Sziasztok!
Isten éltesse Jázmint és Kryss Leáját feledik szülinapjukon!
Kike: Örülök, hogy jó híreket kaptál!
akata, szly: Köszi a tanácsot, tegnap este másfél óra kínlódás után adtam Leának Nurofent, amitől sikerült elaludnia. Kb 2 órahosszára.
Utána ismét felébredt, kb este 11 óra körül. Majd kelt 0:43-kor, meg 1:45-kor, majd 4 után, 6-kor, 7-kor... Szóval sajnos a Nurofennel sem tudott nyugdtabban aludni, pedig nem lehetett éhes/szomjas sem, szóval én már tényleg nem tudom, mit tehetnék. Egyszerűbb, ha elfogadom, hogy ő nem tud annyit aludni egyhuzamban, mint egy normális gyerek. Ha majd 10 éves lesz, talán majd átalussza az éjszakát.
A Cataflam cseppet szabad adni 12 hós kor alatt is?
patr: Köszi a szép verset! Sajnálom, hogy egy hajóban evezünk az éjszakázást illetően, de igazad van, biztosan nem tart örökké!
(Egyelőre sajnos értelmesebb vígaszom nincs.) Zsoltidat össze kellene zárni Leával éjjelre, hogy szórakoztassák egymást, amíg mi alszunk.
De ahogy látom, nálatok legalább már van valamennyi javulás. Nálunk Lea ma reggel 7-tól este 7-ig összesen aludt szűk 2 órát...
linda: Bevallom őszintén, most valahogy én is képtelennek érezném magam még egy kistesó ellátására is.
De majd írj, hogy mik a fejlemények!
véda: Nem semmi BKV sofőrt fogtál ki már megint! De a hölgyikén én is jót mosolyogtam, hogy kiált melletted!
Titi: Jó szórakozást nektek!
szly: Kisfiad nagyon aranyos!!!! Köszi a videót!
Orsi: Férjed nagyon vicces figura!
Ilyenkor is tanít otthon? Nagyon elszánt lehet! Emma is szokott találkozni a tanítványokkal?
Szánkózni én is szerettem, de ahogy elnézem, most nem lesz fehér karácsonyunk.
(
Ami meg az anyagiakat illeti - mi mostanában mindig minusszal zárjuk a hónapot, pedig magunknak nem veszünk a kaján kívül semmit, és Leának is csak azt, ami nagyon szükséges. A gázszámlánkat pl majd csak a jövő hónapban fizetjük be... Szóval nem vagytok egyedül, akik nincsenek annyira eleresztve anyagilag, emiatt aztán ne érezd rosszul magad. )
Timi: Szerintem próbáld ki a barackot, attól tuti lazább lesz a kaksi.
anyjuk: Anna ügyes, hogy így eszik! Ti Kecskeméti kajákat próbáltok? Aranyosaka lettek a lenyomatok! És nagyon tetszett, ahogy leírtad, hogyan szoktatok utazni apósoddal!
babakocsi szuper!
Dodónak egy kalappal a fogászathoz, átérzem a helyzetét, engem már 3 bölcsességfogtól szabadítottak meg a szájsebészeten...
Viki: Érezzétek jól magatokat a nagyszülőknél!
Úgy néz ki, holnap én leszek a Jézuska - na meg a postás is, és elvisszük kis családommal az ajándékot egy kedves anyukának és gyermekének.
(Remélem, otthon találom majd őket, ha nem akkor majd a párom jövő héten újra próbálkozik.) Már nagyon izgulok, hogy sikerül-e majd kézbesítenem a csomagot!
Még akartam írni valamit, de már félig alszom.
Mindenkinek kellemes ünnepi készüldést!
Puszi!