Új privát üzeneted érkezett!

[quote="mush589"]n írta:mush589a sikerult jol kiborulnom. altalaban ez a baloldali fajdalom, nekem wc utan elmulik/enyhul. na ma delelott erre nem volt hajlando es egyre jobban fajt. jo sokat bomboltem. aztan apa hazajott lenyugtatott, es beult velem egy kad vizbe. jobb lett.:)


Nagyon megértelek! Amúgy a kádas, meleg vizes dolog nekem is segíteni szokott.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Manna: tgyás az oep-es, a Teve utcában kell intézni (nekem szerencsére elintézi a könyvelő a cégnél :))
Az egyszeri anyasági pedig MÁK-os a családi pótlékkal együtt, azt úgy csináltuk, hogy még anno a könyvelő ideadta a szükséges igénylőlapot és a pótlapokat (egyszeri anyaságihoz+családi pótlékhoz), kitöltöttem, aláírtam, mellétettem a szükséges papírokat (kitöltési útmutatóban benne van, mi kell, de én is szívesen leírom, ha gondolod) plusz egy kitöltetlen adagot aláírva mindenből, ha valamit elrontottam volna, és apa ma bevitte a MÁK-ba (Vácon van regionális iroda, nekünk oda kellett), és az összes papírt lefénymásolták és visszaadták, úgyhogy lehet kezdeni intézni a tgyást...


Berni:
[quote]A írta: bajom az, hogy nem nagyon megy a büfizés nálunk és parám, hogy ha bukik, akkor megfullad.

A büfivel nekünk is meggyűlik a bajunk, mert ha bealszik, akkor hiába csinálok vele bármit. Ma reggel pölö rámhozta a szívbajt... A hajnali szopi után úgy voltam vele, hogy leteszem közénk, mert úgysem fog sokat aludni. Mondjuk nekünk baromi nagy ágyunk van, simán elfér. Kicsit bealudtam én is, de hamarabb ébredtem, mint ő, úgyhogy csak gyönyörködtem benne. Egyszercsak elkezdte furcsán venni a levegőt, és a nóziján keresztül bukta a tejcsit, és utána is csak szörcsögött meg totál kivörösödött. Iszonyatosan megijedtem, vállra tettük, aztán hasra, de a vége az orrszívó porszívó lett, az hozta ki a maradékot az orrából :( :(
Persze utána öbb, mint egy órát szopizott és nem volt hajlandó elaludni, de azért nagyon megijedtem...

Kép

Kép
gabilany79
 
 


erika. mennek a drukkok.

aida. hogy van a hasad?

trombi. udv ujra itthon! :) varjuk a Pankas kepeket. koszonjuk a torteneted.

magi. Anna nagyon edes. es a Beni-lak is szep!

KépKép
KépKép
mush589
 
 

 
 

jaj gabi. orulok, hogy jol van kiskobold!!!

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan, mert mire végigolvasom mit is írtok, addigra mennem kell Marcihoz!

Mush: régebben írtad, hogy nagyon mocorgott a pocaklakód és megijedtél. Nálam ez a szülés előtti éjjel volt furcsa. Kisfiúnk nagyon-nagyon mocorgott és ez nem volt tőle megszokott, legalábbis a terhesség vége felé nem. Aztán hajnalban kimentem wc-re és erősebb folyásom lett, utána meg reggel is. Közben a kissrác szabályosan szétrúgta az oldalam. A reggeli vizites dokinak elmondtam, erre ő kihívott a vizsgálóba és a vizsgálat után közölte, hogy bő két ujjnyira ki vagyok tágulva és irány a szűlőszoba. Néztem ám nagyokat, hogy semmi fájás mellett így kitágultam.......... A többit már tudjátok. Szóval nálam ez előjel volt.

Zöldi: Hannád még mindig tünemény.

Gratula az új babáknak.

Gabilány: hát nálunk is nagy probléma, hogy bealszik szopi után annyira, hogy nehezen megy a büfiztetés, aztán meg megy a frász, hogy ne legyen baj.

Együttalvás: mivel én a kórházban is 24 órás baba-mama szobában voltam, így Márton velem aludt ott is. Aztán itthon is már 3 éjszakát együtt aludtunk és nem volt semmi gond. 4-4,5 óránként kell szopizni és mi is jól alszunk. Szóval akár elítélik akár nem nálunk ez bevált. Én teljesen fitten kelek reggelente és apa is. Napközben meg szépen elalszik a szobájában.

Egy kedvenc kép még! Kép Apával
Vendég
 


boci. sajna nekem akkor mozgott sokat, amikor begorcsolt a vesem. amugy eleg nyugis.
amikor korhazban voltunk 8-an, akkor azt mondtak,hogy minden zart. azota meg nem vizsgalt meg senki. 24-en kell visszamenjek a vedonenihez, es majd o megvizsgal.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Mush: hát akkor nálad ez nem az volt. Nekem úgy látszik utat tört a kisember magának. :lol: :lol:
Vendég
 


boci. jol tette! :wink:
en se bannam, ha valami ilyesmi tortenne, de sajnos ez a bebi nagyon ragaszkodik hozzam, valamilyen bizarr oknal fogva. :)

KépKép
KépKép
mush589
 
 


sikerult aludnom 1 orat!!! jeeeeee!

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Sziasztok!

Gratula minden babának és anyukának!!!
Kitartás a még 2in1 ben lévőknek, már nem sok van!

Egy szüléstörténet..

2 hét kórházi bennfekvés után dec. 1 én hazaengedtek, de 5.-én mennem kellett a szülésznőmhöz Nst-re. Hivtam reggel nem volt hely, igy szakrendelésre kellett mennem. Ott egy árva mozgást sem produkált a drága, igy azonnal átküldtek a kórházba, 1 óra Nst következett, ahol majd szétrúgta a gépet.
De azért befektettek. Teljesen magam alatt voltam végigbőgtem a délutánt ( Apával aznap akartunk karácsonyi bevásárlást.. )

Éjszaka semmit nem aludtam, hajnalban 4.28 kor is épp a telefont néztem, mikor valami furát éreztem. Gondoltam kimegyek wc.re,,,, mihelyst megmozdultam elöntött a magzatvíz.. de szó szerint,, szegény takaritónőt előre sajnáltam.. :roll:
szóltam az ügyeletesnek, h sztem megyünk szülni.. :D
fájásom semmi, keményedés semmi...
átmentem halál nyugodtan ( a mai napig nem értem honnan volt a higgadtság... ) fölraktak Nst-re , 1 óra alatt egy fájás se.. jött a dokim, aki pont éjszakás volt, megvizsgált, és nem hitte el h nem fájok, és igy tágulok.

Mondták h hivhatom a szülésznőm és a párom. ( utóbbit már akkor felébresztettem mikor elfolyt a víz.. )
7 körül már előkészítve sétálgattam, némi fájással tarkitva, de mondtam h ez ilyen akkor oké.. :lol:
Fél 8 körül oxitocin infúziót kötöttek be h legyen fájásom... no innentől lettek, csak ülve volt jó.
Én is előre kifaggattam mindenkit az alternatív lehetőségekről de eszemben nem volt a labda..
Jött megint a doki fél 9 körül, megvizsgált, és ehhez vissza kellett feküdnöm.már 4 ujjnyi volt.. . itt romlott el először Danim szívhangja.. de visszaültem és utána rendeződött

9 után kaphattam fájdalomcsillapítót csak ehhez vissza kellett feküdni,, itt megint szívhang gubanc... itt már megijedtek és rengetegen lettek körülöttünk..
toltak is azonnal a műtőbe , altatás és császár.. itt is érthetetlen módon nagyon nyugodt voltam én vigasztaltam a párom h minden rendben lesz...
Aztán 10 óra 13 kor kivették Dánielemet, 3400 grammal, és 51 cm- rel..
ébredés után vitáztam kicsit az altatóorvossal is.. :roll: :lol:
közben rájuk is a frászt hoztam mert kiderült h allergiás vagyok az Augmentinre,, idáig nem tudtam... :roll:

Utána következő képnek az maradt meg h fekszem az ágyon és telefonálgatok ezerrel.. hogy hogy került oda a telefon homály fedi..
de minden ellenére nekem csodás élmény volt az egész.
A dokim mégis kellemes csalódást okozott, és maximálisan elégedett vagyok vele,
sajnálja h igy alakult mert szerinte nagyon gyors szülésem lett volna..de igy történt..
a lényeg h közbeléptek mikor ugy gondolták..

Bocsi h hosszú lett...
eszterke24
 
 


Trombi!
Sajnálom, hogy nem volt rá lehetőséged, hogy normál úton fejezd be a szülést. :-( De ilyenkor tényleg első a baba biztonsága... Lényeg, hogy mindketten jól vagytok és várjuk a fotókat Pankáról!

Mush!
Örülök, hogy a közös fürdés azért segített! Ha mással nem, legalább kicsit elterelte a figyelmedet.

Gabi!
Jézusom... Na valami ilyesmitől parázok én is. Még jó, hogy Kiskoboldod jól van! Nekem azt tanácsolta a védőnéni, hogy a szoptatás elején próbáljak büfiztetni, mert a gyerek akkor nyeli a legtöbb levegőt. Olyankor viszont nem bírom a cicit kiszedni a szájából és ha idő előtt elveszem tőle, akkor sírni kezd... Továbbra is tanácstalan vagyok.

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Ibernuska: nekem is ezt javasolták, de én sem tudom levenni Marcit a ciciről!! :lol:

Eszterke: köszi a szüléstörténetet. Úgy látszik sokmindenkinél volt gubanc. Nálunk a végén esett le nagyon a szívhang, én meg nem tudtam jókor nyomni, mert nem volt elég erős tolófájásom. Ezért kellett sajna a vákuum, mivel a buksi nagy része már kint volt. Ja és ráadásul nagyon rövid volt a köldökzsinór, így apának lehetősége sem lett volna arra hogy elvágja. Utána bevallotta a doki, hogy ebből nagyon-nagy gubanc lett volna, ha csak valahová feltekeredik a zsinór. Azt mondta, nagyon ritkán lát ennyire rövid zsinórt! :cry:
Vendég
 


...az én kis csecsencsüngőm dél óta - egy óra megszakítással - szopik, és kézben van. Imádom! Nem egy anyakímélő üzemmód...
Most is egy kézzel pötyögök.

Kép
zölddisznó
 
 


Berni, Boci: én, ha tudom, többször is próbálom büfiztetni szopi közben, és az elsővel várok kb. 10-15 percet, hogy "megszívja magát" :lol: . Úgy könnyebb kivenni a cicit a szájából, ha a szája sarkánál bedugjátok a kisujjatokat :).
Mondjuk Kiskobold borzalmasan mohó, van amikor szopi közben is majd megfullad, mintha el akarná enni előle valaki :lol:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Sziasztok

De jó hogy olvasom...nálunk is a kitolás előtt esett le kritikusra a szívhang és mivel már előtte mekoniumos volt a magzatvíz egyből vagy 20-an lettek körülöttem és tanácskozás hogy mi legyen,végül úgy döntöttek hogy ha kinyomják belőlem az gyorsabb.A gondot nekünk is a rövid köldökzsinór okozta.A kisfiam születésénél is rövid volt a köldökzsinór,de ott nem lett belőle semmi gond,annyi hogy nem tudták a hasamra fektetni.

edoci
 
 


Eszterke: azt megkérdezhetem, hogy miért kellett altatni? Ahol én szültem, ott ezt csak legvégső esetben alkalmazzák császárnál, ha nagyon muszáj... :roll:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Gabi: mivel csak egy "sima" fájdalomcsillapítót kaptam és nem EDA-t arra nem lett volna idő.. a doki szerint 50- es szívhang elég ijesztő volt h sürgős legyen kiszedni a pocakból.. :(

de sajna az altatás miatt nem is lehetett szoptatnom egy ideig, ez külön nehezítette a dolgot.
De ma volt itt a gyerekorvos, és megdícsért h milyen szépen hízik :D
és egy kis fürdés utáni merengés az élet dolgairól.. :wink: Kép
eszterke24
 
 


Eszterke
Nem semmi hogy fürdés után milyen nyugodt Dani!
Nálunk ez van:
Kép

edoci
 
 


Nem is meséltem, ma leesett a köldökcsonkunk! Pont Apa pelenkázott, őt nem borította ki az esemény. Ha nálam fordult volna elő, én tuti megijedek. :-D

Zöldi!
Szerintem örülj neki, hogy Hanna napközben "lóg" rajtad és nem éjszaka teszi ezt a kis drága. :-D Vagy olyankor is előfordul? Délután én is fél kézzel irogattam ide.

A múltkori Hanna fotók nagyon tetszettek! Gyönyörűséges baba!!!

Gabi!
Zsófi is úgy tud enni, hogy levegőt sem vesz mellette. :-D Mondtuk is Apával, hogy tuti nem cserélték el, a mi gyerekünk, amilyen jó étvágya van. :-D A legdurvább az, amikor cumisüvegből nyomja a tejet! Úgy cuppog, hogy az egész ház zeng tőle. :-D

Edoci!
Nálunk is üvöltés van fürdés alatt, után... Nem is csodálom, hogy utána nehezen alszik el. Szerintem teljesen kiborítjuk ezzel a tortúrával...

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Bernuska, Gabi!
Vinzent is sokat bukik, bár inkább este és éjszaka. Viszont az utobbi pár napban már tudunk büfizni szopi után, ami nagy eredmény. :wink:
Szóval én is félek, nehogy félrenylejen, de mindenhol azt mondták nem lehet baj,mert már müködik a reflexük és kiköhögik a tejcsit.
Èn háton alatatom szopi után is, aztán fülelek,hogy mikor jön vissza a tejcsi és kipattanok az ágyból ha hallom, hogy bukik. :? Persze ez nem mindig kivitelzhetö. Van hogy órákkal szopi után jön vissza...

Edoci, Eszterke!
SZépek nagyon a babák! :P :)

Manó is hízott már fél kilót, amióta kijöttünk a kórházból!!!
susy75
 
 


Cili!
A peluscsere, és fürdetés nálunk is zajos. Valahogy nem csípi a drágám. Bár afürcsihez lassan kezd hozzászokni!
susy75
 
 


Akkor úgy látszik van valami a levegőben, mert nálunk is bolondok háza volt ma..., nem volt jó sehogy. Se a kiságyban, se a kanapén, csak kézben vagy cicin... lassan kitehetem az üres táblát rájuk..., most ezsek.iszok, hogy éjjelre legyen mit enni adnom neki. Előre félek, megint hosszú estén lesz.... :cry:

Csokit lehet enni?

Kép

Kép
dcili81
 
 


Ja igen, ma úgy összekakilta magát, hogy ki kellett cserélnem a ruháját. Mikor ráadtam az újat, azt lepisilte... :shock: :shock:

Végülis megy az idő ha jól szórakozik az ember, nem?

Kép

Kép
dcili81
 
 


[quote="mush589"]
írta:
mush589aida. hogy van a hasad?


Köszönöm a kérdést, görcsöl bal oldalon továbbra is. A méhem viszont elég inaktív.. Végülis hallgatok rád, vszínű nem tudnának velem mit kezdeni, így kórház kilőve. Te hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Cili!
Szerintem egyél,majd meglátod okoz e gondot. Én eszek! :wink: :wink: :oops:


Ja képzeljétek reggel beriasztott a légzésfigyelö!!! Rohantunk mindketten, majd szívinfarktust kaptam... Megfogtam manó kezét és összerezzent, szóval rendben volt minden! Remélem csak téves riasztás volt.
susy75
 
 


Császárosok!

A doki nekem múlt csütörtökön cserélt kötést, de nem mondta, hogy vissza kell mennem, szerintetek levehetem már? És azt mondta 10 napig olyan cicamosdás, utána lehet rendesen zuhanyozni. Nektek mit mondtak?

Kép

Kép
dcili81
 
 


Eszterke: értem... hát igen, mondjuk az 50-es szívhang az már tényleg nem vicc... De az a lényeg, hogy Dani gyönyörű :)

Edoci: fürdés előtt és után nálunk is ez megy. Viszont mikor beletesszük a vízbe, azt élvezi. Elhallgat és nézelődik :D

Susy: nálunk van olyan, hogy akkor bukik, amikor kövi etetésre megébred :shock: A riszatás miatt meg ne féljetek, ha minden okénak látszik, ezt nekünk mondták az újraélesztős tanfolyáson, hogy az első 1-1,5 hónapban még periodikus a baba légzése, vagyis hol vesz levegőt, hol nem, és emiatt is beriaszthat a légzésfigyelő...

Cili: jaj, igen, az élet apró örömei :)
Csoki: én ma ebéd után bevágtam egy túró rudit meg egy rakás pilóta étcsokis vaníliás karikát... és nem először... :oops: :wink:

Berni: a cumisüvegből tejcsinél nálunk is hallja még a szomszéd is, hogy eszik :lol: na olyankor kb. 5 kortyonként veszem ki a szájából, mert úgy habzsol...

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Cili: nekem pont a szülés után 1 héttel cserélt kötést és szedte ki a varratokat, és akkor azt mondta h még 2 napig ne érje víz.
Azaz én kedd óta végre normálisan zuhanyozok.. :D

köszi a dícséreteket, de azt hiszem a képek alapján az összes topik baba csodaszép!

mindenkinek jó éjt !
eszterke24
 
 


Ez a büfi dolog nekünk is nagyon nehezen megy... hiába teszem a vállamra hami után, se kép, se hang.

Ráadásul mire befejezi a hamit, addigra alszik, és mindig ugy vagyok, hehogy ettől a vállradobom dologtol felébredjen.. :oops:

Mindenki vállon büfiztet?

Én is van hogy közénk tettem, de azt mondta a dokinéni, hogy a felnőttek olyan anyagokat párologtatnak, amire egy ekkora baba még nincs felkészülve, ezért sose tegyem magunk közé .. Dehát ha csak ott alszik el? :?

Musi, kitartás, valamelyik nap pont ott mentem el, ahol taliztunk nyáron :D Sajnos a rucik egyenlőre mind nagyok, de hamarosan belenövünk. :D
Annyira édes a karacsonyi szerko ami Zöldiéknél van... az is Tőled van, ugye? Én ugy megbántam, hogy nem kértelek vegyél nekem is egy olyat :roll:

Trombi, welcome back, gondoltam rád sokat, főleg mikor irta a párod hogy csaszi lett....Végül Te szültél az én kiirt napomon.

Ja, Zöldi,Trombi, akartam irni, hogy a Klinikárol szájpenésszel engedték haza kicsi Laját, ami persze csak itthon jött ki... állitolag attól a cuclitol volt... :shock:
Illetve, Zöldi, követve példádat, amikor bennt voltam, a patologiára jártam abba a jo kis fürdőbe, amikor rájöttek, kitiltottak... :D Mondván hogy vérzek, és megfertőzhetem a kismamákat... na mindegy, az első egy két napon ami q szar volt, átsegitett... :D

Erika, kitartás, gondolunk Rád..

Susy, megint olyan mintha magamat olvasnám... nálunk is éjszakai aktivitás van. Én ezt betudom annak, hogy mi is mindig éjszaka - hajnalban feküdtünk mig terhes voltam, gondolom erre állt be a drága... Általában csak reggel tudok lefeküdni.. :?

A légzésfigyelő van hogy nálunk is beriaszt, ilyenkor csak anyi van, hogy ahogy mozog, lemegy az érzékelő laprol... én van, hogy keresztben találom az ágyban..

Gaby, nálunk is habzsol az üvegből, sajna hajlamos is tulenni magát...a végén szoktál büfiztetni?

Zöldi, multkor irtad, hogy esetleg ha vállon nem büfizik, akkor ha oldalra fektetjük az is ok? Lehet abbol baj, ha nem büfizett és hanyatt alszik?

Bocsi hogy hosszu lettem..

Ja, Aida, Neked is kitartás, azért ha nem is volt könnyű, de végigcsináltad, és nemsokára kezedben tarthatod a kisfiadat :D

Kép
Kép
zsiraf8
 
 


Cili, nekem levették a kötést teljesen a műtét utáni 3. napon.
A szülés után egy héttel varratszedés volt, addig nem érhette viz.
Attol a naptol viszont lehetett zuhanyozni kötés nélkül is, rá egy héttel pedig kádba is lehetett (volna). Doki szerint műtét utáni két héttel hegyet is lehet mászni..

Én meg akartam nézni a sebemet, de annyira a hasam tövében van, hogy semmit nem látni. Mondjuk a köhögök vagy tüsszentek, akkor állatira fáj...
Ja. és a hasam egy része még mindig zsibbad, nem érzek ott semmit.. :shock:

Kép
Kép
zsiraf8
 
 


Mush, kipróbáltam a bal oldali görcsre a melegvizes palackot. Egész hatásos. :D Hamar kiengedett a csomós görcs ott lent a bal oldalon. Azt hiszem ezt alkalmazom. Sőt, vettem a vajúdás óráira egy melegítős plüssmackót, lehet az is előkerül a kórházi táskából. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2008.12.19 21:12-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Megszületett topik babáink:

Kép Decemberi babák

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


csokievés:ne sokat és ne étet,mert szorulás lesz mind a babának,mind a mamának.

Zuhany:mikor kiszedték a varratokat,már zuhanyozhattam,de fürdésa sebáztatás miatt majd csak a hat hét lejárta után.

Akik képein cumit látok a baba szájában,az hogy csinálja?Mi is beszereztünk egyet,ne folyton a cicin lógjon,meg esetleg nyilvános helyen is kicsit meg lehessen vele nyugtatni,de kilöki!
Bár a védőnőm már először is mondta,hogy az anyatejes babák nem fogadják el általában a cumit...
másik kettő kölköm se cumizott,gondoltam ez hátha...de nem!

Mush felszólitalak:SZÜLJ MEG!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


sarmon. koszi. barcsak. :lol:
epp most ugrott be a kolleganom a kari ajandekkal, es teljesen elajult, hogy mekkora a hasam.

aida. latod, hogy a melegvizes palack aranyat er! en adtam mar 1-2 embernek ajandekba, es mind azt mondja, hogy az volt az egyik legjobb ajandek, amit valaha tolem kaptak. :lol:

zsiraf. igen olyan renszarvasos rucit vittem ajandekba Zoldinek, meg Sarmonnak. meg nekunk is van egy, de nem ugy nez ki, hogy azt mi felvesszuk az iden... jovore meg mar ugye kicsi lenne... sebaj majd eladom! :wink:
alig varom, hogy lassam Lajat azokban a rucikban. tavaszra beleno majd! :)

nem regen nezegettem a kepeket, amiket nyaron csinaltam a talin. en vagyok az egyetlen, aki meg terhes. :?

tenyleg sarmi. ha megvan kuldd el a kepet legyszi emilben, amin egyutt vagyunk. sajna nem mentettem el a nyaron. koszi! :D

Anett a legducibb baba 4200grammal, es Marti termeszetes uton szulte meg. van remeny!!! :lol:

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Milyen sok 4 kg feletti babánk van! :D Ráadásul mennyi lány!! :shock: :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


[quote="mush589"]
írta:
mush589zsiraf. igen olyan renszarvasos rucit vittem ajandekba Zoldinek, meg Sarmonnak. meg nekunk is van egy, de nem ugy nez ki, hogy azt mi felvesszuk az iden... jovore meg mar ugye kicsi lenne... sebaj majd eladom! :wink:


Rénszarvasos rucija Nolikámnak is van! De én "kegyetlenül" ráadom januárban is, ha megviccel.. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


andy. boldog holnap fordulot Reginek!

KépKép
KépKép
mush589
 
 


csakegy. Lucanak is Boldog hofurdolot. ma egy honapos, nem?

tenyleg vegul adtal penzt a fogadott dokidnak es a szulesznonek?

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Zsiráf:
szájpenész a cumitól?? Anyám! Hogy a fenében védjem ki??? Nem akarok ilyenekkel szenvedni... Gondolom esélyem sincs suttyomban áttölteni bármit is sajátba...
A patológián van szuper fürdő? Na ez is új .. :) Na és hogy vérzel és fertőzöl...már nem azért, de a sok kaparásra bebaktató nő nem vérzik? Ráadásul ott is hagyják maguk után a gányt a tusolóban, a cigicsikkek mellett.. :evil:

Sarmon:
Annával mi is így jártunk, hogy kellett neki a cumi, de olyan kis ügyetlen volt, hogy nem bírta a szájában tartani, kiesett, egy darabig tartani kellett, hogy ütemesen elkezdje szívni. Aztán rájöttünk, hogy a nuby és Mam-os cumik nehezek neki, és az Aventosat bírta szívni. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Zsiráf: én a végén is mindig bepróbálkozom a büfivel és vállon, mert ha "babzsákra" eszi magát, akkor csak lóg és ez sem ébreszti fel. Büfi után (vagy néhány perc múlva) meg simán lecsúsztatom a mellkasomra, és pár percig ott alszik tovább, míg be nem tesszük a kiságyába :lol:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


na szegény Apa most baktatott el Magnéziumért, annyira görcsöl a vádlim, hogy már csak botorkálok... Majd jól úgymaradok januárig a magnéziumtól... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Olyan haskeményedésen vagyok túl, hogy azt hittem ott maradok.. :D :? Nem tudtam tőle megmozdulni. Szép lesz a szülés. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Zsiráf!
èn általában vállon büfiztetem, de ha az elsö pár percben nem jön semmi,akkor már tuti késöbb se. Vagy van hogy tartom a kezemben ülö pozicióban kicsit.
Neked se lehet könnyü akkor az éjszaka.. remélem nem tart sokáig és átállnak a nappali üzemmódra!!! :wink: :wink:
Pedig terhesen se voltam fennt hajnalokig. Max 1-ig.
susy75
 
 


zsiráf
büfi nálunk is kicsit gond de nekünk vagy hason jön csak ki vagy vállra rakva.

szájpenész
nem csak a cumitól kaphat. elkaphatja ha rápuszilsz a szájára, a kezére. a cicitől is lehet neki.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Zsiráf! ez a zsibbadás nekem a terhesség utolsó harmadáig tartott. Kiváncsi vagyok terhesség után újra visszajön-e!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


én hason altatok... mindig... jobban alszik... érdekes módon bukni soha nem szokott... (légzésfigyelő az van csak nappal sokszor elfelejtem bekapcsolni... de légzésfigyelő mellett a védőnőnk is jónak tartotta ezt, mert erősíti a gerincét)

Minden gyerek más, emlékeim szerint Lilla este mindig aludt... vagy mégsem? Fene tudja... néhány hónap és elfelejti az ember... addig meg túlél valahogy :))))) (nálunk mondjuk a délelőttök és a délután úgy 5-6-ig az ami iszonyú nyugis, eszik, alszik... )

(most este 8 óta folyamatosan ébren van... eszik, üvölt, néha csak figyel... most leraktam és várom, hogy tutira alszik-e mert ha igen akkor mehetek végre zuhanyozni:)))) (néha nyikorog, ez gyanús)
Vendég
 


[quote]r írta:ájöttünk, hogy a nuby és Mam-os cumik nehezek neki, és az Aventosat bírta szívni


Jéé,még ez se mindegy...akkor lehet ez a baj...nekünk MaM van,na akkor még lehet az aventtel megpróbálom...bár ma nagyon jó kislány volt szopi után rögtön bealudt egész éjjel,és be is birtam csempészni az ágyikójába.

Mush küldőm a képet!

Közben átbeszéltük apával ezt a cumi dolgot...mégsem szeretném ezzel betömni a száját... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok!

Zsiráf: nekem azt mondták h 2 hónapig csak a babát emelgessem, és fél év után lehet csinálni mindent. PL. kicsit rádolgozni a pocakra.. :D
zsibbadni nekem is zsibbad, egy 2 éve császáros barátnőm mondta h neki azóta is érzéketlen alatta felette 2-2 centivel..

2 napja csodás éjszakáink vannak,eszik és alszik...még csak nem is kellett magunk közé venni,, pedig az elején már láttam a jövőt.. mert a kórházban együtt aludtunk :lol:
A büfi nekünk is gond, mert sokszor úgy bealszik, h csak na, de én nem merem letenni anélkül.. marad a vállon büfi és utána a lecsúsztatós tecnika.. ( nem is tudom ki irta.. :lol: ) ez bevált..

Sarmon: nekünk sem kell mindig a cumi, kb. 5 percet sincs a szájában de nekünk is az Avent vált be, a képen még egy másik van, az tudott ám nagyokat repülni!! :lol:
eszterke24
 
 


Sarmi! Nekünk az Avent sem jött be, semmilyen cumit nem türt meg a szájában. Szerintem ez gyerekfüggő.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Csoki: Én is azt hallottam, hogy nem tanácsos, de persze rájárok.... :D :D :D

Tegnap délután teljesen "kivoltam" Domi nem aludt, nézelődött nyűglődött, én meg a kórházas nap után hulla voltam. Még szerencse, hogy feljött anyukűm meg a hugicám és elzavartak aludni.... :D

És a lényeg, higy ezek után éjjel sokkal jobban aludt, mint eddig valaha, LEHER, HOGY ÁTÁLLUNK A RENDES MŰSZAKRA?!?!

Na meg tegnap du. elkezdett megint 30-akat enni, úgy féltem, hogy ez még egy kórházi napot jelent majd, de hajnalban már újra 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juhéééééé.

A büfi nálunk is nehéz, nekem a doki mondta, hogy ne vállon büfiztessem, hanem egyszerűen fogjam szemből kézbe és egy picit "rázogassam" meg fel-le. Ez nekünk nagyon bejön.


manna
mannababoca
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?