sziasztok!
A megszületett babábknak(nem akarok kihagyni senkit) nagy gratula, sok boldogságot és sok tejcsit., anyukáknak mihamarabbi felépülést.
Mi még egyben, lassan már nem is hiszek abba, hogy valaha szülök, én leszek a világ egyik csodája, a nő aki nem szült meg...
holnap kell befeküdnöm, kicsit félek,tegnap sírdogáltam is apának, olyan jó volt, hogy megszeretgetett:)
holnap lesz az amniocscopia is
vettem fel zenéket mp3, meg viszek könyvet, mert sztem halára fogom magam unni a patológián, a napi 3xvérnyomás mérés nem túl sok elfoglaltság.
Laptopot nem merem bevinni, mert nehogy ellopják.
ma voltam ctg-n is,mondja sajna az enyém ügyelt és már nem találkoztunk, de mondta, hogy mutassam meg másnak, szóval megmutizom egy másik dokinak, mondja a ctg papírról, hogy ugye tudja, hogy indulgat?
mondom tudja az a baj, hogy csak "GAT", miért mikorra várja kérdi ?
mondom múlt hét vasárnapra.....ja akkor értem már és mosolygott egyet.
na szóval ennyi történt.
mági teljesen megértelek, jó nekm nincsmég egy gyerekem a meglévő terhesség mellett, de múltkor én is kifakadtam apának, hogy itt vagyok egyedül, kupi van a lakásba, nem tudok már úgy elrámolni meg takarítani, ő rengeteget dolgozik, még álmába is:D
(szokott beszélni akkor is a munkáról)
-technikai előny nálam, hogy felébredek arra ha beszél és ráadásul érthetően
nekem hála égnek anyósom nagyon rendes, tegnap is itt ültek megvárták a csőszerelőt, a vízfolyás miatt, közben pedig kivasalt, mert unatkozott, apósom meg eljött értem a kórházba, mert apa nem enged vezetni, őszintén már belátom, hogy igaza van.
ja képzeljétek, a fűtésszerelők kitalálták, hogy nem a fűtés cső van elrepedve a két emelt között és azért ázik a szomszéd, hanem azért mert a fugán keresztül lefolyik a víz.........???????
mondom mi van? hülye ez, június óta lakunk itt eddig nem folyt,most meg múlt héten folyt? (ja kiderült közbe, hogy már nem is folyik csak a csaj elfelejtett szólni róla...mi meg szervezkedünk szerelőkért..na mindegy)
szerelők el, mondja apósom, hogy kihívjuk a vizest, aki csinálta a bekötéseket nálunk(nagyon rendes pasi), hogy nézze meg hátha, mondja, hogy ok rendben de lemenne a szomszédhoz is, hogy ott is megnézze,-pusztán puszira- erre a csaj közli velünk,hogy ő már ebbe az évbe nem ér rá, és különbem is nem folyik már a víz...
jahogy...akkor innentől kezdve oldja meg egyedül,majd szülés után én nem fogok ráérni....történet vége.
ma még megfőzök,hogy holnapra legyen itthon ennivaló, ha hazajön a párom.
sajnálom itt hagyni, gondolom akkor milyen nehéz lehet azoknak akiknél van otthon egy másik gyerkőc.