Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok!

Ti, hogy álltok a karácsonyi nagy bevásárlással....én még sehogy:(
Fogalmam sincs mit vegyek a Drágámnak, a minap volt egy kis időm vizsga után bemenni egy játék boltba: kérdezi az eladó, hogy "Mit szeretnék venni a gyereknek?" hát mondom "Mindenünk van csak körülnézni jöttem!" (Tényleg szinte mindenünk van :evil: ) Nincs valakinek valami jó ötlete!!
Vendég

Reggelt!
Kriszta, köszönöm anyud nevét! Én is azért nem tudtam most Timesznek gyújtani, mert nem működik a kereső, sőt, volt, hogy nekem maga a gyertyagyújtás sem működött, és nem volt annyi időm, hogy kikeresgessem szegénykémet... :oops:
Pályinkás cumi nekem is gyakran eszembe jut... Kár, hogy nincs itthon, se pálinka, se cumi... :twisted: Nálatok esik? Itt süt a nap ezer ágra hálistennek.
Devcsa, mi tudod mit vettünk? Vagyishogy anyósék veszik meg Árminnak, de én néztem ki... :oops: Tanuló szerszámpadot. Lehet kalapálni, zenél, mindenfélét csinál, nekem nagyon bejött, sztem az ilyen hétördögöknek is bejön, mint Zsombid meg az én Árminom. Kicsit hangos, szomszédbosszantónak se utolsó, sztem Dadomi is beszerezhetne egyet... :lol: :lol: 8) Elég drága mondjuk 7000 valamennyi... :oops: Mi játékboltban vettük pakson, de mintha a szekszárdi tescoban is láttam volna.

been

hú devcsa,nehéz ez nagyon!!!!
Én is állandó gondban vagyok,bár Kristófnak mindig örömet lehet szerezni bármilyen járművel,akár kicsi,akár nagy akár összeszerelhető-szétszedhető,akár tologatható,akár távirányításos...és ne tudd meg,mennyi van már....
Tehát érdemben nem igazán tudok segíteni,nem ismerem kisszerelmedet,hogy inkább mivel játszik......

Kriszta nagyon-nagyon sok boldogságot 1 éves nagylányodnak!!!! Kép
Vendég

Emma nyisd az ablakot,küldök pálinkát. Igazi házit,mi főzettük,még apukám csinálta,ok?
De bizisten viszek nektek,ha lesz tali :lol:
Vendég

Csajok köszönjük a köszöntéseket!!!

Emma!

Sajna én sem találtam ma Timeszt. :cry:
Talán holnap megtalálom végre. Én a kis Baby P-nek gyújtottam gyertyát még, ha nagyon nem muszáj, akkor ne olvassátok el az adatlapját mert felmegy bennetek a pumpa.

Ani!

Köszi itt is és ott is a köszöntést. Most sütöm a gyümitortát és szombatra kap valamilyen hercegnős csodát is.

Devcsa!

Kismotorotok van már?
Mondjuk ha van rá keret, akkor egy elektromos kisautó, vagy más ilyen jellegű játék.
Nincs jobb ötletem. :?

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Hú, Kriszta, nem is figyeltem:
Boldog szülinapot a kis Dominikának! :D :D
Ani, hozd csak azt a pályinkát! :wink: Oszt majd mi is megkóstolgatjuk. :lol: (Szép is leszek, ha a dilibogyeszemre bepályinkázok...)
Baby P-nek már korábban elolvastam az adatlapját, Kriszta, hát napokig a hatása alatt voltam... :cry: Hogy van a kis unokaöcséd?

been

Sziasztok,nálunk beindult az ördögi kör,Noémi gyógyulgat,Csilla beteg Apánk is náthás én meg kezdek visszaesni :?
Boldog szülinapot Dominikának :) !
Julcsi,gratula Enikőnek,meglátod innen már nincs menekvésed :lol:
Árminnak jobbulást!!
Cseriani,nekem az unokahugom volt ilyen,hoyg ájulásig sírt,de kb 4 éves korára kinőtte. Őt is mindíg locsolták,az hatásos volt. Csillának is van olyan,hoyg kékül a szája,de szerencsére komolyabb nem volt.

Kép
Kép
josi

Josi, Emma köszi nektek is a köszöntést!!!

Emma még mindig nem beszéltem a hugommal, mert Apa nem kapott fizut még és így nem tudtam feltölteni a kártyámat.
Ő meg nem hív. :cry:

Ájulásig sírni??? Sztem Domi is ilyen lesz. Képes nagyon hosszú ideig levegőt nem venni.
Bizti kap egy vödör hidegvizet a nyakába, ha a hisztije idáig elfajul Nekem anno jót tett.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Emma Ez a szerszámos pad nem rossz ötlet!Majd körbenézek Pesten, miután levizsgáztam.
KrisztiKöszi a motoros ötletet, de abból kapásból kettő van. Az elektromos kütyüről nem akarok lebeszélni senkit, de azt csak a felnőtt gyerekek szeretik, mert már lusták egy lépést is megtenni. A szomszédunkba vettek a kisgyereknek egy elektromos kis autót, nem kevés pénzért, azt mindig csak azt láttam, hogy anyuka húzkodja azt a böhöm nehéz sz.rt, a gyerek mellette futkározik, ezután vették megneki azt a lábbalhajtós kis műanyag motort, képzelhetitek annak, hogy örül, azóta elő se veszik az elektromosat.
Cseriani A kisautókat még nem értékeli annyira, van abból is mindenféle, tologatja azt szevasz. A mama vett neki mikulásra egy olyan Thomas mozdonyt, ami elemes és ha neki megy valaminek elkanyarodik. Az én drágám meg minden áron tologatni akarja, még nem való neki ez sem.
Emma ötlete nagyon tetszik, és még szomszédok sincsenek.
Az unka huginak is kéne vegyek valamit (egy 100. babát :twisted: )
Arra valami tipp lányos anyukák, ti mit vesztek? ő olyan 2 és fél éves. Bocs, hogy így kérdezősködök, de tök le vagyokállva agyilag és nincs időm, nagyon nézelődni :roll:
Köszi a segítséget :D
Vendég

Devcsa!

My Little pónija van az uncsitesónak???
Aztatat szeressék még nagyon.

Az én fiam már nem tudom miért rajongott 17 hónaposan!!! :D
Vonatmániája van, talán egy favonat, fasínnel megtenné. De több már tényleg nem jut fejembe.
Vagy a BUDER termékek, bazi nagy teherautók, markolók, munkagépek igazi építkezésekhez. Dömper. Igaz, párszor pofánvágta magát a felnyíló részével....

Kép

Kép

Kép

dominika1

Névnapjára, ami most volt novemberbe pont my little pónikat vettem. :wink: Annak nagyon örült!
De köszi az ötletet.
Dömperünk is van Fel szokta hajtani a billenőjét, ráül és úgy hajtja lábbal. És pofán is csapkodta vele magát máregy párszor.
Van talicskánk is, azt most kapta névnapjára az is nagy kedvenc.

Boldog szülinapot Dominikának! :) :)
Vendég

Ennek a kispasinak aztán tényleg mindene van.

Lego Duplo???Favonat fasínnel?Ugye milyen kreatív vagyok??? :mrgreen:

Köszönjük a köszöntést a Hisztispicsa ( :oops: )nevében.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Uncsitesónak valamilyen királylányos jelmez???? :D
Ha nem jár bölcsibe attól még otthon lehet kiálylánynak öltözni...

Kép

Kép

Kép

dominika1

Az "én kicsi " pónimat a Rékának vettem félreértés ne essék.
Duplo lego örökölt, meg most kapott is van. (de nem izgassa még a legó) A fain meg a vonat jó ötlet venni is fogok , de még nem most , mert még nem tud vele játszani. A bölcsibe ilyen találd meg a párját felfordítós játékot játszottak és azt mondta a gondozónéni, hogy nagyon ügyesen megtalált egyet-kettőt. Még egy ilyenen gondolkodom.
Kriszta és a kis tündér, mit kapott, erre a kerek évfordulóra?
Yuyunak még nem is gratuláltam, milyen ügyes ez a nagy lány....majd ha elindul az lesz a jó móka :twisted:
Vendég

Ez mekkora ötlet, királylányruha, köszi Kriszta!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Azt már tudom, hol is szerezzem be :twisted:
Vendég

Egy ugráló zebrát kapott, de már 1 hónapja. :D
Meg egy idióta össze-vissza világítós mackót, aztán ruhácskákat egy csomót. (én inkább azt kértem, mint valami gagyi kínai műanyagot)
Egy kismotort és könyveket.
Anya sütötte torta lesz, aztán szombaton a NAGY BULI.

Nálunk ennyi.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Énkicsipónim nálam tiltólistán van, de nem úszom meg, egyszer úgyis kap majd Hanna, vagy kikönyörgi... egyelőre nincs rá affinitása hálaégnek.
Királylányruhát láttam a tescoban, Devcsa! KÖzben gondolkodtam, én lányom miknek örült 2,5 évesen... Valami kis könyvet? Építőkockát? De a királylányruha zseniális ötlet szerintem is, főleg, ha ilyen kis öltözködős a drága, dehát minden kislány örül neki, tuti.
Fakocka sztem is korai még Zsombinak, Ármin se nagyon tud vele mit kezdeni, építget belőle ugyan, már nem csak rombol, de hamar megunja. Ez a kirakós viszont tök jóóó!
Josi, nemigazmááá, hogy kikeveredtek ebből! te szedsz valami immunerősítőt esetleg?

been

ÁÁÁÁÁ semmit.De lehet hoygy kéne? :roll: elegem van már,hoyg minden hónapba beteg valamelyik gyerkőc,és én tuti elkapom tőle :evil:

Kép
Kép
josi

Lehet, h kéne, Josi, bár én ebben nem vagyok szakértő, hogy mit, de itt lányok biztos tudnak tanácsot adni. Valami vitaminkészítmény mondjuk nem ártana biztosan. (Okos vagyok, mi? ) :P
Kriszta,egyébként ideért az eső... :cry: :cry: :cry:

been

Emma esküszöm nem én küldtem!

Csajok! Bérescsepp a manóknak is!!!
Csak óvatosan a szintetikus vitaminokkal!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Na, ha hagyják, teszek pár képet és széééétnyomom az oldalt... :twisted:
Kép
Ármin beöltözött - "Hallgassátok Koppány vezért!" :-)
Kép
Ez a konyhám feldíszítve, csak épp a díszítés nem látszik; a szekrény tetején van műfenyőág és azon izzók. Meg az ablakban világító hóember meg üvegmatricák. Elvileg...
Kép
Beteg Hanna az apumtól meg öcsémtől kapott szülinapi csokorral.

been

Emma!

Szép a konyhád.
Koppány vezír nem rámolgatja, mint nálunk "hisztispicsapiroska"?

Devcsa!

http://www.vatera.hu/next_tunderruha_3_ ... 68823.html

Katt ide. Bár ez talán még nagy neki. De, ha kell elmondom hogyan tudsz vaterázni... :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Nem a fenét nem rámolgatja. Sőt, belemászik a sütő alatti fiókba, a mosogató alatti szekrényben bújócskáznak Hannával... Kipakolja az edényeket is.
Majd még teszek képeket, ha nem baj... :oops:

been

Dominika nagy lányodnak boldog első szülinapot!

Dadomi nagyon szíves fogadlak, ha lejöttök. Apóstól érdeklődtem, de nem ismeri őket. Csak név rokonok.

Szóval akkor mikor szeretnétek randit tartani?

Josi én a lányoknak a béres cseppet adom. 1 éves kortól lehet adni. Nálunk szerencsére bevált. Persze hozzá C-vitamint mert jobb a Béres felszívódása. Nekünk még az amway-es gyerek vitamint ajánlotta orvos, most Evelinnél azt fogjuk kipróbálni. Az orvos azt mondta, hogy viszont akkor nem kell a Béres.

Yuyu gratula Enikő furodulásához. Nem sokára már mászik, akkor viszont megszűnik a jó lét.

Cseriani nem lesz korai Kristófnak a védőoltás jövőhéten? Réka akkor kapta volna meg mikor beteg lett, egy héttel később még annyit mondott dokinénink, hogy várjuk még egy hetet, hogy biztos jól legyen.

Devcsa lányos játékok: Evelin már leadta a listát, neki kellene egy éneklős Barbie, egy lepkés Barbie, mese mondó maci, és még sok minden. Rékának meg persze az ami Evelinnek.

Emma csini a konyha, nagyon tetszik. Szegény lánykádon látszik ám, hogy beteg volt.
Vendég

Kriszta Aranyos vagy, de fenn vagyok a vaterán már elég régóta ugyan ezzel a névvel (mániám a zsolnay antik porcelán) Ennyi pénzt azért nem akarok kiadni max 2000 Ft. Megahogy nézem az árverés is befejeződött. Én is a Tescora gondoltam, MINT Emma ott úgy emlékszem olcsóbb.
Vendég

Emma képet mégmégmégmégmég :lol: szép a konyhád,no meg a gyerekek is még így betegen is :wink:
Csilla most a cebion szirupot eszi,Noéminek meg béres aktivált adtunk,de ha elfogy akkor megveszem neki azt a drágát,amit tavaly is kapott :roll:

Kép
Kép
josi

Sziasztok csajok!

Basszus levagyok maradva ,mint a borravaló :oops: :oops: :oops:

Csak a képeket sunáztam meg,jaj nagyon tündériek ezek a gyerkőcök.

A konyha tuti :wink:

Kristóf tortája is nyam-nyam :oops:

Nekem még hátra van ez az vásárlásban.
Zsombi ezt kapja tőlünk karira
Kép

Nekünk szombaton is suli van.

Remélem minden kigyerköc meggyógyult vagy már gyógyuló félben van.

Ani,ha jösz várom a hívásod :P ugrásra készen.

Na megyek csajok ,mert Kép Kép Kép aztán még fel is kell Kép Zsombi kilocsolta az innivalóját tegnap minden hova :evil:
berni611

Dominika!!
Nagyon Boldog Első Szülinapot!
Kép
berni611

Húúú még valami

Emma Kép be tennéd ide az az oldalt ahol Timinek lehet gyertyát gyújtani :oops: :oops: :oops:
Nem mentettem el Kép Úgy szégyenlem :cry: :cry: :cry:

Köszi!
berni611

Évi holnap ha időben végzünk a doktornéninél,akkor még bemegyek a lidl-be,akkor hívlak. Fél 10-re kell a doktornénihez menni...
Emma nem vagyok ám irigy a konyhádra :oops:
Szegény Hanna,látszik szegényke szemein,hogy nem érezte jól magát. Árminod nagyon édes :lol:
Én is láttam a tescoban királylányruhát :D
Tegnap sütöttem délután megint egy adag mézest,míg két kópém aludt-persze nem végeztem vele,velük fejeztem be,ne tudjátok meg,milyen felfordulás volt...ma meg egy csomót felvittem az oviba,meg a linzert is. Kristófért ebéd után mehetek,elöbb nem engedik haza az óvónénik :roll:
Vendég

Szió Csajok!
Lesek ám,de annyira el vagyok havazva hogy ha most vki bejönne hozzánk,seggel menne kifelé :oops: helyettes csoportvezető lettem hétfőtől,és rögtön mélyvízbe dobtak mert a főnököm szabira ment kedden,oszt azóta én vagyok a királylány :lol: :lol: nehéz egy kicsit,mert előbb kezdek és később végzek mint a többiek,úgyhogy minden egyéb dolgom úszik...megint el kell indulnom előbb mert Mamimnak kell gyógyszert vinni meg bolt,lottófeladás,stb.lehet h Ünnepekig már nem nagyon leszek,de amint lehet,jövök!
Emma,Ani nagyon jók a képek! 8) És Emma nagyon irigylem a konyhádat!Nekem sose lesz ilyen szép :roll: Ezek a kiscsajok ha felnőnek,fájhat a fejetek mert gyönyörűek!Ha eladósorba kerülnek,jussak eszetekbe!Vagyis a fiaim :lol: :lol: ha ugyan nem foglaltak már a Naccságák :lol:
Ildim,írtam Neked üzenetet,légyszi küldj smst hogy mi legyen,mert péntekig dolgozom csak,utána szabi,és már nem tok intézkedni.Pussz a beteg Babókáknak,meg mindenkinek!

Kép

Kép
nettke76

Ani:Okés!

Holnap 9-re jön hozzán ois a dokibácsi aztán talizhatunk a lidl-nél :wink:
berni611

nettke,tessék,felvitte ám az isten a dolgod...vagy hogy szokták mondani...
:wink:
Gratulálok. Te meg féltél itt az értekezlettől,vagy hogy is nevezted :P
Gyüjtsétek csak a milliókat,aztán majd jelentkezem,ha Elizámnak mehetnékje van... :lol:
Vendég

Kössz Ani:)
egyelőre nem érzem az anyagi előnyeit,de nem is fogom túlzottan.Azokra a napokra kapok pótlékot amikor helyettesítek.Ha egész hónapban kéne,az 20 munkanapra tízezer forintot jelentene,tegnap kiszámoltam :wink: de még mindig jobb mint ha kirúgtak volna :lol: ezek szerint akko nem is vagyok olyan szar melós :lol: nem lesznek millióink,de talán addigra lejár az egyik hitelünk!az már gazdagság,nem? :lol: :lol: na tényleg robogok!Puszi Mki!

Kép

Kép
nettke76

Köszi mindenkinek a dícséretet :-) Ma még csak egyszer fordult meg Eni, amikor épp a konyhában voltam, Apja meg még aludt :( Most meg alszik a drágám, elfáradt a sok mocorgásban :-)

Emma, szép a konyhád! Látom Ármin nyújtózkodik a képen a csőrös poharáért ;-) Milyen fajta a pohár, Mam? Az jó? Csak mert néztem, hogy olcsóbb mint az Aventes, és a füle is van hozzá, nem kell még külön megvenni. Mennyi idős kora óta iszik abból? Most még csak szopizik Enikőm, de később nem akarom már rászoktatni a cumisüvegre, ha már eddig nem volt rá szükség.

Ajándékügyben, én a 7 hónapos várandós sógornőmnek nem tudom, hogy mit vegyek, gondoltam párásító masinára, de a párom azt mondta, az nem jó ajándék, mert nem csak ő használja... de ötlete meg persze nincs :roll:

yuyu79

persze vettem babaruhákat, de szeretnék még külön neki is valamit...

Na jók legyetek, jobbulást a betegeskedőknek, mentem teregetni :roll:

yuyu79

Yuyu! Én már írtam neked, hogy szerintem jó ötlet az a párásító :wink: De majd írok neked privit, ajándékötletnek, jó? Majd lesd :)

Csajok, ezt az oldalt nézzétek meg, nagyon guszta sütik vannak:
http://www.sutikodex.hu/sutikodexH.html

Kattintsatok a naptár napjaira, és mindegyikhez másik recept van :) gyerekeknek a 9-es napnál található sütit csak ajánlani tudom, anyósom sütött már ilyet a fiúknak, nagy sikere volt!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Köszi Dadomi, olvastam a hozzászólásodat, de a párom leszavazta a párásítót... Akkor várom a privit! Előre is köszi :-)

yuyu79

Ja és ajándékötletnek:
http://www.tulli.hu

Vannak egész elfogadható árak is. De csak ötletnek is jó :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Halihó!
Megen behavazódtam, Árminnak mandulagyulladása van, voltunk ma bent Pakson, kapott Aktil Duot.
Nettke, gratula az előléptetésedhez! :-))
Berni, pooont ilyen szerszámpadot vettünk Árminnak, és ezt javasoltam Devcsa Zsombijának is. :lol: :lol: :lol:
Cseriani, jájj, de fincsiket sütöttél, olvastam közben, hogy szakmádba vág :wink: Ennék a konyhádról, hallod? :wink: Jó ez a Lidl? Most nyílt Pakson is, majd benézünk. Olcsóbb mint mondjuk a tesco? vagy is-is? (Kérdezek ám hüleségeket...) Drukk az oltáshoz! Fogalmam sincs, Árminom mikor fogja megkapni, ha így folytatja... :cry:
Rékababa, úgy lenne jó a tali, míg a gyerkőknek ovi/suliszünet van, te nem dolgozol, és a még nem dolgozósok is ráérnek. Nekem elvileg a 2 ünnep között mindig jó.
Yuyu, óó, az a csőrös pohár egyszerű műanyag, anyós vette a gyerkőknek, talán a tescoban, ilyen nevenincs. Van aventes is, azt is szeretik. Ármin hát nem is tudom, talán 6 hós kora körül kezdett inni belőle, mikor már nem csak szopizott. Szerintem a MAM-ot is nyugodtan kipróbálhatjátok, meg talán jobb, ha gumis a csőre, nem tudom, érted-e, tehát nem műanyagból van, hanem tudja kicsit rágogatni. Árminnak nagyon jól jött, mikor jött a foga.
Már örülök mondjuk, mert kiskrapek nagyon szépen iszik régóta pohárból, de az asztalnál itatjuk csak abból, a csőrössel meg hadd szaladgáljon. Abból nem szórja ki véletlenül se... :D (Akarattal igen... ) :lol:
Berni, gyertyagyújtós oldal: www.gyertyagyujtas.hu , és a keresőbe kell beírni az adott nevet, de sajna ez a funkciója már napok óta nem működiik... :cry: :cry:
Dadomi, mizu veletek?

been

Berni, nem a főoldalt adja be a link, az Akikért a gyertyák égnek fülre kattints és ott lesz a kereső... Már működik egyébként. vagyishogy most működik épp...

been

köszi, Emma...ma láttam, hogy van ilyen pohárból dm sajátmárkás is, és az is jónak tűnik...Azért az vicc, hogy az Aventes majd 1300 Ft, meg még 1200 hozzá a "kapaszkodó". Az olcsóbbakon meg alapból rajta van ;-) Cumisüveg nálatok se játszott? Na jó éjt!

yuyu79

lányok én megvédem az aventes poharat,nagyon szerettem. Vettem hozzá puha fejet,míg kicsik voltak,ha jól emlékszem,a puha fejű fehér színű. Majd váltottam zöldre,ez keményebb. Mi is hat hónaposan kezdtük,mikor már nem csak szopi volt.
Elizának most valami nuk-os szívószálas van-eredetileg Kristófnak vettem,de nem szeresse,Eliza meg igen.
Csajok van egy Hot Pan-unk(vagy hogy a lótúróban írják :oops: ),tegnap kipróbáltuk,csak sima csirkecombot sütöttem benne,de isteni...jóval elöbb kész lett benne a husi,mint a sütőben,és nagyon fincsi :D
Na,lépek,égető szükségem van egy kv-ra...
Vendég

LÁttam valahol ezt a Hot Pant... Biztos jó lehet!
Nekünk bejött az aventes is, de télleg naggyon drága... Van cumisüvege is Árminnak, de nem nagyon használta/ja. Ilyen szívószálas csodánk is van, mindkét gyereknek. Hogy mit ki nem találnak, de tényleg...
Yuyu, még ajándékötlet sógornődnek - én az enyémnek babás könyvet vettem. Akár babanaplót, vagy valami hasznosat lehet szerintem ilyenkor, én pl terhesen a Doktor néni könyvét kaptam meg sógornőméktől. De sok ilyen hasznos könyvecskét lehet kapni, és az ilyesminek tuti örülni fog. :D

been

Köszi Emma, Dadomi is ezt ajánlotta, hogy könyvet vegyek ;-) Dadomi írtam még este privit, várom a választ :-) Köszi-köszi!!

Ja és a dm-es pohár is szívószálas asszem, azt is 6 hós kortól lehet használni, vagy csak később??

yuyu79

Csajok!

MINDENKINEK köszönjük a köszöntéseket!!! :D

Devcsa!

Majd megkukkollak a vaterán, én Sprinkler1 néven garázdálkodok. Sajna én nem kedvelem a porcelánokat, de ha látok szép ajándéknakvalót, akkor visítok ezerrel!!!
Meg nekem sajnos egy ép készletem sincsen. :oops: :oops:
Nagyanyám nemis engedi, hogy egyek a Zsolnay tányérjából, eddig egyet összetörtem (tudta rendelésre pótoltatni) egyet meg majdnem.
Azóta 1xű proli tányérból kapom a karácsonyi kaját. :D :D

Emma!

Köszönöm,hogy gyújtottál Édesanyámnak gyertyát!

Na megyek, mert úszok a kupiban, a csajszi meg nagyon nyavicskolós ma és nem haladok.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta privi ment!!!!!
Vendég

Ani Privit vettem!!!! 8)

Kép

Kép

Kép

dominika1

Emma:nagyon-nagyon szépen köszönöm Kép

Anival találkoztam,de tényleg csak villám találkozás volt :(
Legközelebb egy süti???? :wink:

És mekkora Eliza és Kristóf :shock: tündérmackó mind a kettő. Kép
berni611

ok,benne vagyok a sütiben. Mi is siettünk,így is fél dél volt már,mire hazaértünk...Zoli hazahozta a disznót,már el is kezdték,ennyivel is kevesebb marad holnapra :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?