Új privát üzeneted érkezett!

Enikö!
KÖszi a válaszodat! :P Az a helyzet, hogy este 8 körül átvisszük a hálóba es a tök sötét ellenére kipattan a szeme 10 óra magasságába és olyankor kb 3-4 órán keresztül fennt van. :shock: Eszik, bukik, sír...
Teljesen sötétben nem tudok szoptatni, egy halvány kis lámpa ég. Azt se látnám mikor folyik a tejcsi a száján...

Többiektöl is várom a tapasztalatokat!!! Írjatok légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :x
susy75
 
 


Susy: nekünk olyan, mintha Kiskobold félne a sötétben vagy mi. Hajnalban olyan 1/2 3 körül megébredt, átvittem a hálóba szopizni (nálunk az éjjelilámpa ég tompítva - letakarom), és aztán több, mint 2 órát nézelődött tágra nyílt szemekkel, ha leoltottuk a villanyt, akkor meg sírva fakadt. Aztán 5 körül evett és bealudt... Ez van... Máskor meg eszik, leborul a ciciről és alszik, lehet vinni vissza a szobájába... :?

Kép

Kép
gabilany79
 
 


sziasztok!


A megszületett babábknak(nem akarok kihagyni senkit) nagy gratula, sok boldogságot és sok tejcsit., anyukáknak mihamarabbi felépülést.

Mi még egyben, lassan már nem is hiszek abba, hogy valaha szülök, én leszek a világ egyik csodája, a nő aki nem szült meg...:D :D

holnap kell befeküdnöm, kicsit félek,tegnap sírdogáltam is apának, olyan jó volt, hogy megszeretgetett:)
holnap lesz az amniocscopia is
vettem fel zenéket mp3, meg viszek könyvet, mert sztem halára fogom magam unni a patológián, a napi 3xvérnyomás mérés nem túl sok elfoglaltság.
Laptopot nem merem bevinni, mert nehogy ellopják.

ma voltam ctg-n is,mondja sajna az enyém ügyelt és már nem találkoztunk, de mondta, hogy mutassam meg másnak, szóval megmutizom egy másik dokinak, mondja a ctg papírról, hogy ugye tudja, hogy indulgat?
mondom tudja az a baj, hogy csak "GAT", miért mikorra várja kérdi ?
mondom múlt hét vasárnapra.....ja akkor értem már és mosolygott egyet.
na szóval ennyi történt.

mági teljesen megértelek, jó nekm nincsmég egy gyerekem a meglévő terhesség mellett, de múltkor én is kifakadtam apának, hogy itt vagyok egyedül, kupi van a lakásba, nem tudok már úgy elrámolni meg takarítani, ő rengeteget dolgozik, még álmába is:D
(szokott beszélni akkor is a munkáról)
:D -technikai előny nálam, hogy felébredek arra ha beszél és ráadásul érthetően :lol: :lol: :lol: :lol:

nekem hála égnek anyósom nagyon rendes, tegnap is itt ültek megvárták a csőszerelőt, a vízfolyás miatt, közben pedig kivasalt, mert unatkozott, apósom meg eljött értem a kórházba, mert apa nem enged vezetni, őszintén már belátom, hogy igaza van.
ja képzeljétek, a fűtésszerelők kitalálták, hogy nem a fűtés cső van elrepedve a két emelt között és azért ázik a szomszéd, hanem azért mert a fugán keresztül lefolyik a víz.........???????
mondom mi van? hülye ez, június óta lakunk itt eddig nem folyt,most meg múlt héten folyt? (ja kiderült közbe, hogy már nem is folyik csak a csaj elfelejtett szólni róla...mi meg szervezkedünk szerelőkért..na mindegy)
szerelők el, mondja apósom, hogy kihívjuk a vizest, aki csinálta a bekötéseket nálunk(nagyon rendes pasi), hogy nézze meg hátha, mondja, hogy ok rendben de lemenne a szomszédhoz is, hogy ott is megnézze,-pusztán puszira- erre a csaj közli velünk,hogy ő már ebbe az évbe nem ér rá, és különbem is nem folyik már a víz...
jahogy...akkor innentől kezdve oldja meg egyedül,majd szülés után én nem fogok ráérni....történet vége.

ma még megfőzök,hogy holnapra legyen itthon ennivaló, ha hazajön a párom.
sajnálom itt hagyni, gondolom akkor milyen nehéz lehet azoknak akiknél van otthon egy másik gyerkőc.

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 

 
 

Sina! Gratulálok! Ügyesen végigcsináltátok! Mesike biztos gyönyörű, sok boldogságot kívánok mindkettőtöknek!

Susy! Nekem ma Hunor délelőtt 110-et szopizott. Valószínűleg túlette magát, mert nem tudott utána elaludni. Nem volt keserves sírás, de nyöszörgött, el-el bóbiskolt, mejd felébredt. 1/2 1-kor evett újra, akkor kevesebbet, de utána megint nem aludt. Félkettőkor bevittem a hálóba, hasra fordítottam, és pillanatok alatt elaludt. Ja és azóta is alszik. Próbáld ki, hátha a te babád is jól érezné magát hason.

Én teljesen jól vagyok, már hőemelkedésem sincs, úgyhogy biztos a melltartó volt a ludas.

Most várom a nagyfiam, és ha Hunor evett, utána palacsintát fogok sütni Zalánnak.

Üdvözletem: Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


Zöldi azé gondolom hogy a csoki bántotta Írisz pociját,mert aznap csak az volt eltérő a szokásos étkezésemben... :roll:
Kép Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Solya sms-e:
Ma du. 3-kor megszületett Dénes Olivér 3490 grammal és 50 cm-rel! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Erika:
még a végén egyszerre leszünk bent a klinikán :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


sziasztok!

Sina. nagy nagy gratula Mesihez. Orulok, hogy kint van a kiscsaj vegre. illetve nem is olyan kicsi.:) Sok boldogsagot es tejcit!
Kép

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Solya. Oliverhez is nagy gratula! Kép

KépKép
KépKép
mush589
 
 


voltam a vedoneninel. semmi erdekeset nem mondott. jovo het szerdan kell visszamennem, ha addig nem tortenik semmi, es akkor befoglaljak az inditast. :?
azt is mondta, hogy szep nagy baba.konkretan az egesz hasam a gyerek, semmi mas. :shock: kerdeztem, hogy megis mekkorat saccol. azt mondta, hogy legalabb 4kg. :cry: :cry: :cry: :cry:
kerdeztem a "rangatozast" azt mondta, hogy normalis, es hogy majd akkor is fogja csinalni, amikor kint lesz.

boci. zabalnivalo Marcid morcosan! :lol: :lol: :lol:

sarmon. Irisz is csodaszep! neki is jol all a renszarvasos ruci.

magi. remelem azert sikerul apaval kettesben lenned egy kicst.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Gratula Sina és Solya:)
Sok Boldogságot nektek



mush: már csak mi vagyunk a túlhordottak nem?
kezdek elkeseredni, hogy mi már sosem szülünk...

amúgy képzeld tegnap apósom meg masszírozta a lábam,mert hogy ő ért hozzá, van is végzettsége, csak valahogy sosem úgy jött ki a helyzet, na mindegy
szóval majd egy órán át maszírozta a lábam, és hát utána olyan jó érzés volt, mintha visszakaptam volna a régi lábaimat, mondjuk tartott ez reggelig, de akkor is megérte, apró örömök az életbe.

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Suzy. epp tegnap olvastam egy cikket, hogy napkozben probalj vele jatszani is egy kicsit. ejszaka meg ne beszelj hozza, es tenyleg a leheto legkisebb fenynel etesd meg, tedd tisztaba.

leszakad a derekam. asszem beulok egy kad vizbe.

szeles. de jo hogy mar lement a lazad!!!

orsimorsi. sajnalom, hogy be kell fekudnod. meglasd te is hamar tul leszel rajta es kezedben lesz Rekuci.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


már csak 7 maradtunk 2:1:)

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Mági! Látom megelőztél, most láttam csak ,hogy Solya üzent.

Solya! Gratulálok! Kívánok sok boldogságot!

Mági! Lehet, hogy holnap téged sem engednek haza? Anna kivel lesz ha előbb befektetnek?

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


Gratula az új babásoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem mindenki jól van, kitartást az egybenlévőknek!!!

Boci nagyon édes a kis morgós Marci!!!!!!!!

Suzy nálunk is van ilyen, hogy egyszerűen nem akar aludni. Tényleg próbáld éjjel a lehető leghalkabban és leggyorsabban végigcsinálni az etetést és a tisztábarakást. És próbálj meg mindent megtanulni sötétben! :wink:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Köszönöm a válaszokat! :lol: Remélem valamikor lesz javulás. Amúgy én írom, hogy mikor szopizik Vinzent és ma reggel 10 -töl összesen 3-szor evett. Alig tudok napközben belé életet verni, csak ha pelust cserélünk. Már látom elöre ,hogy 10 kor megint kezdödik az óránkénti szopi!!!!! :cry: :cry: :cry:

Ja és ráadásul még herpeszem is lett. Azt mondta védönö, hogy ne puszilgassam a babát ha herpeszem van, meg vegyek fel maszkot. :shock: Tudja valaki milyen veszélye van a babára? Zöldi???? :roll: :?:
susy75
 
 


orsi. de joooo, hogy aposod meg tudta maszirozni a labad!
igen mar csak mi vagyunk, akik tulhordanak, de magatol nem indul be, akkor teged sokkal hamarabb inditanak, mint engem (karacsony utan).

aida. hol vagy? mi volt a dokinal?

bebic. eletjelet kerunk!!!

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Solya! Gratulálok! Sok boldogságot és sok tejcit kívánok nektek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Erika:
Ha bent kell maradnom, akkor Anna megy Apával dolgozni, már csak szombatig kell így kibírniuk, aztán szabi.. :) Szóval Apás lesz a lány :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Solya:Gratulálok!Ez gyorsan ment! :wink:


én most jöttem haza a dokitól,csak nst volt.babuci nem nagyon produkálta magát.Hiába ittam előtte 3dl kólát,békésen szundikált ugyan ugy.

Szombaton kell mennem a kórházba,lesz magzatvíz vizsgálat.
Akinek már volt tudna nekem adni néhány infót?Hogy képzeljem el és mennyire fáj?

KépKép
lyndee
 
 


susy, találtam egy cikket a herpesz fertőzésről és az újszülött összefüggése.
http://www.informed.hu/betegsegek/beteg ... e_hid=1554

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Solya és Sina: Gratula a pici babákhoz! Olivér babának külön gratula a pontos időzítéshez! :D Hisz 17-ére volt kiírva Solya. :)

[quote="mush589"]a írta:mush589ida. hol vagy? mi volt a dokinal?


Köszönöm az érdeklődést. Nem volt túl jó napom.. :(

Szóval odamentünk, a szülésznő épp szület. Várunk. Eltelik 1 óra. Várunk. Elkezdek görcsölni. Hívom a szülésznőt, mondom nem bírom tovább. Várunk. Eltelik fél óra. Kijön, hozza az NST gépet. Felraknak. Görcseim vannak. A gép max. 60-as fájásokat mutat az általam érzett görcsöknek nyoma sincs a papíron.. :shock: Baba nyomja a tüdőm, alig kapok levegőt. NST megy. 20 perc múlva levesznek. Jön a szülésznő, ránéz, no akkor mindjárt megvizsgál az orvos. Jön az orvos kezembe nyom egy papírt és megköszöni, hogy bejöttem. Én: ??? :? Vizsgálat nem lesz? Nem kell mindig vizsgálgatni, ezek nem erős fájások. De mondom nekem tegnap is délutántól éjszakába nyúló fájásaim voltak és hétvégén is. Meg mondom nézzünk már rá Noel fejére is.. Azt mondja nem kell. Később kiderült megbeszélés volt az osztályon oda sietett, gondolom ezért maradt el a vizsgálat. :( 23-án kontroll. Szülésindításnak nyoma sincs. Téraránytalanságot nem nézi. Hazafele M0-án olyan dugó, hogy meg sem mozdul a kocsi. Itt már sírok. Fáj a hasam és feszül. Minden bajom van. Páromat felidegesítem. Kétségbe estem. Szeretném, hogy vége legyen. :(

Kb. ilyen volt a mai nap. Azóta itthon az ágyban pihentem, a hasam iszonyatosan feszül :( levegőt alig kapok tőle és hányingert is csinál.

És a tábli, hisz már lassan nem maradunk 2in1:
Kép Még pocakos decemberi kismamik

Noel úgy tűnt mennyire korán akar jönni.. Rá voltam készülve, hogy nem húzzuk sokáig. A sors fintora. Ha "ügyesek" leszünk még januárban is egyben leszünk. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


[quote="lyndee"]S írta:lyndeezombaton kell mennem a kórházba,lesz magzatvíz vizsgálat. Akinek már volt tudna nekem adni néhány infót?Hogy képzeljem el és mennyire fáj?


Fémcsövet vezetnek be (azon keresztül pedig egy világító kis műszert), olyan kb. mint egy szimpla vizsgálat, tehát kb. annyi kellemetlenséggel jár csupán mint egy méhszájvizsgálat. Hamar megvan.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida:és tűvel vesznek mintát a vízből vagy csak bevilágít a műszerrel?mennyi az esélye hogy beindul a szülés?neked volt már?

KépKép
lyndee
 
 


[quote="lyndee"]A írta:lyndeeida:és tűvel vesznek mintát a vízből vagy csak bevilágít a műszerrel?mennyi az esélye hogy beindul a szülés?neked volt már?


Nekem magzatvíz vizsgálat (azaz világító műszerrel való betekintés) volt és nem magzatvíz mintavétel, amikor elvileg tűt vezetnek be. Mindkettőnek van elvileg kockázata. A magzatvíz vizsgálatnál ugye az, hogy "mesterséges" tágítás zajlik a műszerrel. Ha már nyitva a méhszáj akkor szinte semmi kockázat. Vérezgetés előfordulhat a vizsgálat után. A magzatvíz mintavétel más, arról nem tudok sokat.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


lyndee:
nem vesznek a vítből ki, csak azt nézik, nem zavaros-e a víz. Nekem 4 alkalommal csinálták, tényleg, mint egy normál vizsgálat, lazulj el (máramennyire tudsz. :) ) Én ott tudtam meg, hogy haja van Annának, mert azt is látták :)

Aida:
Na akkor tessék a dokit megviccelni, és produkálj egy szülést gyorsan.. Nagyot nézne, ha vissza kellene mennetek még az éjjel.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Uhhh Töki beájult!!! Végre! Megfürödtünk, mint akit nyúznak, úgy üvölt, aztán olajzásnál szintén, a pelenkát már csendesebben tűrte..., aztán pár korty tej után bealudt (előtte kb 1,5 órával evett rendesen). Most alszik, mint egy kis mormota!

Nektek is nagyon üvölt, ha fürdetiek? Nekem a pelenkacserét is nagyon rosszul tűri, nem tudom miért....

Lyndee csak megnézi lámpával. Nem egy kellemes dolog, de muszáj. Kis vérzés utána lehet, de ha ügyes a doki másnapra elmúlik.
Miután 1 napod van, nem hiszem, hogy gáz ha esetleg beindul a szülés... :wink:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Hú fontos kérdés!!!

Mikrós sterilizálóban volt 3 cumi és 2 mellszívó. Az egyik kis kézi mellszívó "megviccelt" és a sterilizálás végére szépen szétolvadt (a pumpa része), iszonyatos bűzök közepette. Ilyenkor mi van? A sterilizálót ki kell dobni? És a vele együtt fertőtlenített cumikat, mellszívót? Mert elvileg a műanyag égése során mérgező gázokat bocsájt ki... No most nagyon nem tudom mit csináljak.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


ppfffuu Aida, hát ilyet nem is hallottam még... Én kidobnám, mégiscsak az olvadt műanyag tartalmaz méreganyagot... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


köszi csajok a felvilágosítást.Kicsit megnyugodtam hogy nem egy fájdalmas dolog.
Persze hogy nem lenne baj ha beindulna valami :wink:

KépKép
lyndee
 
 


[quote="mágnes"]p írta:mágnespfffuu Aida, hát ilyet nem is hallottam még... Én kidobnám, mégiscsak az olvadt műanyag tartalmaz méreganyagot... :cry:


Akkor is, ha nem értek az adott dolgok az olvadt műanyaghoz? A mellszívó nem volt olcsó (mármint amelyik nem olvadt szét) nem szívesen dobnám ki.. :( Végülis nem értek hozzá csak az egyik cumi, de az alapból kuka.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida:esetleg, ha a megmentett dolgokat újra sterilezed... Csaj nehogy a mardék is megolvadjon... :roll: Nincs sterilizáló folyadékod?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ezek már nem olvadékonyak. Az ami szétolvadt kukába ment. Sterilizáló folyadékot pont holnap veszünk. Azzal töröljem majd át őket? És ha addig 100 fokos vízbe dobnám őket? Azaz kifőzni!?

Maga a sterilizálóval nem tudom mi legyen.. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida! Ne siettesd szegény Noelt! Biztos teljesen össze van zavarodva! Egy darabig mardjon még, most meg jöjjön - biztos nem tudja már mit csináljon!
A fájásoknak meg hidd el meglesz a jutalmuk! Mikor beindul, épp csak beértek, majd úgy kell elkapják, úgy jön kifele! :lol: A nagysága miatt se aggódj, meglátod minden rendben lesz!

Mi meg úgy néz ki hajléktalanok leszünk 2 gyerekkel. :o Március 1-el költözhetünk albérletbe, a lakásunkat megvették az új meg csak nyár közepére épül fel, ha igaz! Nagyon félek ezektől a költözködésektől. :?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Aida:ha nem olvadékonyak, akkor akár újra sterilezheted így is... De a folyadékba bedobod (nem tudom milyen folyadékot vesztek, nekünk Chicconk van/volt), 20 percre, aztán HIDEG vízzel kell jól leöblíteni.

Hogy mi legyen a sterilizálóval? Esetleg sterilezd folyékony sterilezővel a mikróssterilizálót... :lol: Én asszem ezt csinálnám.....
Tudod ez olyan, mint amikor a hypot domestossal fertőtlenítik.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


enikő:hát ez a legjobbkor jön nektek 2 kisgyerekkel..... Nem tudnak várni az új lakók a költözéssel?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ezt szeretnénk megvenni, gondolom erről írtál Te is:
http://www.minimano.hu/termekeink/steri ... yadek.html

Enikő, lehet Noel összezavarodott. :D Majd beszélgetek vele... És nagyon remélem hogy meglesz a fájások eredménye. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida: nem csak azokat a részeket kell sterilezni, amik érintkeznek a tejcsivel? Az én kézi mellszívómnak levehető az a része, amivel pumpálsz, és azt nem is szabad se főzni se semmi... :? :?

Hű, Enikő, nem egyszerű a dolog... Lehet, hogy tényleg meg kéne beszélni az új vevőkkel, hátha...

Cili: Kiskobold szeret fürdeni, de a törölgetést utána már végigordítja. Ja, és nálunk is ez volt az esti progi. Korábban egy nagyobb evés, fürdés után meg ciciről leájulás 10 perc múlva. Azóta húzza a lóbőrt :)

És rakok képeket is :)
Kép Kép
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
gabilany79
 
 


[quote="gabilany79"]A írta:gabilany79ida: nem csak azokat a részeket kell sterilezni, amik érintkeznek a tejcsivel? Az én kézi mellszívómnak levehető az a része, amivel pumpálsz, és azt nem is szabad se főzni se semmi... :? :?


Én is így gondoltam, de akárhogy próbáltam, nem bírtam szétszedni.. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Kiskobold nagyon tündér! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Értem... Akkor passzolom, az enyém viszonylag könnyen lejön... :roll:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Solya gratulálok!

Aida: sajnálom a rossz napot. Milyen mellszívó olvadt szét? Egyébként ikomajd az épen maradt cuccoknak mégegy kör. Nem akarlak kiábrándítani, de nekem annó az anyatejgyűjtő központban nagyon szidták ezt a folyadékot, azt mondták hogy nagyon sok pozitív tej érkezett így be. Nem tudom, mert én vagy kifőztem (pelusba beköt citromsavas vízben forralni 10 percig), később elektromos sterilizálót használtam, soha nem volt pozitív a tejem.

Enikő: a vevőkkel nem tudtok megegyezni, hogy később költöztök ki? Inkább nekik fizess albérletet, így nem kell kétszer költözni, annó nekünk sikerült megállpodni.

Kép

Kép

Kép
habe
 
 


Üdv. Itt Mesi apuka :)

Íme a drágaságunk. Mindketten jól vannak, majd sinaszi jelentkezik.

Kép

Kép

4060 g
52 cm
35 cm fejkörfogat
35 cm haskörfogat
sinaszi
 
 


Gabi! Kiskobold egy tünemény! Jaj már én is úgy szeretnék babázni!

Március1 a végső, amit ki tudtunk alkudni. Nem gondoltuk, hogy ilyen hamar lesz a lakásra vevő, de nem merünk visszalépni, mert ha nem tudjuk eladni, akkor a másikat nem tudjuk majd kifizetni. Próbálkoztunk visszabérléssel is, de úgy tűnik nem fog menni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Mesi egy tündér!

Kép

Kép

Kép
habe
 
 


Hatalmas gratula az újdonsült kismamiknak és az összes frissen gólyahozott topikbabának :))))
Vendég
 


Mesi apuka! Mesi gyönyörű! Jó kis husiban van. Gratulálok hozzá!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


na beirtam egy oldalt erre eltünt!!!!!brrr

mégeccer:


ma egy hos kontroll gyerekorvos: Regi tul sokat eszik tul gyorsan hizik (4kiló korházban meg 2800g volt:) és fogjam vissza!! :oops: hogyan kell azt? azt mondja csak 7x adjak neki 80at kb. azt h kell? ez nem cumisüveg! és ha éhes? Mindig az.. az kinzás..vele még nem lehet játszani meg akármi evés helyett..

mondja h menjünk babakocsizni addig se eszik de ilyen időben? folyton?


suzy:

nekünk pont nappal nem alszik csak éjjel.. kb du.4-5ig nem hajlandó, addig csak eszik:)kb 2 óránként eszik nappal 100akat..heti 40 dkgt hizik :roll:


na vélemény? szarjam le amit mond és etessem ah kéri v kinozzam kinlodjunk?


grat az uj babákhoz!! sina mekkora haja van mesinek!:)gyönyörű:)


andy

Kép
andy30
 
 


Andy! Szard le amit mondd és etesd úgy, ahogy kéri! Csak anyatejet kap, nem fog elhízni!
Ledöbbenek, hogy egy gyerekorvos hogy mondhat ilyet! Hány éves? Lépést tart a mai tudománnyal? Miért akarja elrontani azt, ami jól működik?
Én lehet elgondolkodnék a gyerekorvos cserén is!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Andy: szard le!!!! Anyatejes baba lehet kövér, leadja ha elkezd járni. (ott csak a zsírsejtek mérete változik, a számuk nem... ellentétben a tápos babákkal)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?