Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anita: a terhesség alatt sokkal kevesebb tejem volt, és csak előtej. Mármint a negyedik hónaptól kb. Aztán megszületett Zsoma, és hirtelen sokkal több tejem lett, és sokkal táplálóbb Kép
Keresztszemest. Ez lesz, ha elkészül: http://www.michaelpowellcross-stitch-art.com/shopimages/street.jpg

Barbi: nekünk is ilyen járókánk van, de most nem rakjuk össze Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory:mostmár CSAK az érdekelne, hogy honnan van ennyi energiád és erőd???? Azt hiszem a legtöbb mindennel foglalkozó és jó anyai címet én neked ajándékoznámKépKép Kép Kép

Anita
anita77

Anita: Kép Még szerencsére a fickóm ezt nem olvassa Kép A háztartásból ő nagyon nagy részben kiveszi a részét. Az ebédet rendeljük...
Csináltam albumot a műveimből. Még elég kicsi. http://www.babanet.hu/album/main.php?album=1781 Az utolsó a félkész. A fehér részektől készültem megvakulni.

cory

cory
Budapest

Cory, nagyon-nagyon szépek!!!!! Kép
Kép a profilban a fejemről, hogy cask az tudja megnézni, aki nagyon felkészültnek és erősnek érzi magát - na meg onnan ki lehet venni KépKépKép

Viszont a csírámról kaptok egy képet: Ez már sztem ehető állapotban van.
Kép

Pussz
Ann
annann

DBarbi: Fanni szereti a járókát? Nekem majd összecsukhatós, görgős, nagy járóka kellene, remélem, hogy nem kell majd a lábunkat lejárni érte.
Panu: köszi az infókat a babausziról.A budai oldal Apa szerint kissé messze van. Szerintem nem, de majd széjjel nézünk alaposan.
Zit, Anita: jelentem nálunk sem voltak még átaludt éjszakák, például a viszgaidőszakban kipihentebb voltam, mint most, mikor jön a Laca foga. A dentinox zselét akkor kipróbálom, köszi!
Laca is 2-3 hete, mint az őrült egész nap énekel, beszélget, hangol, kivágja a magas c-t, majd morog. Remélem ez normális. Vagy nem?
Edit: Laca fütyijét minden pelusozásnál enyhe fertőtlenítős vízzel lemosom és egy pici torna után körömvirág krémmel kenem be. Semmi eredmény Kép
Gabi: én a debreceni nagyit rendeltem Bp-re minden vizsgára, úgyhogy szegény januárban meg lett egy kicsit ugráltatva, délelőtt jött, délután ment. Tanulni nem volt olyan vészes 3-4 hónapos babuci mellett, még csöndes volt és elég sokat aludt. Állítólag sokkal rosszabb lesz, ha már nagyobb a baba. Előre be is vagyok rezelve a júniusi vizsgaidőszak miatt Kép

Úgy látom nagyon kis házias lányok vagytok Kép Én ha híján vagyok receptekből, akkor a mindmegette.hu-t szoktam böngészni.
Üdv: mindenkinek, Klarissza
klarissza

Úristen Ann! Ennek a csírának elég perverz kinézete van!!!! Kép
klarissza

Sziasztok!

Atyapitya,mennyit irtatok...Na, talán el fogm tudni olvasni, de az okos tanácsaimtól most megkiméllek benenteket,mert nincs idöm ráKép

Nagyon szépen köszönöm a sok szülinapi gratulát, igazán "megszinesitettétek" a napomatKépKépKép!!!

Irok a 7végénkröl,mert nincs más irnivalóm.
Szóval a szülinapom szombatra esett, és pont aznap lett egy potenciális vevö a kocsinkra...Már 1 hónapja árulgatjuk, de pénteken 3-an is telefonáltak, és szombaton jött egy pasi. Na, persze igy a szülinapnak löttek, kocsi mutogatás, szervizbe el-próba út, kocsi szuper, a vétel megkötetett, hurráá. Örültem neki persze, csak kicsit szomorú lettem, hogy én tortával készültem, fini kaját csináltam, és löttek az egésznek. (párom utólagosan bevallotta, hogy elfeljetett virágot venni amikor hazafelé jött)
Igy aztán vasárnap szülinapoztunk. Elöször is apa elmosogatott, ez már felért egy ajándékkal, olyanritkán csinál ilyet. Aztán fogta Ádámot, és elvitte 1 órára! Amióta meg van, most voltam egyedül ennyi idöre...( a kórházi tartózkodást nem számolom...) Elöször is kivasaltam (én mazochistaKép), és utána lefeküdtem PIHENNI a nap kellös közepén. JUhéjj...
Aztán hazaállitott életem két pasija, a nagyobbik kezében virág, a kicsijében ajándékzacskó...Azt hittem elolvadok, olyan nagyon aranyosak voltak!
Ebéd után pedig elmentünk az uszodába! Most már tudtam úszni, és azt hittem nem is jövök ki a vizböl, annyira jól esett a mozgás...Ádám is bejött a csarnokbapersze, ö a kocsiban sasolt, végig ott ült 2 órán át, egy nyikkanás nélkül. Hát persze, annyi volt a látnivaló, nem gyözte befogadni, szinte látszott, hogy forognak a kerekek az agyában, ahogy nézelödött. Felváltva úsztunk a párommal, egyikünk mindig ott ült a padon a babakocsi mellett, és igy vigyáztunk Ádámra. Engen nem nagyon ismert meg szemüveg nélkül meg leengedett hajjal, de a hangomra már bizalmasabbá vált. Aztán meg tapicskolta a hátamat, hogy csupa viz voltam...Még a melegvizes jacuzziba is beleültünk,maga a csoda volt, milyen jól esett...
Láttam hasonló babákat, akiket vittek pancsizni, nagyon kedvet kaptunk mi is, legközelebb megpróbáljuk Ádámkát is bevinni...
Orsoly, vagy aki szintén pancsizni jár, milyen pelust-nacit adtok a babákra? Van ez az úszópelus, én még nem láttam közelebbröl, igy nem ismerem. Ez is eldobható? Gondolom...De igazából nem sok értelmét látom,mert ha beszalad a pisi a medencében, azt ugyan nem fogja fel a pelus sem. Vagy rosszul gondolom??? Irjatok már erröl, aki tud, ti hogyan oldjátok meg?
Sajna nem vittünk fényképezöt (magunkat nem akartuk fényképezni), de érdemes lett volna ezt a maguborkát lekapni ahogy ott ült a kocsiban, peckesen...Persze senki nem birta ki,minden arrajáró emberke megcsondálta és megdicsérte , milyen aranyos babónk van.
MEgállapodtunk,hogy amilyen sürün tudunk le fogunk járni úszni (meg kondizni is lehetne...), mert olyan jól esett mind a kettönknek.

Ja, és a torta fini lett (puncsos), de sajna dekorációra már nem volt normálisan idöm, igy kicsit elkapkodtam, ez látszik is...De azért Ádámnak nagyon tetszett igy is, sikerült belekapnia...

Kép

Remélem legközelebb alaposabban tudok olvasni, és akkor még lehet másoknak is tudok irni...

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert vizsgahetem van, és tanulok ezerrel.

Klarissza,panu!

Én nem harmadik babát szeretnék, csak másodikatKép Nekem csak egy kisfiam van, a másik, a kislány a kishugomKép
Klarissza, én ha Pesten vagyok, akkor az Örs Vezér téren lakom. Az nincs olyan messze zuglótól, nem?

Barbi, lekopogom, most nem vagyunk betegek, most "csak" fogzunkKép

Mosás: Mi külön mossuk a gyerekruhákat Persillel, és Silan Sensitive öblítővel. Anna hugom ekcémás, születése óta, de a ruhától sose volt semmi baja se.

Aerika, Barbi, nekünk Avent itatónk van (olyan ami eredetileg cumisüveg, de adnak hozzá csőrt is, meg fület is 1990 Ft volt), és nagyon meg vagyok vele elégedve. De az Avent cumiból egyik gyerek se volt hajlandó inni soha.

Edit, forgó-morgó nagyon ügyiKép

Klarissza, Annát a kórházból egyenesen a Corába vitte anyu, mert karácsony előtt egy héttel jöttek ki, és még nem volt bevásárolva semmi. Így muszáj volt. Egyébként mindkét gyereket egész kicsi kora óta visszük mindenhova, és nem volt vele gondjuk. (mondjuk mióta Benci allergiás, a Tescóban mindig tüsszög, köhög, mert az olyan mocskos... a Corában semmi baja sincsKép)

Dbarbi, Annának 9,5 hónaposan jött ki az első két foga, de ettől már 7 hónaposan is megedte a darabos ételeket. Mondjuk Benci is ette foggal-fog nélkülKép De drukk a fogmanóknak!!!

Panu, Bence már szilveszer óta ül/állKép
Mi ugyan már nagyobbak vagyunk, de nagyon megy a kukucska játék, a fogócska-négykézlábKép (nagyon jól nézek kiKépKépKép) A hinta kézben vagy a hintábanKép, és az összes játék kipróbálása sorban. sose marad meg egy játéknál, de ha ott vagyok, akkor sorban a kezembe adja, hogy nyomjam meg/rázzam meg, vagy amit épp csinálni kell vele... Monjuk ők jól eljátszanak együtt is, így egész könnyű dolgom van. ha nagyon nincs jobb ötlet, akkor mindkét gyerek etetőszékbe, odahúzom őket a géphez, és az Egyszervolt.hu-n nézik a mesétKép

Barbi boldog szülinapot!!!

Regina, a lámpa nem fogja elrontani a szemét, főleg, ha nem érdekli. A mi Bencénk állandóan azt nézte egy időben, de már leszokott róla...

Anita!

Igen jó hogy ilyen sok pesztonkája van, meghogy ott van Anna, és tőle sok mindent el tud lesni. Szvsz azért is állt fel olya nkorán, mert zavarta, hogy ő olyan lent vanKép

Az a bizonyos harmadik, aki eteti a gyerekeket a képen, az az öcsémKépKépKép Csak Beatles frizuja vanKép

Aerika, spenót max 1x egy héten!
sóska szintén...

Edit, a mi fütyinknek (Kép) nem marad ott a hegye, csak nem csúszik teljesen hátra, max félig...

Klarissza, én is, és anyu is tanulunkKép

Hé kislányok!!!
Az én fiamnak is szabad telefonálniKépKépKépKépKép
Docka, jól néz ki a sütiKép Majd cukrász-keresztanyuval megcsináltatomKépKépKép
Szakács-apu szombaton Francia hagymalevest főzött, (én pásztortarhonyát), vasárnap pedig tárkonyos pulykaragulevest főzött nekünkKép

El vagyok kényeztetve, bibibíKépKépKép

Klarissza! Szvsz, nyugodtan ültetheted... az hogy nem tud felülni, az nem jelenti azt, hogy nem tud ülni! Bár az én fiam nem tudott. De Anna viszon már négy és fél hónaposan szépen ült az etetőszékében.

Mára eddig futotta, az utolsó oldalra már nem maradt időmKép De akkor is visszaolvastamKépKépKép

A gyerekek csudaszépekKép

És egy kép encéről:

Kép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Irtó nyűgi van nálunk ma Kép úgyhogy csak röviden:

Ann: nagyon csini lettél, jó ez a frizura! én is megyek vmikor a héten, de nem ígérem hogy kaptok képet, kis szégyenlős vagyok Kép Ja, azok a csírák nem is olyan vészesek, ettem már rondábbat is Kép

Barbi: de ügyi vagy, ez igen! nagyon szép az a torta, ráadásul én puncs-mániás vagyok, imádom!!!

Dbarbi: mindig rácsodálkozok Fannira milyen vagány nagy csajszi, mik a paraméterek? cm....kg...stb ?!

rohanok.....bőg...Kép
regian
gregina

Sziasztok!
Anita!
Holnap begépelem a fánkreceptet, és este elküldöm, most mindjárt mennünk kell fürdetni.
Sajnos úgy tűnik, hogy Botika nagyon anyás-apás lesz, mindig nehezen tűri, ha vendégek jönnek hozzánk, mindegy, hogy ki az.

Zsizsa!
Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton. A vérvizsgálatot mikor kapjátok meg? Egyébként hogy zajlik egy ilyen vizsgálat?
Drukkoljunk a gyerkőceinknek, hogy elkezdjenek már végre forgolódni! Én kezdek aggódni, bár mindig mondogatom, hogy ráér, előbb-utóbb elkezdi majd. Nem érdekli a forgolódás, inkább előbb ülni szeretne. Kép

Egy újabb kép gazfickóról:
Kép

Sziasztok
Zsófi
zsóf

Meme:
A mienké a Molnár doki. Ti merre laktok?

Edit:
Mi a Rubinba járunk,ha gondolod irok rola.

Barbi:
Nem használunk uszopelust szerintem felesleges. A huggies-nak van 8db 2000 huf. Igen 1x használatosak és a pisit átengedi, ez a lényege, mert különben lehuzná az a sok viz/pisi amit magába sziv a pelus. Igazábol a kaki felfogására van.
Én (vagyis inkább a Benedek) pelenkavédöt használok az uszogatya alá.

Dbarbi:
Bene eddig 250-300ml-t evett mostanság, ugy 1,5 hete 1xüen nem eszik 150-nél többet. Holnap sulyolunk,szerintem nem hizott annyit, mint szokott.

Anita:
Mindjárt megnézem a mail-eket. Nagyon szeret pancsolni.
orsolya11

Orsoly,köszi a gyors és pontos választ,most már csak a pelenkavédöt magyarázd meg légyci...
Nálunk nem hinném,hogy kaki lenne úszás közben,csak evés után jön rá a nyomhatnék, viszont minden áldott este belepisil a vizbe. Ez van.

Regina, vagy ahogy utoljára irtad Regian(Kép), én is imádom a puncsot, az a kedvenc fagyim is. (itt ugyan nincs, de azért még az...) Köszi a torta-dicséretet, szoktam én ennél még jobbakat is kerálni, föleg diós, csokis tortákat.
Na de a Rigó Jancsim se volt kutya a multkor...Nem hitték el,hogy én készitettem.
És még én csodálkozom,hogy nem mennek a kilók?HM....

Zsófi, tök jó volt egy kicsit hosszabbat is irtál már, és végre nincs semmi gond, csak a fogacska...Kép

Na sziasztok,megyek enni, Ádámot már letudtam, és szerencsére azonnal el is aludt a kiságyban, ahogy leraktam.
Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi:
Holnap lefotozom neked.
Az ikertesotok most aludt el. Én is megyek utána álomországba.
orsolya11

Na, ebéd meghamizva, hajam megmosva, és Ádám még alszik...
Próbáltam olvasni, visszafelé,mint a rák...

Zsófi, nagyon aranyos gazfickód van, irtó aranyosan néz azokkal a szép kis szemeivel...Kép

Ann, látom micsoda fini kaját találtál magadnakKép Most komolyan, ez mire jó? Ne nevess ki, de tudod én mindig úgy tudtam,hogy a bocik nem ehetik a lucernát mert felfúvódnak töle...Azok is tejelnek,meg mi isKép,na itt elakadtam az összehasonlitásban,hogy akkor ez most mire is jó?? Na lehet, hogy nem is lucernától fúvódnak fel, akkor tárgytalan az egész, csak úgy elindult a fantáziámKép

Cory, én is megnéztem a galériádat, szépeket készitesz.Szupik...Igy könnyű kézimunkázni,hogy van egy házias férjecskéd...Bár én sem panaszkodom,mert az én férjem a takaritásban szokott segiteni,például a fürdöszoba egyedül az ö feladata...

DBarbi, Fanni édes,mint mindig...Rólatok is mindig mosolygós képet látok, talán nem is sir Fanni???.Nekem anyukámék mondták,hogy egyszer fényképezzem már le Ádámot sirás közben is,mert nem hiszik el,hogy szokott azt is...

Anita, azért a nyávogás még mindig jobb,mint ha sina,nem??Kép Egyébként olyan aranyosak amikor próbálgatják a hangjukat, Ádám az autóban szokta ezt a legjobban tenni.Olyankor zeng az egész kocsi...A hétvégén a párom amikor egyedül ment vele, mesélte,hogy ö meg vissza-beszélt Ádámhoz, persze, csak babanyelven.Azt mondta,reméli nem nézték hülyének a szomszéd kocsiban,hogy mit BÁbábázik ö olyan kitartóanKép

NEM ÉR...ÁDám felébredt...pedig még csak most melegedtem bele az irásba. Na, de nem lehetek telhetetlen, 2 órát aludt...
Na akkor egy kép, amit elfelejtettem a múltkor. Van egy pár mackónk:

Kép

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Direkt felkeltem korán, hogy amíg Gabi alszik, addig végre lesz időm írni, erre nem felébredt öt percre rá a kis kobold?! Már nem is emlékszem, mikor írtam utóljára normális hozzászólást.Kép Azért remélem nem haragszotok rám.Kép

Hanzika,
most már jól van a cicád? Fogacska kibújt már?

Klarissza,
mintha csak Gabit látnám, pár napja alig tudom pelenkázni, annyira forgolódik a dobozok után.Kép Laca nagyon szép!Kép

Ann,
hasraforduláshoz gratula!Kép Képzeld, tegnap este Gabi is majdnem hasra fordult meztelenül a pelenkázón, megdobta magát, de persze odakaptam, hogy nehogy leessen, viszont így nem tudom, hogy sikerült volna-e neki. De nem baj, mostmár közelg a nap, hogy ezt is megcsinálja.Kép

Zsófi,
csörögefánk recept jöhet!Kép Gabi is eléggé anyás-apás, csak bizonyos idő után hajlandó másnál is ellenni, egyedül még a húgomat fogadja el nagyon hamar. Gabi is jobban szeretne ülni, mint forogni, pláne ölben.Kép Boti nagyon cukor!Kép

Orsi,
köszi a mailt!Kép Tök jók az uszis képek, Benedek szemmel láthatólag nagyon élvezi.Kép Fogtémában nem tudok segíteni, nekünk még semmi sem látszik.

Panu,
szerintem, ha elhagysz egy szoptatást, még kevesebb tejed lesz, mert a tejci a sok szopitól lesz több. Köszi a recepteket!Kép És köszi a bíztatást forgásügyben!Kép

DBarbi,
fogas álom jó nagyon!Kép Én magamról szoktam olyanokat, hogy mind kihullik, aztán reggel meg tapogatom, hogy tényleg megvannak-e.Kép

Zit,
éjszakák.Kép Küldök pozitív energiát, hogy könnyebben átvészeld. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++ Remélem, ennyi elég.Kép

Gabi,
én is úgy tudom, hogy az új ételt teljes egészében viszontláthatod a kakiban, mert az elején még nem tudja megemészteni, de aztán lassan hozzászokik.

Meme,
Nórinak jobbulást!

Vera,
fodrász.Kép

Ann,
ma már lesz eredmény vérkép ügyben, majd megírom, hogy mi van. Én is vasaltam tegnap egy csomót.Kép Szerintem nagyon jó lett a hajad.Kép

Edit,
alvásügyben nem tudok segíteni sajnos, Gabi egyáltalán nem alszik nappal.Kép

Anita,
Robó gyakorlása.Kép Gabi is puszikálja Robót, csak most épp el van foglalva, és nem tud a telefonhoz jönni.Kép

DBarbi,
Gabi ugyan még csak szopik, de nála is vannak olyan napok, amikor alig eszik valamit. Most nem tudom, hogy ez megnyugtat-e.

Barbi,
szülinapi program.Kép Én is el tudnám képzelni, a tortáról nem is beszélve.Kép Leírhatnál pár tortareceptet, ha van időd (sőt bármilyen sütireceptet, a férjem hónapokig el tudna élni süteményenKép). Ádi nagyon édes a macikkal.Kép Gabinak Malackája van, nagypapájától kapta.Kép

Zsuzsófi,
a négykézlábazás mókás lehet, anyumról is van egy kép, amikor velem fogócskázik négykézláb. Imádom!Kép Gabinak rögtön megakadt a szeme Bencin, ezt mondta: "Hó, milyen jóképű fijjú, majd vele is jandizom, ha máj tudok jájni."Kép (Bocs Robó, a lányok már csak ilyen kis csalfák, egyszerre több vasat tartanak a tűzben.Kép)

Cory,
én a Minicottages 2-t csinálom, de alig tudok haladni Gabi mellett. Te mikor hímzel? A téli utca is 70x70-es? Nagyon jók, amiket eddig csináltál!Kép

Sikerült sokat írni!KépKépKép Gabi eddig hagyott, meg közben néha fél kézzel gépeltem, amíg az ölemben ült. Most éppen sír, úgyhogy megyek.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Azt hiszem kifelejtettem, hogy Fanni is nagyon édes!Kép És ha még bármelyik babát kifelejtettem, elnézést kérek, mind nagyon cuki!Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Én is azt Istvánban szültem :-)
(Dr. Cseremyely Gyula és Böröndi Zsuzsa közreműködésével).
Szerintem is jó a kórház. Sokan szidják a gyerekágyas részt (vagy mittomén hogy kell azt hívni, ahol azt a pár napot eltöltjük szülés után), de nekem azzal sem volt semmi bajom. És a szobatársak is jók voltak, az egyikkel a mai napig tartom a kapcsolatot.

Valaki - ha jó emlékszem Klarissza - kérdezte még jó régen, hogy milyen a suli a baba mellett.
Nekem nem túl könnyű, de belefér.
Csak hát ide pont emiatt tudok ritkábban írogatni, mert minden szabadidőmet jól be kell osztanom, hogy jusson is meg maradjon is. Ugyanis a fő és megdönthetetlen elvem az, hogy a suli nem mehet a babázás rovására.
Én csak akkor tudok tanulni, ha Ákos alszik. De mint tudjuk, sok minden mást is akkor kell megcsinálni, és a napközbeni alvást Ákos sosem vitte túlzásba.
Lényegesen könnyebb lenne az életem suli nélkül, de nem bánom, hogy nem halasztottam.

Ákos elég jól elvan napközben, de mióta mászik és feláll, azóta az egyik szememet mindig rajta kell tartanom.
Vagy mind a kettőt. Mint most is, sz'al búcsúznom kell.

Üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Dokim nevét elírtam.
Helyesen: Dr. Csermely Gyula

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

A Sz.Istvánban dolgozik a párom bátyjaKépKépKép

Köszönöm a gratulákatKép

Gabi, Bence üzeni: Te isz ajanyosz vagy, szejetnék vejed tanujni jájniKép)))))

Puszka, megyek tanulni, ma két vizsgám is leszKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Zsizsa: hát hímezni délutáni alvás alatt meg éjjel szoktam. Nagy ritkán napközben, de ilyenkor 10 öltésnél többet még nem sikerült csinálnom egyszerre. A téli utca 11x107 öltés.

cory

cory
Budapest

Sziasztok lányok!Kép

Zsizsa:
Szegény Gabi, biztos megviselte a vizsgálat, azért aludt rosszabbul. Honnan vettek tőle vért? Feljebb bemásoltam pár dolgot a fejlődésről, olvasd át és nyugodj meg!

Gabi:
Hozzá kell szoknia a pici gyomrának a "más" ételhez és ehhez idő kell. Nálunk is kijött a répa is, stb.. Ne aggódj te se!
Milyen akcióról van szó??
Mi is ilyen etetőszéket vezsünk most. Kép Édes a képen Zsolti! Kép

Meme:
Jobbulást Nórinak!

Vera:
Szombaton én is így voltam a fodrásszal Veszprémben. Kép Pont el tudott vállalni, le is vágattam a hajam. Kép

Panu:
Szoptatási tanácsadók azt mondják ( két utcával odébb lakik egy Kép ), hogy amíg nem fogy a gyerek, addig "no para"!!!

Anita:
Gyakorló Robó Kép Kép Kép

Cory:
Ügyi vagy, jól haladsz! Mikorra is lesz kész? Kép Kép

Ann:
Hááááát.....érdekes ez a csíra. Kép Hogy eszed? Így ahogy van?

Zsófi:
Tüneményes "gazfickó"-d van! Kép

Barbi:
Nálunk is apájáé a fürdő, wc takarítás, bár ő katona és mániákus ebben, muszáj csillognia mindennek. Kép Én örülök, mert ezeket utálom takarítani. Kép Ádám is tündéri a képen! Kép Szép a mosolya!

Beni újra 9-től aludt és azt hiszem csak 3x kelt, az uccsónál hajnalban nem is kért cicit, bár így kicsit tovább tartott a visszaalvás. Végül reggel fél 8-kor keltünk. Kép Mostanában eddig alszik. Kép Jobb, mint a reggel 5-6 körüli kelések. Kép Most is alszik a drága. Kép Megyek reggelizni. Kép

Szép napot!
Kép

KépKépKép
zit

Lányok Kép

Ti aztán tudtok, csak győzzek visszaolvasni minden nap Kép

Marcus most éppen a tornáztatóján a játékokat stíröli, macskusz meg alszik. Kissé aggódom érte, mert nem nagyon eszik-iszik még, csak alszik. Dokinéni azt mondta, hogy szerdáig ez normális, főleg, hogy a sziámi, burma cicák érzékenyek az altatásra.

Irigylem ám a hímzőket Kép Én szabadidőmben legtöbbször házimunkázok Kép Meg tanulni is kéne, de hát Marcus mellett nem tudnék programozni Kép

No, megyek, most is kezd nyűgösködni.

H.

Kép
hanzika

Zit: Zita napra valszeg kész lesz Kép
cory

cory
Budapest

Cory:
Bírom ezeket a rövidke üziket Kép

zit
zit

Sziasztok!

Na szerencsére az éjjel én is beszóval Nórival együtt pihizünk ma egész nap! Szegénykém alig tud aludni ettől a sok köhögéstől!

Anita! Paxirazolt meg C-vitamint kaptunk, de küzdelem mire sikerül belediktálniKép Anyu meg kiskorunkban köhögésre fekete retekben áztatott mézt adott, úgyhogy ma azt próbáljuk ki, hátha valamit használ!

Orsolya! Nagysurány utca, RTL Klub melleti utca Kép Amúgy a Rubin engem is érdekelne, mert mi is oda szeretnénk járni, persze, ha meggyógyulunk!

Klarissza! Mi is már születése óta visszük bevásárló központokba, de eddig még nem lett semmi baja, ezt a hurutos köhögést sem ott kapta el a doktornő szerint!

Most megyek mert szombaton vizsgázom és tanulni is kellene valamit, főleg ha ma pihi nap vanKép! (na meg ha Nóri engediKép)

Mindenkinek szép napot, ja és minden babó aranyos kis manófül Kép!

Meme
meme

szóval csak azt akartam írni, hogy belázasodtam és ezért pihizünk Nórival

úgy látom már az írás sem megy, úgyhogy inkább megyekKép

Meme
meme

Barbi, szerintem szép lett a torta, és biztos finom is! Nekem is a PUNCS a kedvenc fagyim!!!

Nééémááá, nem teccccik nektek a lucernacsírám??? perverz, meg ilyenek???!!! Hmmmmm. Pedig szerintem nagyon szép és fincsi is. Ma már legeltem belőle, nagyon friss íze van. Barbi, egyébként ez terjserkentésre jó, de tartalmaz: ABCDEGKB12 vitamint, vasat, foszfort. Kép Azt nemtom, h felfúvódok-e tőle, ha igen, majd fölrepülök és integetek fentről KépKépKép

Olyan csodszépek ma is a babák!!!! KépKépKép
Hami meg épp vattacukor, mert rózsaszínben van életében először (öröklött cucc, mi nem vettünk rózsaszínt) Kép

Pussz
Ann
annann

Meme: gyógyuljatok meg mielőbb!!!
Ann
annann

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a megnyugtatást! Annyira jó, mert nagyjából ugyanazt írtátok KépKépKép Én nem is tudom, mi lenne velünk internet nélkül, de főleg a topic nélkül! Most egy kicsit mégis várunk a gyümivel, férjem nagyon szeretné kivárni a 6 hónapot Kép Végülis nem gond, bár én már szívesen adnám Zsoltikának, hiszen vasárnap is láthatóan tetszett neki a kanállal evés Kép

Hanzi,
cicának jobbulást!

Zit,
az etetőszéket a Brendonban vettük, és ott kétféle szék olcsóbb volt a többinél. Sajnos nem tudom, hogy tart-e még az akció, sőt amikor mi vettük a széket, nehezen sikerült nem kiállított darabot szereznünk Kép

Cory,
ez a hímzés nekem is nagyon tetszik! A karácsonyfadíszhez honnan szereztél formát? Nagyon-nagyon ügyi vagy Kép

Marcsi,
tanulás tényleg nagyon nehéz, bár én azóta még nem vizsgáztam, hogy Zsoltika megszületett. Most júniusban viszont mindenképp szeretném letenni azt az államvizsgát, szeretnék túllenni rajta Kép

Zsizsa,
írd majd meg a vérvétel eredményét, én is kiváncsi vagyok Kép Gabi majdnem-átfordulásához gratula Kép

Barbi,
macik + Ádám aranyosak nagyon! Nekünk is van micimacink, olyan közepes méretű, Zsoltika nagyon szeret birkózni vele Kép Szülinapi torta nagyon guszta volt, ügyi vagy!

Zsófi,
a fánkreceptet nekem is elküldenéd? Mostanában annyi jó receptet kaptam/olvastam, hétvégére már egy csomó jó kaját és sütit elterveztem, csak győzzem elkészíteni őket Kép Botond már ilyen szépen ül? Zsoltika még nem ül magától, pedig csak néhány nap különbséggel születtek... Zsolti inkább kúszni szeretne már, egész nap gyakorol Kép

Zsuzsófi,
Bence is nagyon szép!

Anita,
hozzátápis táblát megkaptuk, köszönjük szépen!

Ann,
szerintem is nagyon csini a frizurád Kép Aranyosak vagytok Hamival a fotelben.

Zsoltikám szundizik Kép Legszívesebben én is lefeküdnék, mert már 6-kor kukorékolt a pici fiú, valamiért felsírt. Evett picit, de már nem tudott igazán visszaaludni. Próbáltuk pedig, de negyedóránként felugráltam hozzá... De esténként már nagyon szépen elalszik, általában 10 előtt KépKépKép

Még meglátogatom a keresztszemes topicot Kép

Üdv mindenkinek:
Gabi

pgaboka

Meme,
jobbulást mindkettőtöknek! Gyógyuljatok meg minél hamarabb! Hess fránya vírus!!!

Gabi

pgaboka

Meme! Mi majd sétálunk felétek, mert a párom ott dolgozik (rtl)...

nem tudok most többet írni, mert Lizi itt vadul az ölemben Kép Kép
panu
panu

ja, és javulást!!!!
panu
panu

Sziasztok!

Meme: jobbulást!

Gabi: A Camponában van egy kézimunkabolt, és ott vette anyukám készletben a karácsonyfadíszt. Keret, anyag, minta, fonal benne volt.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Zsuzsófi,
drukk megy a vizsgákhoz!

Zit,
a kézfejéből vettek vért, szegény úgy sírt.Kép Jó sokáig tartott, vagy két percbe is beletelt, amíg megfelelő mennyiségű vér gyűlt össze.) Oké, no para!Kép Fürdő és vécétakarításért irigy-irigy, az én férjem még sosem csinált ilyet. Viszont porszívózik, és gyakran mosogat, sőt főz is.

Hanzika,
remélem a cicád hamar jobban lesz!Kép Ne legyél irigy a hímezőkre, legalábbis rám ne, mert én alig haladok az időhiány miatt, és még ez is idegesít néha, mert úgy szeretném, ha már kész lenne a kép.Kép

Meme,
akkor neked is jobbulást, meg Nórinak is!

Ann,
először mi sem vettünk rózsaszínt, de aztán ajándékba egy csomót kaptunk, és utána már nem voltunk olyan tartózkodóak, és mi is vettünk egyet-kettőt.Kép

Gabi,
a keresztszemes topic fertőző, vigyázz vele!Kép Én is odatévedtem, aztán itt az eredménye, lassan tele a gépem jobbnál jobb mintákkal, csak győzzem böködni a vásznat.Kép

Lányok,
megvan a vérvétel eredménye, minden tökéletes!KépKépKép Szóval nincs vashiány, egyszerűen ilyen a kölök. Ez nem is baj, később nem lesz gondja a fogyókúrával.Kép Meg aztán apájának így jobban is tetszik. (Mondjuk, szerintem, ha kövér lenne, akkor meg úgy tetszene neki.Kép A hajjal is így vagyunk.Kép)

Szép napot!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Énis rövidke leszek most.

Meme jobbulást kívánok és pihenjetek nagyon sokat!

Zsizsa: nagyon örülök, hogy Gabival minden rendben. Szorítottam nagyon. Robó is pusziljaKép.

Ja és újságolni jöttem, még melegszik a tököcske Robónak addig van időm.
Szóval az én nagy fiam, ült a kiságyában és feltérdeltKép Kép. Nektek újságoltam el legelőször. Megpróbálom lefotózni a mutatványt ha még csinálja többször is.Olyan ügggggyyyiiiiiKép

Pusz mindenkinek: Anita
anita77

Sziasztok!

Barbi,

utólag kívánok boldog születésnapot! Jól néz ki a tortád is! Az is klassz, hogy megvették az autót. Most vesztek egy újabbat? Jaaj, én is úgy szeretek úszni, de nem tudom, mikor jutok el az uszodába.

Meme,

jobbulást mindkettőtöknek!

Ann,

nekem tetszik a csírád. Kép Miben csíráztatod? Egyszer régen búzával próbálkoztam, de az egész bepenészedett. Kép Azóta nem csináltam, pedig hallom, milyen egészséges.

Zsizsa,

örülök hogy minden OK. Kép

Most érkeztünk meg az Auchanból, Virág igazi tündérke volt. Rájöttem, hogy imád a boltokban nézelődni, hallgatni a zenét, nézni az embereket. Mi lesz ha nagyobb lesz? Mindent meg akar majd vetetni. Kép

Mutatok róla 2 friss képet.

JuditKépKép
judit74

Anita,
feltérdeléshez gratula (Gabi is gratulálKép)! Robó nagyon ügyi, és kérjük a fényképet, ha sikerül megint feltérdelnie! (Ha nem, akkor másik fényképet kérünk!Kép)

Judit,
én még a csíráztatásig sem jutottam el, ott áll a búza a szekrényben.Kép Virág nagyon szép, és a sérója nagyon jó!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!
Judit! Hogy milyen helyes a lányod frizurája!! Kép Kép És már így mászik fel?!
Csíra: tegnap este jártam a tescoban és ott láttam mindenféle csírát, már olyan állapotban, mint Ann-é. Ha vkit érdekel.
Barbi! Milyen lett volna a tortád, illetve a díszítése, ha van időd?? A macis fotó tuti, olyan kedvesen mosolyog!!
Zsófi! Botika tényleg kis gazfickó! Szép gyerek.
Zsuzsófi! Bence komoly legény már ezen a fotón!
Zsizsa! Örülök, hogy minden oké. Nekünk is volt vérvétel, még 2 és fél hónaposan. A fejéből vettek Kép . Nálunk is minden rendben volt. Jó érzés, amikor az eredmény megjön, könnyebbnek érzed magad rögtön.
Anita! Sokszoros hajrá Robónak! Ügyes fiú! Gyakoroljon sokat!
Cory! A camponás üzlet nagyon jó. Engem nem enged be a párom oda Kép, hátha vásárolok... Én kötni szeretek. De ebben az évben még nem csináltam semmit.
Ann! Én is kértem ,hogy ne kapjunk rózsaszínűt, de kaptunk, és tök jól áll Lizinek Kép Hami is biztosan csini benne!
Zit! KÖszi a nyugtatást. Szopi még megy egy darabig, nem marad ki egy sem, sőt, és mellette a gyümi is, mert a tejci önmagában nem elég estére, és az ordításból már elég.
Remélem, mindenkinek válaszoltam!
Üdv, Panu
panu

Sziasztok!

Hú, még jó hogy most kivételesen délben voltunk sétálni, mert szakad a hóKép
Mikor lesz már tavasz?

Judit!
Nagyon édi VirágKép tetszik a hajaKép és ő is ilyen ügyesen felkapaszkodik már az ágyában? Nem semmi milyen kis ügyeske!

Anita!
Nagy-nagy gratula a térdeléshezKép Hogy ez a Robó is miket tud már! Olyan kis ügyes ő isKépKép

Zsizsa!
Örülök hogy Gabinak nincs semmi bajaKép Hurrá!

Zsizsa és Ann!
Miért is nem akartatok rózsaszínt adni a lánykátokra? Én ha nekem lányom lenne (vagy esetleg egyszer leszKép) én tuti rózsaszínbe öltöztetném. Annyira édes benne egy kiscsajKép
Mérges is vagyok, mikor a La Halle-ban járok, mert tele van rózsaszín-lila ruhácskákkal, bezzeg fiúcuccok aligKép Pedig nagyon klassz minőségűek, és amit eddig ott vettünk az naggggyon jó is! Csak hát fiús anyukáknak kicsi a választék sajnaKép

Zit!
A te hajadra is kíváncsiak vagyunk ámKép Rövidre vágattad? A múltkori képeken úgy emlékszem egész hosszú volt, ugye?

Barbi!
Tortás kép és a sok macis kép is nagyon aranyosKép Ádi is milyen nagy baba már!

Zsófi!
A te Botondot is nagyon-nagyon aranyosKép Olyan kis huncutul tud nézniKép

Mennem kell, Benci nyűglődik a kiságyban mert nélkülem nem tud elaludniKép
Többiektől bocsi!

Üdv,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok Kép
Vera, én még nem voltam a La Halle-ben, de nem is baj, mert se rózsaszínt, se lilát nem vennék. Kép Nem szeretem őket. Brrrrrrrrr Most is úgy néz ki Hami mondom, mint egy vattacukor, valahogy nagyon nem jön be. De lehet, hogy nem a színével van a baj, hanem a fazonnal... Nekem sárga narancs zöld krémszín - ezek az alapkészlet Kép de még nem találtam olyan boltot, ahol igazán nekünk való rucik vannak ... Kép

Judit, Virág tényleg nagyon nagy és milyen ügyes!!!! Kép A haja szuper!

Anita, Robó is csodaügyi!!! Aztán álljál lesben a fotoaparáttal, mert nem akarunk lemaradni a nagy eseményről!!! Kép

Zsizsa, dejó dejó dejó!!! Még ma is gondoltam szegény Gabira, hogy hogy vehették tőle a vért, lefogták? Kép Mindegy, már túl van rajta és ami fontosabb, hogy egészséges!!!

Panu, köszi a recepteket Kép

Pusszancs
Ann
annann

Judit, még neked akartam írni (csak közben elaltattam Hamit), hogy hogy csíráztatok:
- 12 órára beáztatom
- tányérba teszem szétszórva
- napi 2x leöblítem - de nem áll alatta a víz
- van rajta egy kilyuggatott folpack és szobahőmérsékleten áll + fény éri
Én most csináltam először, de sztem jó lett. Mondjuk ez lucerna, nemtom hogy mást hogy kellene...

Pussz
Ann
annann

Robókám elaludt, így a nagy pillanatot nem sikerült még megörökítenem.

Képekre reagálok először ha többre nem futná...:

Ann: nekem tetszik a csírád és ki is fogom próbálni. Főleg , hogy jó adag vitaminforrás van benneKép.Hogyan etted, mivel???

Barbi: szép tortát készítettél, leírnád majd a receptjét? Ádi annyira édes a macik között, hogy namég. Szerintem tudja, hogy fotózzátok, olyan édes mosolyt vetít felénkKép.Rigó Jancsi receptet is leírnád, nagyon szeretemKép

Regina: Robó is nyűgi volt este, hiába hívta Domcsit, nem lett jobb hangulata. reméljünk, hogy mára már elmúlt a nyűgi. Robónál picit igen. Ha nem , hívjuk Domcsit és felvidítjukKép.

Zsófi: Botinak azok a hatalmas szemek, szinte feketék, gyönyörűKép. Fánk receptet váromKép.

Zsuszófi: nem tudom issmételni, hogy szerintem benci jóval nagyobb baba, mint az átlag. Vagy Robó túl kicsiKép. Szép fiúcska.

Judit: olyan ari Virág. Robónak is hasonló a frizurája, annyi különbséggel, hogy neki az új haja már hosszabb és nem lászik középpen annyira a csík a bébi hajábólKép. Nagyon aranyos lányotok vanKép

Meme: az előbb kifelejtettem, hogy megy a drukk a vizsgádra is.

Gabi: örülök, hogy kicsit megnyugodtál.

Vera: kb egyszerre altattuk a fiúkatKép.

Cory: szépek a munkáid, nagyon ügyes vagy. Zsomáról is tennél fel egy képet, már úgy megnézném őt isKép

Zit: jól látom, hogy ma már jobb a kedved??Ha igen, akkor nagyon örülök, hogy jobban indult a mai napodKép

Zsizsa: látom amit látokKép, Robóra nincs ideje Gabinak, erre mit látnak szemeim, Bencit meg hívta. Jól van....Kép Kép Még jó, hogy anya figyelKép.

Marcsi: szépen fejlődik ÁkosKép. Vizsák miatt Kép. Gyere azért néha ha tudszKép.

Panu: köszi a receptetKép. Robó kérdezi,hogy Liza barátnője mit csinált ma??

Hanzika: cicusod mire műtötték? Még mindig nem javul az állapota?

Lassan befejezem, mert Robó úgy hallom felébredt. nem sokat aludt, de sebaj, majd jót játszunk , aztán remélem este jobban alszik.(hiszem én naív anyaKép)Majd teszek fel képeket.
Addig is egy kis tavaszcsalogató, hogy jobb kedvetek legyen:

KépKépKép

Pusz: Anita és ébredő Robó (ilyenkor a leggyönyörűbb, mikor ébred)
anita77

Robókám elaludt, így a nagy pillanatot nem sikerült még megörökítenem.

Képekre reagálok először ha többre nem futná:

Ann: nekem tetszik a csírád és ki is fogom próbálni. Főleg , hogy jó adag vitaminforrás van benneKép.Hogyan etted, mivel???

Barbi: szép tortát készítettél, leírnád majd a receptjét? Ádi annyira édes a macik között, hogy namég. Szerintem tudja, hogy fotózzátok, olyan édes mosolyt vetít felénkKép.Rigó Jancsi receptet is leírnád, nagyon szeretemKép

Regina: Robó is nyűgi volt este, hiába hívta Domcsit, nem lett jobb hangulata. reméljünk, hogy mára már elmúlt a nyűgi. Robónál picit igen. Ha nem , hívjuk Domcsit és felvidítjukKép.

Zsófi: Botinak azok a hatalmas szemek, szinte feketék, gyönyörűKép. Fánk receptet váromKép.

Zsuszófi: nem tudom issmételni, hogy szerintem benci jóval nagyobb baba, mint az átlag. Vagy Robó túl kicsiKép. Szép fiúcska.

Judit: olyan ari Virág. Robónak is hasonló a frizurája, annyi különbséggel, hogy neki az új haja már hosszabb és nem lászik középpen annyira a csík a bébi hajábólKép. Nagyon aranyos lányotok vanKép

Meme: az előbb kifelejtettem, hogy megy a drukk a vizsgádra is.

Gabi: örülök, hogy kicsit megnyugodtál.

Vera: kb egyszerre altattuk a fiúkatKép.

Cory: szépek a munkáid, nagyon ügyes vagy. Zsomáról is tennél fel egy képet, már úgy megnézném őt isKép

Zit: jól látom, hogy ma már jobb a kedved??Ha igen, akkor nagyon örülök, hogy jobban indult a mai napodKép

Zsizsa: látom amit látokKép, Robóra nincs ideje Gabinak, erre mit látnak szemeim, Bencit meg hívta. Jól van....Kép Kép Még jó, hogy anya figyelKép.

Marcsi: szépen fejlődik ÁkosKép. Vizsák miatt Kép. Gyere azért néha ha tudszKép.

Panu: köszi a receptetKép. Robó kérdezi,hogy Liza barátnője mit csinált ma??

Hanzika: cicusod mire műtötték? Még mindig nem javul az állapota?

Lassan befejezem, mert Robó úgy hallom felébredt. nem sokat aludt, de sebaj, majd jót játszunk , aztán remélem este jobban alszik.(hiszem én naív anyaKép)Majd teszek fel képeket.

Pusz: Anita és ébredő Robó (ilyenkor a leggyönyörűbb, mikor ébred)

na mégegyszer mert az előző nagyon nem úgy sikerültKép most képek nélkül, így könnyebb olvasnotok
anita77

lányok! egy gyors kérdés: Lizi már napok óta magyar vándort játszik az ágyban, sokszor keresztbe fordul, megfordul, az ágy még nincs leengedve. Kéne?
itt egy régebbi fotó, most hogyan néz ki.
Kép
így viszont kilát, amikor felnyomja magát, és sajnálnám lerakni mélyebbre, de ha így biztonságosabb, akkor mindenképpen megtezsem. Szerintetek? Nálatok hogy van?
köszi, panu
panu

Sziasztok!
Ma még nyűgibb mint tegnap Kép amint vízszintesbe kerül, ordít, lila fejjel, levegővétel nélkül Kép Most néztem az épp aktuális Auchan katalógust, van benne egy eezresért (!) szilikon muffin forma Kép jövő hét kedden megyünk Pestre, akkor veszek magamnak! Ja, fejlődésneurológiára megyünk már megint, de most vért is vesznek tőle, megnézik a vérképét. Semmi extra oka nincs, csak néha nem árt megnézni neki a koraszülés miatt Kép neki a fejéből vettek múltkor, mondanom se kell milyen látvány egy véres bébisapka Kép
Most alszik apájával, csend van Kép végre!!!! Kép

Zit: katona vagy te is? Szentendrén?! MHKTSZI?! (asszem így rövidítik...vagy neked ahhoz nincs közöd?) Pomázon laktam és Szentendrén dolgoztam.

Anita: "Gjatulálok Robó bajátom, akkoj máj téjdelni is tudsz a csajok előtt?!Hívjál fel ma mert naggggyon hijányozol, azéjt vagyok nyűgös csak ezt anya nem tudja Kép "

Judit: hát ez csúcs ez a frizura!!!!!!!! naggggyon tetszik! az még a babahaja? Kép Kép Kép

Cory: ügyi vagy, klasszak ezek a ker.szemesek, én kötni szeretek, már Dominikának is kötöttem egy pulcsit, de olyan nyakatekert mintát választottam hogy mire elkészült, addigra kinőtte Kép

Rózsaszín: mi is kategórikusan elzárkóztunk előle, mígnem kaptunk egyet, és irtó jól állt neki, azóta már van még egy nacija ami rózsaszín, majd megmutatom nektek, szerintem Hami a szabás miatt lehet vattacukor. Amúgy imádom a vattacukrot Kép

Ann: én úgy tudom hogy a vizes lucerna fúj fel...Kép Nem attól "dagadt meg" a tehénke az Indul a bakterházban?! lehet hogy rosszul emléxem?!

most megyek pihizek kihasználom ezt a kis nyugit
de végre tudtam írni kicsit többet, ennek most örülökKép

sok sok pusszancs és bocsánat hogy most nem írtam mindenkinek, majd este....talán
Regina
gregina

Sziasztok Lányok!

Zsizsa, örülök, hogy jó lett a vérvétel eredménye. Ez azért megnyugtató.
Ma iszonyatosan hisztis délutánunk volt, de szerencsére Apa korán hazajött és igy most szórakoztatja a pindúr, én meg magamat. Már kezdtem bekattanni.

Orsi, érdekelne a Rubinos tapasztalat nagyon. Szerintem másokat is, ugyhogy irhatod ide is, de ha nem akarod persze örülök neki priviben is.

Két kép a végére, mert ha ezeket látom elfelejtem a hisztit...

Kép
Most már élvezem az itatópoharat...

Kép
És néha hason sem üvöltök...

Üdv mindenkinek, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Panu,
Zsolti nálunk is nagyon tekeredik az ágyban Kép Ha beteszem, rögtön hasrafordul, pár perc múlva meg már egész máshogy fekszik Kép Viszont még nem tud felülni, ezért mi még nem engedtük le az ágyát. Semmi esélye kiesni Kép
Köszönöm szépen a recepteket! Kép

Judit,
nagyon tetszik Virág, szupi frizurája van Kép

Zsizsa, Cory:
annyira jók ezek a keresztszemes munkák! Szerintem hamarosan én is elkezdek egyet Kép Csak szereznem kéne anyagot + fonalat. Anyukámnak van valahol valamilye, előássa nekem Kép Már alig várom.

Regina,
nyügi Domci Kép Szép lehet rózsaszínben Kép Nekem nagyon tetszenek a rózsaszín kislányruhák, csak hát kisfiam van KépKépKép

Anita,
köszi a szép képeket, teljesen felvidultam tőlük Kép

Ma kb. 10 percet sétáltunk Kép Zsoltika először sikongatott, annyira tetszett neki a hó, aztán elkezdett sírni KépKépKép Bejötünk a lépcsőházba, de sehogy nem volt jó, hát hazajöttünk. Utána megint nagy sírás volt, végül Dentinox-szal bekentem az ínyét... Ajjajj, lesz még gondunk a fogacskával Kép De most már szerencsére jól van, majd' szétszedi a játszószőnyegét Kép

Most ennyit tudtam írni, szép estét mindenkinek!

Gabi

pgaboka

Ja, Judit, elfelejtettem irni, hogy mennyire elbüvölö Virág a képeken! Az a séró....

Edit

<pre>
<font size="-1">Anyuka Baba Baba szülinapja Baba születési adatai Baba kora Testvérkék
DBarbi Fanni Auróra 2003.06.17 3500 g / 56 cm 8 hó + 7 nap első baba
Zsófi Bence 2003.06.27 3770 g / 51 cm 7 hó + 28 nap első baba
Ágnes Timea 2003.07.04 7 hó + 20 nap első baba
Anita Róbert 2003.07.15 2600 g / 50 cm 7 hó + 9 nap első baba
Marcsi Ákos 2003.07.23 3200 g / 55 cm 7 hó + 1 nap első baba
Kata Mihály 2003.06.30 7 hó + 25 nap első baba
Barbi Ádám Csaba 2003.08.01 3385 g / 53 cm 6 hó + 23 nap első baba
Orsi Benedek 2003.08.01 3450 g / 57 cm 6 hó + 23 nap Anna Rebeka
Zit Benjámin 2003.08.09 4000 g / 54 cm 6 hó + 15 nap első baba
Erika Balázs 2003.08.13 3040 g / 54 cm 6 hó + 11 nap Viki
Gabi75 Dávid András 2003.08.14 3250 g / 54 cm 6 hó + 10 nap első baba
Dea Ábel 2003.08.22 3270 g / 54 cm 6 hó + 2 nap első baba
Szisz Boróka Anna 2003.08.26 3150 g / 50 cm 5 hó + 29 nap első baba
Zsizsa Gabriella 2003.08.28 2830 g / 48 cm 5 hó + 27 nap első baba
Cory Zsombor 2003.08.31 2280 g / 48 cm 5 hó + 24 nap Balu
Kati Levente Richárd 2003.09.01 3200 g / 51 cm 5 hó + 23 nap első baba
Zsófia Botond 2003.09.01 3850 g / 54 cm 5 hó + 23 nap első baba
Vera Bence 2003.09.02 2150 g / 48 cm 5 hó + 22 nap első baba
Batkamano Emma 2003.09.03 3925 g / 53 cm 5 hó + 21 nap első baba
Dandy Martin 2003.09.05 3860 g / 54 cm 5 hó + 19 nap Dorina
Docka András 2003.09.06 3800 g / 52 cm 5 hó + 18 nap első baba
Judit Virág 2003.09.10 3300 g / 53 cm 5 hó + 14 nap első baba
Gabi Zsolt Márk 2003.09.10 3400 g / 55 cm 5 hó + 14 nap első baba
Panu Liza Júlia 2003.09.18 2940 g/ 49 cm 5 hó + 6 nap első baba
Laura Nikolett 2003.09.21 2600 g / 49 cm 5 hó + 3 nap első baba
Susie Anna Gréta 2003.09.23 3200 g / 56 cm 5 hó + 1 nap első baba
Diti Réka Tünde 2003.09.23 3340 g / 56 cm 5 hó + 1 nap János Ádám
Nyuszimanó Petra Sári 2003.09.29 3670 g / 51 cm 4 hó + 26 nap Donát
Regina Dominika 2003.09.29 1547 g / 45 cm 4 hó + 26 nap első baba
Edit Botond 2003.10.03 3350 g / 57 cm 4 hó + 21 nap első baba
Meme Nóra 2003.10.12 3300 g / 56 cm 4 hó + 12 nap első baba
Hanzika Marcell Bertalan 2003.11.03 2700 g / 50 cm 3 hó + 21 nap első baba
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490 g / 56 cm 3 hó + 20 nap első baba
Dorki Nikolett 2003.11.08 3700 g / 52 cm 3 hó + 16 nap első baba</font></pre>

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Edit:
Bocs, pedig szóltál, elfelejtettem elküldeni, ezért megint kimaradtunk a táblázatból.
Klarissza, László Gábor, 2003.09.19., 4000g / 59cm, 5 hó + 5 nap, első baba
Na, nem baj majd legközelebb Kép
klarissza

Sziasztok!
Volt ma valami front, vagy ilyesmi? Hihetetlenül nyűgis napunk volt, Botit nem tudtam szinte egy percre sem letenni, ha kimentem a WC-be, már üvöltött.
Köszönöm a dicséreteket Boti nevében Kép! A szeme tényleg nagyon sötét, ez az egy, amit tőlem örökölt, egyébként tiszta apja!
Gabi!
Nem ül ám, ez átverés: az apja ölében ül! Egyedül még nem megy neki, mindig eldől.
Edit!
Kérdezted a nappali alvást: úgy látszik a Botondoknak vannak ilyesmi gondjaik Kép, az én Botondom ui. már pici kora óta nehezen alszik nappal. Eddig 3 x fél órát aludt reggel 6 és este 6 között, most már a délutáni fél órát általában kihagyja. Ennek az az eredménye, hogy hihetetlenül fáradt, és nyűgös már 3-4-től kezdődően. Én ilyenkor azt csinálom, hogy elkezdek "vehemensebben" játszani vele: dobálom, mászkálunk, stb., hogy kizökkentsem, egy-egy fél órára ez megoldja, vagy nézzük az akváriumot, azt nagyon szereti. Utána jön az előrehozott szopi, és a szenvedés. Ő egyébként kizárólag az ágyában hajlandó aludni, ha nagyon fáradt, gyakran több, mint fél órát is ülök az ágya mellett, simogatom a fejét, énekelek neki, enyhén rázom a mellkasánál, és előbb - utóbb elalszik.
Ja, és ő is a fejére húzza a takarót! Ez különösen éjszaka vicces, ui. a szopi után még 15-20 percig ébren kell magamat tartanom, míg elalszik, és betakarhatom. Előfordult, hogy éjszaka 4-kor beállítottam az ébresztőórát fél 5-re, hogy be tudjam takarni, mert annyira álmos voltam, hogy nem tudtam volna ébren maradni.
Ilyen se volt még: most már majdnem egy órája tök csöndben fekszik az ágyban, nézelődik a sötétben. Már háromszor mentem betakarni azzal, hogy már biztos elaludt.

Többen kértétek, leírom a csöröge fánk receptjét itt:
Hozzávalók (kb. 25 darabhoz: mi 8-an ettük, elfogyott Kép):
40 dkg finomliszt (fele rétesliszt is lehet), 8 dkg vaj, 2 csapott ek. cukor, csipetnyi só, 0,5 dl rum, 1 dl tejföl, 5 tojássárgája, 1 citrom reszelt héja (ez saját változtatás) + kevés liszt, olaj, 2-3 ek. vaníliás porcukor
A lisztet a vajjal elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval rugalmas tésztává gyúrjuk. Letakarva, hűtőszekrényben 1 órát pihentetjük (nekem csak 30 percnyi időm volt rá). Utána enyhén belisztezett deszkán 1-2 mm vastagságúra nyújtjuk, és derelyemetszővel kb. 10 cm hosszú, 4-5 cm széles lapokra szabjuk, a közepüket hosszában bevágjuk. Ezen a nyíláson a tészta egyik rövidebb oldalát átbújtatjuk. Egy lábasban nagyon forró olajban oldalanként kb. 2-2 perc alatt ropogósra sütjük, majd az olajat lecsöpögtetjük.
Mi csak vaníliás cukorral hintettük meg, de a recept szerint rummal ízesített sárgabaracklekvárt is lehet hozzá adni.
Egyszerűbb, mint ahogy hangzik!

Én is az Istvánban szültem, egy külsős orvosnál (dr. Kodaj Imre), de nekem nagyon vegyes élményeim vannak. A csecsemősök rendesek voltak, sokat segítettek, ettől függetlenül úgy jöttünk haza 6 nap után, hogy nem tudtunk egyáltalán szopizni. A zárójelentésbe azt írták, hogy jó szopókészsége van, ehhez képest Boti több, mint fél kilót hízott, és 6 nap alatt összesen kétszer szopizott valóban! A kórterem egy átjáróház volt, mindkét szobatársamnak napi 20 látogatója volt, ami nagyon segített a szopizás megtanulásában! Én olyan ideges voltam a végén, hogy amikor a gyerekorvos mondta, hogy mehetünk, sírógörcsben törtem ki a megkönnyebbüléstől. Még nem döntöttem el, hogy ezt még egyszer végigcsinálom-e, vagy másik kórházat / orvost keresek.

Hú de hosszú lettem! Bocs!
Most már megyek főzni, mert apa éhes marad Kép.
Sziasztok
Zsófi
zsóf

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?