Atyaég
Rágó Jázmin hajában? hajaj - mi mindennel szembe kell nézni
Szly, Roli nem nyeli le a rágót? Én még nem adtam Szonjának se rágót, se cukrot (attól parázok, hogy a cukrot pl. egyben lenyeli, és megakad a torkán...
) de lehet, hogy ki kellene próbálni, mielőtt valamelyik rokon megkínálja, és ő meg lenyeli
Bár akkor nálunk is esélyes lenne egy-két rágó Nándi hajában?!
tényleg. Akartam kérdezni, hogy mikor tanulnak meg a gyerekek orrot fújni? Hogyan tanítsam meg Szonját? Még mindig szívunk az orrszívóval, na meg persze törölgeti az orrát. Szerinte már ki tudja fújni, de csak a szájával fúj
Leginkább szipog.
Titi,
azt elfelejtettem megírni, hogy hol van az IBS: Tárogató út 2-4, de tulajdonképpen a Hűvösvölgyi úton van. Ha BKV-val mentek, a 18-as vagy 56-os villamos visz oda, vagy az Akadémia megállónál, vagy a Kelemen László utcánál kell leszállni, épp a kettő között van! Szólj, ha írassam át a nevedre a jegyeket!!! És 15 perccel korábban legyetek ott, hogy át tudjátok venni a jegyeket.
Nicike,
Lili egyáltalán nem néz ki husinak ezen a képen! És nagyon aranyos!!!!
Marcsi,
hát szerencse, hogy te ilyen könnyen megnyugszol, és elviszed az apósod! Jó természeted van, én ezen füstölögnék, amíg le nem tudom a dolgot!
Most pl. kitalálta Zoli meg a bátyja, hogy elviszik anyósomat Zalába, a rokonaihoz a téli szünet alatt. Én mondtam, hogy rendben, elvihetik Szonját is. Erre Zoli nézett nagy szemekkel
hogy ő nem erre gondolt, úgy nehéz lesz.
Nem értem, én legyek el itthon két gyerekkel, ők meg nem bírnak el eggyel? Nah mindegy, én elbírok a kettővel amúgy, csak nekem sem könnyű...