Hali!
Mégsem lesz taxi...
Reggel hívtam a csajt, hogy feladta-e tegnap, erre közölte, hogy megsérült a csomag a nagykerből, eltört a tolókarja, nem küldi, visszautalja a pénzt. Azt hittem, felugrok a csillárra!
Most taxi nuku, a pénzemet is várhatom, azt mondta, ha odaért ( merthogy kedden utánvéttel fizettem ), visszautalja. B...a meg, nagyon mérges, csalódott voltam/vagyok.
Apa szerint kamu a sérültcsomag-story, biztos többért tudta volna beszerezni, így egyszerűbb neki visszaküldeni a pénzt. Hát már az a helyzet, hogy lecarom, csak küldje a lóvét, többet egy csavart se rendelek a netről, az tuti!
És akkor képzeljétek, megjegyzi a csaj, hogy ÉN voltam a hunyó, mivel "tárolt változat"ra mentem a google-ban, és azért tudtam kosárba tenni az amúgy hónapok óta (!!!) nem kapható terméküket... Hát ki tudta, hogy ha egyszer nincs, akkor én mégis meg tudom venni, ők meg cikkszám szerint ki is számlázzák, meg "küldik"???
Van amúgy taxi a teszveszen, vadiúj, de köszönöm, én befejeztem a rendelgetést… Most imádkozok, hogy küldje mielőbb a pénzt, aztán jövő héten mehetek be Szolnokra még beszerző-körútra… Könyvek már megvannak, még majd kap hozzá okosjátékokat, meg ruhát, meg ha találok vmit amibe beleszeretek. Járássegítőt amúgy is kap a keresztapjától. Az Isten se akarja, hogy legyen taxink… Majd szülinapjára kap triciklit, úgyis azt akarunk.
Amúgy megvagyunk, Apa itthon – bár most is beszerző körúton a teraszhoz
- , még takarítás előtt vagyok, szóval van mit csinálni.
Nem reagálok most külön, de a betegeskedőknek gyógycuppok, és mielőbbi jobbulást!!!