Ez a büfi dolog nekünk is nagyon nehezen megy... hiába teszem a vállamra hami után, se kép, se hang.
Ráadásul mire befejezi a hamit, addigra alszik, és mindig ugy vagyok, hehogy ettől a vállradobom dologtol felébredjen..
Mindenki vállon büfiztet?
Én is van hogy közénk tettem, de azt mondta a dokinéni, hogy a felnőttek olyan anyagokat párologtatnak, amire egy ekkora baba még nincs felkészülve, ezért sose tegyem magunk közé .. Dehát ha csak ott alszik el?
Musi, kitartás, valamelyik nap pont ott mentem el, ahol taliztunk nyáron
Sajnos a rucik egyenlőre mind nagyok, de hamarosan belenövünk.
Annyira édes a karacsonyi szerko ami Zöldiéknél van... az is Tőled van, ugye? Én ugy megbántam, hogy nem kértelek vegyél nekem is egy olyat
Trombi, welcome back, gondoltam rád sokat, főleg mikor irta a párod hogy csaszi lett....Végül Te szültél az én kiirt napomon.
Ja, Zöldi,Trombi, akartam irni, hogy a Klinikárol szájpenésszel engedték haza kicsi Laját, ami persze csak itthon jött ki... állitolag attól a cuclitol volt...
Illetve, Zöldi, követve példádat, amikor bennt voltam, a patologiára jártam abba a jo kis fürdőbe, amikor rájöttek, kitiltottak...
Mondván hogy vérzek, és megfertőzhetem a kismamákat... na mindegy, az első egy két napon ami q szar volt, átsegitett...
Erika, kitartás, gondolunk Rád..
Susy, megint olyan mintha magamat olvasnám... nálunk is éjszakai aktivitás van. Én ezt betudom annak, hogy mi is mindig éjszaka - hajnalban feküdtünk mig terhes voltam, gondolom erre állt be a drága... Általában csak reggel tudok lefeküdni..
A légzésfigyelő van hogy nálunk is beriaszt, ilyenkor csak anyi van, hogy ahogy mozog, lemegy az érzékelő laprol... én van, hogy keresztben találom az ágyban..
Gaby, nálunk is habzsol az üvegből, sajna hajlamos is tulenni magát...a végén szoktál büfiztetni?
Zöldi, multkor irtad, hogy esetleg ha vállon nem büfizik, akkor ha oldalra fektetjük az is ok? Lehet abbol baj, ha nem büfizett és hanyatt alszik?
Bocsi hogy hosszu lettem..
Ja, Aida, Neked is kitartás, azért ha nem is volt könnyű, de végigcsináltad, és nemsokára kezedben tarthatod a kisfiadat