Kitty!
Majd ha csinálunk képeket most karácsonykor,akkor rakok fel az iwiw-re.Bár még Te nem vagy nekem bejelölve.Azt hiszem csak az Ildi,a Gani és a Nita van.De ha van kedved,keress meg nyugodtan. Nevem:Nyuzó Szilvia, Gyöngyös.Csak egy van belőlem!
De ez a többieknek is szól,hogy keressenek nyugodtan meg az iwiw-en!
Igen,eddig nem dolgoztam a műtét miatt.Már ezt az évet ki akartam húzni.
Gani kérdezte,hogy mióta.Október 3.-ától.Akkor tudtam meg,hogy terhes vagyok.Akkor voltam a 4.-ik hétben.És október 31.-én műtöttek.Azóta is itthon vagyok.
A páromnak a végzettsége minőségellenőr.Júniusban küldték el a munkahelyéről és azóta nem talált munkát.Itt a környékünkön (Heves megyében) nem sok lehetőség van sajnos.
A virágaim?Kaptam egy mikulásvirágot is és az is hullajtja a leveleit,de már a piros virágait is.Lassan megkopaszodik.
Gani,nem tudod,hogy mitől?
Meg kaptam most szülinapomra (nem tudom mi a neve) egy olyat,aminek a virága piros és tölcsér alakú.Azt mondták oda a tölcsér részébe kell önteni a vizet.
Lányok!Egy olyan kérdésem lenne,hogy a bal lábamon a kis és a mellete lévő lábújjamon van egy tyúkszem és zárt cipőben iszonyatosan fáj.Voltam már pedikűrösnél is,egy picivel jobb,de nem az igazi.A tyókszem tapasz semmit sem ér.
Van valami tippetek,hogy mi használna?Vagy válasszam a végső megoldást,a sebészetet,ahol kivágják?De úgy hallottam,hogy vissza is nőhet.
Most megyek!Kellemes hétvégét mindenkinek