betegeskedőknek jobbulást!
alig bírtam bármit csinálni az elmúlt napokban, dorkával nagyon nehéz volt. de ma aludtunk!
és egy két dolgot tudtam csinálni is itthon, szóval a kedélyállpotom remek! nem beszélve arról, hogy dorka totálisan rászokott a vigyorgásra, imádja, ha beszélgetünk vele, hatalmasakat vigyorog, és sikerült lekapnom végre.
danann, jó így a hajad! nem ilyen volt azelőtt, ugye?
alvással megint küzdünk, most épp csak a kendőben bírtam elaltatni, de úgy látom, nem annyira tetszik neki, hogy leültem, kukackodik...szeretné dolgoztatni az annyát
márti, hallod, nem semmi vagy, már az ötödiket tervezed... csodálom a szervezőkészségedet. engem ez frusztrál nagyon, amikor nem tudok végigvinni dolgokat - tegnap pl a beiglisütés, hát mit tegyek, ha pont tegnap volt nagyon szar napja dorkának? iricc dolgozott a hatalmas pocakjával végig... a diós meg maradt a páromnak estére, fektetés után. és ugye nekem most csak 1 gyerekem van itthon, a nagyok oviban.
samu nagyon helyes kisfiú, és mennyire nem babás már! hihetetlen, hogy megváltoznak a gyerekek egy év alatt...
kincsesi, ha teáztatsz, akkor is fel kell kelni
szerintem fél évesen még bőven rendján van, hogy éjjel kel szopizni!!! pláne, ha érzed, hogy eszik is. nade ha csak anyahiánya van, az id rendben van. el fogja hagyni, ne aggódj...
és a képek: