Új privát üzeneted érkezett!

Sina és Sina apa! Mesi baba gyönyörű a sok hajával, és tényleg nagyon kis husi.

Andy: Enikőnek totál igaza van. Simán szard le! Tök jó, hogy Regi ennyit eszik, és hogy van neki mit :D Legalább tutira erős és egészséges lesz...

Kép

Kép
gabilany79
 
 


csaki enikő:

köszi sztem is, örülök h nemcsak én gondolom igy..

a dokit még most választottam azért várok kicsit..

olyan 50 fölötti nő, különben kedves, de az a régi trend duma h 3 óránként kell ennie tudjátok...ja meg aludjon hason, meg adjak neki vizet meg teát is, meg stb. hát én nem adok azt sem minek?

azt is értem mért mondja, mert szte igy nagyon megterhelődik a pocak és azért fáj neki meg bukik, de sztem nincs olyan baba akinek nem fájt soha meg nem bukott semmit.

na hagyom is, ugyse tudom megvalositani amit mond.

köszi mégeccer

jön egy kép is cserébe:)

Kép
andy30
 
 


imádom!!

Kép

Kép
andy30
 
 

 
 

hattalmas nagy gratula a friss babáknak és anyukájuknak
aida kitartááás

velünk
diagnózis Iza görcsére az hogy ez jelenleg alkaminak lett titulálva mert hála semmi nem utal hogy epilepszia lenne de ha újra jelentkezik akkor rögvest vissza a khba azonnal és mondták hogysajnos átmehet epibe vagy ez az lehet csak nagyon kezdetleges.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 



Andy! Szerintem is szard le, nálunk is ilyen ütemű volt a hízás mindkét gyereknél az első pár hónapban. Speciel a mi dokink tök boldog volt miatta. Ja és egyiket sem lehet elhízottnak nevezni. Ja és a fiam állandóan bukott, de ő egy zabagép volt :D. semmi baja nem lett.
Regina nagyon édes.

Kép

Kép

Kép
habe
 
 


Andi! Gyönyörű Regi!
Szerintem se adj vizet, meg teát neki!
A hasfájása meg nem azért van, mert sokat eszik, egyszerűen vannak babák, akiknél nehezebben alakul ki a bélflóra és áll be a normál emésztés.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


habe:

köszi:) megnyugtató..amugy a védőnőm is örül, csak a doki mondta ezt. én is azért örülök, mert nagyon kicsi volt és alig vártam h visszaszedje, volt mit behoznia, meg igy már nyugodtabb vagyok, h erősebb stb. másrészt olyan jó érzés anyaként h igy izlik neki a tejcsid, ez egy csodás kapcsolat..amikor nagy mohón rákap a melledre és csukott szemmel nagy beleéléssel falja, hát az leirhatatlan:) szoval maradunk igy:) elhizott gyerek biztos nem lesz mert egyikünk sem az nem is hagynánk mi is vigyázunk nagyon. engem csak azzal bizonytalanitott el h megterehelődik az emésztőrendszere, de már látom h nem igy lesz.

ma kipróbálom h nem keltem fel az este 11es evéshez h micsinál, felkel-e v csak hajnalban. az egyik éjjeli evést jo lenne elhagyni (kibirná már simán) és akkor alhatnék eccerre v 6 órát is. de nem reménykedek, sztem már megszokta (este 11 és hajnal 3 igy szoktt enni utána meg reggel 6-7 között) ebből én csak a 11eset állitottam be a többit ő. mit gondoltok jó ez igy, és megpróbáljam kihagyni a 11est? lehet rosszul járok, mert igy akkor nem 3kor hanem hamarabb meg többx fog ébredni? eddig ezért nem mertem elhagyni, meg nem akarom ezt ajo kis rendszert sem felboritani.. hm?


andy

Kép
andy30
 
 


azért sztem aki most itt tud fórumozni semmiképp sem panaszkodhat a gyerekére:):)

Kép
andy30
 
 


Andy, az éjszakai evéshez sajna nem tudok tanácsot adni, szerencsére ilyenben nem nagyon volt részem, csak a lányommal 2 hétig, de ő magától elhagyta. Fiam 10-től reggel 7-8-ig durmolt. mondjuk ő 2 hetesen volt hogy 200-at benyomott, nem csoda hogy átaludta az éjszakát. :D

Kép

Kép

Kép
habe
 
 


Andy: akkor egyen amikor éhes... ennyi... ne totózz ezen. Majd kialakul magától is a rendszer, néhány hónap és magától is csak 3 óránként fog enni kérni. Majd szépen leszokik az éjszakázásról... (már nem emlékszem, hány hónaposan van az a pont amikor már elég stabil a cukorháztartásuk ezért nem éheznek meg 3 óránként, de bőven elég lesz majd leszoktatni az éjszakázásról ha elérte ezt a pontot...)

Nekem az volt egyébként az alapelvem, hogy 3 hónapos koráig a baba csak ösztönlény. Az kell neki, hogy mindene meglegyen. Ha éhes akkor kaja, ha cummogni akar az ember mellén akkor a mell, ha kézben akar lenni akkor meg a kezem. Aztán 3 hónapos kor után van az, hogy már meg lehet próbálni az esti altatásnál ébren lerakni, hogy tanuljon meg magától elaludni stb. stb.
Vendég
 


aha köszi


csaki:

én is erre hajlok, mert most még nem látom megvalosithatónak az ébren lerakást, mindenre szoktatást stb.
viszont habeval is abban, h majd ő beállitja, ugyh hagyom most is, h szoljon amikor akar..eddig azért keltettem h ne keljen fel tul hamar, dehát igy is felkel eccer szal lehet tök mind1 volt. na ma próba lesz, majd tudositok.


köszi a segitséget!!!

most megyek is, befexek a szobába hozzá és várok:)


jóét mindenkinek!


andy

Kép
andy30
 
 


hát lányok én elköszönök, majd remélhetőleg már csak smst küldök, hogy megszületett Rékabéka:)
holnap reggel befekvés,magzatvíz vizsgálat....lehet el is indul



harivera:én a helyedbe megnézetném másik neurológussal, máshol, jó most nem a saját kórházamért beszélek, de másik is ha látja...több szem többet lát.
Rosdy drnőt tudnám ajánlani, a Heim Pálba, lelkiismeretes és jó szakember.

andy:az a gyerekorvos aki azt mondja, hogy elhízik egy anyatejes csecsemő az konkrétan és egyszerűen hülye,túlszoptatni se lehet, baromság, annyit eszik, amennyi jólesik
meg ezt a teáztatás ez is baromság, nincs 40 fok odakint,, hogy esetleg annyira meleg lenne, hogy kiizzadná, de akkor is max forralt vizet adnék nem teát.
a kolléganőmnek júniusi a babája 3600gr-mal született csak anyatejes és már 8 kg-t is meghaladta
hivatalosan úgy van, hogy a csecsemő fél éves korára megduplázza, egy éves korára meg3x a születési súlyát.

szóval, kismamák, anyukák hamarosan jelentkezem remélhetőleg.:D
pusszantás mindenkinek

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Orsi, drukkolok nektek.

Kép

Kép

Kép
habe
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk!!! MINDEN ÚJ BABÁZÓNAK GRATULÁLOK!!!!

Nálunk is van egy-két olyan szopi etap, amik között nem akar aludni, olyankor altatni is nehéz. A maradékban húzza a lóbőrt.

Ma volt ismét a gyerekorvos, babócám még mindig sárga, de azt mondta, hogy jobban néz ki, mint 3 napja!!!! A szopit feltornáztuk két nap alatt 20.ról 40-re. Erre ma azt mondja, hogy a cél a 60. :shock: Úgy érzem, hogy futok a cél felé, ami mindig messzebb van.

A lényeg, hogy holnap reggel be kell mennem a kórházba Domival, ahol megnézik a sárgaság szintjét, 50% hogy maradnunk kell egy 8 órás infúzióra. :( :( :( Drukkoljatok nagyon!!!!!!!!

manna

Kép
mannababoca
 
 


Affene, azt hittem ma én leszek az leső, aki ír :)
Mindjárt indulunk CTG-re, majd remélem jövök még.. :)

Andy:
Szerintem sem kellene visszafogni, az anyatejnél jonbb nincs, én hogy örültem volna, ha Anna túl sok tejcsit evett volna! A teát semmi képpen nem javasolnám, azon kívül, hogy már a fogcsírákat is károsítja, másra sem jó, csak, hogy rászokjon (tapasztalat), utána nagyon nehéz leállítani róla.. Víz meg... minek???

Aida:
Nekünk is ez a Chicco van, ,Annánál is ezt használtuk, nagyon bevált, én csíptem, csak bedobáltam a cuccokat, és mehetett is a gyors sterilezés.. Nekünk volt mellette elektromos is, azt is nagyon szerettem, de vissza kellett adnunk... Ha ne adja az ég kellene, mert tápis lenne, akkor vennénk megint elektromosat. De úgy állok hozzá, hogy, ha szopik, elég a folyadék is.

Sinapapa:
Gyönyörű nagyhajú, ráncostalpú leányzó! :) Megzabálom!!! :)

Vera:
Örülök, hogy minden rendben, drukkolok, hogy így is maradjon!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Hazaértünk!

Minden új babázónak nagy-nagy gratula!

Még nem nagyon tudpk visszaolvasni sajna nagyon fáj a sebem, de igérem pótlom.
Kép Odett 3 napos
Vendég
 


Sina+Szorsi:Szépek a csajok!Micsoda hajuk van.... :D

KépKép
lyndee
 
 


Ma szeretne valaki szülni? :lol:

KépKép
lyndee
 
 


Sziasztok!

Újra csökkent a 2in1 létszám, ez szuper!

Solya! Gratulálok Olivérhez, sok boldogságot, jó egészséget nektek!

Hunor ma éjszaka csúcsot döntött. 9 órától 1/2 3-ig aludt, evett, utána 1/2 7-kor kelt. Megetettem és így én tudtam vinni Zalánt iskolába. Olyan boldog volt, meg nekem is jól esett levegőzni.
Andy! Engem a Kardiológiai Intézetben néztek hülyének. Az EKG előtt az asszisztensnő kérte, hogy készítsem ki a cumiját, ha nyűgös lenne a gyerek. Mondom nem cumizik, próbáltuk, de legtöbbször öklöndözve köpi ki. Akkor a teáját - mondta a hölgy. Erre én: nem teázunk, tisztán anyatejes! Vágott egy pofát, majd elkezdte a vizsgálatot. Hozzáteszem a gyerek meg se mukkant és nem is mocorgott.
A védőnő velem egyidős. Egyértelműen azt mondta, ne ébresztgessem a babát, akkor egyen és annyit amikor és amennyit ő szeretne. Nem mérek minden étkezést mert felesleges, de a mért adatok között nagy a szórás 60 és 120 között eszik Hunor. Ő 1 hét alatt 22 dkg-t hízott. Ha jó, ha nem jó, ennyi. Szóval én is arra szavazok, hogy szard le amit az orvos mond!!!

Vera! Nagyon jó, hogy Izával nincs gond, de szerintem is nézessétek meg még valakivel.

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


lyndee. en nagyon szeretnek, de semmi jele sajnos. mar megint alig aludtam.
elkezdtem felni a szulestol a nagy baba miatt.
mar napok ota csak atvergodom a nappalokon es az ejszakakon.

gyonyoruek a lanyok. mesinek mekkora haja es mekkora tappancsa van.
odettnek is milyen hosszu a seroja.
regi meg olyan edesen nez.

vera. orulok, hogy nem talaltak semmit.

ma reggel beirtam az epiduralist a szulestervembe. azt hiszem az elso adando pillanatban kerni fogom. mar most ugy erzem, hogy nem birok tobb fajdalmat elviselni, es meg be sem indult a szules. :cry:

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Áloméjszakán vagyunk túl... Dani 1-től 5-ig aludt!!!! :lol: :lol:
És csak egy kicsit nyűglödött, hála istennek.

Tegnap itt volt a védőnéni nagyon meg lettünk dícsérve mindketten, hogy szépen végezzük a dolgunkat. Dani nő, és meg növesztem.... :lol: :lol:

Vera remélem már jobban vagytok!

Mesi apukája! Csak győzd majd az udvarlókat elhessegetni a leány mellől!!! :wink:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Andy ne is figyelj a dokira! Nem az ő gyereke, te tudod mikor mi a jó neki! Ha egyszer kevesebbet eszik máskor úgyis bepótolja! Legalábbis nálunk így van! Én még nem mértem, de a védőnő szerint sokat nőtt, meg hízott, nem aggódom. Te csak etesd és ne törödj semmivel!

Kép

Kép
dcili81
 
 


mush:ne izgulj a nagy baba miatt.Én tegnap a dokinál hallottam hogy egy kismama 4,8kg-s és 60 cm-es babát szült természetes úton. :shock:
Kicsit meglepődtem én is,de ez valamennyire megnyugtat,mert csak reménykedem hogy nekem ettől jóval kisebb lesz.
Neked mennyit saccoltak?

KépKép
lyndee
 
 


tobb, mint 4kg.
es ez nem uh volt (mert itt olyat nem csinalnak), hanem kitapintasos modszert. azt mondta az egesz hasam egy nagy baba.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


mush:az igen :shock: De én akkor is bízom benne hogy simán lemegy a szülésed!Persze először be kell hogy induljon :wink:
Ma meg holnap elvileg hideg front van.
Nálatok milyen az idő?

KépKép
lyndee
 
 


Szerintem én ma sem szülök,szinte egy energia bomba vagyok.Azt nézem itthon hogy mit lehetne még csinálni :?

KépKép
lyndee
 
 


No, ma még nem szült senki? :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


lyndee. gyere hozzank. rengeteg dolgot kene csinlani, es en meg mosott sz*** vagyok. :lol:

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Sziasztok!
Hoztam pár képet:

Ez az "anyaletámadós" póz:
Kép

Elgondolkodtató álom:
Kép

Kép

Kép
dcili81
 
 


Nem is tudom ki írta, hogy herpesze van. Nekem is volt még a kórházban a láz miatt. Egy tipp, kend be mellápolókrémmel (persze ha van), 2-3 nap és rendbejössz!

Kép

Kép
dcili81
 
 


Szorsolya! Üdv itthon! Odett gyönyörű! Neked kívánok gyors felépülést és ahogy időd engedi várunk még több képet és a történetedet!

Mush! Az EDA-val jól fogsz járni. Én megértem, ha ennyi szenvedés után már nem vágysz újabbra. Azért jó lenne, ha szülés előtt tudnál még egy kicsit pihenni. És szorítok neked, hogy jöjjön már aza pici lány!
A baba nagysága miatt ne aggódj! Legfeljebb császár lesz, de azt is túl lehet élni! Te milyen magas vagy?

Cili! Nagyon édes a fiad!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


164cm

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Mush! Az nem túl magas! De bizzunk benne, hogy tévedett a védőnénid és hogy nem túl nagy a feje! Esély tényleg van a normál szülésre, de az tény, hogy szélesebb csipővel könnyebb egy nagyobb gyereket megszülni! Védőnénid mit mond?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Cili!
Nekem van herpeszem. Remélem nem kapja el kismanó, majd veszek tapaszt rá, meg nem puszilgatom, amit nagyon nehéz megállni...

Andy!
De jó neked, hogy Regi nappal van fennt, örülj neki.
Amúgy nagyon édes!! :P :)


Nálunk a helyzet változatlan, tegnap éjjel fél 12-kor elaludt azt hittem majd csak szopira kel fel. Legközelebb 2-kor ébredt enni, de utánna megint fennt volt egész 5-ig!!!! Akkor jött rá a szopi maraton és három órán keresztül csak evett, meg nyüglödött.
A csendben, gyorsan szoptatok és aztán vissza az ágyba akció nem vált be... :cry: :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2008.12.18 16:35-kor.
susy75
 
 


susy: türelem... működni fog :) Kitartás:)

Mush: rajtad a topik szeme :) Karácsonykor már lehet, hogy babázni fogsz :)
Vendég
 


Halihó!
megjöttem dokitól. CTG-n aludt Beni, az uh-n minden ok, 3580 gramm (+,- 20 dkg... ).
Dokim szerint akár holnap is szülhetek, de mi megbeszéltük, hogy én is és a dokim is 30-án érünk rá, leginkább délelőtt. Még a 29 is ok, mindkettőnknek.. Remélem Bencének is az lesz.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


lyndee. itt hideg van, de semmi kulonos. itt nem szoktak frontokrol beszelni az idojaras jelentesben.

magi. ha ez igy mukodne, akkor en holnap megyek szulni vagy szombaton, ugyanis ezt a datumot mondogatjuk neki mar jo ideje. persze en moita nem vagyok toppon mondogatom neki, hogy nem kell addig varni. :lol: de hat nem hallgat a mamara..

csaki. koszi. en is bizom benne, hogy Karacsony elott kibujik. Luca addigra tobb, mint egy honapos lesz! :)

suzy. kitartas!

cili. nagyon edes Danis. voros a haja?

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Mági:Beni sem lesz pici baba!És ezt a súlyt miből állapította meg?


szerintetek mennyi mákos kalácsot ehetek meg?a mák miatt :roll:

KépKép
lyndee
 
 


Mush nem barna, olyan mint az apukájának. Kicsit hülye a fény a képen...

Kép

Kép
dcili81
 
 


Halihó!

Hulla vagyok. Szerintem most tetőzik a kaja mennyiségi ugrás, szinte egész éjjel ettünk (vagy csak nekem tűnt úgy :roll: ). Reggel viszont kicsit elaludtunk, mert 1/2 11-re jelenésünk volt az 1 hónapos kontrollon, kis kapkodás, gyors szopi, aztán mikor odaértünk, láttam, hogy tök felsleges volt, ráadásul mindenféle krú gyerek a váróban, a fele köhög, és több mint félórát ott hobóztunk, tök mérges voltam. Aztán a gyerekdoki beszarasztott, hogy szerinte Kiskobold még mindig sárga, ha úgyis kocsival vagyunk, ugorjunk át Vácra a kórházba, nézzék meg, egész délelőtt van rendelés. odamentünk, 10-ig van rendelés, de nem baj, megnézik. Ez volt délben. De vért kell venni, meg amúgy is idő van, úgyhogy szopiztassam meg gyorsan az egyik vizsgálóban. Mert az nyilván úgy megy :evil: . Mindegy, fél órát szopizott szerencsére, aztán még egy "kis" várakozás. 1 óra után sikerült bejutni a drnőhöz (persze a zárójelentése a babának otthon maradt), viszont ő nagyon aranyos volt, mondta, hogy nem olyan gáz a helyzet, nem is venne vért, ha nem muszáj (én már rákészültem, hogy meghalok, ha Kiskoboldot megszúrják), viszont az a műszer, amivel a mellkason keresztül mérik a bilirubint, csak az újszülöttosztályon van. Elkezdett telefonálgatni, és szerzett egyet, úgyhogy hálistennek nem volt vérvétel. Így is 2 után végeztünk, most értünk haza. Viszont az is kiderült, hogy van egy kis vízsérve a babónak a zacsiban, de az is felszívódik 6 hónapos koráig. A bilirubinja meg 182 ug/ml lett :roll: Az egyébként jó? Azt mondták, nincs vele teendő. Volt utánunk egy baba, annak elsőre 17 volt :shock:
Aztán felhívtam a gyerekdokit, hogy mi az eredmény. Tök vicces volt, mert bediktáltam, hogy 182 ug/ml, erre visszakérdezett, hogy "És arra azt mondták, hogy jó?" Nyilván nem annyira van képben...

Én totál lefáradtam, de Kiskobold nagyon jól bírta, csak a végére fogyott el a türelme :)

Úgyhogy Manna, ne aggódj, nem lesz semmi gáz, mi még mindig kicsit sárgák vagyunk...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.12.18 15:09-kor.

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Suzy azt próbáltad, hogy esetleg hasra rakod le aludni? Nálunk ez vált be, ha már nagyon nem akar aludni, kicsit a mellkasomra teszem hason, ott beájul, aztán le lehet tenni a kiságyba is hason...

Kép

Kép
dcili81
 
 


eniko. azt ugye nem tudja kitapizni, hogy mekkora a feje. en nagyon remelem, hogy menni fog siman is. vedoneni nem aggodott kulonosebben. ahogy lesz ugy lesz! :) csak minel hamarabb.:)

az elobb beultem egy kad vizbe, hogy enyhitsem kinjaimat. kozben betettem a szulos cd-t es nyitva hagytam az ajtot, hogy halljam.
hallottam, hogy nyilik az ajot, gondoltam biztosan Tony jott be ebedelni.
altalaban az alkalmazottak felkiabalnak, hogy oke-e ha hasznaljak a mosdot. na ez most nem kiabalt... szegenykem, biztosan remalmai lesznek, hogy latta balna testemet. :twisted: mondtam, hogy jojjon vissza 5 perc mulva. azota se mert... :lol:

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Sziasztok Csajok!
Milyen éjszakánk volt... basszus ellenségemnek nem kívánom... Valószínüleg a tegnapi spenót tett be Zsófinak. Este 10-től hajnali 2-ig a kezemben bóbiskolt, nem bírt elaludni szegény, szerintem a pocakja miatt. Ha letettem magam mellé az ágyba, üvöltött, csak a kezemben érezte jobban magát. Aztán keltünk még hajnali 4-kor, reggel 8-kor. Hulla voltam...

Sina, Solya!
Gratulálok nektek a babákhoz!!! Sok tejcit, babáknak jó egészséget, mamáknak gyors felépülést!!!

Fotók: Minden baba gyönyörű! Azt néztem, hogy milyen helyes kis frizurája van a legtöbb újszülöttnek. :-D

Vera!
Mennek a drukkok, hogy minden ok legyen Izával!

Manna!
Nektek is szorítok, hogy Domi minnél előbb kifehéredjen!!!

Mush!
Még egy hetet ki kell bírnod??? Ezek nem normálisak!!! Remélem előbb beindul magától a szülésed!

Kép
Kép
lbernuska
 
 


berni. egeszen pontosan 11 napot. addigra lesz vagy 4.5kg. :shock: gondolom.
en is ugy gondolom, hogy szadistak kezebe kerultem.
sajnalom, hogy nehez ejszakatok volt. milyen volt a mai nap?

minden sarga babanak mihamarabbi javulast!

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Mush! Nem semmi alkalmazott! :D :D :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Mush!
Szegény munkás, biztos őrült módon zavarban lehetett. Szerintem még a bepisilést is bevállalja, csak ne kelljen újból a fürdőszobátok közelébe mennie. :-D

11 nap??? Kegyetlenség!!!

Zsófi ma szinte csak szopizni kelt fel. Amúgy nyugi van. Persze amikor napközben aludni akartam, akkor bömbölt... Szóval nem sikerült túl sokat pihennem. De remélem ma éjjel azért lesz alvás! :?

Kép
Kép
lbernuska
 
 


nehany kep:
Kép hintaszek
berni, ha jol remlik ezt te kerted regebben.

Kép babakocsi, meg egy rakas tartozek mellette

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Kép hordozo

es a 40+2-es mushi pocak:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
mush589
 
 


a vedoneni azt mondta, hogy a pocak az maga a baba. ott mas nem nagyon van. koszi...

KépKép
KépKép
mush589
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?