Halihó!
Megen behavazódtam, Árminnak mandulagyulladása van, voltunk ma bent Pakson, kapott Aktil Duot.
Nettke, gratula az előléptetésedhez!
)
Berni, pooont ilyen szerszámpadot vettünk Árminnak, és ezt javasoltam Devcsa Zsombijának is.
Cseriani, jájj, de fincsiket sütöttél, olvastam közben, hogy szakmádba vág
Ennék a konyhádról, hallod?
Jó ez a Lidl? Most nyílt Pakson is, majd benézünk. Olcsóbb mint mondjuk a tesco? vagy is-is? (Kérdezek ám hüleségeket...) Drukk az oltáshoz! Fogalmam sincs, Árminom mikor fogja megkapni, ha így folytatja...
Rékababa, úgy lenne jó a tali, míg a gyerkőknek ovi/suliszünet van, te nem dolgozol, és a még nem dolgozósok is ráérnek. Nekem elvileg a 2 ünnep között mindig jó.
Yuyu, óó, az a csőrös pohár egyszerű műanyag, anyós vette a gyerkőknek, talán a tescoban, ilyen nevenincs. Van aventes is, azt is szeretik. Ármin hát nem is tudom, talán 6 hós kora körül kezdett inni belőle, mikor már nem csak szopizott. Szerintem a MAM-ot is nyugodtan kipróbálhatjátok, meg talán jobb, ha gumis a csőre, nem tudom, érted-e, tehát nem műanyagból van, hanem tudja kicsit rágogatni. Árminnak nagyon jól jött, mikor jött a foga.
Már örülök mondjuk, mert kiskrapek nagyon szépen iszik régóta pohárból, de az asztalnál itatjuk csak abból, a csőrössel meg hadd szaladgáljon. Abból nem szórja ki véletlenül se...
(Akarattal igen... )
Berni, gyertyagyújtós oldal:
www.gyertyagyujtas.hu , és a keresőbe kell beírni az adott nevet, de sajna ez a funkciója már napok óta nem működiik...
Dadomi, mizu veletek?