Sziasztok!
Isten éltesse Jázmint és Kryss Leáját feledik szülinapjukon!
Kike: Örülök, hogy jó híreket kaptál!
akata, szly: Köszi a tanácsot, tegnap este másfél óra kínlódás után adtam Leának Nurofent, amitől sikerült elaludnia. Kb 2 órahosszára.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Utána ismét felébredt, kb este 11 óra körül. Majd kelt 0:43-kor, meg 1:45-kor, majd 4 után, 6-kor, 7-kor... Szóval sajnos a Nurofennel sem tudott nyugdtabban aludni, pedig nem lehetett éhes/szomjas sem, szóval én már tényleg nem tudom, mit tehetnék. Egyszerűbb, ha elfogadom, hogy ő nem tud annyit aludni egyhuzamban, mint egy normális gyerek. Ha majd 10 éves lesz, talán majd átalussza az éjszakát.
A Cataflam cseppet szabad adni 12 hós kor alatt is?
patr: Köszi a szép verset! Sajnálom, hogy egy hajóban evezünk az éjszakázást illetően, de igazad van, biztosan nem tart örökké!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
(Egyelőre sajnos értelmesebb vígaszom nincs.) Zsoltidat össze kellene zárni Leával éjjelre, hogy szórakoztassák egymást, amíg mi alszunk.
De ahogy látom, nálatok legalább már van valamennyi javulás. Nálunk Lea ma reggel 7-tól este 7-ig összesen aludt szűk 2 órát...
linda: Bevallom őszintén, most valahogy én is képtelennek érezném magam még egy kistesó ellátására is.
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
De majd írj, hogy mik a fejlemények!
véda: Nem semmi BKV sofőrt fogtál ki már megint! De a hölgyikén én is jót mosolyogtam, hogy kiált melletted!
Titi: Jó szórakozást nektek!
szly: Kisfiad nagyon aranyos!!!! Köszi a videót!
Orsi: Férjed nagyon vicces figura!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ilyenkor is tanít otthon? Nagyon elszánt lehet! Emma is szokott találkozni a tanítványokkal?
Szánkózni én is szerettem, de ahogy elnézem, most nem lesz fehér karácsonyunk.
(
Ami meg az anyagiakat illeti - mi mostanában mindig minusszal zárjuk a hónapot, pedig magunknak nem veszünk a kaján kívül semmit, és Leának is csak azt, ami nagyon szükséges. A gázszámlánkat pl majd csak a jövő hónapban fizetjük be... Szóval nem vagytok egyedül, akik nincsenek annyira eleresztve anyagilag, emiatt aztán ne érezd rosszul magad.
)
Timi: Szerintem próbáld ki a barackot, attól tuti lazább lesz a kaksi.
anyjuk: Anna ügyes, hogy így eszik! Ti Kecskeméti kajákat próbáltok? Aranyosaka lettek a lenyomatok! És nagyon tetszett, ahogy leírtad, hogyan szoktatok utazni apósoddal!
babakocsi szuper!
Dodónak egy kalappal a fogászathoz, átérzem a helyzetét, engem már 3 bölcsességfogtól szabadítottak meg a szájsebészeten...
Viki: Érezzétek jól magatokat a nagyszülőknél!
Úgy néz ki, holnap én leszek a Jézuska - na meg a postás is, és elvisszük kis családommal az ajándékot egy kedves anyukának és gyermekének.
(Remélem, otthon találom majd őket, ha nem akkor majd a párom jövő héten újra próbálkozik.) Már nagyon izgulok, hogy sikerül-e majd kézbesítenem a csomagot!
Még akartam írni valamit, de már félig alszom.
Mindenkinek kellemes ünnepi készüldést!
Puszi!