Új privát üzeneted érkezett!

de nem ám.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek,a múlt héten voltam fodrásznál és rakattam szőke melírt a sötétbarna hajamba.Szerintem nem lett gáz,de a párom és anyukám is azt mondja,hogy öregít.Mármint a szőkés haj.A sógornőm meg azt mondta,hogy jobban áll nekem a sötétebb árnyalatok.Úgyhogy lehet,hogy nem maradok meg ennél a színnél.
Azt tudom,hogy nekem a vörös és annak árnyalatai (lilás) állnak jól,és az nagyon is tetszik,csak azzal az az egy gondom van,hogy hamar kikopik.És akkor elág gázul néz ki.Ez anyit jelent,hogy akkor havonta kell festetni.
Úgyhogy még filózok ezen a kérdésen.Meg majd meglátom januárban mit mondanak a kolléganőim is,ha meglátnak.
Igen,ugyanis január 5.-én megyek vissza melózni.
Drukkoljatok nekem,hogy engem ne küldjenek el a munkahelyemről,mert akkor tényleg sz@r helyzetben leszünk.A párom még mindíg munkanélküli. :cry:

Na,legyetek jók!Pusszantok mindenkit :!: :!: :!:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz, én azért mégnéznélek szőke melírral :wink: Lehet, hogy csak furcsa nekik, és nem láttak még így, azért mondták, hogy nem jó. :wink:

Eddig nem dolgoztál?

Drukk, hogy megmaradjon a munkahelyed. Mostanában olyan sok embert küldenek el :cry:
Párodnak is drukk, hogy mielőbb találjon jó melóhelyet!
Vendég

Sziasztok!
Írtam tegnap egy kisregényt, de küldés előtt elszállt :evil: Nem volt idegzetem újraírni :oops:

Sziszkó!
Milyen virágokat kaptál? A párás levegőt szinte mindegyik virág szereti. Nekem is a pára miatt (penészedünk is pár sarokban :? ) olyan szépek a virágaim.
Táppénzen voltál a vetélésed óta? Azért nem dolgoztál? Meddig voltál otthon?
Milyen végzettsége van a párodnak?
Én jó ideje nem festetem a hajam, mert nagyon hullott. De amíg festettem mindig olyan lilás vörösre volt festve, mint amit Te is írtál :) Imádtam. Mostanában is olyan sokszor eszembe jut, hogy megint kellene festetni, de félek a hullástól. Igaz, volna miből hullania, de kellemetlen a házban a sok hajszál :?

Nita!
Menni fog az az iskola! Sokan csinálják évekig, család mellett a sok vizsgát! A kolléganőm pénteken vizsgázott anyagismeretből.
Sajnálom Mátét! Nekünk is volt már, hogy 1-2 egészséges nap után visszaesett Bogi.

Kitti!
Zh-zol ezerrel?

Kima,Monyo,Cicamaci,Manya,zuzmo!
Remélem nem hagytam ki senkit!Ha mégis, nézzétek el, nem volt szándékos!Gyertek írjatok!

Mi apával kettesben vagyunk, Bogi a szüleimnél van péntekig.

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, holnap lesz az utolsó zh-m, utána még hétfőn vizsga, és idénre ennyi :wink: Majd januárban lesz még vizsga :?

Használjátok ki az időt apával, amíg kettesben vagytok :D
Vendég

Kitti!
Gondolom januárban kollokválsz meg szigorlatozol... Jajj de jó, hogy nekem már nem kell. Bár lehet, hogy valamikor belevágok egy másoddiplomába. Mindig is szerettem volna az első után másodikat is. De igazából bizonytalan is vagyok. Mit kellene tanulni? Amiben még látnék is valami fantáziát és nem gebednék bele. Hú, nincs ilyen :D
A logopédia, pszichológia mindig érdekelt, de oda nem jó az alapdipim :(

Anita
Kép

Kép
gani

Gani, nálunk nincs szigorlat :wink:
Mi az alapdiplomád? Vmi teljesen más új szakmába nem akarsz belevágni?
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok, csak alig élek! Még mindig nem gyógyultam meg, vagyis egy rövid ideig jobban voltam, de most újra jelentkezett minden tünet. Szerintem már csak a pihenés segít rajtam. Sajna rengeteget dolgozok és most még ez a MÁV is jól kicseszett velem. Tudjátok én ingázok pestre nap mint nap és most autóval kell járnunk. Az egyik barátnőmmel+férjével jövünk hárman, de ez időben is több és hát ezt nem fizeti a cég. Szóval szerintem már a sok idegeskedéstől sem tudok meggyógyulni. De már csak jövő hét hétfőig dolgozom, utána két hét pihi!!!! Juj de várom!!!!! :P :P
zénéildi

Kitti!
Azért nincs, mert már mindet megcsináltad?
Óvodapedagógus dipim van. A logopédiához gyógypedagógiai dipi kell, a pszichológiához meg szinte bármi, de ami nekem van, az nem jó :roll:
Nyitott vagyok mindenre. Sőt, lehet, ésszerűbb volna másféle tudást szerezni, hogy ne csak 1 területhez legyek kötve.
Azon is gondolkoztam, hogy nem is diploma kellene másik, hanem másik szakma pl.masszőr, az érdekelne is. Ezek a wellness dolgok most úgyis olyan menők.

Anita
Kép

Kép
gani

De legfőképpen olyat kéne tanulni, amivel külföldön is el lehet valamit érni. Ott pedig a szaktudás a nyerő.

Anita
Kép

Kép
gani

Ildi, most már gyógyulj meg! Jobbulást!

Gani, nekem nem is volt szigorlatom. Bsc-n nálunk nincs (de nem is hiányzik :oops: ).
Én is azon gondolkozok, hogyha nem tudok majd elhelyezkedni ezzel a szakmával, mit is keressek. Én inkább más területet választanák, hogyha egyik nem, majd a másik csak bejön :roll:
Milyen nyelvet tanultál?
Nekem van egy német középfokúm, meg most tanulok egy éve angolt magántanárnál, jövőre abból is szeretnék (vagy ha papírt nem is, de tudást igen).
Vendég

gani hála ugy néz ki nem esett vissza teljesen Máté......már alig folyik az orra neki és nekem is..... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hello!

Kitti!
Azt elhiszem, hogy nem hiányzik :lol:

Nita!
Akkor még 2 nap és teljesen egészséges lesz Máté :wink:

Lányok!
Én végeztem idénre :D Műsor lezajlott, elköszöntünk a kollégákkal egymástól és január 5.ig az ovi környékére sem megyek 8)

Du. megyek kozmiba, meg hazahozzuk Bogit. De még hazajövetel előtt melépünk a Corába az utolsó simításokat elvégezzük kari előtt.
Anyósnak cserepes virágot akarok venni, meg Boginak valami dögös felsőt karira, az új csizmanacijához :D

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Nita, az jó, hogy karácsonyra meggyógyultok :wink:

Gani, dögös Bogi cicádról tehetnél képet :wink:
De jó neked, most már csak pihensz, meg kozmi :D Most irígy vagyok :oops: Nekem meg még hétfőn vizsga, meg angol óra... :?
Vendég

kitty nekem mem még holnap lesz masszázs órám.... :roll: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, próbababának elmehetek? :oops: Már kéthete iszonyatosan fáj a hátam, akármit is csinálok... :cry: De mondjuk ez nálam vizsgaidőszaki betegség...
Vendég

mmmost lábmasszázs lesz....de a hátad megtdom masszírozni utána....hasonlóak a fogások...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lábmasszázs is jöhet :lol: Estére a talpaim is szoktak fájni kicsit :?
Vendég

bőrkeményedésed van? :roll:
szivesen gyakorolok rajtad is ha van elég bátorságod a kezeim közé kerűlni... :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én bátor vagyok :lol:

Szerintem nincs bőrkeményedés, meg ált csak akkor fáj, ha többet gyaloglog v állok mint amennyit szoktam. :roll: És olyankor ha este lefekszek, olyan, mintha tűvel szurkálnák a talpam. :?
Vendég

akkor majd megbeszéljük a részleteke.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

OK :wink: Mondjuk kicsit messze lakunk egymástól, de azt szokták mondani, hogy lehetetlenek nincsenek :wink:
Vendég

bizony...minden megoldható egy kis akarattal... :roll: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ez így van. Én mindig azt szoktam mondani, mikor vki mondja, hogy nincs ideje erre v arra, meg nem tudja megoldani, hogy ha akarja mindent lehet. :wink: Meg az embernek arra van ideje, amire akarja hogy legyen (saját tapasztalat :oops: ).
Vendég

jol mondod.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kitty!
Majd ha csinálunk képeket most karácsonykor,akkor rakok fel az iwiw-re.Bár még Te nem vagy nekem bejelölve.Azt hiszem csak az Ildi,a Gani és a Nita van.De ha van kedved,keress meg nyugodtan. Nevem:Nyuzó Szilvia, Gyöngyös.Csak egy van belőlem! :wink:

De ez a többieknek is szól,hogy keressenek nyugodtan meg az iwiw-en!

Igen,eddig nem dolgoztam a műtét miatt.Már ezt az évet ki akartam húzni.
Gani kérdezte,hogy mióta.Október 3.-ától.Akkor tudtam meg,hogy terhes vagyok.Akkor voltam a 4.-ik hétben.És október 31.-én műtöttek.Azóta is itthon vagyok.
A páromnak a végzettsége minőségellenőr.Júniusban küldték el a munkahelyéről és azóta nem talált munkát.Itt a környékünkön (Heves megyében) nem sok lehetőség van sajnos.

A virágaim?Kaptam egy mikulásvirágot is és az is hullajtja a leveleit,de már a piros virágait is.Lassan megkopaszodik. :oops:
Gani,nem tudod,hogy mitől?
Meg kaptam most szülinapomra (nem tudom mi a neve) egy olyat,aminek a virága piros és tölcsér alakú.Azt mondták oda a tölcsér részébe kell önteni a vizet.

Lányok!Egy olyan kérdésem lenne,hogy a bal lábamon a kis és a mellete lévő lábújjamon van egy tyúkszem és zárt cipőben iszonyatosan fáj.Voltam már pedikűrösnél is,egy picivel jobb,de nem az igazi.A tyókszem tapasz semmit sem ér.
Van valami tippetek,hogy mi használna?Vagy válasszam a végső megoldást,a sebészetet,ahol kivágják?De úgy hallottam,hogy vissza is nőhet.

Most megyek!Kellemes hétvégét mindenkinek :!: :!: :!:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó!

Megkereslek :wink:

Csak a tyúkszemhez írnék most, mert sütök-főzök-mosok-takarítok :?

Szóval a a gyógyitárban van ecsetelő is tyúkszemre, páromnak bejött. Én a népi gyógymódokban hiszek, és a majd' 80 éves rokonom csinált birkafaggyúból és szalicilból kis tapaszt, ezt kellett rákötni pár napig, és utána fürdés után egyszer csak kézzel ki lehetett venni. :wink: Azóta sem volt...
Vendég

Sziasztok!

Sziszkó!
Sajnálom a párodat! Esetleg Bp-i munkahely?

A mikuvirág Nekem sosem maradt eddig meg :(
Aminek pedig a tölcsérjét kell locsolni, valószínűleg a guzmania. Én azt ha a tölcsérben locsoltam, szétrohadt. Úgyhogy alulról öntöztem és szépen fejlődött!

A Kitti féle ősi gyógymód szerintem jól hangzik.

Anita
Kép

Kép
gani

sziszkó én pont most tanulok pedikűrt is....menj orvoshoz.....a tapasz csak enyhíti a tüneteket de nem tünteti el...a tyúkszem visszatérő.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszi lányok a tippeket!A gyógyszertári ecsetelő barátnőmnek is bevált,de nekem nem sajna.A szalicilest nem tudom kipróbálni,nekem nincs ismerősöm aki megcsinálná.Szerintem megyek majd januárban dokihoz.Remélem azért kapok helyi érzéstelenítőt!Különben tuti,hogy nem élem túl! :twisted:
Pont a napokban mentem el fogdokihoz.Csak úgy.Azt akartam rakja rendbe a fogaimat.Ott is rögtön azzal kezdtem,hogy kérek érzéstelenítőt.A doki megnézte a fogaimat,és meglepődtem mikor közölte,hogy jó híre van: " Neked nincs egy rossz fogad se."
Ilyet fogorvos nekem még soha nem mondott.Úgyhogy tök happ-n jöttem ki a rendelőből! :lol:
Amúgy mondtam neki,hogy tavasszal babát szeretnénk,és azt hallottam,hogy terhes nőnek nem adnak érzéstelenítőt,mert árthat a babának.Azt mondta ez nem igaz.Most is sok kismama jár hozzá.
Úgyhogy megnyugodtam. :lol:
Képzeljétek ma voltunk a párommal egy vacsorán.Ő ugyanis itt Gyöngyösön polgárőr.És a főnökség szervezett egy vacsorát a polgárőröknek és a családjuknak.Mondanom se kell,végigkóstoltam a menüt.Volt hurka,rántott hús és sült oldalas is. :wink:
remélem nem leszek rosszul az éjjel :oops:

Nem tudom leszek e netközelben karácsonyig,ezért kívánok most Nektek Nagyon Boldog És Meghitt Karácsonyi Ünnepeket!!!

Kitty!
Néztem az iwiw-et.de még nem jelöltél be!

Vigyázzatok magatokra!

Puszi

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz, tudom :oops: De holnap vizsga, így majd utána, jó?
Vendég

merre vagytok? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hello!

Sziszkó!
Neked is békés, áldott karácsonyi ünnepet kívánunk!

Többiek, merre vagytok?

Nita
Jó az avatarod :D Mikor tesztelsz?
Mit kap Máté karira?

Kitti!
Várom a beszámolót, a vizsgádról :lol:

Mindjárt jön haza apa, aztán mennie kell a könyvelőhöz, úgyhogy Mi is megyünk vele, amíg Ők papíroznak, Mi Bogival elmegyünk függönyt venni :D Tegnap olvastam, hogy a Möbelixben jó akciók vannak, megnézem, hátha tudok venni valamit. Azt még ma este vagy holnap de. meg is kell varrnom, kiöblíteni, de sütök is holnap.
Majd meglátjuk, mi marad el :lol:

Szerdán apa készíti el a lazacot, úgyhogy akkor de. is lesz kis időm szöszmötölni :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Pont 3 hónapunk van Bogi 4. szülinapjáig :D Istenem, már 4 éves lesz. Jaj, ki kel találnom valami szupi ajándékot :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Kitty!
Megy a drukk!
Majd írj,hogy sikerült! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Vizsga meglett :) köszi a drukkokat!

Szisz, bejelöltelek iwiwen ;) Megy a drukk, hogy ne jöjjön a Miki :)

Gani, milyen függönyt vettetek? Hova? Lazacot én is ennék... :oops:
Hát bele kell húznotok a babagyártásba :lol:
Vendég

Ha holnap nem jönnék:

Kellemes karácsonyi ünnepeket!
Vendég

gani szerintem látod a vonalzom...megmarad a teszt...de nem érdekel.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Ezek szerint megjött :( De sebaj! Fő az optimizmus! :D

Kitti!
Gratulálok az újabb sikeres vizsgához!
Igen, vettünk végülis függönyt. Az ebédlőt festettük át még a nyár végén, s az új színekhez akartam passzoló függönyt.
Majd rakok fel karis képeket azokon rajta lesz az ablak is, mert abban a helységben lesz a karifa.

Bogi már reggel ezzel kezdte:
Anya! Már aludtunk egyet (jó ideje számoltuk, mennyit kell aludni, a Jézuskáig), most már jöhet a Jézuska.

Na azóta, állandóan csilingelést hall, s bizti benne, hogy most jön a Jézuska :lol: Én még gyorsan kiporszívózok mindenhol, utána magamra szánok egy kis időt. Körömfestés, arcpakolás... :D

Mindenkinek áldott, békés, boldog karácsonyt kívánunk!

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony és mindenki sok ajándékot kapott! :lol:

Raktam fel karácsonykor készült képeket az iwiw-re,ha gondoljátok,nézzétek meg!

Kellemes hétvégét mindenkinek :!: :!: :!: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz, szépek vagytok :wink:
Vendég

szisz nagyon szépek vagytok!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kitty,Nita!
Köszi,arik vagytok!!!!
Képzeljétek!Megbeszéltük a párommal,hogy januártól belevágunk a babaprojektbe :!:
Én lelkileg jól érzem magam és szerintem testileg is jól vagyok.Október végén műtöttek és rá 27 napra megjött a havim és most decemberben is 27 napra megjött.Mintha csak gyógyszert szednék olyan pontos.
Ebből gondolom,hogy testileg is rendben vagyok. :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz, biztos minden rendben lesz! Új év, új lendület :wink: Drukkolok nagyon!!! Ezek szerint akár már októberi babád is lehet? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nálunk is elmúlt a karácsony :cry:
Sok ajándékot kaptunk, de főleg Bogira igaz ez. Majd teszek föl képet is, csak le kellene előbb kicsinyíteni, mert nem fér fel.

Apósom 26.án este bekerült a kórházba, tegnap meg is műtötték. Vakbélgyuszija volt. Rutin eljárás, tudom. Csak Ő vérhígítót szed, ezért nem is műtötték rögtön.
Úgyhogy most mindennap megyünk látogatni.

Tegnap meg babalátogatóban voltunk. Unitesóm San Diegoban él s most itthon vannak, augusztusban született kisfia.

Ki mit csinál a 2 ünnep között?

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Gani, jobbulást apósodnak! Szegény, pont karikor éri a baj :(

Mi itthon döglünk, szó szerint :lol: Alszunk 11-délig, aztán elvagyunk, este párom számítógépen játszik a haverjaival, én meg olvasok, tv-zek :wink:
Ti mentek valahova?
Vendég

Sziasztok!

Kitty!
Köszi a drukkot! :lol: Hát ha minden jól megy,akkor októberi bébink is lehet! :wink: Nagyon remélem!
A gyöngyösi topicon az egyik lánynak most van 8 hónapos kisfia és most újra terhes.De mondta,hogy tervezték.A két gyerkőc között nem akartak sok korkülönbséget.Hát,jól bevállalták! :oops:

Gani!
Mi is "döglünk"! :oops: Meg dvd-zünk,filmeket nézünk.
Ja azért tegnap délután elmentünk párom tesójáékkal négyesben túrázni egyet.Busszal felmentünk a Kékesre,onnan meg lesétáltunk Mátrafüredre.Ez kb 5 km.Nagyon szupi volt az idő és jól esett egy kis mozgás.
Ja és forralt boroztunk is.Az is jól esett! :oops: :oops: :oops:

Ki hol lesz Szilveszterkor?
Mi itthon házibulit csinálunk.8-an leszünk,baráti társaság.Megbeszéltük,hogy mindenki csinál valami kaját.Lesz hagymás-krumpli saláta és franciasaláta,fasírt,töltöttkáposzta.
És éjfélkor az elmaradhatatlan virsli. :P

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Mi beterveztünk egy utazást erre a pár napra, még december elején. El akartunk menni Bécsbe 2 napra. De sajnos nem tudtunk menni. Legközelebb meg fogalmam sincs, mikor lesz rá alkalmunk, hogy mindketten ráérjünk :roll:

Holnap Én tortillát sütök, majd megcsináljuk buritonak, az lesz a szilveszteri kajcsi.
Ma sütök pogácsát meg pizzás tekercset. Közben várjuk a futárt, hozza apa új teloját. Így ma nem mehetünk sehová. Legalábbis, ha du. hozza a futár. Ha ideérne de., elmennénk apósomhoz.

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Mi ma vendégséget tartottunk anyóséknak meg párom mamájának. Most végeztem a mosogatással, ez volt az egyetlen rossz benne :lol:

Gani, Bécs most biztos szép nagyon, kár hogy nem tudtatok menni.
Tortilla receptet leírnád? :wink:

Szisz, mi valszeg itthon - aztán jön, aki akar :wink:
Vendég

Jött a futár délben, így elmentünk a kórházba. Beléptünk a Corába is pár dolgot venni holnapra, meg a városban szilveszteri kellékeket vetünk a gyerekeknek. Parókát, dudát, sípot meg ilyeneket.

Kitti!
Jaj ne is mond! Olyan sokszor emlegetjük, hogy most kelnénk fel, meg most érnénk oda, most sétálgatnánk a Mariahilfen :roll:
Majd jövőre.
Tortilla receptet majd reggel beírom. Úgyis veszem majd elő a recit, mert sütöm.

Anita
Kép

Kép
gani

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?