Halihó!
Hulla vagyok. Szerintem most tetőzik a kaja mennyiségi ugrás, szinte egész éjjel ettünk (vagy csak nekem tűnt úgy
). Reggel viszont kicsit elaludtunk, mert 1/2 11-re jelenésünk volt az 1 hónapos kontrollon, kis kapkodás, gyors szopi, aztán mikor odaértünk, láttam, hogy tök felsleges volt, ráadásul mindenféle krú gyerek a váróban, a fele köhög, és több mint félórát ott hobóztunk, tök mérges voltam. Aztán a gyerekdoki beszarasztott, hogy szerinte Kiskobold még mindig sárga, ha úgyis kocsival vagyunk, ugorjunk át Vácra a kórházba, nézzék meg, egész délelőtt van rendelés. odamentünk, 10-ig van rendelés, de nem baj, megnézik. Ez volt délben. De vért kell venni, meg amúgy is idő van, úgyhogy szopiztassam meg gyorsan az egyik vizsgálóban. Mert az nyilván úgy megy
. Mindegy, fél órát szopizott szerencsére, aztán még egy "kis" várakozás. 1 óra után sikerült bejutni a drnőhöz (persze a zárójelentése a babának otthon maradt), viszont ő nagyon aranyos volt, mondta, hogy nem olyan gáz a helyzet, nem is venne vért, ha nem muszáj (én már rákészültem, hogy meghalok, ha Kiskoboldot megszúrják), viszont az a műszer, amivel a mellkason keresztül mérik a bilirubint, csak az újszülöttosztályon van. Elkezdett telefonálgatni, és szerzett egyet, úgyhogy hálistennek nem volt vérvétel. Így is 2 után végeztünk, most értünk haza. Viszont az is kiderült, hogy van egy kis vízsérve a babónak a zacsiban, de az is felszívódik 6 hónapos koráig. A bilirubinja meg 182 ug/ml lett
Az egyébként jó? Azt mondták, nincs vele teendő. Volt utánunk egy baba, annak elsőre 17 volt
Aztán felhívtam a gyerekdokit, hogy mi az eredmény. Tök vicces volt, mert bediktáltam, hogy 182 ug/ml, erre visszakérdezett, hogy "És arra azt mondták, hogy jó?" Nyilván nem annyira van képben...
Én totál lefáradtam, de Kiskobold nagyon jól bírta, csak a végére fogyott el a türelme
Úgyhogy Manna, ne aggódj, nem lesz semmi gáz, mi még mindig kicsit sárgák vagyunk...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.12.18 15:09-kor.