Új privát üzeneted érkezett!

gondolkodtato gondolat mara: " nincsenek problemak, csak lehetosegek"
Vendég

Szép napot :P

Szly tündér Jázminjának, és sógoroknál lakó Kryss Leájának boldog félévet!!!

Én most rohanok! Ha Csabika felébred, megyünk a klubba megmutizni magunkat az időseknek, meg a munkatársaimnak! 2 átszállással lehet csak odajutni! Remélem, nem fog esni az eső :?

Kike++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Később még jövök!
Vendég

Tami, akkor örülök h nem etetem túl, de akkor mér szivat a doki h pufi a Lili?
Jó nem sovány, de szerintem nem kövér :D
Múlt hónapban volt a feje:38 cm a melkasa:44 cm.Ez már azt jelenti dagi? :D

nicike

Vikikém! Persze, h megértelek, én sem bírtam volna ki :)
Örülök, hogy a kispasinak tetszik!
Otinak vannak ilyen autói, imádta őket, és Nati is görgeti már a maga módján, azért gondoltam, h talán Lackó is kézbeveszi majd :)

Jázmin, Isten éltessen!

Szkagi: köszi, h gondoltál ránk, örülnék ám neki, de Natit nem vinném - pláne a második sor közepére -, és nem bírna ki ennyit nélkülem (ki tudja, mennyi idő alatt jutnánk oda+haza).
remélem, találsz rá embert!
Szonja nagyon ügyes!
Párodnak jobbulást!

Patti, Titi: simi nektek!
Nati 4 és fél 6 közt volt ébren, nem tudom, miért. Talán a kelbimbó zavarta, amit tegnap ebédeltem.

Köszönjük Levi hsz-át!

Tami: köszi a receptet :)
Nyuszit nem tudom.
Hát akkor majd jó utat apósod autójával... :x

Marcsi: ez tényleg :evil:
Legalább Emmára lehetne tekintettel a párod...

Ami: de izgi! Kíváncsi vagyok!

És szabad ám itt füstölögni, jót tesz a léleknek - tapasztalat :)

Megyek, utolsó kétszemélyes napunk Macilánnyal, becsomagolom az ajándékokat. Mindig 23-án éjjel szoktunk angyalkodni Apával, ő fát díszít, én csomagolok, de ki tudja, milyen éjjeleink lesznek addig, inkább most letudom a részemet.

Kép
Kép
bondi

Véda: a nénik-bácsik biztosan meg fogják zabálni Csabit! Közlekedéshez is kitartást!

Kryss, Leát is Isten éltesse! Köszi, Véda

Tami, jó idézet!

Kép
Kép
bondi

Kike, várjuk a híreket!!!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Jázminnak és Leának boldog feledik évet!!!!!

Nekünk szörnyű éjszakánk volt.... :? Egész éjjel nyüszített, de úgy, hogy fel sem kelt. És most sem akar aludni... :x

Szép napot mindenkinek!

Kép
sziszka82

Bondi, Véda! Köszönjük!

Nicike! Ne aggódj Lili súlya miatt. Jázmin 4 hónaposan 7020g volt. És addig csak szopizott!
Nézd meg a négy hónapos táblit a honlapon, vannak 7 kg körüli babák 4 hónaposan!

Kép
szly27

Sziszka! Neked is köszi!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:13-kor.
Vendég

Sziszka! Esetleg nem tudnál 4 hós képet és adatokat keresni Lucáról. Akkor az is mehetne a honlapra.

Kép
szly27

Vidokata! Köszi! :lol: Vikit nem lehet megelőzni!

Kép
szly27

Köszi Szly :D mindjárt meg lesem.

Még azt akartam kérdezni.Lilit ha hasra teszem és könyökölésbe húzóm a kezét úgy marad.De magától nem húzza könyökölésbe,csak kapálózik...
Akkor nem használja a kezét?
Bondi nálatok hogy volt?

nicike

Fél éveseket Isten éltesse Sokáig

nicike

Nici, Nati teljes repülős műsorszámot adott le hason, csak a hasa volt lent, a többivel kalimpált. Azóta a keze már lent van, már csak a lába kalimpál :) Ne aggódj, Lili is rá fog érezni, addig meg erősíti a hátizmait :)

Kép
Kép
bondi

Bondi nálunk dettó :D
Bár ha én felhúzom a kezeit akkor úgy marad,persze egy idő után szétcsúszik neki és akkor jön a repülés....
De ugyan úgy,csak a pocak van lent :lol:

nicike

Megint itt vagyok...hiába, asszem függő lettem, és nem tudok meglenni nélkületek...

Köszönöm a bíztatást.
Igazából én nem is tudok haragot tartani...ma már elmentem nekik bevásárolni is...(mert persze azt sem tudják megoldani, pedig van egy 24 éves lányuk is....na, mindegy!)

Tegnap volt nálunk egy kislány, egy nappal fiatalabb Emmánál..
Súlyra 10 dkg van közöttük, megmutatom őket. Aranyosak voltak, ahogy figyelték a másikat.
Kép

Nicike!
Emma is hét kg volt 4 hónaposan..most pedig majdnem 8 volt a mérésen, 1 kg-ot hízott egy hónap alatt, és nem mondta a gyerekorvos, hogy duci.
Vendég

Szly, itt egy 4 hós kép. Adatok vannak a tábliban. Megnéztem. Köszi
Kép

Kép
sziszka82

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:13-kor.
Vendég

Lányok!
Borostyánláncot használja valaki???
Vélemények???
Az usziba használja egy kisfiú, az anyukája nagyon dicsérte. :)

Nicike: Tomcsi 2950g-mal született (37 hétre), kedden mérték 7680g és csak szopizik... a buksija 42,5cm, a mellkasa 44cm.
Husis, de szerintem nem kövér...
Jázmin egy cuki baba! :) Majd ha többet mozognak, izmosodnak akkor megváltoznak ezek a "husis" dolgok... ne aggódj!

Ja, és Isten éltesse a féléveseket!!!!!!!!!

Kép
zsuzska72

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:14-kor.
Vendég

Fél éveseket isten éltesse sokáig!!!

Zsuzska!
Emmának van borostyánlánca, és kettő foga, amit észre sem vettünk, hogy készülődik.
Mondjuk nem tudom, milyen lett volna lánc nélkül... :roll: Emma alapvetően egy nyugodt baba.
Vendég

Sziasztok!

Jázminnak és Leának boldog hófordulót!!!

Kike!
továbbra is megy a drukk!

Patti!
Sajnálom a nemalvást!
Reméljük, hogy csak átmeneti.
Egyébként meg füstölögj nyugodtan!
Én épp azért imádom ezt a fórumot, mert itt lehet! Itt megértik miről beszélke, mi az a nemalvás, stb. babátlan barátaimat egyrészt nem érdekli, másrésszt valamiért azt várják, hogy akinek kisbabája van, az csupa mosoly legyen mindig. pedig tudjuk, hogy azért vannak nehéz időszakok.
De lesz jobb, hidd el!

Tami!
Jó az idézeted!

Bondi!
Jó, hogy épp most kaptál Agócs Írisz képeslapot!
Otinak van kedvenc meséskönyve?

Nálunk Apa itthon van továbbra is, csak atanítványok áradnak kora délutántól. még a jövő hét elején is jön a szorgalmasabbja :shock:

Ajándékot még én sem kaptam, de már egyre szűkül a kör!
nagyon várom a psotást!

Emma meg felébredt, rohanok, sziasztok
Vendég

Zsuzska, Lili is pont annyival született. És 49 cm volt. Kis mini manóm :)

Kata, igen ez így van :D De gondolom ha meg sovi lenne az lenne a bajom :) Bár nem zavar h husi,csak attól féltem túl etetem.De ezek szerint még az se...

nicike

Emma nagyon cuki :D
Marcsi Emma nem is hillajtotta el a haját?
Kata, Dórika se nem?

nicike

Nicike!

Nem, nem vettem észre, hogy hullott volna a haja, csak megvilágosodott. Amikor született, szinte fekete volt, most meg láthatod... :lol: Csak hátul a tartkójánál egy karikában kopasz...ott kikopott a forgolódástól... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hú a dokik h viselik el azt a maszkot magukon :?
2 napja rajtam van ne kapja el Lili, de olyan kényelmetlen.A gyerek is furán néz rám...Apa meg azt mondta csodálkozom?2 Napja vészhelyzetet néz :D

nicike

Köszönjük a köszöntéseket!

Marcsi! A kislány sokkal ducibbnak tűnik, mint Emma!

Zsuzska! Talán valamit összekevertél! Jázmin az enyém! :lol: De azért köszi!

Andi! elküldtem a javítást!

Kép
szly27

Jaj tényleg! Akartam kérdezni! Tegnap Roli elvesztett egy rágót. Fél nap múlva Jázmin hajában találtam meg! hátul ragadt bele, ahol alig van haja, szóval nem tudom levágni! Szerintetek az alkohol amit a köldökére használtunk lehozza? Mert akkor szerzek. Egyenlőre rágós a buksija!

Kép
szly27

Nicike! Nem akarsz rakni Liliről képet? Én még talán nem is láttam, mindenesetre nem emlékszem rá.

Kép
szly27

Szilvi! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez jó.....nem tudom, az alkohol leszedi e...nálunk a rágóra az vált be, hogy amibe beleragadt, azt lefagyasztjuk, de azt ugye talán nem kellene... :lol: 8)
Vendég

Marcsi! Hát nem :lol:

Kép
szly27

Amúgy az alkohol szerintem egy próbát megér!
Vendég

van egy okos könyvem, mindjárt megnézem, mit ír a rágóról!
Vendég

Akkor délután szerzek. Csak úgy kiadják a gyógyszertárban, vagy receptre megy szerinted?

Kép
szly27

Szly: szerintem lehozza.
Legalabbis ugy remlik mikor ocsem fule moge ragadt a rago azzal dorzsolte le anya neki.

Nekem is a sovanysag a bajom, illetve husis meg nem nez ki kis sulyunak, de az.es hogy hizni nem igen fog ettol amit most muvel az is biztos. De mindegy amig nics gaz addig tok mindegymit mutat a merleg.
Vendég

ezt a neten találtam, a fagyót már komolyan nem bosszantásból másolom be ide, inkább az azt követő trükkre gondolok...

Rágógumi: Az anyagot tegyük mélyhűtőbe. A hideg rágógumi megkeményedik és a felületről leválasztható. A visszamaradt maradékot denaturált szesszel távolítsuk el.
Vendég

itt a neten még azt olvasgatom, hogy a sebbenzin oldja.

Szerintem ha megmondod a gyógyszerésznek mire kell, ad.
Vendég

Ok! Köszi!

Most mondta el Roli életében először egyedül a Mókuskás verset. Feltöltöm mindjárt. Nagyon ari!

Kép
szly27

Bár most hogy visszanéztem, kicsit sötét, de azért majd lehet látni remélem.

Kép
szly27

Na, jól befagyott a gép :?
Szly keresek képet mindjárt, de én kb 2 hete nem tudok feltölteni
mindig az írja ki hiba

nicike

Titi,
ez ingyenjegy (én sem fizettem volna érte)!!! Menjetek el, biztosan jó lesz!

Na most visszaolvasok egy kicsit, csak gyorsan írtam Titinek 8)

KépKép
szkagi

Kép

jééééééééééé,csoda történt,sikerült

nicike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:14-kor.
Vendég

Ja és itt a kép amiről apa lába lett csinálva:
Kép Kép

Szerintem hasonlít :D

nicike

Megszakadt a kapcsolat, így a feltöltésem is! :twisted:

Köszi Kata!

Nici! Nagyon ari Lili! Mostmár emlékszem, láttam már róla képet!

Kép
szly27

Sziasztok!

Jázminnak és Leának Boldog feléves szülinapot!
bencuri

Szilágyi Domokos: Karácsony

A puha hóban, csillagokba
Az ünnepi foszlós kalácson,
Láthatatlanul ott a jel,
Hogy itt van újra a karácsony.
Mint szomjazónak a pohár víz,
Úgy kell mindig egy kis melegség,
Hisz arra született az ember,
Hogy szeressen és szeressék.
S hogy ne a hóban, csillagokba,
Ne ünnepi foszlós kalácson,
Ne díszített fákon, hanem
A szívekben legyen KARÁCSONY.

Kép
zsuzska72

Képzeljétek itt járt Ami angyalkája és hozott nekünk nagyon sok szépet!
Köszönjük szépen Ami és Áron Baba!

Mióta elment a postásbácsi és kinyitottuk a csomit Bence le se teszi a kisautót és a hűtőmágnest! Gyönyörködik magukba :D

Külön köszi h Benura is godnoltál! olyan jó érzés volt kibontatni a meglepit!
bencuri

Atyaég 8)
Rágó Jázmin hajában? hajaj - mi mindennel szembe kell nézni :D
Szly, Roli nem nyeli le a rágót? Én még nem adtam Szonjának se rágót, se cukrot (attól parázok, hogy a cukrot pl. egyben lenyeli, és megakad a torkán... :shock: ) de lehet, hogy ki kellene próbálni, mielőtt valamelyik rokon megkínálja, és ő meg lenyeli :?
Bár akkor nálunk is esélyes lenne egy-két rágó Nándi hajában?!

tényleg. Akartam kérdezni, hogy mikor tanulnak meg a gyerekek orrot fújni? Hogyan tanítsam meg Szonját? Még mindig szívunk az orrszívóval, na meg persze törölgeti az orrát. Szerinte már ki tudja fújni, de csak a szájával fúj :lol: Leginkább szipog.

Titi,
azt elfelejtettem megírni, hogy hol van az IBS: Tárogató út 2-4, de tulajdonképpen a Hűvösvölgyi úton van. Ha BKV-val mentek, a 18-as vagy 56-os villamos visz oda, vagy az Akadémia megállónál, vagy a Kelemen László utcánál kell leszállni, épp a kettő között van! Szólj, ha írassam át a nevedre a jegyeket!!! És 15 perccel korábban legyetek ott, hogy át tudjátok venni a jegyeket.

Nicike,
Lili egyáltalán nem néz ki husinak ezen a képen! És nagyon aranyos!!!!

Marcsi,
hát szerencse, hogy te ilyen könnyen megnyugszol, és elviszed az apósod! Jó természeted van, én ezen füstölögnék, amíg le nem tudom a dolgot!

Most pl. kitalálta Zoli meg a bátyja, hogy elviszik anyósomat Zalába, a rokonaihoz a téli szünet alatt. Én mondtam, hogy rendben, elvihetik Szonját is. Erre Zoli nézett nagy szemekkel :shock: hogy ő nem erre gondolt, úgy nehéz lesz.
Nem értem, én legyek el itthon két gyerekkel, ők meg nem bírnak el eggyel? Nah mindegy, én elbírok a kettővel amúgy, csak nekem sem könnyű...

KépKép
szkagi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?