Új privát üzeneted érkezett!

Bondi, a vásárba megyünk, amit már nagyon nagyon várunk!!! Olyan kis cukorfalatkák a gyerkőceid :lol:
Hu, elég volt itthon a teendőket lerendezni :D egy csomót mosogattam, mostam, de mára már végeztem is a feladatokkal! Apa nagyon örült a meglepinek :lol:
Liza mit csinált :shock: :D aludt háton és oldalra fordult, kezét a feje alá vágta és cuppogott édeseket. Azt hittem megzabálom! Hiányzik az újdonsült kis barátnője :wink:
magdolnam

Sziasztok!

Utólag is köszönjük a köszöntéseket!

Viki, Lackónak boldog hófordulót!!!
Kike, Domi nagyon ügyes! :lol:

Kép
sziszka82

Patr, küldtem privit! igen nagyon tetszik, Szabolcs még kérdezte is hogy akkor tetszik- e még szép! és szerintem a ruci már akár most is jó lesz, a felső még egy kicsit nagy, de még nem próbáltuk fel!
Ja és Bence teljesen odavolt az autótól amivel jött a férjed, nála ez a favorit..... 8)
bencuri

Most látom, Bondi, te is vagy :D És te is szép vagy, asszony :lol: :lol: :lol:

Ami :P
Akkor éljen a Cataflam!!!
És persze Áron, hogy jól aludt a drága!

Pat :P
Én örülnék, ha te lennél, aki húzott :wink:

Titi?!

Véda
Vendég

hófordulós babák puszi nektek!
magdolnam

Ja, és Pat, nekem a Nagy László vers tetszett eddig a legjobban :D Meg is tanulom mindjárt kívülről!

Véda
Vendég

Sziszka!
Drága, ha már velünk maradtál, dobj egy képet szépséges Luca babáról!

Véda
Vendég

jaj, még egy:
tegnap lehet, hogy otthagytuk az ikeában a békás könyvünket. nem találta meg vki? köszönöm!

Kép
Kép
bondi

Bencuri :P
Akkor Pat téged húzott? Tegyél majd képeket!

Vikikém :P
Látom, tettél fel 5 hós képet Lackóról. ÉDES!!! Imádom, hogy ilyen szöszi, és vigyori :D

Véda
Vendég

Véda nem húzott engem Patti, csak vettem tőle kisruhát és body-t !
Viszont tegnap meg kellett volna kapni akinek küldtem és nem..., nagyon izgulok h mi lehet? remélem nem kavarták el az ajándékot?
Örülök h jó éjszakátok volt!

Bondi édesek a gyerköceid!
bencuri

Véda: köszi a család nevében!
Drága vagy, de rólam inkább ne beszéljünk, asszem nem raknám ki címlapfotónak - múlt héten készült, amikor Natinak a nemalvós hete volt, látszik is.
Na tényleg léptem!!!

Jajj, Lilu is milyen édes, Csabesz is, csak annyi termés van itt, hogy elfelejtettem!

Kép
Kép
bondi

Szia Sziszka, tényleg hiányotunk! Kapunk képeket Lucáról?!
bencuri

hat elvileg mi is megkaptuk a csomagunkat, gyakorlatilag meg meg nem tudjuk tenyleg az e az, mert csak ertesitot kaptunk, de mivel szakad az eso nem is tudunk elmenni atvenni :twisted:
Tan delutan en elmegyek, ha ferjem hazaer.

LAcinknak boldog hofordulot!

Patti: tudod mit januarban szervezunk egy alvo napot, te Tita, es meg aki szivesen aludna egy nagyot " leadja " nekunk( par kialudt anyukanak) a gyermket, es alszik 5-6 orat!
Tudom Zsolti meg szopizik , de majd fozivel cukival kihuzza:)
Na?
Muszaly aludni mert kulonben bekattan az ember!

Az en meglepim eleg nem jott ossze, mivel este is eset az eso. Igy ugyan kimentunk kicsit kettesben de nem a belvarosba csak a sugarba csocsoztunk egyet es jottunk is haza:(
Az otlet jo volt, csak hat kivitelezni nem tudtam :twisted: Be is ulhettunk vaolna valahova, de itt a kozleben nincs jo hely, amire mg elmentunk volna valahova a varosba johettunk is volna vissza.
Na mindegy. MAjd szombat este leszunk "kettesben", mar megmondtam neki, hogy muszaly hogy tancoljunk, mert mikor kismamakent voltunk eskuvon nem volt hajlando tancolni( az a baj, nekem letelelmem lenne a tanc, o meg nem tud nem szeret :? ezen mindig annyit gondolkodtam, hogy miert van az hogy sosem hozott ossze a sors egy tancos fiuval amikor en tizenx evig tancoltam, es ezt akartam tenni egesz eletemben....ugy latszik mas az utam...)

Orsi: szerintem nem muszaly kohogesre mit adni, de pl adhatsz tantum verdet, vagy sinupretet, ezek nem gyogyszerek.
Dm ben is van.

Bondi: ilyenen nem szabad felhuzni magad, sokszor mashogy tortennek a dolgok mint elhatarozod, szeretned...es jol tetted nekunk kiabaltal, nem a tunder kisfiadnak, hisz o csak tovabb szerette volna a tarsasagodat elvezni!

Muffin: ranezel Eliotra es maris latod oly mindegy mit ir a papir, o nagyon ugyes!
MIKOR TUDUNK OSSZEFUTNI???????????????
Nem jartok valamikor ugy erre hogy fel tudj jonni mondjuk egy teara? MI hetvegen nem leszunk sajna:(

Az emlitett csajhoz, no comment. Mikor eloszor beszeltetek rola, elolvastam a bejegyzeseit, oszinten, ha csak a fele is igaz amit ir, eleg sok, de gondolom bolhabol elefantot tipusu ember, vagy csak egyszeruen jo a fantaziaja, es kitalalja es egy beteg szemelyiseg.

NA megyek, mert en meg csak ma fogok sutni: beigli es mezespuszedli van mara betervezve, meg takaritas, mosas, fonom nem igen kell, a megmaradt paprikas krumplibol lesz krumplis teszta :oops:

Dori: doki mit mondott LAura borere?Kutyuval megismerkedett mar a lanyka?
Vendég

Bondikám!
Olyan szépek vagytok! Tetszik a hajad!

Dóri!
Sztem a viborculhoz is hozzá lehet szokni a kölöknek.
20150601134430

Akkor lehet mi kaptunk toletek Bencuri?

Bondi: nem nem volt ott akonyv, en vegig neztem a jatekokat, mikor mas kisgyerek elvitte, visszavettem tole, 2 konyv volt ott Zsolti cicasa es Levi zorgose.
Nem emlekszem ki mikor hova tehette :oops:
A kepek nagyon edik, olyan tunderi kisfiu Oti!
Vendég

Véda, köszönöm :) , nem árulom el kit húztam :wink:

Tami, jó az ötlet, de azért még reménykedem, hogy januárig javul a helyzet!

Kép
Kép
patr

Ha megsem, all a felajanlas!
Vendég

Bondi!

A kis Oti olyan kis cukorka.
És a férjed is helyes pasi, és te se panaszkodj, szép vagy.

Véda!
Az Adjon az isten c. verset nagyon sokan megzenésítették (kormorán, Kaláka), de nekem aa Koncz Zsuzsa-féle a kedvencem, keresd meg a neten, szerintem tetszeni fog!

Én Emmának mindig énekelem meg a Kertész leszek c.-t is, ammi meg ugye József Attila, de Koncz zs. énekli.

Patti!

Gratulálunk Zsoltinak!
Most már irtóra örülnék, ha az én lánykám is sebességbe kapcsolna :)
Apa elment piacra, Jolánka alszik, van egy kis nyugi.
Vendég

Viki!
Valószínű. Lehet, hogy kap kúraszerűen 3 napig este 1-et, aztán majd akkor, ha megint szükséges lesz...
Vendég

Vki mosta már ki a játszószőnyegét? 30 fokra betehetem?
20150601134430

Viki, simán. Én 40-en szoktam!

Kép
Kép
patr

Viki! Szerintem igen,én is most készülök,bár lehet,hogy csak beáztatom,aztán öblítem és kímélő centri!
Megyek is és megcsinálom!

Kép

Kép
ibm

Pat!
Nem azért írtam, hogy kiugrassam a nyulat a bokorból :wink:

Orsi!
Mindjárt megnézem, köszi :D
Apával mi Tankcsapdát szoktunk neki énekelni :oops: De ne ijedjetek meg, az Örökké c. dal abszolút jó egy kisbabának is :wink: Tudjátok, amit a Megasztár selejtezőben énekelt az a Józsi nevű, vicces fiú :lol: :lol: :lol: "Gyere, mondd el, mi a baj, baby, én figyelek rád..." Aztán a mi változatunk köv sora:"Elöttem ne legyen titkod, én nem vagyok az apád/anyád" attól függően, hogy melyikünk énekli. Csabi imádja hallgatni, főleg Apustól :D

Tamara!Már megint irtó rendes vagy :wink:

Véda
Vendég

Patti!
Köfi!

Amikám!
Lötybölje a fene. Ráadom kímélőn, hadd pörögjön :lol:

Ma úgy nézem hisztisn apunk vna. Öcsisajtnak semmi nem jó. Csak ha ölben van. NA JA! Szórakozzon az anyjával!
20150601134430

Viki,nálunk is ölbe nap van! És egyfolytában mondja a magáét!

Kép
Kép
patr

Patti!
Ez a kis Piszok meg röhög ölben. Kép
20150601134430

Siman: en kb minden heten egyszer mosom, en is 40en szoktam
Vendég

Na én beáztattam,kinyomkodtam erre hallom szól a hull a pelyhes!
BAKKER EZ A SZŐNYEG ZENÉL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó,hogy fél év után kiderült! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most pörög az öblítésen,legközelebb én is bedobom 40-re!
Legalább kiderült,hogy zenél!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

úgy ugrabugrál forog Lizus, hogy nem tudom bepelusozni :shock:
magdolnam

Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek!

Most ment el a védőnő. Ki van akadva, hogy Tomi nem szeret hason lenni, meg azon is, hogy nem fordul...
Azt mondja, hogy lehet, hogy kell járnunk valami therápiára....
Fogalmam sincs minek...
Ágikám soha meg nem fordult! Ha hasra tettem hason volt, ha hanyatt, akkor úgy... és mégis felnőtt...
Látszik hogy nincs gyereke, csak könyvből tanult mindent.

Lackónak boldog Hófordulót! :D

Kép
zsuzska72

Ami!
Akkor neked zenei aláfestés is van mosáskor! :lol:
20150601134430

Véda rosszul fogalmaztam még húzhatót Pati ! még nem tudjuk kinek az angyalkája jön hozzánk! 8)

Tami, nem is tudom? 8) nem bizti h mi voltunk, vagy mégis???
nem emlékszem........ :D :D
bencuri

dóri, köszi a magyarázatot. Így tényleg kicsit más a dolog, de azért akkor sem vagyok meggyőződve a csaj hozzáértéséről... mindenesetre tök jó, hogy vagy(tok) nekünk! :)

patr, jófejek vagytok hogy vártatok. :) csak annyira macerás napunk volt. eleve reggel nyolcra kellett menni a gézengúzba, délután meg a bhrg-be. a kettő között meg még nagynénémékhez úgyhogy nem mertem bevállalni hogy még egy helyre elrángatom a gyereket. (és jól is tettem, mert pont amikor az IKEA-ban lettünk volna, akkor aludt egy jó nagyot és ha az kimarad, tuti egész nap nyűgös...) de szerettem volna én is ott lenni! amúgy végül hányan voltatok?

zsuzska anyám, tetszik a véleményed a gyerek nem fordulásáról. látszik, hogy nem első gyerek. :) és tök igazad van! :)

ha már mosás... nem tudom hogy mit csináljak, mert az a számolós kesztyű, amit most kaptunk és tettem is fel róla képet, ki szeretném mosni, de az a baj, hogy a közepén van egy kis könyv, olyan kemény kartonból, és nem lehet leszedni. ilyenkor mi van? szerintetek hogy oldjam meg?

KépKép
muffin

Zsuzska méfg böven ráér forogni!!!
bencuri

Képzeljétek! Egy közeli barátunknál jön a babó, és a lökött uram meg nem mondta el pedig már tudta. Anyám! Kép
20150601134430

nagyon tud titkot tartani az urad! bizti megkérték nem h ne mondja el?!
bencuri

gyors ajandek otletek
katicat kedveloknek( nem latszik tulzottan de katocas szalag hungarocel gombre tuzve)
Kép
kicsit elegans( bordo sodort szalag hongarocel gombre tuzve felenel feher csipke)
Kép

Gondoltam hatha valalkit kisegit, a katicas kb 5 perc, a sodort szalagos kicsit tob, mert sok helyen kell megtozni, de nagyon mutatos, egy gpmb egy gyertya es kesz is az ajandek:)
Mutatos, sajat kezu olcso( egy gomb kb 60 ft, a szalag metere kb 300 es nem fogy el a teljes egy meter egy gombhoz)

Jo alkotast
Vendég

Hihetetlen!
Luca alszik, főznöm sem kell, tegnap kivasaltam. Na jó fürdőszobát lehetne takarítani... :roll:

Most látom, Szonja tegnap lett féléves. Boldog feledik évet neki!!!

Akkor rakok egy pár képet a kisasszonyról.
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
sziszka82

Köszi Sziszka!

nagyon édes és milyen sokat nőtt mióta nem láttuk és milyen szépen ül és hintázik!

Patr utaltam!
bencuri

Lackófickónak Nagyon boldog hófordulót kívánunk!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tami!
Öcsém! Milyen ügyes vagy!

Viki!

Ó, prózaibb ok volt: elfeljtette! Kép

Laló elaltatva, rázni kellett a picskuját.
20150601134430

Sziasztok!

Hófordulósoknak millió puszika!

Tegna este: fél 10-kor itthagytam a fiúkat a nappaliban, és elmentem aludni. Apa tette le csucsukálni állítólag 11 körül. És képzeljétek az első ébredése fél 6-kor volt. Akkor tea, bevittem kettőnk közé, és negyed 9-ig aludt apával együtt!
Már megfőztem a brokkoliját. Az lesz ma a kajcsija.

Közben kitaláltam, hogy mit kapnak karira a nagy-és dédszülők. Mivel négy darab valamire van szükség, ezért a következő lesz.
Gergőnek van két kezecskéje, két lábacskája. Só-liszt gyurmából csináltam olyan képkeret formát. Az egyik oldalára kerül a kéz, illetve láblenyomat, mellé pedig egy fénykép Gergőről. Már száradnak a formák. Délután csinálunk képeket, és a Keresztanyámnál kinyomtatjuk.

KépKép
hene

Sziszka!
Neked irgum burgum h ezt a jó csajt titkolod előlünk!

Titikém!
Köfi!

Egy fórumtársamtól ezt a képet kaptuk:

Kép

Kép
20150601134430

Titi :P
Jó, hogy vagy!
:D Már hiányoltalak :wink:
Vendég

Hú Hene! Ez annyira jó ötlet!
Megmutatod fotón?
És a kéz meg láblenyomat is só-liszt gyurmából lesz vagy hogy!
Milyen a keret?
Hova lehet kitenni?

Most megyek mosogatni de utánna jövök,Áron elaludt! :wink:

Kép

Kép
ibm

ezt kell most gyakorolnunk, és meglepően jól megy neki (persze nem egyedül, de akkor is örülök) motiváció a laptop... :) Kép

KépKép
muffin

ügyes vagy Eliot! pusszancs Neked! :D
bencuri

Evelin!
Király a kép :D

Sziszka!
Luca gyönyörűbb, mint emlékeztem :D

Viki!
Enyém Apus dettó... Ilyen infókat gyakran elfelejt nekem mondani...

Csabi itt ül az ölemben, és értelmes képet vág nektek :D
Vendég

Olyan lenyomatott én is szeretnék csinálni, múltkor már Kike is irta h ilyet fog csinálni ! de én is szivesen néznék róla képet!
bencuri

lányok hülye kérdés, de milyen arányba van a só-liszt gyurma? :oops:
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?