hat elvileg mi is megkaptuk a csomagunkat, gyakorlatilag meg meg nem tudjuk tenyleg az e az, mert csak ertesitot kaptunk, de mivel szakad az eso nem is tudunk elmenni atvenni
Tan delutan en elmegyek, ha ferjem hazaer.
LAcinknak boldog hofordulot!
Patti: tudod mit januarban szervezunk egy alvo napot, te Tita, es meg aki szivesen aludna egy nagyot " leadja " nekunk( par kialudt anyukanak) a gyermket, es alszik 5-6 orat!
Tudom Zsolti meg szopizik , de majd fozivel cukival kihuzza:)
Na?
Muszaly aludni mert kulonben bekattan az ember!
Az en meglepim eleg nem jott ossze, mivel este is eset az eso. Igy ugyan kimentunk kicsit kettesben de nem a belvarosba csak a sugarba csocsoztunk egyet es jottunk is haza:(
Az otlet jo volt, csak hat kivitelezni nem tudtam
Be is ulhettunk vaolna valahova, de itt a kozleben nincs jo hely, amire mg elmentunk volna valahova a varosba johettunk is volna vissza.
Na mindegy. MAjd szombat este leszunk "kettesben", mar megmondtam neki, hogy muszaly hogy tancoljunk, mert mikor kismamakent voltunk eskuvon nem volt hajlando tancolni( az a baj, nekem letelelmem lenne a tanc, o meg nem tud nem szeret
ezen mindig annyit gondolkodtam, hogy miert van az hogy sosem hozott ossze a sors egy tancos fiuval amikor en tizenx evig tancoltam, es ezt akartam tenni egesz eletemben....ugy latszik mas az utam...)
Orsi: szerintem nem muszaly kohogesre mit adni, de pl adhatsz tantum verdet, vagy sinupretet, ezek nem gyogyszerek.
Dm ben is van.
Bondi: ilyenen nem szabad felhuzni magad, sokszor mashogy tortennek a dolgok mint elhatarozod, szeretned...es jol tetted nekunk kiabaltal, nem a tunder kisfiadnak, hisz o csak tovabb szerette volna a tarsasagodat elvezni!
Muffin: ranezel Eliotra es maris latod oly mindegy mit ir a papir, o nagyon ugyes!
MIKOR TUDUNK OSSZEFUTNI???????????????
Nem jartok valamikor ugy erre hogy fel tudj jonni mondjuk egy teara? MI hetvegen nem leszunk sajna:(
Az emlitett csajhoz, no comment. Mikor eloszor beszeltetek rola, elolvastam a bejegyzeseit, oszinten, ha csak a fele is igaz amit ir, eleg sok, de gondolom bolhabol elefantot tipusu ember, vagy csak egyszeruen jo a fantaziaja, es kitalalja es egy beteg szemelyiseg.
NA megyek, mert en meg csak ma fogok sutni: beigli es mezespuszedli van mara betervezve, meg takaritas, mosas, fonom nem igen kell, a megmaradt paprikas krumplibol lesz krumplis teszta
Dori: doki mit mondott LAura borere?Kutyuval megismerkedett mar a lanyka?