Sziasztok!
Csak gyorsan, mert vizsgahetem van, és tanulok ezerrel.
Klarissza,panu!
Én nem harmadik babát szeretnék, csak másodikat
Nekem csak egy kisfiam van, a másik, a kislány a kishugom
Klarissza, én ha Pesten vagyok, akkor az Örs Vezér téren lakom. Az nincs olyan messze zuglótól, nem?
Barbi, lekopogom, most nem vagyunk betegek, most "csak" fogzunk
Mosás: Mi külön mossuk a gyerekruhákat Persillel, és Silan Sensitive öblítővel. Anna hugom ekcémás, születése óta, de a ruhától sose volt semmi baja se.
Aerika, Barbi, nekünk Avent itatónk van (olyan ami eredetileg cumisüveg, de adnak hozzá csőrt is, meg fület is 1990 Ft volt), és nagyon meg vagyok vele elégedve. De az Avent cumiból egyik gyerek se volt hajlandó inni soha.
Edit, forgó-morgó nagyon ügyi
Klarissza, Annát a kórházból egyenesen a Corába vitte anyu, mert karácsony előtt egy héttel jöttek ki, és még nem volt bevásárolva semmi. Így muszáj volt. Egyébként mindkét gyereket egész kicsi kora óta visszük mindenhova, és nem volt vele gondjuk. (mondjuk mióta Benci allergiás, a Tescóban mindig tüsszög, köhög, mert az olyan mocskos... a Corában semmi baja sincs
)
Dbarbi, Annának 9,5 hónaposan jött ki az első két foga, de ettől már 7 hónaposan is megedte a darabos ételeket. Mondjuk Benci is ette foggal-fog nélkül
De drukk a fogmanóknak!!!
Panu, Bence már szilveszer óta ül/áll
Mi ugyan már nagyobbak vagyunk, de nagyon megy a kukucska játék, a fogócska-négykézláb
(nagyon jól nézek ki
) A hinta kézben vagy a hintában
, és az összes játék kipróbálása sorban. sose marad meg egy játéknál, de ha ott vagyok, akkor sorban a kezembe adja, hogy nyomjam meg/rázzam meg, vagy amit épp csinálni kell vele... Monjuk ők jól eljátszanak együtt is, így egész könnyű dolgom van. ha nagyon nincs jobb ötlet, akkor mindkét gyerek etetőszékbe, odahúzom őket a géphez, és az Egyszervolt.hu-n nézik a mesét
Barbi boldog szülinapot!!!
Regina, a lámpa nem fogja elrontani a szemét, főleg, ha nem érdekli. A mi Bencénk állandóan azt nézte egy időben, de már leszokott róla...
Anita!
Igen jó hogy ilyen sok pesztonkája van, meghogy ott van Anna, és tőle sok mindent el tud lesni. Szvsz azért is állt fel olya nkorán, mert zavarta, hogy ő olyan lent van
Az a bizonyos harmadik, aki eteti a gyerekeket a képen, az az öcsém
Csak Beatles frizuja van
Aerika, spenót max 1x egy héten!
sóska szintén...
Edit, a mi fütyinknek (
) nem marad ott a hegye, csak nem csúszik teljesen hátra, max félig...
Klarissza, én is, és anyu is tanulunk
Hé kislányok!!!
Az én fiamnak is szabad telefonálni
Docka, jól néz ki a süti
Majd cukrász-keresztanyuval megcsináltatom
Szakács-apu szombaton Francia hagymalevest főzött, (én pásztortarhonyát), vasárnap pedig tárkonyos pulykaragulevest főzött nekünk
El vagyok kényeztetve, bibibí
Klarissza! Szvsz, nyugodtan ültetheted... az hogy nem tud felülni, az nem jelenti azt, hogy nem tud ülni! Bár az én fiam nem tudott. De Anna viszon már négy és fél hónaposan szépen ült az etetőszékében.
Mára eddig futotta, az utolsó oldalra már nem maradt időm
De akkor is visszaolvastam
A gyerekek csudaszépek
És egy kép encéről:
Zsófi