Szép napot
Éljen a Viburcol!
Este adtam az elsőt Csabinak, és gyönyörűen, nyugodtan elaludt. 2X ébredt, de mind2X félálomban szopizott, és már vissza is aludt
Reggel is nyugis volt, és szépen elvolt
Azt viszont nem tudom, meddig adjam? Minden este? Vagy most, hogy oké, nem is kell több?
Szly!
Tehát Ági volt az elkövető... De jó
Újabb pipa! Szűkül a kör, hogy ki húzott minket!
FMárti!
De rendi vagy, hogy személyesen is elviszed az ajándékot! Csak rizikós, hogy az illető éppen otthon lesz-e éppen... Ha nem, akkor visszaviszed?
Evelin!
BHRG-s szakvéleményt mi januárban kapunk. Kíváncsi vagyok, az milyen lesz. De a gyakorlatok hatása vitathatatlan. Tudod, Kata is írta, hogy az autisztikus tüneteket produkáló rokonának is mennyit segített!
És nekünk is valami iszonyat jó hatású.
Tehát maga az alap jó, csak hát a kivitelezés, v. a kivitelező nem 100%
Amúgy mi Today Mártához járunk, és ő számomra nagyon profinak tűnt. Bár, Lilu nagy gyerek, lehet, egy csecsemővel ő sem profi...
Ezt nem tudom.
Marcsi!
Izgultam Laura miatt, de örülök, hogy nem kell műtét
Lányok!
Dicsekszem: tegnap megint brillírozott Lilu. Fejszámolás volt, mindenki állt, és 2- gyerekre mutatott Bea néni, azok közül, aki gyorsabban mondta az eredményt az benn maradt, a másik leült. Így fogytak lassanként. Végül már csak ketten voltak, Lilu és az o.első vőm. Lilu megnyerte
Földöntúli boldogsága volt!!!
Apa: képzeljétek, ő, aki nem nagy netező, rákapott a teszveszre, jaj, jaj, jaj!!! Licitált egy csomó kacatra a drága - nekem karácsonyra... De pl. ilyen, hogy AVON testápoló 400 Ft+400 p.ktg... De könyörgöm, Apuci, én majd 10 évig AVONoztam, és Dunát lehetne rekeszreni azzal, ami még maradt belőle
Ami durvább: licitált egy autóra, ami 2 milliót ér, és 50ért árulják. Mondta, nézzem meg én is. Hát megnéztem. 90 hó törlesztés van még rajta!!!
Apus, hova tetted a szemed?! Ő azt nem vette észre... És licitált rá!!! Már kértem a licit törlést... Szerintetek ebből nem lesz kalamajka? Úgy betojtam
És ezért ugye nem jár negatív értékelés?
Postás: nálunk Csabának hívják
Viszont hosszú, derkig érő ősz haja van, és szakállas
Volt már ma, de csak képeslapokat hozott...Már nagyon izgulok...
Véda