Új privát üzeneted érkezett!

és van egy kedvenc képem 1 hónappal ezelőttről... 13.40-kor...

Kép

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Mozis lányok, bocsi, de csak nem tudok menni. Kicsit összecsaptak a fejem felett a hullámok :?

Jó szórakozást!

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Már megint?! :( Nagyon rátok jár rúd. :( (((((((((())))))))))

Kata! Szíípek lettek! A kép fenomenális! :) Egy pötty magzatmázat nem látni rajta.

Vmit még akartam... ööö... nem emléxem.
szilbee

Erika?? Hogy vagy? Gyógyulsz?? Nagylány, ugye nem kapta el.

Judit! Gréti most így délutánra hogy van??
szilbee

Dorka! nekem is teljesen elment az energiám, pedig reggel még úgy keltem, hoyg mennyi mindent megcsinálok ma, aztán elszunyiztam tanulás közben, illetve előtt, kb 10 percet, haaludhattam, közben a munkások dolgoznak, az is zavart, Grétinek is feszt kellett valami.

Szilbee!
most még jól, de mindjárt agyoncsapom! kezdte azzal ,hyog a szőnyeg nélküli parkettán ült, és gyöngyöt fűzött. ez utóbbival nem si lenne baj, ha az asztalán csinálná, mindezt persze mezítláb. most már tényleg rászikszalagozom a lábára a papucsot, ma legalább 15milliószor szóltam neki. most persze parázhatok, hoyg nem fázott-e fel.

Kata!
nagyon jó a Marcis kép! és tényleg miért nincs rajta magzatmáz? merthoyg később született és felszívódott, vagy hülyeséget gondoltam ki.

Nagyon édi mézessütik!

Anikó!
ott volt, és segített panírozni. lehet azt pont nem láttad.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Az a tesója volt? Azt hittem valami felszolgáló, úgy osztotta ott az észt, hogy kanál feljebb... Bocsi, részletekben láttam én is tegnap a hal a tortánt. Sajna ezt a mikrós beszólásost sem hallottam, csak láttam. De volt ott egymás mellett vagy három olyan gép. Gomdolom a mikrón kívül még egy a sütő volt. Na de a harmadik? :shock:

Judit! Ahogy én elolvastam a film tartalmát egy fikarcnyi romantikát sem láttam meg benne! :lol: De azért megyek! Fel tudsz venni? Mondjuk ezt már ugysem olvasom el... Ja és új a tel.számod? Akkor hogy hívlak fel?

Kata! Ez a kép! Legközelebb én is akarok ilyet! :)
Azta de ugyes vagy! Melyik receptet csináltad meg? A nagy színes cukorgyöngy az smarties vagy micsoda... :oops: ?

Olga

Kép
juhaszolga

Na mizujs, mindenki moziban? :wink:

Kata! Ez igen! Remekművek! Mondom én, tele vagy enerdzsivel! :D A kép meg... Nagyon tecc. :D A maga valójában mutatja meg a dolgokat.

Évi! Mi a baj? Vagy nem publikus? Gyere, írd ki magadból!

Balwin! Mosógép?

Kitten? Hogy vagytok?

Virág hónapok óta nem ad füstjelet se... :?

donkoaniko

Sziasztok!

Már megint jól le vagyok maradva :oops: , de szerintem ez egy ideig még így is lesz.

Nem is tudom hol kezdjem, hogy ki ne hagyjak valakit!!!

Annalucának igen csak utólag boldog névnapot!

Raminak boldog szülinapot!

Szabi, Annaluca, Robika boldog másfelediket!

Marcinak boldog első hófordulót!

Máténak gratula a szép teljesítményéhez!

Anikó!
Köszi megvagyunk, bár olyan szerencsetlen vagyok mostanság. Ma mentünk volna Kövesdihez és a megérzésem nem csalt: Nem volt rendelés :evil: :evil: Legközelebb január 7-én lesz. Aggódok,hogy addig megint eltelik egy csomó idő, és nálunk tuti,hogy vmiféle "kezelésre" szükség lesz, mert szemmel látható. :cry:
Örülök, hogy a csomag sorsát végül sikerült rendezni. Egyébként a sütifalót sikerült végül beszerezni?

BBJ!
Nekem a lányok nem csak egymásra, hanem rád is nagggyon hasonlítanak. Letiről még nem láttam ilyen igazán szembőli képet, de most nagyon feltűnt.
Gréti jobban van? Leti megúszta eddig?

Kata!
Nem semmi energiákkal rendelkezel, ahogy már Anikó is említette!
Mikor van neked időd, hogy ilyen remekműveket kreálj?
Egyébként én is "Barátok közt-ös" vagyok. Vacsoracsatát már unom, van akit már harmadjára szerepeltetnek benne.
Amúgy meg nem is nagyon nézek/látok tv-t, csak foszlányokat egy-egy műsorból....

Jamiee!
Réka tényleg "nagyon nagy lány" lett, szépséges a képeken.

Látom mindenki gőzerővel készül a karácsonyra és süti a mézes cuccokat. Csak én nem fogok mézest sütni? :oops: (nálunk nem igazán szereti senki)
Na, megyek, mert leragad a szemem...

KépKép
kitten13

Hát ennél volt már szebb reggelünk! Fúj ez az eső és mintha este lenne!!! :twisted:

Nem tudom, miért nem volt magzatmáz Marcin, de Bencén sem volt.

Bbj: nálunk Bencén mamusz van, mert a papucsból ő is kilép rögtön.

Olga: a Szilbee féle reci volt, csak a fahéj és szegfűszeg helyett mézeskalács fűszer keveréket tettem bele. És igen, smarties, az volt itthon... a miki csomagból vettem ki.

Mozi volt lányok? Milyen volt?

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Úgy látom most egyikünk sem rohant a géphez kiírni magából, hogy milyen jó film volt! :lol: Egyébként ma lesz itt Szolnokon Kulkával és Hámori Gabriellával közönségtalálkozó a TISZApART-ban. :lol: Még jó, hogy nem tegnap volt itt Kulka, mikor kuncogtunk a "meleg" jeleneteknél! :lol:

Szilbee! Szajré Levi Verdás zsákjában! :wink:

Kata! Balázs meglátta a sütijeidet, és mondta, hogy neki is kell perec! :lol: Persze nincs itthon...

Olga

Kép
juhaszolga

Köszi Kata a választ! Én is le vagyok lombozódva, hogy fogunk így holnap délelőtt apával csavargogni a karácsonyi fauban, meg a városban? :cry:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! Ok!

Nekünk is volt már jobb reggelünk... meg éjszakánk is...

A kölkök egymást keltették. Jól elvoltunk hajnal 3-ig... :roll: :twisted: Egy idő után cseréltünk Eddel. Ő altatta Dávidot, én Leventét. Na így aludtunk majdnem 3 órát. De azé itt vok, mert ugye muszáj talpon lenni, még ha rossz is.
Na meg tartja bennem a lelket, hogy menek kicsit vásárolgatni, így hogy Ed itthon... lesz. (Már ha a melóhelyről elengedik.)

Jajj Kata! Az jutott még a tegnapi beszélgetésünk után az eszembe, hogy nagy vágyam még egy "kis" reggeli ágyban olvasgatás meleg teával... Egyszer ugyan volt 1 alkalom, mikor Levente még pici volt és bealudt reggel a nagy ágyon, hogy olvashassak... annyira jól is esett. :)
szilbee

Olga!
micsoda igények kérem szépen!

Kata!
rajtuk is mamusz van, most már 3 pár is elő van szedve, meg egy papucs. de így sem mükszik a dolog.

A mozi, hmmmm. egynek jó volt, ha itthon nézem nem biztos, hoyg nem kapcsolok el.

Én is nézem a barátok köztöt, hébe hóba, de azért tisztában vagyok ki kivel, mikor hol.

Kitten!
éppen tegnap mondták, pont erről a képről, hyog Leti tiszta én. na tessék. akkor már biztos igaz, ha ketten is állítjátok! :lol:

Szilbee!
ja egy olyat én si bevállalnék! Jó vásárlást!

Leti szeme teljesen összeragadt reggelre, köhög, szóval eljött a kórság, meg most már nekem is kapar a torkom.

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja és Gréti tud cipőt kötni! most mutatta be a tudományát a fejvédőn a kiságyban! teljesen korrekt, csak még gyenguszka a kötés.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Gréti nagyon ügyes!

Lányok! Nem tudjátok, hogy egy 5 vonalas kottát, violinkulccsal és egyébb kiegészítőket digitálisan hol találok? Szakdogámba kellene... De halvány gőzöm sincs, merre keressek.

Olga

Kép
juhaszolga

Sikerült egyet letölteni, de nem boldogulok vele! :cry:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
kotta. lap.hu, ha van.

a túrós receptjét nyomd már be ide, nagyon finom!!!!

Olga tegnap hozott a mennyei sütikből, lányok isteni!

Judit,
Kép
Kép
bbj

na van, és van benne kottaszerkesztőprogi is

Judit,
Kép
Kép
bbj

Drága vagy Judit! Már én is megtaláltam, de amit le tudtam tölteni, azzal sem haladok... Pedig csak kis 4 soros kottákat szertenék belecsempészni a szakdogámba. :cry: balwin Judit? Párodék mit használnak?

Süti mindmegettés:

http://mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=7651

Olga

Kép
juhaszolga

Ez nem igaz! Mindjárt bőgök! Nem igaz, hogy sehol nem találok semmit! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Nagyon el vagyok maradva. 5 napja most jutok ide először.

Nem tudtam visszaolvasni, csak addig tudtam jönni, amíg apa ebédel.

Olga: Küldd el a címedet priviben, légyszi! Elküldöm a pontokat.

Marcinak boldog hófordulót kívánok!

Egyébként nekem tetszett a film.

Én is dögrováson vagyok, 4 napig fájt a torkom, most köhögés, orrfolyás, stb.

Dorkát hétfőn műtik, remélem nem kapja el. Holnap labor, aneszteziológia, gyerekorvos.

Niki

Kép
Kép
csni

Hát még mindig esik!

Érdekességképpen: a Hold úti oviban skarlát és barihimlő-járvány van.

Szilbee: miért voltak fenn a fiúk éjszaka? Hát nem betegek... legalább is nem annyira... nem?!

Mi viszont úgy aludtunk éjszaka, mint még négyen soha... Marci negyed 10 körül este elaludt és reggel negyed 6 után ébredt... én persze már előtte többször, mert majd szét durrant a cickóm...

Bbj: és a mamuszt is leveszik?

Ki mit csinál ilyen posványos időben? Ha meg itt vagytok, csetelhetnénk is :lol: míg nyugi van... Marci amúgy minden délelőtt nyűgi, de tegnap már délután is és most is még csak most sikerült elaltatnom... bár eléggé éberen alszik... nem tom meddig. Hihetetlen álmos, ásítozik, de szegénykém nem tud elaludni. Tegnap óta a sumit is csak ritkán fogadja el. No hátha holnap más lesz.

Kép

Kép
szolkata

Olga: pont ezt a sütit már innen én is kiírtam és megcsináltam, denekem csalódás volt, mert a lötyi, amit a végén rá kell önteni... nem nedvesítette át mindenhol a lisztet... amúgy finom lett volna.... Lehet, megpróbálom majd még egyszer.

Valaki?!

Kép

Kép
szolkata

én vagyok, még egy kicsit, aztán öltözünk, és megyünk angolra ebben a szar időben semmi kedvem semmihez sem. még csatangolni sem. takarítani meg végképp, hoyga tanulásról ne is beszéljek!

Én is csináltam már ilyen sütit, a leírás alapján, igaz évekkel ezelőtt, még otthon anyuéknál, annyira nem is emlékszem hoyg kellett, csak tudom, hoyg a lisztet szárazon kellett belerakni, és kuka lett az egész. na majd ezt kipróbálom!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok,

Kata, ebben a szar időben semmihez sem volt hangulatunk...
MOst várjuk a pizzát... ennyi volt a nap...
MArcika aztán gyorsan leszokott az éjjeli evésről! ISmerős nagyon: a gyerek alszik, neked meg szétdurran, és inkább kelne fel, aztán rendeződnének a dolgok.... De lassan beállnak a dolgok...
A képet, amit feltettél Marci születéséről! Nem semmi kép, nem csodálom, hogy egyik kedvenced! Eszembe is juttatta a szülést, bár most sem félek tőle, kopp-kopp....

Niki, Dorkát azért kiengedik már Szentestére, nem???? Remélem igen!!!

Judit, Leti hogy van? És ügyes cipőkötős Gréti kilábalt belőle teljesen?

Szilbee, valamelyest volt lehetőséged kipihenni az éjszakát? Mi volt a baj? Csak nem lett beteg valamelyik gyerkőc?
Ed akkor már egész évben szabin lesz?

Ditke, mizu veletek???????

Kitten, sajna ilyenkor már ünnepek előtt nem igazán vannak magánredelések.... Bízunk benne, hogy januárban nem fog gondot találni a dokibácsi!!! Miket kap Lara baba?? Olyan szép lesz az első karácsony vele!!

Turis társak: a Kossuth téren most 999 FT/kg a ruha, én ma 600 Ft-ért vettem Szabinak egy tavaszi kabátot, egy farmerdzsekit meg egy pólót.

Kép
Kép
dorkáék

Na itt vok egy pillanatra...

Dávid fogzik, meg taknyos is és emiatt nehezen és rosszul alszik. Leventét is többször felébresztette, majd mikor már Dávid aludt volna el, Levente jött hogy most meg ő nem tud aludni...

Pihenni nem pihentem. Bent voltam vásárolni, de sikertelenül. Délután anyumék voltak. Na meg nem bírtuk ki hogy ne karácsonykor bontsuk ki a Wall-E DVD-t... :lol: Úgyhogy azt sasoltuk délután.

Na menek... apjuknak elkél a segítség úgy hallom.

Jóccakát!
szilbee

Ja Olga! Nálam van a pakk. ;) Jó zsákba tetted! :)
szilbee

sziasztok!

holnap doki, Leti sem úszta meg, már hőemelkedése van 37,8. Gréti is köhög még, szóval őt sem árt megmutatni, pedig antibigyó még max 1,5 adag, ha van.
na amjd mondanak valamit.

bennem is buttog valami olyan nem jó semmi sem...

Dorka! és pont ma nem mentem be! de Gréti annyira bealudt a kocsiban hogy nem bírtam felébreszteni, hagytam aludni. majdcsak pont angol előtt.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

A kis és nagy betegeknek jobbulást!

Nálunk Jázminnak holnap fogy el a gyógyszere, még kicsit beteg, Anna újra visszaesett, tegnap óta megint itthon, bár "csak" köhög...

Mi megsütöttünk ma pár adag mézest, holnap azt visz Máté a suliba, utolsó nap már nem tanulnak, hagy eszegessenek egy kicsit a játék közben :lol:

Lassan bebújok az ágyba én is, bár még bevásárló listát akartam írni a sütni- és főznivalókhoz. Éssss... vasárnap jön haza a tesóm!!!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Judit! A francba... Remélem azért Karácsonyra rendbe jöttök! :( :(

Nálunk Dávid még mindig taknyos. Leventének meg reggel este összegyűlik a cucc az orrában. Biztonság kedvéért melegítjük és sinupretezzük. Igazából nincs különösebb baja.

Du-án ovis ünneplés. Apjuk este szólt hogy kell elegáncsos szerkó Leventének. Szóval délelőtt megyünk vásárolni. (A vicc hogy kb. 1 hete láttam fekete nadrágot meg kis mellényt hozzá... meg akartam venni, aztán mégsem tettem...)

Teszveszről vettem magamnak potom áron egy rakat szoknyát, hogy kissé nőiesedjek már.

Na most ennyi, mert apjuk felvesz minket az oviból visszafele jövet.

Kata! Hogy sikerült az ünnep Bencééknél?

Szami! és nálatok az oviban hogy zajlott az ünnep? Tegnap volt, ugye?

Mentem! Pussz!
szilbee

Hát ritka szar éjszakánk volt, Letiek felment hajnalra a láza 38,6-ra, nyöszörgött, sírdogált, aztán mellém fektettem, akkor ott pihizett ébren vagy egy órát, aztán aludt csak el, aztán 6 óra körül arra ébredek, hoyg Gréti sír, na rohanok át, nem találta sötétben az ajtót, eltévedt.

na majd jövök még, közben Misi is taknyos lett, én is, készek vagyunk.

Szilbee! rakjál már fotókat a szoknyákról! nekem is van megfigyeltemben egy pár még vacillálok...

Szami! a fenébe! akkor jól elpingpongoznak a lányok!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Na megjöttünk a dokitól, Leti curamot kapott, még mindig tiszta láz, most be is aludt. Grétit si megvizsgálta, javul. már csak acc-t kell szednie. kontroll két ünnep között.

nálatok nem úgy van, ha nagytakarítotok rumlibb van, mint volt? iszonyat hoyg néz ki a lakás, ha atom bevágna, max rendet tenne. nagy megyek is négyszögesítem a kupit.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Gondoltam jövök már boldog karácsonyt kívánni de inkább (még) nem teszem. Megláttam Kata képét és pár percig csak bámultam. Mármint Marci születését. Annyira de annyira jó!!!
Olgához hasonlóan én is akarok ilyet!

A sütik meg nagyon guszták. Ez egyébként mézeskalács? :oops:
Most gondolkozom, hogy süssek vagy nem mert egy éve olyan keményet sütöttem, hogy senki nem tudta elharapni. :D

Azt is olvasom, hogy sok a kis és nagy beteg. Na gyorsan meggyógyúlni ám. Egyébként is na de karácsonyra meg főleg.

Mi már idén befejeztük a bölcsit, folyt. köv. január 5.-én.
és Szoni még nem volt beteg
ugye nem kiabáltam el?

Ti már bizti beszéltétek de érdekelne , hogy pneumoccocus védőoltást beadadtátok? Persze 2 hét miatt mi lecsúsztunk róla

na majd még jövök

phpBB: Kép
kati74

Kép Kép

kati74

Szia Kati! Mi még az első oltásokkal (2,3 hós korban talán) beadattuk, s ezt , a mostani hörgőt ért támadást kivéve eddig megúsztuk a nagyobb betegségeket.

Szilbee, szerda délelőtt volt az ovis karácsony, azon csak a gyerkőcök voltak ott, délután most először csináltak a szülőknek is ünnepséget, de mi arról a torna és a logopédia miatt lemaradtunk. :?

Judit, lányoknak jobbulást!

Én amióta ilyen betegeskedés van, arra hajtok, hogy a dobozokba-kosarakba legalább berakjanak mindent, úgyhogy nálunk olyan látszat rend van. De valamelyik nap úgy jártam, mint te: Annánál igazi rendet akartam tenni, segített ebben Jázmin is, úgyhogy mikor délben a párom hazajött, nem győzött csodálkozni, hogy miféle támadás érte Anna szobáját... :roll: :?

Kép

Kép

Lement 5 kiló rólam, úgyhogy megleptem magam karácsonyra egy új fekete nadrággal, olyan lebbenős, mintha szoknya volna, meg hozzá egy fekete-fehér fölsővel.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kati, szépek a lányok, de csak ámulok, micsoda nagylány már Trixi! Kész ifjú hölgy! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Hali!

Mégsem lesz taxi... :cry: :cry: :cry: Reggel hívtam a csajt, hogy feladta-e tegnap, erre közölte, hogy megsérült a csomag a nagykerből, eltört a tolókarja, nem küldi, visszautalja a pénzt. Azt hittem, felugrok a csillárra! :x Most taxi nuku, a pénzemet is várhatom, azt mondta, ha odaért ( merthogy kedden utánvéttel fizettem ), visszautalja. B...a meg, nagyon mérges, csalódott voltam/vagyok.

Apa szerint kamu a sérültcsomag-story, biztos többért tudta volna beszerezni, így egyszerűbb neki visszaküldeni a pénzt. Hát már az a helyzet, hogy lecarom, csak küldje a lóvét, többet egy csavart se rendelek a netről, az tuti!
És akkor képzeljétek, megjegyzi a csaj, hogy ÉN voltam a hunyó, mivel "tárolt változat"ra mentem a google-ban, és azért tudtam kosárba tenni az amúgy hónapok óta (!!!) nem kapható terméküket... Hát ki tudta, hogy ha egyszer nincs, akkor én mégis meg tudom venni, ők meg cikkszám szerint ki is számlázzák, meg "küldik"???
Van amúgy taxi a teszveszen, vadiúj, de köszönöm, én befejeztem a rendelgetést… Most imádkozok, hogy küldje mielőbb a pénzt, aztán jövő héten mehetek be Szolnokra még beszerző-körútra… Könyvek már megvannak, még majd kap hozzá okosjátékokat, meg ruhát, meg ha találok vmit amibe beleszeretek. Járássegítőt amúgy is kap a keresztapjától. Az Isten se akarja, hogy legyen taxink… Majd szülinapjára kap triciklit, úgyis azt akarunk.

Amúgy megvagyunk, Apa itthon – bár most is beszerző körúton a teraszhoz :roll: - , még takarítás előtt vagyok, szóval van mit csinálni.

Nem reagálok most külön, de a betegeskedőknek gyógycuppok, és mielőbbi jobbulást!!!

donkoaniko

Óóóó, drága kis (és nagy) betegek.... ilyenkor nem szabad betegeskedni... jön a szünet, jön (remélem) a hó és a karácsony. Gyógyuljatok mihamarabb!

Jaimee: megen eltűntél... sücc?

Szilbee: találtál ünneplőset? Nálunk jól sikerülhetett az ajándékbontási ünnepség az oviban... ennyit sikerült leszűrnöm, mert B. este (ugye ismerős) kezelhetetlenül lüke... :roll: :lol:

Bbj: most ne dolgozzál, gyógyuljatok!

Szamóca: nagyon szép változatlanul ez a csajszi!!! A húgod nálatok lesz elszállásolva az ünnepekre? Jön a párja is?

Kati: Nagyon-nagyon szépek a lányaid!!! Apa bele fog betegedni, ha megjelennek majd a kispasik :lol: A mézes sütik puszedli
recepttel készültek... Szilbee féle... kb. 5-6 oldallal ezelőtt volt beírva... Én is azért csináltam puszedli receptből, nehogy kemény legyen. Fénykép: rajta lányok... legyen nektek is ilyen képetek!!!

Többiek merre járnak?

Kép

Kép
szolkata

Anikó: sajnálom, hogy így jártál. Én még nem csalódtam netről rendelésben... mondjuk mindig átvételkor fizettem, előre még sosem. Lehet, hogy valami nagy taxis balesettől védte meg Dorkát az eset... ezért nem tudtad megvenni... gyártsál elméletet... jobb lesz :lol:

Dorka: egyszer volt Budán... most éjszaka már 1-kor, 4-kor keltünk :?
Erre is van elméletem: még kicsi, alig múlt 1 hónapos, nem várhatom el tőle, hogy átaludja az éjszakát...

Ditke: hát hiába szólongatunk Téged :cry:

Van itt valaki?

Kép

Kép
szolkata

Kata! Én is átvételkor fizettem. Ezért nem ért még állítólag od a pénz ( az utánvét miatt ). Igen, én is ezt sejtem mögötte, hogy nem véletlen ez a pech-széria taxi téren, valamiért ennek így kellett lennie... :roll:

Megyek porszívózni.

donkoaniko

Anikó: :lol: akkor jó :lol: Aha, az meg csak a csomag bontásaokr derült ki, hogy nem az ami.

Kép

Kép
szolkata

Betegeknek jobbulást!!!!

Anikó!Sajnálom!!
(tudtad hogy Helle Katinak gyönyörű babájuk van?iwiw-en láttam)

Szami!
Köszi a segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anna nagyon szép mint mindíg!!!

Kata!
Ez a kép,hát magáért beszél!!!Ilyenkor én úgy szeretnék már egy kistesót!

Kép

Kép
katlina

Kata!
nyomassad csak a fotókat, és rögtön lesz egy rakat kismamink!!!!

jaj, de muszáj csinálni, mert én már a jövő héten semmit nem akarok! csak amx egy gyors porszínyózás!

Leti nagyon nyűgi mindnen köhögésnél sír,a mi ugye elég gyakran van.... majdcsak hatnak a cuccok, remélem éjszaka többet alszunk!

és Leti 6 hetesen átaludta az éjszakát, aztán még volt, hoyg egyszer kétszer felkelt, de szépen beállt. lehet nálatok is kezdődik!

Kati!
gyönyörűek ezek a láynok! lassan jönnek az udvarlók is! gyere gyakrabban!

Szami!
Anna még mindig milyen jó barna! és ez a haj!!!!! a felső corás, vagy tescos? olyan szép, valami hasonlót nézegettem én is

Anikó!
Annyira sajnálom! az elméletgyártás nem lehet rossz! na akkor jó vásárlást jövő hétre!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata!
köszi a recepteket, a cookie-t meg is fogom csinálni, olyan egyszerű, nekem való

Judit,
Kép
Kép
bbj

Gyorsan visszaolvastam, de mintha megint keverednének a toplikok! :roll: vagy én nem értek egy-két választ... :oops:

balwin Juditék nagymaminál?

Kata és Judit! Hasonló lisztes receptet már találtam a mindmegettén, nyáron vagy 20X megcsináltam (cukkinis-mákos pite), hát az isteni! Ajánlom mindenki figyelmébe! Nagyjából ugyanazok az összetevők, viszont ennél a túrósnál 4 dl tejjel kell leönteni, a mákosnál 2,5 dl-vel. És nekem a 4 dl ezt a túróst rendesen el is áztatta. Ugyhogy ha netalántán mégegyszer megsütöm akkor biztos csak 2,5 dl tejjel öntöm le.

Hát betegeskedőknek mielőbbi jobbulást és gyógyulást!

Kati! Azta, de nagyot nőttek a lányok! Tehetnél többször képet! Nagyon szépek!

Anikó! Sajnálom én is a taxit. De vigasztaljon, hogy ugyis havazik mostmár, tavaszra meg majdcsak sikerül megvenni.

Szami! Annánál nem semmi az a mosoly! :wink: Új szerzeményről+magadról te is tehetnél képet!

Szilbee! Csibéknél tegnap volt ajándékbontás szülőkkel, minden második évben nyílt nap. Mi is ott voltunk mind a hárman, babó is nyitogatta az ajándékokat, meg veszettül játszott velük! :lol: Meg nyomatta a sós stanglit, én meg a mézeseket! :oops: :lol:

Na pá, megyünk vásárolgatni.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Hú, nagyon szépek a lányok: Anna, Szonja és Trixi is.

Olga: Köszi a címet. Holnap feladom. Tényleg nincs 100 pontom, csak 50.

Anikó: Sajnálom, hogy így jártál. Én múltkor kb. 2 hónapot vártam egy pufimellényre. Mire megjött már nem tudtam ráadni, mert hideg lett hozzá.

Kata: Nagyon édes Marci és nagyon megható a kép. Mondta unokatesóm, hogy Ő már élőben is látta és cuki.

Én egyébként ma kaptam kedvet egy újabb babához. Voltunk fenn a 6.-on, meglátogattuk egy barátnőmet, aki szerdán szült (már meg sem lepődtem, hogy az Ő babája is a korára került, oxigént kap, pedig 3700 g-mal született, igaz, hogy 37. hétre). Szóval, ott volt a kocsiban az a sok kisbaba, nagyon édesek voltak.

Süti: Én is csináltam már ilyen liszte-cukros-túrósat. Én krisztálycukorral szoktam, nekem jól szokott sikerülni.

Dorkával voltunk ma laborban, anesztesnél (azt azért közölhették volna, hogy oda fölösleges vinni, mert csak engem fognak kikérdezni), gyerekorvosnál. Most úgy néz ki, hogy műthető.
Hétfő reggel 7-re kell menni, felveszik osztályra, megműtik, és ha minden rendben lesz, délután jöhetünk haza.

Kata pisil a bilibe egy pár napja, és egyre többet beszél.

Betegeknek sok gyógypuszi megy.

Nézi valaki a Szellemekkl suttogót? Zoli letöltötte nekem. Állandóan azt nézem, bevallom ezért sem nagyon voltam mostanában. Tegnap már kicsit hülyeségeket álmodtam, lehet kicsit sokat néztem belőle.

Lesz hó?

Niki

Kép
Kép
csni

Kész vannak a képek. Teszek fel néhányat:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Niki

Kép
Kép
csni

Olga! Én nem tudom mire gondolsz, hogy kavarodik a két topik. Mostanában csak ide van időm, erőm és energiám írni. Katlina az aki még két helyre szokott, de nekem nem tűnt fel, hogy a másik topikkal kapcsolatos lenne a válasza... Erika meg influenzás. Ő is kilőve.
Ja a dvd-t átadtuk Dorkának! :)

Kata! Sikerült venni ünneplőt, de nagyon car az anyaga. Majd beruházok már egybe... jövőre.

Judit! Remélem gyorsan hatnak a gyógyik és Karácsonyra már rendben lesznek a lányok!! és persze ti is!!

Szami! Anna egyszerűen gyönyörű!!!

Judit! Majd teszek vmikor képet róluk.

Kati! Épp ideje volt már hogy bennézz! ;) Nagyon szépek a lányaid!!!
szilbee

Jó reggelt!

éjszakán egész jó volt! remélem a holtponton túljutottunk!

el ne tűnjön mindenki hétvége miatt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Én amennyire tudok, nem tűnök el. Kissé megcsappant megen a tejem, pihennem kéne, de anyósék meg holnap jönnek (jönnek-mennek), takarítanom kéne, de nem fogok. Most nem merek... a sütögetés, itthoni tesz-vesz ráment a tejemre. Pihi van... 2 gyerekkel ... És Marci ráadásul ha ébren van, csak kézben akar ellenni, egyébként ordít. De nem veszem fel, így ordít... próbálom rászorítani, hogy nézelődjön egyedül... itt vagyunk körülötte, de a hangoskodása is most eléggé zavar... Szóval nem vagyok túl jó passzban.

Niki: qurva jó képek!!! Annyira szépek vagytok!

Kép

Kép
szolkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?