Új privát üzeneted érkezett!

Hát, én is...
De ilyen nem lehet, hogy csak Budapesten és Esztergomben tudnak ilyen babákkal foglalkozni!
a másik topicban írták, hogy Ancsa nem tudja otthon ezeket a gyakorlatokat megcsinálni.
Vendég

Muffin:hát ez hülyeség! :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Megyek szundizni,hulla vagyok,remélem Domikám ma este ismét jól alvó baba lesz!

Holnaptól Apa itthon lesz,5.-éig.Csak lehet hogy behívják majd a két ünnep között :? de remélem nem.

Szép jó éjszakát mindenkinek!!

Kép
Kép
Kép
kike

Mindenki itthagy.... :cry: :cry: :cry:
Vendég

nem tudom értelmezni hogy mit jelent hogy 2-6 terület. de pl. az vicces, hogy a 20-ból le van írva az első négy, aztán 11-ig, aztán 13 nincs stb. tehát nem értem hogy miért nincs ott mind a húsz dolog amit vizsgáltak??? Így a kilencből ami le van írva, hét negatív...(de hogy a többiből mennyi pozitív...) De pl. az is nagyon érdekes, hogy mivel a vizsgálaton nem fordult meg, ezért azt írták hogy nem fordul, és ez náluk pl. 3 hónapos kor alatti teljesítmény. mutassanak már nekem egy három hónapost, aki oda-vissza fordul. na mindegy, szóval mérges vagyok. és tudom hogy egy baromság az egész (mert ezután nem tudom mit gondoljak róla) mégis valahol bánt hogy megint 'lehúzták' a gyerekemet. A feladatokat továbbra is fogom csinálni, de azért ez rossz volt most...

KépKép
muffin

ki az az ancsa akiről beszéltek?

KépKép
muffin

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/i ... eoZjpQBMAF

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/m ... 3eIUPowtJY

Na sikerült még ma feltölteni! Jó szórakozást!

Én is megyek, mindenkinek joccakát!!!

KépKép
hene

Muffin

az anyaságról/méhszáj topicban van

szerintem érdemes elolvasnod!
Vendég

Muffin!

ez hülyeség, mert Emma elmúlt 5 hónapos, és alig-alig fordul oldalra, hasra egyáltalán nem, és egy másik öt hónapos mellett egy kis liszteszsáknak tűnik.

:roll: akkor mit mondanának róla???
Vendég

Ha afordulás 3 hónapos teljesítmény, akkor nálunk is gáz van :(
speciel ebben én 6 hónapot tudok.

Azok alapján, amit leírtál, elég dilettánsnak tűnik az egész.
Biztos jó ez a program, de lehet, hogy épp ez az egyesület képzetlen.
Ilyet, hogy 2-4, nem lehet tól-ig-ot megadni ilyen esetben.(főleg mert csak húsz képességet mérnek), legyen akkor konkrét szám :twisted:

kicsit olyannak tűnnek, mint akik egy tankönyv alapján próbálnak boldogulni, de nem értenek hozzá.
Az a vizsgálat is, ahyogy leírtad.. :twisted:

És azért legalább a sérült gyerekekkel foglalkozók lehetnének összeszedettebbek :twisted:

bocsi, ezen felhúztam magam

Sok puszi a kismackódnak :P
Vendég

Na, Marcsi én is pont ezt írtam Evelinnek :)
Vendég

Adventi naptár 11.

Weöres Sándor: Nől a dér

Nől a dér, álom jár,

hó kering az ág közt.

Karácsonynak ünnepe

lépeget a fák közt.

Én is, ládd, én is, ládd,

hóban lépegetnék,

ha a jeges táj fölött

karácsony lehetnék.

Hó fölött, ég alatt

nagy könyvből dalolnék

fehér ingben, mezítláb,

ha karácsony volnék.

Viasz-szín, kén-sárga

mennybolt alatt járnék,

körülvenne kék-eres

halvány téli árnyék.

Kis ágat öntöznék

fönn a messze Holdban.

Fagyott cinkék helyébe

lefeküdnék holtan.

Csak sírnék, csak rínék,

ha karácsony volnék,

vagy legalább utolsó

fia-lánya volnék.

Kép
Kép
patr

csajok, megnéztem ezt az ancsa dolgot. az az igazság, hogy nekem valami nem stimmel ezzel az egésszel. Egyrészt ha 75-80% esély a gyógyulásra, nem tudom elhinni hogy naponta kéne tornára hordani. Mi egy kicsit rosszabbul állunk, de nekünk is csak heti kettőt javasoltak. De ez csak az egyik fele. Ilyen gyógytornász nem csak esztergomban és budapesten van. mi pl. sülysápra járunk. de az országban elég sok helyen vannak (persze nem elegen, de messze nem csak bp és esztergom...) szóval nekem furcsa a dolog. mindenesetre remélem hogy találnak megoldást.

KépKép
muffin

henik jól pörgettétek a topikot!

henka, gondoltam rád sokszor. mi szépet énekeltek?
a kórusom a szokásosat, én most kimaradok belőle.

ténlyeg, nem mutattam, ha van időtök vasárnap du, hívlak titeket szeretettel. natival ott leszünk:

http://www.rotunda.hu

mennem kell esti műszakra, szingli vagyok két pulyával, tán holnap jövök

Kép
Kép
bondi

ja és a csigaevő gyerekem megint alakított. 5 perc alatt 210? :) most meg itt szuszog a mellkasomon.

KépKép
muffin

Muffin!

Köszi az infót.. Szilvinek és nekem már régóta sántít ezzel a csajjal valami..

emma is megvacsizott már, de még nem alszik.. :?
Vendég

Eliotnak egészségére!
Vendég

Jöttem még pár szóra, amíg párom fürdik.

marcsi: Örülök, hogy leányodat nem kell műteni!

muffin: sajnálom, hogy megint ilyen hozzáállással találkoztál, de szerintem sem lehet komolyan venni az ilyes fajta szakvéleményt. Én nem tudom, hogy miért van az, hogy ebben az országban sorra csalódást okoznak az embernek - tisztelet a kivételnek. De tényleg már akármerre fordulok, tele van ez az ország söpredékkel, akik mások iránt nulla empátiát éreznek. Én nem tudom, mikor kezdett ennyire kiveszni az emberekből a tisztelet, a megbecsülés, a segíteni akarás, a jó szándék, az odafigyelés a másik ember felé, de néha tényleg azt érzem, már csak nagyon kevesen maradtunk, akik még tudnak tiszta szívvel élni.

hene: Gergő fenomenális!!! Mikor fog az én gyerekem így mászni???

patr: Köszönjük, ez is nagyon szép vers volt!

Én tegnap akartam feladni a postán az ajándékot, de a posta ismét hozta a formáját. Először is mondták, hogy levélként nem tudják felvenni a csomagomat, mert túl nagy. Mondom nem baj, akkor legyen csomagként. Úgy azért nem tudják felvenni, mert nem dobozban van (de egyébként totál be van csomagolva, csak éppen nem hagyományosan dobozban), de ha belerakom dobozba és újra megcímzem, akkor felveszik... szóval végül tegnap nem tudtam feladni a csomagot!!! A párom mondta, hogy ne aggódjak emiatt, inkább vigyük el személyesen azt a meglepit a címzettnek! :D Úgyhogy az, aki tőlem kap majd ajándékot, rettegjen, mert személyesen is megismerkedhet majd velem, amikor megyek meglepni az ajándékkal! :lol:

Ne haragudjatok, de most csak ennyire tellet az erőmből. :oops:

Jó éjt mindenkinek!
fmarti

Szia Márti!

De jó valakinek, aki találkozhat veletek.... :lol:
Vendég

Hene!

Gergő nagyon ügyes.... :lol: :lol: :lol: (az én kis liszteszsákom nem fog 1 hónap múlva így mászni... :roll: )

De nekem az a röhögős videótok is nagyon tetszett!!!!
Vendég

marcsi még az is eszembe jutott, hogy a múltkor beszéltem egy emberrel, akinek a gyereke úgy született, hogy négyszer volt a nyakára tekeredve a köldökzsinór, lila volt és 5 percig nem tudott magától levegőt venni és az ő lányuk pl. ott tart, hogy heti egyszer kell járniuk (most egy hónapos a gyerek) és akkor egy másiknál észre sem vették az oxy hiányt és mégis ekkora baja van... tudom, hogy nem egyformán reagálnak, de nekem akkor is furcsa. főleg hogy annyira hangsúlyozza hogy nekik erre nincs pénzük meg nem tudja miből megoldani stb. na erről ennyit. :)

fmarti, kár, hogy nem engem húztál, mert akkor hozzánk jönnétek el... :) de amúgy is jöhettek! :)

közben beszéltem eliot bébiszitterével is mert holnap megyünk hozzá, és neki is meséltem a véleményt, hát ő is csak nevetett (gyerekorvos asszisztens és kb. 15 éve dolgozik beteg gyerekek között...)

na megyek, nemsokára kész a vacsi. mindenkinek jó éjt!

KépKép
muffin

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!! és Szonjának is boldog feledik szülinapot kívánunk!!

jaj de sajnálom hogy nem tudtam elmenni az Ikeába!!

Tami: a lányok nagyon helyesek együtt és szerintem hasonlítanak is!

kike: sajnálom a bringa lopást! száradjon le a keze annak aki ezt megcsinálta!!! (nekünk tavaly a garázsból apa robogóját vitték el fényes nappal)

Hene: Gergő milyen ügyi és látom már sörözik :wink: , azt hiszem Zsömi is hamarosan mászni fog- nagyon hasonlítanak a mozdulatok már!!

muffin: nagyon durva ez a vélemény- milyen hat hónappal van lemaradva??? normálisak ezek??? Próbálj meg nem fogllakozni ezzel!

Marcsi: gratula emma második fogacskájához. Nekünk még egy sincs - de mindjárt mászunk :lol:

Orsi: éljen a tejcsi!!! majd gyűjtöm neked a csokikat mert én tegnaptól fogyókúrára fogtam magam- előbb karácsoniyg aztán majd utánna megint.

Tmi: én23án hagyom anyunál éjjelre a picurt! de már nekem is most hiányzik!!

Patti: ma én is voltam vásárolni dután és azt hittem hogy felrobbanok olyan dugóba keveredtem!! és időben haza kellett érnem mert anya ment dolgozni és ő vigyázott Zsimire. Még a fejem is megfájdult a végén!

Kép
mancsi76

muszáj ordítanom, mert robbanok.... OTI MÉG MINDIG NEM ALSZIK!!! És erről csakis én tehetek, mert
- engedtem neki, hogy megint elmenjünk Anyuékhoz
- nem indultunk haza időben, pedig tudtam, hogy ma este egyedül vagyok két gyerkőccel
- elfelejtettem, hogy ki kellene teregetnem...
- elfelejtettem időben kakaót adni a gyereknek, hogy nem késő este kellene 3 dl kakaót meginnia, mert bepisil
- engedtem a gyereknek, így este 9-kor még levest főztem neki vacsorára
- most itt ülök és nektek írok a helyett, hogy őt rendezném, de most még várnom kell, hogy Oti pisiljen egy jót...

talán egy kicsit fáradt vagyok, és szét vagyok zuhanva???

de közben Oti segített teregetni, édesen és csendben játszik, és nagyon szeretem, csak nem ilyenkor kellene.... mindegy, már csak két nap az ovi, utána az ünnepek előtti agymenés is véget ér vmikor...

Na, netfüggő Anya most távozik.
Szép éjszakát!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Na végre, egész délután nem tudtam belépni. :evil: Megint nem tudtam mindent visszaolvasni, de azért nagyjából képben vagyok!

Hene
:shock: Nem semmi Gergő milyen erős!!! :D Annyira édes ahogy feláll! Szóval erre számíthatok két hét múlva? ajjjaj... :twisted: :lol: :lol:

Niki
Nagyon jó volt ma talizni veled, még ha csak ilyen rövid időre is! Köszi a kabit! Hordani fogom! :wink: Annyira örülök h tetszett Lilinek a kenguru! Remélem akkor fogjátok tudni sokat használni. :D Az előbb kotorásztam a szekrényben és megtaláltam a dobozát is... kicsit későn 8)

Lányok, ha én vékony vagyok akkor Nikire egy új szót kell kitalálni! :lol: Elképesztő h 4 hónappal szülés után így is lehet kinézni! :wink:

Evelyn
Sajnálom h megint így lelomboztak ezek a gagyi-szakemberek! Elhiszem h szarul esett amit mondtak/írtak, de az alapján amit leírtál róluk, csak megerősíteni tudlak abban amire utaltál is, ne vedd őket komolyan!!!!! :wink: Mi tudjuk hogy Eliot mikre képes és az sokkal több mint amit ők láttak!! Fel a fejjel! :wink:

Kike
Szörnyű milyen emberek vannak... nagyon rossz lehet a férjednek h most csomót kell gyalogolnia! Remélem sikerül hamar pótolni a járgányt! Egyébként apukámnak 3 bringáját is lenyúlták egy év alatt! Akkor annyira berágott hogy vett valami 1000 Ft-ért egy gusztustalan rozsdás tragacsot ami senkinek se kellene és 2 éve azzal jár dolgozi. :twisted: A kollégái mindig cikizik miatta, de legalább ezt nem lopják el!

Tegnap ritka pocsék éjszakánk volt, úgyhogy húzok is aludni, hátha ma tudok 3 óránál többet is pihenni :roll:
Vendég

Ja! Talira sajnálom h nem tudtunk elmenni, nem bírtam magam rászánni most olyan sok utazgatásra! Pedig jó lett vna látni titeket!

Titi
Kaptam én is meghívást tőled, és tudom, tudom h nem az Ikea volt a lényeg, csak Norbi ezen röhögött... érted! :wink:

Az én kari ajim talán holnap már útnak indul! Remélem legalábbis hogy fel tudom adni! De legkésőbb pénteken megy, az tuti!!!! 8)
Vendég

Bondi
Bocsi de :lol:
Remélem elszállt a mérged mire felálltál! :wink: Nóri már 8-tól alszik és látod én is itt ülök még! Holnap reggel meg verhetem a fejem a falba h mekkora ökör voltam h nem feküdtem le időben!

Na most már tényleg
Kép
Vendég

Még én is itt vagyok...

Várom apát, de ő csak kb fél 1 körül ér haza, legkorábban... :?

Addíg tuti nem bírok ébren maradni, de még kicsit húzom az időt.

Bondi!
Olyan szeretet süt a soraidból, hogy jó volt olvasni...
:lol:

Wera!
Derekad?
Jó, hogy tudtál jönni!

Képálmos vagyok.....
Vendég

Sziasztok!

Ha még emlékeztek rám... Ezer meg egy éve jártam itt... :oops:

Nagyon remélem, hogy mindenki jól van!

Az éjszakáink továbbra is nagyon zűrösek, leginkább már velem alszik, így valamennyit tudok aludni. A nappalok változóak. Az én kis lánykám egy örökmozgó, egyfolytában jár keze-lába, de se nem forog, se nem mászik... :cry:

Most elteszem magam holnapra.

És olyan jó lenne, ha végre tudnék folyamatosan jönni!!!!

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép
sziszka82

Jó reggelt!

Na had kiabáljak én is! ALUDNI AKAROK!
De nem hagynak :( . Semmi baja, édesen dumál, de teljesen felébredt. Majd akkor fog aludni, amikor én már nem tudok. Éjjel is fenn volt vagy ötször, és most ráadásul rengeteget evett is éjszaka! De legalább már nem öklendezett, úgyhogy semmmi baja, valószínűleg tényleg a sok sírástól sok levegőt nyelhetett!
Na ennyit a panasznapról.

Zsuzskáéknál ma lesz a karácsonyi ünnepély, ő kezdi a műsort, nagyon izgul!
El vagyok úszva karácsonyilag, még kéne vennem egy rakás ajándékot!

Sziszka, szia! Persze hogy emlékszünk rád! Mi itt mindenkire emlékszünk! :D Gyere gyakrabban!

Bondi, látod, milyen jó,hogy itt vagyunk, mert így most nekünk ordítottál, nem pedig Otira haragudtál, pláne, hogy tényleg nem tehet róla! :)
Szerintem tök nehéz megállni, hogy az ember a saját hülyesége miatt ne a gyerekkel legyen ingerült! Ügyes vagy, hogy neked ez sikerült! :)

Mancsi sajnálom, hogy te is dugóba keveredtél! Ja és az én fejem is fájt egész nap!

Evelin, te meg ne törődj a "hülyékkel"! Te ismered Eliotot, eleve mindenre rácáfol! Vártunk ám tegnap!

Kép
Kép
patr

jó reggelt :) Végre nem vagyok beteg! :lol: Szegény apa... 1 hétig egyedül műszakolt, mert nagyon beteg voltam -még orvoshoz is elmentem....-
Annyit íratok :shock: hogy képtelenség visszaolvasni!

Szombaton megyünk bécsbe :D már nagyon várjuk :D remélem nem az eső fog esni.... mint most, hanem szép fehér lesz minden. Krys, milyen most ausztria? Havazik?

"Rendeltem" teszveszen... már 2 hete ki van fizetve, de még nem érkezett ide.... :shock: kicsit izgulok. Megyek apát meglepem kávéval.
magdolnam

visít a malacom :shock: :shock: :shock: :shock: Liza meg alszik. Pedig adtam neki enni inni. Zsarol. Tudja, hogy reggel csendben kell lennie, ha visít akkor gyorsan kaját kap. Gondolom, most valami jobbra számított.... és bepróbálkozik
magdolnam

Jó reggelt!

Sajnálom a rossz éjszakát...

Én aludtam. Emma is, bár 5 órakor felébredt enni..
A kis haspók.
Persze tudom, miért...megpróbáltuk a csak főzit egy evésre, de mivel nem ette meg, a paradicsomhoz meg nem adtam neki tápit, ezért úúgymond egy evés kimaradt.
De bepótolta... most szundít.
Apa fél 1-re ért haza, de már nincs itthon, mert 7-re megy az apukájáért a kórházba. Ma jöhet haza. Kezdek komolyan aggódni. Apa folyton úton van, és folyton fáradt. Már jó lesz, ha vége lesz az év végi hajtásnak... :roll:

már betoltam a reggeli kávémat, hamarosan ébresztem Laut, suliba.

De esik az eső!!!!!! Úgy nem szeretem, ha esik... mi is be vagyunk zárva.......
Valamit főznöm is kellene...nem tudom, mit...

Patr!
Az 5-ös volt?
Vendég

:shock: főzök :shock: hajnalban, aszem megbolondultam :lol:
magdolnam

Patr!

Visszanéztem, látom, a 6-os már volt, ezért akkor legyen 7.

Magdi!
Nem vagy egyedül, én meg mosok... :roll:
Vendég

Marcsi 6-ig minden volt!

Magdi, miért baj, hogy főzöl? Anyukám mindig hajnalban főzött. Mire felkeltünk minden kész volt!

Kép
Kép
patr

Adventi naptár 7.

Nagy László: Adjon az Isten

Adjon az Isten
szerencsét,
szerelmet, forró
kemencét,
üres vékámba
gabonát,
árva kezembe
parolát,
lámpámba lángot,
ne kelljen
korán az ágyra hevernem,
kérdésre választ
ő küldjön,
hogy hitem széjjel
ne dűljön,
adjon az Isten
fényeket,
temetők helyett
életet -
nekem a kérés
nagy szégyen,
adjon úgyis, ha
nem kérem.

Kép
Kép
patr

Sziasztok!
5-ös volt

Patr:21

Prücsök hagyott aludni:héttől aludt fél háromig,akkor hami,aztán hatkor hami,és kelés...aztán leraktam játszani,amíg megcsinálom a reggelit,mire megyek be,íme:
Kép

Kép

És még csak nem is nyekegett hogy nem tud kijönni,nem is akart kijönni,jól elvolt ott a lila zacsival :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Nem baj, csak ilyet nem sűrűn csináltam. Egyébként én is azért csinálom, mert ha Lizi felébred, ugye akkor nem nagyon tudok semmit csinálni, kivéve ha igen.... Tökre örülök, mert kész a borsófőzelék. Apa tud elvinni a hosszú útra hamit. Most jön a mosás, meg a röfi lelövés:D
magdolnam

Kike! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Patr!
Köszönöm, nagyon szép! :lol:
Vendég

Domi :lol: :lol: :lol:
magdolnam

hallottátok? De lehet írta itt is Harivera... csak ugye nem jöttem 1 hétig :oops: görcsöt kapott Iza :(
magdolnam

jó reggelt Lányok!

Kivagyok,nem aludtam semmit. Én nem is megyek dokihoz Lilivel,csak apa,engem úgy is kizavarnának (jogosan).
Alig birok nyelni.

Wera, remélem talizunk még :wink: egyébként merre van az a kifőzde ahova sétáltatok?Jók a kaják?

Marcsi,másfél évig nem jött össze a baba mire elmentem orvoshoz.
Ő csinált hormon vizsgálatot,az első nagyon rossz lett.Így 1 ciklus alatt csinált 3-at megint.Azok se lettek sokkal jobbak.(20 évesen mintha klímaxoltam volna)Így megkérdezte mit szeretnék?Szülni?vagy beutal a barossba kivizsgálásra. mondom szülni.És akkor felírta a clostyt,de azt mondta nem sok esélyt lát rá, és elkerülhetetlen lesz a teljes kivizsgálás...
Szerencsém volt mert ahoz képest h nagyon gáz volt a hormon rendszerem,az első closty-s hónapban összejött Lili.A doki csak nézett :shock:

nicike

Nicike, én is így voltam.... csak annyi különbséggel, hogy a helyi rendelőben azt mondta a dr hogy fogyjak le.... fél év után meguntam, elmentem magánzóba ott megkérdezték, hogy ezekre az eredményekre mért nem írtak clostyt? És felírt és azonnal sikerült
magdolnam

ja és az sztk-s ránézésre megállapította hogy pcos vagyok, na ekkor dőlt el bennem végleg, hogy rossz helyre járok. Hála égnek közöm nincs ahhoz és nem is úgy nézek ki
magdolnam

Szerintem pco-m nekem is van.Nem hullik a hajad csomókban????
Fogyjál le??????Ezek hülyék.....Nekem állítólag azért alakul ez ki mert nagyon gebe voltam és nem volt zsír ami a női hotmonnak kelett volna....

nicike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:30-kor.
Vendég

Lackónak: boldog hófordulót!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Dundici úgy gondolta h ha apája már fent van, ő minek is aludjon? Mondtam neki h miattam, de nem hallgatott rám. :roll:

Jól aludtunk, negyed 9kor bepupuzott, negyed 5kor volt hamma és fél 7kor kelés.

Dóri!
[quote]B írta:írlak nagyon, kartársnő!!!

Köszönöm szépen! :oops:

Kép

Marcsi!
Tök jó h nem kell műtét! Kép

Tesó miatt ne aggódj. Én durvább szurit kaptam peteérlelésre + a duphi is befigyel és itt van Bubuka.

Bondikám!
Kép

Pattici!
Neked is: Kép

Köszi a szép verset!

Kike!
Domi jelzett h pelust kell cserélni!
20150601134430

Most néztem 32 kilóméteres szél tombol,havaseső kíséretáben,és mennek a gyerekek oviba :?

Kép
Kép
Kép
kike

Katus!
Köszönjük! :oops:
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?