Szép jó estét Kedveskéim!
Orr és torokmandikra visszatérve.....
Ma beszélgettem az egyik ismerősömmel és mondtam neki, hogy mi van Adrival. Mármint hogy horkol, mint aállat
és hogy majd februárba megyünk HP-ba ott alvásra. Na erre mondta ő is, hogy neki is horkol a kisfia (5 éves), mint a gép kb. január óta és ők is voltak HP-ba ilyen vizsgálaton. Nekik két doki is azt mondta, hogy Bercinek azért nagyobbak a mandulái, mert gyorsabban nőttek-fejlődtek, mint maga a gyerek. Mármint Berci nem nőtt/nő olyan gyorsan, mint a mandik.
És mivel ő sem beteges és nem volt még "igazán" gyulladva egyik sem, ezért azt mondták, hogy nem kell azokat a mandikat kivenni, hanem majd "hozzánő" a gyerek és akkor nem lesz már ilyen gond. Mármint a horkolással. Végre valakik-dokik, akik nem akarják mingyá kés alá fektetni a gyereket.
Úgy hogy van remény!!!
Na nem mintha annyira betojnék most ettől, hogy horkol.....de azért jó lesz majd tudni, hogy mitől is van. De műttetni azt tuti nem engedem!!!!
Enikém
34.hét!!!!!!!!!!
Követlek ám én is.....aztán vagy utolérünk Benneteket, vagy megvártok!!!!
Brigi
Ruhák nagyon szupik!!! Ügyes vagy!!! A Boltos kisasszonynak-asszonynak pedig "kézcsókjaimat" küldöm
vagyis minden jót kívánok neki!!! Igazán rendes Csajszi!!! Majd ha arra járok (Dunakeszin) én is beugorm a boltjába!!!
Vagy lehet, hogy elzavarom a Barátnőmet, hogy nézzen ott körül, Ő úgy is Dunakeszin lakik!!!
Vero
Jó csomagolást!!! Jó utat!!! Vigyázzatok Magatokra-Egymásra!!! Érezzétek jól......stbstbstb!!!
És nem utolsó sorban:
BOLDOG KARÁCSONYT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!
Steffi
No para Kicsi Fiad miatt. Vannak ilyen-olyan időszakok. Adri sem volt hajlandó kimenni egyedül játszani a kertbe tavaly, pedig a szomszéd kissrácok mindig kint játszottak. Egyedül!!!(vagyis ketten) És idén nyáron rájött, hogy Ő már "nagy"
oviba fog járni és hogy a nagyok egyedül is tudnak játszani. És ahogy
Brigi is írta (bár ő még csak várja azt a mondatot
) nyáron nálunk el is hangzott, hogy "jajjanyaénmárnagyvagyoktudokegyedülisjáccani"!!!
Mostanság van úgy, hogy egyedül társasozik, ha senki nem akar vele.
De azért néha-néha még rá is rájön, hogy mégsem akar egyedül jáccani és akkor jajj neked anya, ha nem pattansz!!!
Bár mondjuk ekkora pocakkal már kicsit nehezebben megy a pattogás....de azért mindig megvárja, míg feltápászkodom
, hogy jáccak Vele. Pedig néha hogy tudom húúúúúúzni az időt!!!!
Na most ennyi vóóóóóótam!!!
Majd még később jövök!!!
Most látom csak, hogy mennyi az idő!
Tencikém
Hinnéd, hogy megint átcsúsztam mára???? Pedig még tegnap kezdtem el írni!!!!
Na szép álmokat Mindenkinek!!!