Jöttem még pár szóra, amíg párom fürdik.
marcsi: Örülök, hogy leányodat nem kell műteni!
muffin: sajnálom, hogy megint ilyen hozzáállással találkoztál, de szerintem sem lehet komolyan venni az ilyes fajta szakvéleményt. Én nem tudom, hogy miért van az, hogy ebben az országban sorra csalódást okoznak az embernek - tisztelet a kivételnek. De tényleg már akármerre fordulok, tele van ez az ország söpredékkel, akik mások iránt nulla empátiát éreznek. Én nem tudom, mikor kezdett ennyire kiveszni az emberekből a tisztelet, a megbecsülés, a segíteni akarás, a jó szándék, az odafigyelés a másik ember felé, de néha tényleg azt érzem, már csak nagyon kevesen maradtunk, akik még tudnak tiszta szívvel élni.
hene: Gergő fenomenális!!! Mikor fog az én gyerekem így mászni???
patr: Köszönjük, ez is nagyon szép vers volt!
Én tegnap akartam feladni a postán az ajándékot, de a posta ismét hozta a formáját. Először is mondták, hogy levélként nem tudják felvenni a csomagomat, mert túl nagy. Mondom nem baj, akkor legyen csomagként. Úgy azért nem tudják felvenni, mert nem dobozban van (de egyébként totál be van csomagolva, csak éppen nem hagyományosan dobozban), de ha belerakom dobozba és újra megcímzem, akkor felveszik... szóval végül tegnap nem tudtam feladni a csomagot!!! A párom mondta, hogy ne aggódjak emiatt, inkább vigyük el személyesen azt a meglepit a címzettnek!
Úgyhogy az, aki tőlem kap majd ajándékot, rettegjen, mert személyesen is megismerkedhet majd velem, amikor megyek meglepni az ajándékkal!
Ne haragudjatok, de most csak ennyire tellet az erőmből.
Jó éjt mindenkinek!