: SOS le kell róla szoktatni, mert Canestennel kellene kennem, de azt meg ugye nem nyalhatja le. Hmmm, nem lesz túl vidám a karácsonya Ádinak így. :cry:

Esetleg van valakinek ujjszopós-leszoktatós tippje? Ami gyors és hatékony, s nem totál brutál. :shock:

Köszi, szép estét!

Kép
Kép
Kép
v30

S.O.S. Tünde segíííts lécci!
Itt vagy még?
Kristófnak csúnya barna trutyis a füle belül, Doki néni azt mondta, nem ártana megmutatni egy fülésznek, így ünnep előtt...
A ti dokitokkal elégedett vagy, úgy tudom. Megadnád az elérhetőségét?

megyek vacsiztatni, jövök utána.

B

Kép
vkbrigi

Brigi!

Kedd du menjetek a Madarászba Csányi doktornőhöz. KLedden 13-tól rendel. Nagyon rendes, alapos! Mi sajnos nem tudunk hozzá menni, mert hétfőn oltás lesz du, és előtte még megnézetem a taknyosokat, de +9a barát+nőm, aki gyerekorvos a Madarászban, a saját gyerekével pl a hétfői Juhász doktornőhöz ment. Ő is rendes, és alapos. Szóval Madarász. Időpont, beutaló nem kell.

(Benét ugyan nem ők műtötték, mert ott nincs műtét, de emiatt a Bethesdába meg ne menjetek be, ott mire sorra kerültök, és ott elég gyors a vizsgálat...)

Egyébként erről jut eszembe, hogy a Heim pálban van horkolásvizsgálat, nálunk meg nem volt, sőt, azt mondták, az orrmandula nem is látható, csak extra nagy esetekeben. Igaz, nálunk a folyamatos fülgyulladás mindenképpen indokolta a műtétet. De sokszor nem is csinálnak vizsgálatokat, csak mondják, hogy műtét kell és a szülő vagy elhiszi, vagy nem.

Gyuzsó
, vicc ez az algopyrin, mert a kórházban meg azt adtak szülés után... nem mintha liternyi tejem lett volna, de akkor is... Mármint ez azért nem vicces, szóval érted!

Steffi!
Semmi baja Martinnak. Bene sem játszott egyedül. Mindig én kellettem, amint terhes lettem. És ki sem bújt a szoknyám alól 2,5 éves koráig. Aztán lassan oldódott, nyáron az udvaron már többször elküldött, hogy ő játszik a többiekkel, és most már ovisan eljátszik egyedül is. De igazán lekötni még nem tudja magát jól. Akkor inkább tévézne, ha mi nem foglalkoztatjuk.

mtunde

Sziasztok!

Csak gyorsan mert apa nem bír Viktorral.

Steffi: Rossz álmokat messzire el :) Nagyon édik a gyerekeid :lol: Viktor se játszik egyedül,mindig a közelben kell lennem,most üvőlt hogy valami nem sikerült :oops: :(

Aprooka: Nagyon jó a kép :lol:

Nálunk még úgy néz ki hogy jó a hétfői bemenetel, remélem így is marad 8) 8) 8)
Amugy nekem is rossz kedvem van,megint sokat vagyunk fenn éjszaka :cry: és nem tudok délután lefeküdni :(
Ja a lényeget elfelejtettem: ESIK A HÓ! legalábbis nálunk, mert anyóséknál csak az eső esik.
HA tudok akkor jövök még!
V

valentina

Zsó, Levi a képeken!!! Csúcs! Nagyon jó pasas... :wink:

Brigi, drukk megy Kristófnak. Hátha nem komoly... Nálunk a fordítottja volt, nem jött semmi Bene füléből egyéves koráig. Akkor aztán krupp után mentünk 2x, nem volt üdítő. Mi Bethesdában voltunk, és valóban, az bejelentkezős, sokáig ott ülős.

Tünde, Tigrincs... énBencim is horkol-hortyog nagyon. Állítólag hatalmas a mandulája, és készülhetünk, hogy majd ki kell venni. De begyulladva még nem volt szerencsére.

Vali, ez nagyon vacak hír. Nem piskóta a mandulagyuszi, szegény Ádi. Gyógyuljatok szépen!
vbea

Köszönjük!

Eni, minek kellett volna jönni Benid füléből? :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kis betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Itt is szar idő, rossz hangulat ( Veronikusz, tegnap én is bőgtem, csak úgy....) takarítani való ház.........és egy hisztiző, akaratos kétéves, akitől egyre többet égnek áll a hajam! :x
Ja, Steffi . enyém kölök sem játszik el magában........

Brigi: azok a kisrucik...... CSÚÚÚÚÚCS vagy!

Mi a helyzet calici ügyben?

( még mindig nincs gép, laptopról írok, de nagyon utálom)

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni, ha nincs zárlat feloldva hétvégén annak ellenére, hogy az ötödiken megbetegedés nem volt - sztem nem kéne menni. Már csak azért se, hogy ne kapjon rohamot a portásbácsi... :lol:

Zsó, igazából nem tudom, de Bencinek minimális fülzsír sem távozott, úgyhogy kibányászta nem túl kedves doktornéni (szívóval, kaparóval, kampóval - volt ott minden). Mindeközben úgy anyázott, mintha az én hibám lenne, hogy szegény gyereknek ottragadt. Akkor kapott ab-t, elmentünk még kontrollra, és akkor már nem volt semmi baj. Viszont azóta házidokinkat mindig megkérem, hogy kukkantson a fülébe. A régi pl egyszer sem nézte meg a fülét... Mi akkor azért váltottunk, mert költöztünk. De jól jött ki végül.
vbea

Na itt,

Jaj Eni, kösziii, most jól jön a drukk. Én nagyon majrés vagyok az ilyesmitől… ráadásul egyedül megyek, Peti dolgozik. :roll:
Mert hogy jó volt az ötlet, (köszi Tünde!) de nem várok. Hívtam este a Madarászt, reggel kell még telcsizni, nehogy potyára menjek, de ha fogad a doki, bemegyünk holnap reggel. Jövő héten csak ügyelet és a karácsonyt nem kívánnám ott tölteni. Meg féltem Őt, nehogy valami komoly, csak nem tudja mondani.
Nem különösebben fájlalja, de elég nyafi volt ma, meg ahogy próbáltam kitakarítani, reagált, amit nem szokott… mondani meg nem tudja, ha fáj…

Veronikusz ha nem „találkoznánk” már, akkor nagyon jó utat Nektek, meg boldog karácsonyt, meg jó pihenést, meg… tudod, minden félét! Csinálj sok képet! :wink: :lol: Puszaaaa

Aproo jó a kollázs, meg szépek a képek, meg ééédes a kissrác nagyon!

Steffi enyém kölyök se játszik egyedül! Az egyik kezem elég ha meg akarom számolni, hányszor töltött 5 percnél többet a szobájában játszva nélkülem… Majd egyszer… Remélem… Vagyis majd ha becsapja az orrom előtt a szobája ajtaját, hogy „jajanyahagyjáááálmááár”, na majd akkor beszéljünk! :P :P :P
Myrtillbébi nagyon szép! És édik együtt Martinnal!

Memme örülök, hogy még a várakozásaidat is sikerült felülmúlni! :lol: :lol: :lol: Annyira örülök én is! Csak most azon aggódom, hogyan adjuk oda… :? Amúgy egy cuki papír doboz van tele velük! Jól néz ki így is! :P

Kép
vkbrigi

Lányok!

NINCS ZÁRLAT!
Mehetnénk akár most is! Persze azért ha nagyon muszáj, kibírom hétfőig. :lol:

Kép
vkbrigi

Kifogók(köszi Dóri) is kivasalva, igaz csak zacseszban, nem dobozban, de kész!

Brigi,
remélem semmi komoly Kristóf füllel. Figyusz, én most lehet, hogy nagyon mellé nyúlok, de olyan második vonalzó érzésem van veled kapcsolatban :oops:

Egyébként Jankó(mindakettő) is hortyog időnként, meg túl vagyunk az ovikarácsonyon, de most megyek aludni, majd mesélek.

Ancsa, te meg ne szomorkodj lécci!
Vali,gyógyuljatok ti is!

Kép
Kép
paklincs

És ne pityogjatok csajok!

Kép
Kép
paklincs

Szép jó estét Kedveskéim! :lol: :lol:

Orr és torokmandikra visszatérve.....
Ma beszélgettem az egyik ismerősömmel és mondtam neki, hogy mi van Adrival. Mármint hogy horkol, mint aállat :oops: és hogy majd februárba megyünk HP-ba ott alvásra. Na erre mondta ő is, hogy neki is horkol a kisfia (5 éves), mint a gép kb. január óta és ők is voltak HP-ba ilyen vizsgálaton. Nekik két doki is azt mondta, hogy Bercinek azért nagyobbak a mandulái, mert gyorsabban nőttek-fejlődtek, mint maga a gyerek. Mármint Berci nem nőtt/nő olyan gyorsan, mint a mandik. 8) És mivel ő sem beteges és nem volt még "igazán" gyulladva egyik sem, ezért azt mondták, hogy nem kell azokat a mandikat kivenni, hanem majd "hozzánő" a gyerek és akkor nem lesz már ilyen gond. Mármint a horkolással. Végre valakik-dokik, akik nem akarják mingyá kés alá fektetni a gyereket. :roll:
Úgy hogy van remény!!! 8) 8) Na nem mintha annyira betojnék most ettől, hogy horkol.....de azért jó lesz majd tudni, hogy mitől is van. De műttetni azt tuti nem engedem!!!! :twisted: :twisted:

Enikém :P

34.hét!!!!!!!!!! :lol: :lol: Követlek ám én is.....aztán vagy utolérünk Benneteket, vagy megvártok!!!! :lol: :lol: :wink: :wink:

Brigi

Ruhák nagyon szupik!!! Ügyes vagy!!! A Boltos kisasszonynak-asszonynak pedig "kézcsókjaimat" küldöm :lol: :lol: vagyis minden jót kívánok neki!!! Igazán rendes Csajszi!!! Majd ha arra járok (Dunakeszin) én is beugorm a boltjába!!! :lol: :lol: Vagy lehet, hogy elzavarom a Barátnőmet, hogy nézzen ott körül, Ő úgy is Dunakeszin lakik!!! :lol:

Vero

Jó csomagolást!!! Jó utat!!! Vigyázzatok Magatokra-Egymásra!!! Érezzétek jól......stbstbstb!!! :lol: :lol: És nem utolsó sorban: BOLDOG KARÁCSONYT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!! :lol: :wink:

Steffi

No para Kicsi Fiad miatt. Vannak ilyen-olyan időszakok. Adri sem volt hajlandó kimenni egyedül játszani a kertbe tavaly, pedig a szomszéd kissrácok mindig kint játszottak. Egyedül!!!(vagyis ketten) És idén nyáron rájött, hogy Ő már "nagy" :lol: :lol: oviba fog járni és hogy a nagyok egyedül is tudnak játszani. És ahogy Brigi is írta (bár ő még csak várja azt a mondatot :wink: ) nyáron nálunk el is hangzott, hogy "jajjanyaénmárnagyvagyoktudokegyedülisjáccani"!!! :lol: :lol: Mostanság van úgy, hogy egyedül társasozik, ha senki nem akar vele. :oops: :oops: De azért néha-néha még rá is rájön, hogy mégsem akar egyedül jáccani és akkor jajj neked anya, ha nem pattansz!!! :lol: :lol: :wink: Bár mondjuk ekkora pocakkal már kicsit nehezebben megy a pattogás....de azért mindig megvárja, míg feltápászkodom :lol: :lol: , hogy jáccak Vele. Pedig néha hogy tudom húúúúúúzni az időt!!!! :oops: :roll: 8) :wink:

Na most ennyi vóóóóóótam!!! :lol: Majd még később jövök!!! :lol: :lol: Most látom csak, hogy mennyi az idő! :lol:

Tencikém :P

Hinnéd, hogy megint átcsúsztam mára???? Pedig még tegnap kezdtem el írni!!!! :lol: :lol:

Na szép álmokat Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

sziasztok,
algopyrin - hat erdekes, mert a csaszar utan ezt adtak a korhazban, tobb napon at....jo, h az elejen meg nem volt tej, de aztan....

lanyok, betegeknek jobbulast, depiseknek fel a fejjel, mindjart karacsony, gyujtsatok gyertyakat, egyetek- igyatok finomakat! mondjuk, nekem szerencsem van, apa mar egesz heten szabin volt, ugyhogy tok jol elvagyunk itthon...

Zsofi tegnap volt 6 honapos, ennek oromere megkapta elso par falat almajat, elegge meg volt lepve, fintorgott rendesen, de nem kopte ki, ma ugyanugy, ugyhogy elegedett vagyok vele! :)

ma rajott, hogyan kell kuszni, ugyhogy mar semmi sincs biztonsagban tole, amit kiszemel, el is eri elobb-utobb, rengeteg energiaja van, nem tudom, honnan :)

ma delutan voltunk az Ikeaban, mindenki csodajara jart, ettunk is az etteremben, ot meg beultettuk egy etetoszekbe, na azt nagyon elvezte, vegig az asztalt csapkodta vigyorogva...most gondolkozom rajta, milyen etetoszeket vegyunk neki, nem rossz ez az ikeas, meg olcso is, csak nem lehet osszecsukni, es eleg sok helyet foglal, ha nem hasznaljuk, kicsi a konyhank...otletek, mit kell egy etetoszeknel figyelni?

egyebkent meg nem tudom, mi van vele, par napja minden este kinszenvedes az altatas, annyira felporog, eppen mikor le kene nyugodnia, probalom szoptatni, o meg ordit, ha apja setalgat vele, akkor elvan, de nem alszik el ugy sem...egyre kesobbre csuszik az elalvas, en mar nagyon almos vagyok... lehet, h a foga faj, tul faradt, vagy van vmi 6 hos valtozas, vagy az uj kaja? bar mar elotte kezdodott..tanacstalan vagyok....

banana

Eni! :P

Most jut eszembe a poén, ahogy írni akartam azt, hogy utolérünk....
Szóval ahogy Adri egyik vicces kis "mesekönyvébe" van ez a mondat...
"Szaladok, szaladok....Hoppá gurulok, gurulok!!!" :lol: 8)
(bár a mesében egy kiskutya mondja ezt a kisgazdijának, hogy utolérje!!) :lol:

Na most mán télleg léptem!

Pussz Mindenkinek!!! :lol: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Lányok!

mielőtt elsodornak az utolsó napi események .... :D
NAGYON KELLEMES, BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!! (buék-ok most nem kívánok mert addig hazajövünk :) )

Steffi!
:lol: igen! Zsu-t se csalja meg Nimi :lol: :lol: hát igen! az vagyok én és még nem is ittam!!! :lol:

Heni!
:oops:

elnézést de most ennyire futotta. Nem vagyok formában. :? ma egyedül vagyok a 3 gyerekkel. :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Brigi, Vali!
Jujj gyógyuljanak a gyerekek gyorsan!

Aproo!
Cuki Levid, jó ez a sorozat róla!!

Egyedül játszás: kösz mindenkinek a hozzászólást, örömmel olvastam, hogy ez egy ált-os jelenség. :D Nem is az a bajom, hogy nem játszik egyedül, mert hát az ember eleve társas lény, de hogy 2percre nem ül le míg teregetek vag valami. Mondjuk a tegnapi nap nem pont az a nap volt amikor bármiről is értelmesen tudtam volna nyilatkozni, ma már más színben látom a világot.

Esti fektetés: valahogy nálunk is kitolodott. Myrtill 8körül már alszik, Martin meg 10kor plusz mínusz 1óra, de pl. múlt szombaton nem aludt semmit és 7kor már aludt reggel 7ig, tegnap meg du fél 3után aludt el 5ig és negyed 12kor aludt el. És már ébren van. Megyek is játszani vele :D

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz!
Tegnapra boldog hófordulót a kiscsajnak! :D

Banana!
Ti is 19? Akkor nektek is! Csak mert a vonalzód 6hónap 2napot mutat!

Etenci!
Annyira csini csaj vagy! Láttalak a tablón, jó volt végre arcot is társítani a képhez! Dumád is jó! :D Ja és az is nagyon tetszik, hogy Mickey Mickey, így olyan különleges! Így is anyakönyveztétek?
Hitellel kapcs-ban mi már másodjára járjuk ezt végig, két éve 4ügyintézőnk volt 9hónap alatt, most is már a másodiknál járunk, most csak átvisszük a hitelt vagy kiváltjuk vagy hogy mondják, mert a másik banknál kedvezőbbek a feltételek, de nevetséges a régi bankunk enyhén szólva betartott aug. vége óta szívóztak, na mindegy, legalább már az is lesz, bár folyósítás csak jövőre valamikor még a MÁK-hoz is be kell adni egy papírt és az 30nap mire kész utána van csak folyosítás, hihetetlen :? De mindegy itt az ünnep nemsokára nem méreglődöm már annyit :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Brigi, kösza jó hírt! :) nagyon kellett már valami. Tennap kiborultam Emberemnek, nagyon egyhangúan élek mostanában és bár Melindáékra tényleg nem panaszkodhatok, kész vagyok. Ugye megszoktam hogy pl. a KRESZ miatt vasárnap négy órát nem otthon voltam, tiszta kikapcsolódás volt. Most megint nincs hol leoldani, tornázni sem tudtam két hete mert Ember állandóan későn járt haza. Vége van végre, de nem akarok ilyen heteket. Újévtől járok majd vezetni, hétközben és hétvégén is, tobzódás lesz.

Egyedül játszás: azon viszont kellemetlenül lepődtem meg, hogy Melinda a játszó-táncházban SEM játszik más gyerekekkel. Az utánzásos játékokat sem, amiket ilyenkor maguk között szoktak a manók.Táncolni is csak rövid ideig volt hajlandó egy kitartó kis tündérkével és amikor kis szünet volt a játéktanításban és a táncban, de ment tovább a zene, ő akkor sem kezdett el szaladgálni a hasonló korú gyerekekkel. Továbbra is állt középen és átadta magát a zenének (a srácok a maguk kedvére húzták tovább). Még arra sem reagált, ha bántották, lepergett róla, mint aki nem is hallja-érzi. (Lehet, hogy úgy is volt). Itthon is folyton zenére bulizik magában illetve Eszterrel, de azt hiszem nagyon-nagyon kell, hogy tavasszal, ha vezetni tudok végre, elviszegessem őt a leendő óvodánkba.

Kép

Kép

Kép
memme

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1229761897.3701.jpg[/img]
A többiek kivonultak kézműves foglalkozásra ő meg nyomta tovább. A zenészek is belelkesültek.[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!!

Memme!
Anyira édipofik a lányaid... :lol: nekem mint két tojás....nem igazán tudom megkülönböztetni őket.....édesek!!!!!A múltkori dédis kép is szuper volt.

Aproo-ZSo!
Levi nagyon aranyos kisfiú...hihetetlen mekkora már :lol: Oltás helye jobban van már????Fogzáshoz türelem!!!

Steffi!!
Mirci és MArtin.....szóhoz sem jutok :lol: :lol: büszke lehetsz rájuk.....MArtin hidd el meg fog tanulni egyedül játszani....Berkének is vanna olyan korszakai , hogy ott kell vele ülni.....

Brigi!!VAli!!!
Fülre, MAndulára gyógypuszi hegyek!!!!!!!

Veronikusz!
Hiányozni fogsz! :oops: :oops: NAgyon vigyázzatok magatokra és kívánom , hogy minden a lehető legjobb legyen az út során. :!: :!: :lol: :lol: Próbálj meg feltöltődni egy kicsit!!!!!

Kedvet kaptam dobok pár képet [img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.1779.jpg[/img]
Kép
Kép

KépKépKépKép
vdorka3

Kép

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
De szépek vagytok! Te is büszke lehetsz! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Levi, Memme, Steffi, Dorka - annyira helyesek vagytok mind! És a tesós fotók különösen meghatóak.

Veronikusz: nagyon nagyon jó utat , boldog karácsonyt és totális feltöltődést kívánok! Várunk vissza!!!!!!!!!!

Tegnap este 9kor hozták az akváriumunkat, éjjel 1ig!!!!! telepítették. Hétfőn hozzák bele a halacskákat, most csak 5 db algaevő van benne.Kicsit nyúzott vagyok, rám férne már egy egész éjszakás alvás.

Bocsi, de gép híján - le vagyok maradva. Férjem most próbálja az irodában átmásolni a fotós könyvtárakat a laptopra, így még hátha sikerül pár képet kiválogatnom, amiből a szülőknek naptár készülne, ha me leadom, még megcsináják. Jól kiszúrt ez a gép most velem :twisted:

Eni: ez a Janka-lány itt tréfálkozik velünk? De ha az a bizonyos VALAKI :lol: lánynak nézte akkor bizti az is. :lol:

Andikám((((((())))))))++++++++++++++++++++++++++++++++++

Heni

Kép

Kép
cancan

Aproo-Zsófi, nagyon jó a sorozat! :)

Letti meg tiszta Berke. Vagyis fordítva, Berke tiszta Letti. Vagyis... :oops: :)

Kép

Kép

Kép
memme

Hahó!

Tényleg feloldották a zárlatot? Dejódejó!
Én eddig soha ne mtudtam jönni a közösködésekre, remélem most aztán semmi nem jön közbe. És lent találkozunk kosárgyártásra vagy hogy lesz?

Olyan sokmindent akartam, de mindig elfelejtem a felét.

Tünde! Csányi Márta doktornő? Mert nekünk ő van fülész, itt lakik Borosjenőn (a mi utcánkban), magánrendelése is van itt. És tényleg nagyon rendes.

Mi is voltunk ma dokinál, mert Petya köhécsel, Panka meg fájlalta a torkát, de hálistennek nincs semmi komoly (na most ezt lekopogom). És Pankaának fáj a térde, de nem emlékszik, hogy beütötte volna, nem tudom, mi lehet. A doktornéni aszonta, lehet a megfázás egyik tünete is, de lehet, hogy beütötte, csak nem emlékszik.

Fotók nagyon szépek. Dorka! MIlyen divatos ez a Letti!!! És Steffi! Kézpuszi nagyon édes!

Veronikusz!
Jó utat! És viyázzatok magatokra, és gyógyulj meg! Próbálj pihenni, tudom, nem eccerű!
ÉS: NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK NEKTEK!!!

Brigi!
Bébirucik tök jó! És milyen rendes boltoscsajszi!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Cooper-Zsófi sok-sok gyógypuszi ! :lol: :lol:

Ablakot pucolok, meg úgyse akarom magam nagyon égetni... :roll: :P
Kristóf fülecske nem gáz, reggelre tiszta maradt és nem is fájlalja.
Az milyen, hogy a Váci úton a dugóban jut eszembe, hogy minden papír (TAJ kártya) itthon maradt... mire hazavergődtünk érte, meg vége lett a rendelésnek... égi jelnek vettem és itthon maradtunk...
Drukkoljatok, hogy semmi komoly ne legyen...

jövök este

Kép
vkbrigi

Ja, bababolt címe:

Dunakeszi, Iskola utca, pavilonsor
SZAMÓCA bababolt
:lol: :lol: :lol:

Kép
vkbrigi

Sziasztok!

Minden betegeskedőnek jobbulást és sok gyógypuszit. :lol:

Velünk minden rendben/ gyorssan lekopogom/ :lol: :lol: :lol:

Feloldták a zárlatott?! Az jó :lol: már alig várom hogy talizzunk.
Most rohanok tovább, mert itt vagyunk anyósnál és már nyavajognak :twisted:
Szép napot mindenkinek.
V

valentina

Steffi-Dorka
Nagyon cukik a képek és ezek a csajok....Nagyon csaosak ezekben a rucikban :lol: A fiúk meg.....szívdöglesztőek :wink:

Banana
Nekünk van Ikeáás etetőszék, de csak Anyunál. Egy pillanat szétrántani, de sztem elég vacak :? Míg kicsi a gyerkő, addig egyrészt kő kemény, meg nem dönthető egyáltalán és ugye amíg nem tud ülni, addig nem tesz jó a gerincének, ha ül. Márpedig a babák nagy része jóval 6 hós kora után tanul meg ÖNÁLLÓAN" ülni, hiszen ez számít. Aztán elég alacsonyan van a széle. Iván már rég nem tűri meg a bekötözést evés közben, szal gondol egyet és felpattan. Életveszélyes :? És ami nekem a legjobban ellene szól, az az, hogy a tálca távolságát nem tudod állítani és elég messze van. Azaz ha nem egy "feketelaci" a gyereked, az fix, hogy minden falatból egy adag a ruháján landol, pártedli ide, pártedli oda :? Én lebeszélnélek róla. Elvégre ezt nem két hétig fogja használni, hanem bő 2 évig :wink: Nekünk spec. Chicco Snack van. Ilyet sokan használnak itt is :wink: , tudnak mesélni. Én nagyon szeretm. Peg Peregok is jók, de elég drágák.

Brigi-Vali
Jobbulást ezekhez a fül-orr-gége dolgokhoz!

Veronikusz
Jó pihenést és Kellemes ünnepeket!!!!!

Memme
Melinda miatt ne aggódj! Iván is pont ilyen. Sehol semmibe nem kapcsolódik be, csak figyel. Itthon aztán előadja, amit beszippantott :lol: Ő sem az a nagy együtt játszós. Nagyon ritkán. Kérdeztem erről pszichodokit. Azt mondta tök normális, egyszerűen ilyen típus a gyerek. Személődő, szeret mindent alaposan megfigyelni és ennek lehetnek előnyei majd később, pl tanulásban :wink:

Andi
Köszi a lemezet!!! Megjött :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Először gyorsan a tablóról: Marci most más miatt kiment az Ikeába, úgyhogy megveszi ő. És hátha Linocs be tudja vinni, mert ő itt lakik közel hozzánk??? Linocs??? :roll:

Tigrincs! Elküldtem, megkaptad?

Steffi, Dorka, Aproo: jók a képek! Letti egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy 3hós!!!

Algo: én végig azt szedtem Lénával, amikor mellgyulladásom volt, pedig akkor még nem volt 3 hós... :shock: A háziorvos mondta, hogy azt nyugodtan lehet... :? Ki érti???

Andi! Kakigondokra: aszalt szilva? vagy valamilyen lekvár?

egyedül játszás: na, akkor mi a másik véglet vagyunk... Lénának nagyon sokat kell mesélnem, akkor ugye ott vagyok vele, de egyébként tök jól eljátszik egyedül, történeteket talál ki, épít, stb. Nekem meg lelkiismeretfurdalásom van közben, hogy oda kéne mennem hozzá, és nem a gép előtt ülnöm... :oops: De ő se mindig volt ilyen, és nem biztos, hogy sokáig fog ez tartani...

betegeskedőknek jobbulást!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsofizso! :)

Nagyon szépen köszönöm a tablóképet!!!! Megkaptam!!! :lol: :wink:
Lehet, hogy a számgéped címlistája próbára akar tenni engem, hogy tényleg érdekelnek-e a dolgok, amiket mindenkinek elküldesz....mert ugye én még "friss husi vagyok számára"!!! :lol: :lol:
De csalódni fog bennem, ha azt hiszi, hogy nem járok utána a dolgoknak, amiből ki akar hagyni!!! :lol: :lol: Nem vagyok az a könnyen lerázható típus!!! :lol: :wink:
Lehet, hogy a köv. alkalommal, ha küldesz valamit, már nem fog velem szórakozni, mert látja, hogy télleg érdekel!!! :lol: :lol: :lol:

És aki nem hiszi, járjon utána, hogy IGENIS A GÉPEKNEK IS VAN LELKÜK!!! :lol: 8) :wink: (én már csak toom, aki évekig szervizben dolgozott!!!) De a kapcsolatot a mai napig fenn tartom velük!!! Mármint a gépekkel!!! :lol: :lol: (na jó és azért a majdnempótanyámkolléganőmmel!!! aki még mindig ott robotol!!) :roll:

Na most ennyi voltam, mert naon hisztis a lányom!!!:twisted: :twisted:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

NAgyon köszi a dicséreteket, átadtam pusszancs formájában a kis hisztigépnek. :lol:

Letti milyen szép.
Melinda meg milyen egyedül nyomja, de nagyon édes.

Dorka, fogzáshoz tudom, hogy kell majd a türelem, már vértezem magam.

Veronikusz, Boldog Karácsonyt és szép, nyugis utat, teljes feltöltődést!!!!

Szegény Prücsköm, nagyon kivan, du. negyed5kor indultunk haza és még most sem értünk el a célig, mert baleset baleset hátán. MO 15 km-es dugó..... :?
Petim este ügyel, du. 1 óta várt rám, apum 2 óta dekkol a lakásunkban és meg anyósékhoz bejöttem szoptatni és szidom az MO építőjének összes felmenőjét, mert kb. 9re fogok hazaérni.
Szóval most írtó dühös vagyok, ezt neked karácsonyi hangulat.
MA kétszer majdnem belémszálltak, mert előreengedtem egy buszt, urambocsá. :twisted:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Veronikusz
Jó utat és Áldott, Békés Karácsony kívánunk nektek!

Aprooka, Memme, Dorka, Steffi és még aki képet rakott fel.
Nagyon édesek a gyerkőcök! :D :D :D

Banana
Én anno szétszedhető etetőszéket vettem(ami később kisasztal+kisszék), nálunk bevált. Igaz nem dönthető, meg semmi extra nincs rajta, de az etetéshez nagyon jó volt, később meg sokat használták játékra.

Aprooka
Mi pénteken délután kerültünk hasonló forgalmi helyzetbe. Három óra alatt értünk be Érdről a Deák térre. :evil:

Steffi
Ezt az egyedül nem játszok problémát már én is fel akartam dobni, de féltem, hogy jót mulattok rajta, hogy harmadik gyerekes anya nem tudja megtanítani játszani a gyereket. A két nagynál nem volt ilyen gondom nekem sem. Matyi is csak néhány percig köti le magát önállóan játékkal. Mostanában állandóan rajzolgatni kell neki.

Minden betegeskedőnek jobbulást!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nem tudom mit akartam még.
Hétfőn megpróbálunk mi is beérni, ha addig nem jön közbe semmi váratlan dolog. Mi hiányzik még a kosárba? Mit vigyünk? Gyümölcs esetleg?

Jó éjt mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

először is VERONIKUSZ és kicsi családod boldog Karácsonyi ünnepeket!
vigyázzatok magatokra pihenjetek,és remélem nálatok lesz sok hó, ha mi már nem kapunk belőle karácsonyra! :lol: :lol:

STEFFI-köszönöm :oops: de te sem vagy semmi csajszi és akkor még nem emlitettem a gyerkőceidet :lol: :lol: egyszerűen lenyügőzöek! :lol: :lol:
-és ezek a csajszis rucik :D na ez az ami nálam nem lesz!!! :lol:
egyébként Mikey csak mi hívjuk így ill mindenki de hivatalosan ő is MIKLÓS!-ja és mintha róla írtál volna a játszással kapcsolatban :lol: :lol: van hogy én sem haladok előre,viszont már tudok vele üzletet kötni :wink: :wink:

DORKA gyerkőcök is tök cukkkik!!! :lol: -és tényleg mennyi hasonlóság van köztük!!-lehet egy az apukájuk???? :lol: :lol: :lol: :lol:

MEMME-lányod indul a következő Szombat esti lázba???-van kapcsolatom ha gondolod beprotezsáljuk a köv szériába mint meglepetés táncost!! :lol: :lol: :lol: bizti nagy siker lenne!!! :wink: :wink:

ZSÓFI-kockasorozatLevi ott van nagyon :D
mi is voltunk ma MO -ne is mondd!-tesómért mentünk a reptérre,tőlünk az út Ferihegyig max50perc,na most kb ennyi volt csak az MO!-no comment!
Mikey is már tök ideg volt még szerencse hogy jött velünk anyu is!-de annyira szereti a repülőket hogy ha ilyenkor jön a tesó mármint napközben mindíg visszük magunkkal! olyan extázisba tud esni ha látja csak kiabál-hepüllő-hepüllő-megzabálom-és mondj még ATITI-ő a tesó :lol:

TIGRINCS:szóval ha baj van a géppel akkor csak nyugi??? :lol: :lol: én nem vagyok vele így!!majd kérek tőled leckét! :wink:
Amúgy minden ok???

Kriszta-Panka -Peti is jön???mármint hétfőn-habár én mindenkire kíváncsi vagyok :lol: :lol: :lol: bizti hamar megöregszem :lol: :lol:

ZSÓFESZ-akkor keret megvan??ha esetleg nemsikerült mi holnap megyünk!!!!csak írjál!-köszi

ENI-BEni-Jankusz??? ott is minden ok??

léptem vár még rám vagy egy kiló nari-tök érdekes miért nem vagyok álmos?? azért ilyenkor már nem szoktam itt ülni!-lehet TIGRINCS nyomdokaiba lépek? :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Veronikusz!
Boldog, békés karácsonyt!!!!!
jó utat,vigyázzatok magatokra!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Tenci!

Megvan a képkeret, ne vegyél!!! :D

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!
Larának kicsit folyik az orra, így nehezen kap levegőt, remélem csak kicsi megfázás, és azért karácsonyra már rendbe jön!!!

Andi,
Jaj nagyon sajnálom!
Akkor most koncentráljunk a hétfőre, hogy akkor minden rendbe legyen!!++++++++++++++
Olyan édes vagy! Nagyon köszönjük a dvd-t!!!!
De mivel tartozunk????
Nem találtam benne semmi erre való utalást!

Etenci!

Nagyon drága vagy! Örülök, hogy azok mennek, igyekszem is pozitiv lenni, csak nem mindig könnyű! De próbálok a rossz dolgokkal nem annyit foglalkozni, hanem a jókra koncentrálni!!!

Eni,
Gratulálok a 34. héthez ez szuper!!!

Veronikusz,
Akkor gondolom már ott is vagytok!nem baj, azért innen is kívánunk Nektek nagyon, nagyon boldog karácsonyt!

Memme,
Remélem már jobb a kedved! Hajrá szakdoli!!!
Annyira édesek a csajaid!!!

Steffi,
Nagyon drága ez a két gyermek!!!

Aprooka,
És használt, jobban vagytok?
Nagyon jók lettek a képek!!!
Hol készültek?

Reni,

Remélem már jobb a kedved!!! ++++++++++++++++
Megértem ezt a takaítást a gyermekkel közösen, én ma kb 20 percet dolgoztam a 2 óra alatt, mert ….
Szóval nem könnyű! De haladunk! Már a három hálószobánk egész jó állapotú, holnap megyünk a Bricoba karnist venni  és még jobb lesz a helyzet az emeleten!
És reméljük holnap estéte már a földszint is javul!

Vali,
Jaj szegénykéim!! Küldöm a gyógypuszikat!

Emese,
TE is drága vagy! Na mégis jó hogy benéztem!

Dorka,
Szépek vagytok!

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

ancsaboszi

Sziasztok!

Csak egy pár oldalt sikerült visszaolvasnom...

Ancsa: sajnálom, de bízom benne, hogy hamarosan megint lesz baba a pocakodban!.

Brigi: Remélem semmi komoly Kristóf fülével.

Eni: Szuper hírek!

Zsófi: Itt is köszi a tablót, szuper lett (mondd, hogy mennyi jut rám az egészből és elküldöm, vagy ha lesz vmikor tali akkor személyesen odaadom)

Betegeskedőknek jobbulást!!!

Én Brigivel küldtem a korsárba egy kávét.

Most mennem kell, mert vár a házimunka...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Banana, nekünk meg ikeás etetőszékünk van, és imádom. Amikor nem tudtak jól ülni kitömtem párnával, de mindig is jól rátámaszkodtak. Nagyon jól takarítható, és más székekhez képest még kevesebb helyet is foglal, bár nem összecsukható, de tálca, lábak hamar leszedhető. Egy idő után mi tálca nélkül simán az asztalhoz toltuk Benével. MOst meg Villőt jó messze eltoljuk az asztaltól vele, mert mindent leszed. Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy minden etetőszékből rájuk megy a kaja. :)

Brigi
, jövő héten csak ügyelet van a Madarászban??? Vagy csak ünnepeken?

Kriszta
, igen, Csányi Márta. Egy tündér. :)

mtunde

Ja, Brigi, az ilyenek miatt van nálam mindig a pénztárcában mindkét gyerek taj-kártyája és lakcímkártyája. :wink:

mtunde

sziasztok,

csak gyorsan beugrottam, visszaolvasni nem nagyon volt időm sajna :(

No úgy néz ki nálunk nem fogacska okozta a hőemelkedést, hanem torokgyulladás :( De már kezd felépülni a kisasszony, ma beültettük a hintába, amit nagyapától fog kapni karácsonyra, és nagyon élvezte:
Kép

A képeket gyorsan végigfutottam, azok gyönyörűek :D

Hétfő így totál kiesett, mert tegnap óta rajtam lóg a kisasszony, valamikor meg muszáj végigtakarítanom a lakást :( De tényleg írjátok meg kinek mennyit utaljak!!!

No futok, elégedetlenség van :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Hali!

Anna, de cuki!!!
Reménykedtem titkon a hétfőben, de nekünk sem megy, mert az oltást nem lehet hamarabb kapni 10 óránál...

Képzeljétek, valószinű, lopják a gázunkat vagy rossz az óra, de csak a fűtés megy azzal és 50 ezres számlát kaptunk (1 szintes 80 nm ház), Boldog KArácsony kis papírkával mellékelve..... :evil:
Sztetek ki fog ezzel foglalkozni a TIGÁZ-nál hétfőn?....annyira jókor jött. Dobtam tegnap este egy hátast ettől

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ancsa, Neked még, csak a csekk hatása alatt vagyok eléggé: szóval köszi jobban, a képek meg mosolyalbumosak. Ismered?
Ti hogy álltok a pakolással, már szabad Neked egyáltalán?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szeva Csajok,

Szolidarítok, Zsó... :? Mi sem megyünk. :( Bár betegek nem vagyunk (sőt Benedek túl jól :lol: ), én viszont második napja irtó... Férjem is elég gatya volt, mondjuk férfi létére konkrétan halálán volt. Semmi izgi tünet, de sztem sikerült enyhén bekapni vmi vírust. Rossz közérzet, hányinger (brutálisabb, mint bármelyik terhességem akármelyik szakaszában), hidegrázás. Semmi konkrét, mert még a torkom sem fáj, lázunk sincs. Nincs valakinek "ilyen"? :roll: Lényeg, hogy egyrészt önzséből nem mennénk, hisz tényleg vacakul érzem magam, másrészt még kis adagban se kapjon senki... ilyen a formám, tavaly sem voltunk.

MINDENKINEK, aki megy, gondoljatok kicsit ránk is. Nagyon szerettem volna ott lenni. Puszilom a puszilnivalókat. :wink:

Zsó, ez az 50 ezres számla döbbenet. Nekünk 80e lesz a víz, mert bár egy éve itt lakunk, vízműves szerződésünk ok április óta, csak a díjbeszedő kicsit lassan mozdult... persze mindent megmagyaráznak. :x
vbea

Aproo!

Egyszerűen ellenőrizheted, hogy miért is annyi az annyi. Az előző havi óraálláshoz képest mennyit mutatott a gázora utoljára ami alapján a csekket kaptad? Mert ugye a gáz köbméterenkénti ára ugyebár 130 forint. Na most ahhoz, hogy 50 ezret akasszon le rólatok a TIGÁZ, ahhoz legalább 385 köbméter gáznak el kellett hogy fogyjon.
Egyébként ti olvassátok le a gázóraállást és külditek el mailen vagy szóltok be telón,hogy mennyi fogyott vagy jön leolvasó? Vagy nem lehet, hogy elfelejtettétek leolvasni és így a tavalyi "ezidőbeni" fogyasztásotok alapján küldték a számlát? (bár akkor is brutál!)
Nekünk is volt már olyan, hogy nem küldtük be időbe az óraállást (mi mailen szoktuk) és a tavalyi alapján számlázták ki azt a hónapot.
Mert azért ha CSAK fűtésre használjátok a gázt, akkor az azért elég brutális összeg!! :evil: :evil:
A gázt azért azt nem igazán lehet lopni, főleg, ha az ember önálló családi házban lakik.
Úgy hogy lehet, hogy a gázórátok GÁZ!!!! :? :oops: :evil:

Na nem akarok ám naon okoskodni, csak gondoltam még mielőtt teljesen kétségbe esel, adok egy pár ötletet, hogy hogyan tudnál utánajárni a dolognak.
Szóval szerintem addig ne fizessétek be a számlát, míg nem jártatok a dolog végére. Ha végképp nem tudsz mit kezdeni a dologgal, inkább egy teló a TIGÁZHOZ, és nézzenek utána, hogy mi lehet a gond. (akár a ti gázórátokkal, akár számlázási hiba vagy nem toom én még mi lehet)

Úgy hogy hajrá Aproooooo!!!!:wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jaj, elfelejtettem még írni, hogy képek, képeken a Gyerekek és Anyukák és Mindenki ISTENIEN!!! :lol: :lol: néz ki!!!

Eni!

80 ezres vízszámla???? :evil: :evil: Mi az, hogy a díjbeszedő szarakodik? Ezt nem értem. Nem a vizesek küldik a csekket? Ti egyébként családi házban laktok? Hogy mik vannak így karácsony előtt!!! :shock: :shock:
Bár mondjuk a számlák-csekkek nem szoktak jókor jönni, főleg, ha valakik elbaltáznak valamit!!! Itt mondjuk a K. TIGÁZ, VÍZMŰVEK stb.-re gondolok!!!
Na szóval, ha a díjbeszedő baszkurálta (BOCSÁNAT!!!) el a dolgot, nehogy mán kifizessétek egyben!!!!
Toll a fülükbe!!!! :evil: :evil:

Most én is menek visszaolvasni, aztán majd még írok, ha lesz időm. :lol: :lol:

Ha nem, akkor további szép estét Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Aprooka: Mi mindig így járunk ha megyünk valahova :( a dugókat már megszoktuk,csak Viktor szokott balhézni ha túl lassan megy a sor. Múltkor engem is hazafelé majdnem összetörtek :oops: és persze még ő állt neki feljebb.

Lányok: Holnap mikor és hol? Csak hogy egyeztessünk.
Mi biztos megyünk.

Viktor hisztis,de kezelhető. Ahogy a szomszéd szokta mondani, majd kinövi.

Puszi mindenkinek.
V

valentina

Én is: Hol találkozunk? Lent?

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?