Új privát üzeneted érkezett!

Nem mondom hogy ma biztosan leszek,ilyen időben nem kizárt hogy elmegy a net,vagy az áram :roll: :?

Kép
Kép
Kép
kike

Lackó Fickó:nagyon boldog hófordulót!! :D

Megyek is,már szarakszik a net-puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
kike

Kata, Muffin!

Nekem kicsit olyan ez a csaj, mint aki betegesen nyavaját lát a babánál.
Vagy nem is tudom.
De mindig elmegy a szélsősőségekig. Nehezen tolerálom az ilyet. Nem értem, hogy mi a jó abban, hogy borzasztó dolgokat ír a saját kisbabájáról. :roll:
Mindenesetre nem irigylem a gyerekeit... :roll:
miért állít valaki ekkora valótlanságokat?!
Mondtam Szilvinek, hogy én már nem is megyek oda, mert folyamatosan szegény kisbabáról szörnyűségeket olvasok. Nem azért, mert elzárkóznék a rossz dolgok elől, csak úgy vélem, ennek 90%- ának az anyuka a kitalálója. Nekem az volt a csúcs, amikor az volt, hogy nem szoptathat, mert a tejutakban ciszták vannak. azok nekem is vannak, meg pl Kikének sem beszélt ilyenről senki. Pedig állítólag volt teje... Na, mindegy! Nem szép dolog valakit kibeszélni, de már nem fért el bennem. Ígérem, ez volt az utolsó!
Tényleg Katák!
Találkoztatok már ilyen abnormális anyukával?

Köszönöm a Clostys válaszokat. Ezek szerint van remény. :wink: azt mondta neki a doki, mivel már tényleg nem kislány, hogy gyorsan haladnak majd a különböző kezelésekkel.
amúgy igen, neki van már 2 gyereke. és a párjának is. Erre is azt mondta a doki, hogy ezek szerint nincs nehezen kezelhető probléma.
És amúgy azért ment ő is magánorvoshoz, mert az sztk-s doki felírta ugyan a Clostyt, de 3 hónapi szedés után még egyszer sem nézte meg ultrahanggal.
Ebben a hónapban is szedte, most van félidőben, és a magándoki most mondta neki a sárgatesthiányt.
amúgy most a napi egy closty helyett asszem 2-t kell bevennie, + nem tudom, mennyi duphastont.

Remélem, összejön, és lesz Emmának pici unokatesója!

Ennyi.
Vendég

Marcsi!
Én még azt javaslom tesódéknak h nézessék meg h a petevezetői átjárhatók-e. Ez rutin dolog.

Van egy kedves barátnőm, neki 3 gyerek van az előző kapcsolatából. Most az új kapcsolatban is babát szeretnének. Szedett clostyt, volt inszeme. Aztán megnézték és absz. nem átjárható már.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:28-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:28-kor.
Vendég

Jó reggelt
Kike! Domi tündéri!
Viki! Lackónak boldog hófordulót!

Kép
dittke

Dittke!
Koszi :)
20150601134430

Viki hogy vagy?

Kép
dittke

Lackónak boldpgságos hófordulót :D

Marcsi, mikor írtatok arról a csajról (Ancsa) akkor megnéztem én is miket ír.
És mikor feltette a képeket,volt egy kép ahol ott a baba talán a szülésznővel...Na azt a képet én 1000000000% hogy valahol már láttam...Azóta gondolkodom h hol,de esküdni merek h láttam!!!!

Wera, dönthető a mi kocsink is :D Legalább már ezt is tudom.Hát magamtól esze,be nem jutott volna :oops: Hányhónapos kórtól lehet ugy vinni benne a babát?Betöltött 5?

nicike

Köszönöm, megmaradok. Már "csak" köhögök.

Iza hogy van?
20150601134430

Viki, a lány akit kerestetek (angel?) ,jól van?Sikerült megtalálni?

nicike

Nicike!
Megtaláltuk, sajna kórházban van, vérzik, de szerencsére a baba jól van. Nagyon drukkolok nekik, mert nagyon megérdemelmák már a babát. Isten tudja hány lombikon vannak már túl. :cry:
20150601134430

Elég a köhögés is! :cry:
Iza jól van. Huncut kis vacak. :D

Kép
dittke

Jó reggelt!

Hene! Üdv ott a sor elején innen a sor végéről! :lol:
Örülök, hogy jól vagytok. És Gergő már miket nem tud! :shock: Nagyon ügyes! :D
Viszont remélem hamar meggyógyultok!

Henka, jó rólad is hallani!

Magdi! Végre elmúlt az a fránya betegség.

Muffin! Hát nem semmik ezek a dokik. Elhiszem hogy ki vagy akadva. Ilyen irreális dolgokat! Én is úgy tudom, hogy 6hó a fordulásban a határ, na meg ez az 5hósan 6hós lemaradás... Kép

Marcsi! De jó, hogy nem kell a műtét!

Hú, kinek akartam még... :roll: :oops:

Apának mától leállás van január 4ig. Most a lakásban van. Kérte, hogy látogassuk meg. :D Szóval lehet felmegyünk.
Ha minden jól megy, akkor ma le lesz kenve az állmenyezet, meg lesz csinálva a fal, holnap mehet rá a tapéta. Ma megy a vizes megcsinálni a WCblokkot. Szombatra beszélték meg egy ismerőssel, hogy lerakját a parkettát. Ha semmi nem jön közbe, akkor már csak takarítani kell. Bár előre látom, hogy nem fog ilyen szépen összejönni. :roll: Majd meglátjuk. :)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nici, nekem a védőnő azt mondta, hogy 3hónaposan állíthatom 45fokba a kocsit. Levi azóta el is van benne. :D

Még a mászásról. Majd videóra veszem, Levi mit művel: Olyan mint a kukac, feje lent, fenék emel-kinyújt.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Levi nem semmi! :lol:

Kép
dittke

Sziasztok!

Nyíregyháza legvagányabb pasijának boldog hófordulót!!!!

Bondi, sajnálom az estét, de hát Otira nem lehet haragudni, olyan kis drága.

Patr!
Sajnálom a rossz éjszakákat.
Sajnos nálunk sincs végigalvás, sőt!
Tényleg, Zsolti fordul már?

Mancsi!
Ma sajna mégsem jó, Apa nem megy Szegedre, így vásárolni megyünk.
Zsimi nagyon ügyi a fotókon, láttam ám!

tegnapi taliról tudtok képet tenni?

Ja és mit adtok száraz köhögésre, ami vény nélkül kapható?
Mert Emmus köhécsel, de annyira nem vészes, hogy dokihoz vigyem ma.
Akinek van bevált módszere, írjon.

Köszönöm
Vendég

Ja és köszi a teganpi verset is.

Weöres az absszolút kedvencem!!! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

LACKÓNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!

Kike Domi nagyon édes a kiságy alatt :lol: :lol: :lol: nektek milyen netetek van ?mert a miénket sosem befolyásolja az időjárás.

Muffin sajnálom ,hogy már megint ilyeneket mondtak nektek.

Kriszta már karácsonyra át akartok költözni?

Hene Gegő nagyon ügyesen mászik már :lol: :lol:

Mi ma jól aludtunk 2-kor volt kajcsi és utánna fél 8-ig aludt Máté.Mennünk kellene virágboltba,meg postára de olyan ramaty idő van, Délután pedig a nagylányomnak lessz karácsonyi előadás.Kivi vagyok Máté hogy fogja bírni.

Kép
csugi

Orsi én a stodal szirupot szoktam a nagyobbaknak,csak nem tudom ,hogy piciknek lehet e.Jó vásárlást nektek.

Pati köszönjük mára is a szép verset :lol: :lol: és sajnálom a rossz éjszakátokat :wink:

Kép
csugi

Köszönjük a köszöntést!

Orsi!
Legvagányabb? Azt nem tudom, de a legszebb, az tuti!

Itt falun szakad az eső. Dundicsek felébredt, most birkózik a macijával.
20150601134430

Csugi! Szerintem még itt leszünk karikor. Két nap nem elég. És még a karival sem állok sehogy. :oops: :(
Ha simán mennek ezek a dolgok, akkor lehet, hogy akét ünnep között, bár szerintem inkább 1-je után. Jó lenne minnél hamarabb, már számlát kaptunk oda is. :roll:

Lackó Baba! Én dinnye, pedig még tegnap az eszembe volt. :oops: Boldog Hófordulót Kívánok! Cuppp arra a vigyori pofikára! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na, megyünk, meglátogatjuk Apát! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Futok, mert Levi eszi a pelenkázó-táskát! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Átadtam!!!! :wink:

Odatettem 1 lityó kávét, muszáj magamba töltenem.
20150601134430

Jó reggelt!

Viki! Lalónak boldog hófordulót kívánok!

Jázmin mostmár pörög-forog. Ha lerakom hátra, abban a pillanatban hason van. Vissza még ritkábban fordul, de az is megy! Úgy látszik az én lányom olvassa a szakirodalmat, mert holnap lesz 6 hónapos.

Én rolinak száraz köhögésre Robitussint szoktam adni. Nem tudom babáknak lehet-e. Vagy Sinecodot, de az vényköteles.

Kriszti! Erről kérünk videót! Nagyon cukika lehet a kis kukac! :lol:

Muffin! Ha tényleg úgy van, ahogy Vidokata írta, akkor talán nem akkora hülyeség amit írtak, de legalább elmagyarázhatnák az ilyesmit, mert egy laikus úgy gondolja ahogy te és mi is gondoltuk.

Kép
szly27

Szép napot :P

Éljen a Viburcol! 8)
Este adtam az elsőt Csabinak, és gyönyörűen, nyugodtan elaludt. 2X ébredt, de mind2X félálomban szopizott, és már vissza is aludt :D Reggel is nyugis volt, és szépen elvolt :D Azt viszont nem tudom, meddig adjam? Minden este? Vagy most, hogy oké, nem is kell több? :roll:

Szly!
Tehát Ági volt az elkövető... De jó :D Újabb pipa! Szűkül a kör, hogy ki húzott minket!

FMárti!
De rendi vagy, hogy személyesen is elviszed az ajándékot! Csak rizikós, hogy az illető éppen otthon lesz-e éppen... Ha nem, akkor visszaviszed?

Evelin!
BHRG-s szakvéleményt mi januárban kapunk. Kíváncsi vagyok, az milyen lesz. De a gyakorlatok hatása vitathatatlan. Tudod, Kata is írta, hogy az autisztikus tüneteket produkáló rokonának is mennyit segített!
És nekünk is valami iszonyat jó hatású.
Tehát maga az alap jó, csak hát a kivitelezés, v. a kivitelező nem 100% :? Amúgy mi Today Mártához járunk, és ő számomra nagyon profinak tűnt. Bár, Lilu nagy gyerek, lehet, egy csecsemővel ő sem profi... :roll: Ezt nem tudom.

Marcsi!
Izgultam Laura miatt, de örülök, hogy nem kell műtét :D

Lányok!
Dicsekszem: tegnap megint brillírozott Lilu. Fejszámolás volt, mindenki állt, és 2- gyerekre mutatott Bea néni, azok közül, aki gyorsabban mondta az eredményt az benn maradt, a másik leült. Így fogytak lassanként. Végül már csak ketten voltak, Lilu és az o.első vőm. Lilu megnyerte 8) Földöntúli boldogsága volt!!!
Apa: képzeljétek, ő, aki nem nagy netező, rákapott a teszveszre, jaj, jaj, jaj!!! Licitált egy csomó kacatra a drága - nekem karácsonyra... De pl. ilyen, hogy AVON testápoló 400 Ft+400 p.ktg... De könyörgöm, Apuci, én majd 10 évig AVONoztam, és Dunát lehetne rekeszreni azzal, ami még maradt belőle :evil:
Ami durvább: licitált egy autóra, ami 2 milliót ér, és 50ért árulják. Mondta, nézzem meg én is. Hát megnéztem. 90 hó törlesztés van még rajta!!! :twisted: :twisted: :twisted: Apus, hova tetted a szemed?! Ő azt nem vette észre... És licitált rá!!! Már kértem a licit törlést... Szerintetek ebből nem lesz kalamajka? Úgy betojtam :( És ezért ugye nem jár negatív értékelés? :(

Postás: nálunk Csabának hívják 8) Viszont hosszú, derkig érő ősz haja van, és szakállas :shock: :lol: :lol: :lol: Volt már ma, de csak képeslapokat hozott...Már nagyon izgulok...

Véda
Vendég

VIKI DUNCI LACKÓJÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Ezzel kellett volna kezdenem...

Véda
Vendég

Megnyugodtam, nem én vagyok kiélezve a csajra, hanem tényleg nem normális.. :?

A tesómnak mondta a doki, hogy ha így nem jön össze a baba, akkor néz petevezető átjárhatóságot, és utána szuri.

azt tudom, hogy bármi kialakulatott 14 év alatt, de arra mondta a doki, hogy jó, hogy van gyereke, emrt akkor nagyon nagy baj nem lehet.
Hát, bízom benne, hogy sikerül nekik. megérdemelnék nagyon.

Én dinka, elfelejtettem....... :oops: :oops: :oops:

Lackó Fickónak Boldog hófordulót!!!!

Közben megjött apa, és már el is ment, de én leléptem amíg itthon volt a boltba. Hááát, hogy ott mi van... :shock:
Totál be vannak durranva az emberek... mindenki vásárol? ! Mi lesz itt??? Két hétig zárva lesznek az üzletek???
döbbenet!

Én csak kenyeret vettem, meg néhány apróságot az ebédhez, de mindenki ész nélkül vásárol...

Magdi tippet adott mára! :wink: Nálunk is borsófőzi lesz! :lol: 8)
Vendég

Nálunk töltött paprika :wink:

Véda
Vendég

Nicike!
Nektek milyen kocsitok van?
Vendég

Marcsi!
Még h nincs pénz az embereknek! :twisted:

Dóri!
Lilu milyen ügyes!!!!

Apáját meg tiltsd le a teszveszről! Vegyen inkább neked virágot!
20150601134430

Marcsi! Ami már ennyi mindenkinek feltűnik, abban talán lehet valami, nem te vagy kiélezve rá.

Ma chilis babot akarok csinálni. Mióta Jázmin megvan nem ettem babot. Gondolom már nem lesz belőle semmi baj.

Véda! Nagyon ügyes Lilu. Ilyen játékot én is gyakran játszottam a gyerekekkel. És nagyon ügyesnek kell ám lenni, nem elég, hogy valaki jól és gyorsan számol, mert az izgalom sokat ronthat a dolgon!

Kép
szly27

Az 5 hónapos álompasim:

Kép
20150601134430

Sziasztok!

Lackó, Isten éltessen!!!!

[quote]L írta:egvagányabb? Azt nem tudom, de a legszebb, az tuti!

Viki: :D
és örülök, h jobban vagy!

Köszönöm a vigasztalást mindenkinek!

Patti: köszi a verset! És sajnálom az újabb zombi-éjszakát!
És egyetértek: először a gyerekkel akartam ordítani, de rájöttem, hogy ő semmit sem tehet az egészről, még csak nem is rafinériázott az ügyben, h sokáig fentmaradhasson. Így nektek üvöltöttem ki magam. Köszönöm a lehetőséget, remek terápia! :)
Wera, igen, elmúlt a dühöm, mire felálltam, és szerelmes éjszakát töltöttem együtt a fiammal :D

Muffin: elég dilettánsnak tűnt az a szakember, de Vkata olvasatában elég reálisnak tűnik. Csak hát téged is beavathattak volna.
Amúgy meg ne aggódj, Eliot egy csodababa!!!

Hene, sajnálom a nyűgöket, de örülök, h Gergő ilyen ügyes!

Henka: amiatt is gondoltam rád, hogy karácsonyra megsütöm a baconos-sajtos masnidat :)

Szly, gratulálok tudományos érdeklődésű lányodnak :D

Viki, itt városon is ömlik az eső... nem válogat...

Orsi: Rhinatiol vagy Ambroxol is lehet, lényeg, hogy ne este kapja. Jobbulást!

Marcsi! Örülök, hogy megúsztátok a műtétet!
Apukám is Lau-nak, sőt Lau-Mau-nak becézi tesóm kislányát!

Kriszti: kukacfiad édes lehet :)

Wera: egy fényképet Nici-kabátban?

Keresztelőről csak karácsonyra lesz képünk, mivel nem mi fotóztunk, de Oti karácsonyáról mindjárt teszek fel párat.

Kép
Kép
bondi

A feledékeny:

Marcsi, tesódnak nagy drukk!!!

Sziszka, hát szia! Itt senki sem merül feledésbe, nem könnyű innen lelépni :wink:

Kép
Kép
bondi

A feledékeny:

Marcsi, tesódnak nagy drukk!!!

Sziszka, hát szia! Itt senki sem merül feledésbe, nem könnyű innen lelépni :wink:

Magdi: örülök, h jól vagy!
Bécsbe? A vásárba?
De jó, hogy ilyen házitündér vagy! Hozzánk is jöhetnél :wink:

Kép
Kép
bondi

[quote]i írta:tt városon is ömlik az eső... nem válogat...

A mocsok!

Nekünk nyugodtan üvölthetsz!
:wink:
20150601134430

Kép

Boldog hófordulót Lackónknak!
puszi a hasára!
bencuri

Jó reggelt Mindenkinek!

megyek visszaolvasni! 8)
bencuri

Sziasztok!

Na mire ideültem Áron felébredt,úgyhogy most csak gyorsan aztán ha újra alszik jövök!
Pedig még elakartam olvasni amit Marcsiék írtak!
Nálunk is szutyok idő van,szakad az eső!

Véda! Örülök,hogy használt a Viburcol,Lilunk hatalmas gratula!

Mi jól aludtunk,képzeljétek Áron 22-7:30-ig aludt a kiságyában,viszont alig eszik,főleg a tápszert nem akarja már!
Katák! Van valami ötletetek,hogy milyet vegyek helyette?
Most a Milupa AR-t eszi,vagyis nem eszi!
Az üvegeseket benyomja szó nélkül,de ezt már nem akakrja!
Max. 100-at eszik belőle de azon is végig ugrál meg morog! :cry:

Nálunk is volt már a postás,de csak számlalevelet hozott.

"DUNDICSEKNEK" BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!

Kriszti! Remélem terv szerint megy majd a felújítás!
Kérünk majd fotókat ha lehet! :wink:

Na most kicsit mennem kell,de még jövök ha puppu van

Kép

Kép
ibm

Vikikém!
Átadom, mondom h Szonja küldte :)
20150601134430

keressétek a legkisebbet és a fát :)

Kép
Kép

Kép
Kép
bondi

Nati remegett a pohárért :)

Kép

Kép
Kép
bondi

És még egy pár fotó Natáliáról (és ha már emlegettem, megyek is hozzá, mert ordibál az ágyában)

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
bondi

Ja és a hamma: GYROS!!!!!!!!!!

Nyamiiiiiiiiiiiiiiiii

És Véda! Én azt mondhatom ÉLJEN A CATAFLAM!!!!!!!!
Nekünk sajna a Viburcol nem vált be!

Kép

Kép
ibm

Orsi, Zsolti tegnapelőtt kezdett forgolódni, viszont annyira belejött, hogy most egyfolytában forog, sőt felnyomja a seggét, és hátrafelé tolat! Szóval idáig SEMMIT nem csinált, most meg már nem merem egyedül hagyni, és félig fekvő helyzetből felül! :shock:
Gondolom, most egy darabig nem nem csinál semmi újat, aztán hirtelen megint meglódul. Kis komótos először kitanulmányozza hogy kell csinálni, aztán csak akkor produkál, ha már tökéletesen megy!

Lackónak nagyon boldog hófordulót!

Lessétek a postás, a mi csomagunk szerintem ma vagy holnap odaér! És akkor lehet megint találgatni! :)

Bencuri, örülök, hogy tetszenek a ruhák! Ugye milyen édes az a rózsaszín kisruha? Én teljesen beleszerettem!

Szly, én ettem bablevest többször is, soha nem látszott Zsoltin, hogy zavarná!

Kép
Kép
patr

Viki, édes az álompasid!!!!

miért is ment el másfélszer az egyik hsz-om???? :shock:

Kép
Kép
bondi

Bondi :P
Édesek!!!
Imádnivaló Oti :D
És Nati is, ahogy rágja a poharat!
Apjuk is helyes pali :wink:

Sziszka :P
Az előbb elfelejtettem, hogy én is hiányollak ám nagyon, és a gyönyörű Luca-babát is! Gyere, ha tudsz, szívesen várunk mindig!

Véda
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?