Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szonjának és Zsöminek nagyon boldog feledik szülinapot kívánok!

Tegnap voltunk dokinéninél, azt mondta, valami vírus okozza Leánál a tüneteket. A torkát is pirosnak látta (akata, tényleg nem elképzelhetetlen, hogy a torka is fáj), viszont felvilágosított, hogy amit én eddig a fogának hittem, az nem a foga, hanem ínytaréj. :shock: :lol: :oops: Katák, mi a szösz az az ínytaréj??? Szégyen nem szégyen, én erről eddig még nem hallottam. :oops:

Dodoéknak én is drukkoltam, remélem, szerencsésen megérkeztek és jót pihenntek azóta.

Marcsi: Emmádnak lement már a láza? Nagyon édes a képeken!

vkata: Nagyon aranyos Dóri Anna szőnyegén! Szemmel láthatóan tetszett neki az új közeg! :lol: És gyönyörűek a mézeskalácsaid! Nagyon ügyes vagy! Nekem soha nem sikerül ilyen szépen a díszítés. :oops:

wera: Remélem, Nonód megőrzi jó szokását, és mostmár minden este ilyen jókat alszik majd!

akata: Tetszenek a képek Adélról! Tegnap kipróbáltam a Tantum Verdét Leánál, de vagy én nem fújtam jó helyre, vagy nem a torokfájás volt a nyűgjének az oka, mert továbbra is nyöszörgött.

Tami: Anna most hogy aludt?

bencuri: Dobsz fel képet te is a mézeskalácsaidról?

mancsi: Én sem kézzel készített ajéndékot küldök a kiválasztottnak! :lol: Zsömid nagyon ügyes, hogy már ilyen kis mozgékony!

kryss: Köszi a fogzásos tippet! Remélem mindannyian jól vagytok.

Ami: Jobbulást Áronodnak, sajnélom, hogy ilyen beteg lett. :(
Most jobban telt az éjszakátok?

Linda: Vivi nem lázasodott be végül a szuritól? Jó a párologtató!

kike: Szerintem is úgy szép a kari, ha van hó is. Apa biciklijét sanálom. :( Aki ellopta, azt kívánom neki, hogy ennél nagyobb öröme sose legyen az életében! :evil:

patr: Sajnálom, hogy Zsoltid sem találja a helyét, nagyon rossz, mikor akármit csinálsz, nem jó semmi sem. De én is mindig azzal vígasztalom magam rosszabb napokon, hogy majdcsak elmúlik. Után ameg majd visszasírjuk azt az időszakot, amikor még ilyen picik voltak. :lol: Legalább a doki megerősített benne, hogy egészséges, és az a legfontosabb! (Engem azzal bíztatot tegnap a doki, hogy ha lecseng a fertőzés, visszatér az én mosolygós, édes, jókedvű kislányom... nagyon remélem, igaza lesz!)

Orsi: Milyen volt a tegnap este? Vendég jól viselkedett? :D

Titi: Szerintem Levi is hamarosan elindul! Már nagyon ügyes!

Ági: Jobbulást a párodnak!

Viki: Lackótok hogy van? Mikor látunk róla képet?

Na megyek, megpróbálok még pihenni egy kicsit.

Puszi!
fmarti

Hú, Kike, sajnálom, hát ez tényleg nem jött jókor így kari előtt! Nem mintha egy lopás jöhetne jókor.

Honnan lopták el?
Annyira durva ez a sok lopás, betörés, a rendőrök meg, ááá.

Nagymamámnak, mikor még a falujukban lakott, egyszer ellopták az udvarról a biciklijét, de ő tudta, ki lopta el, elment érte a kocsmához és visszaszerezte a bicajt. Pedig már 70 felett volt.

Tippetek sincs, ki lehetett?
Mert pl itt ha nálunk az utcában lopás van, akkor mindenkinek elsőre egy bizonyos illető a tipp, aki pl már nálunk is járt.

Kép
teó

MArti:Lea hamar gyogyulj meg hamar.
Akkor lehet a sok nyugi babanal nem kene mindent fogra fogni?
Hm.
Koszi akerdest: Annam kisangyal volt most. Igen kifaradt a dragam igy vacsi kozben elszunyalt es csak reggel fel 6kor kelt enni, pedig mikor Doriek jottek volt zorges, Laura beszelgetett , ejjel is sirdogalt Lizy kicsit, de o csak aludt:)
Igaz kapott estere kupot es Nurofent is :oops:
Vendég

Sajnos nem tudni ki lopta el,azzal ment dolgozni tegnap délután,és lezárta a városban,de mire érte ment munka után már csak a szétvágott lakatba botlott bele a fűben... :cry: :cry: Nagyon sok a cigány bandázó egerszegen,tuti hogy valamelyik figura volt,de hát annyian vannak.... :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: tudom milyen szar ugy, nekunk mindkettonket loptak el innen az ajtonk elol a folyosorol.
JAjj de rossz ez!
De muszaly ugy felfogni hogy "csak" egy targy!Akkor is ha nagy bosszusag, veszteseg...nem szabad e miatt padlora kerulni!
Vendég

Jó reggelt!

Szonjának és Zsöminek nagyon boldog hófordulót!

Jaj de jóóó Dodó ,hogy szerencsésen megérkeztetek.

Kike sajnálom apa biciklíjét.Annyira aljasak az emberek ,mert nekik csak egy jó vicc egy lopás ,de másnak milyen idegesség és anyagi teher.

Márti Leának jobbulást.Még én sem halottam ínytaréjról.

Áronnak is jobbulást.Remélem ma már egy kicsit jobban van.

Mi elég jól aludtunk ,de reggelre Máté orra elkezdett egy kicsit szörcsögni.Remélem nem lessz betegebb.

Kép
csugi

Kike!
Hogy törne le a keze, annak a bunkónak! Kép

Márti!
Én sem hallottam még az ínytaréjról.

Lacó jól van. Alszik. Szokatlan neki h 7 előtt keljen. Kigalncoltam, átöltözött, kicsit hammázott és csucsuzik. Képet majd csinálunk.

Kapott vmi gyógyit Lea?

Dodó!

Tök jó h minden rendben volt!
20150601134430

Mi ezeket kaptuk Vikitől és Lackótól Kép Kép Kép

Mégegyszer nagyon szépen köszönjük! :lol: :lol: :lol:

Kép
csugi

Jó reggelt!

Patr: 20?

Kike: nagyon sajnálom, szegény férjecske, most gyalogolhat...

Lea jobban aludt Márti? Lehet hogy tényleg a torka.Remélem hamarosan visszatér a régi kislányod....

Örülök, hogy Dodóék megérkeztek!

Adél beteg, náthás, tegnap este óta köhécsel is. Nem tudom, hogy ettől-e, de borzasztó éjszakánk volt, 4x ébred, egyszer fent volt másfél órát. Nem is viszem oltásra, úgyse kapná meg...(ACC-t meg nem akarja elfogadni korábban ment).Hátha tudunk pihenni napközben.Az én torkom is nagyon fáj.

Mindenkinek szép napot!

Kép
andkata

Ja és Bocs Viki de már a csokiról sajna nem tudok képet tenni mert elfogyott :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
csugi

Jutka!
Máténak nagyon jól áll a body! Viselje egészséggel!

Katus!
Hát Ti is?! Jobbulást nektek! Én már köhécselek, de szerencsére ÖcsiSajtnak eddig semmi baja nincs.
20150601134430

Egészségére a Tesóknak!

Lánykád még büntiben van?
20150601134430

Hát még egy kicsit.aza baj ,hogy én tulságosan engedékeny vagyok..pedig azt mondtam,hogy nem kap semmit karira de nem tudom megtenni. :wink: :wink: :wink:

Kép
csugi

Gondolom h nem kapna ajéndékot még nagyobb lenne a durci is a részéről.
20150601134430

Jó reggelt!

Szonjának és Zsöminek Boldog feledik szülinapot!

Kike! :( Sajnálom! Micsoda bosszúság! :evil:

Látom Csugiéknál már járt az angyalka! :D
Csugi, én sem tudnám megtenni, de vagyok olyan gonosz, hogy hagynám abban a hitben, hogy nem kap semmit. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!
Most teso nevevel garazdalkodok! Szerencsesen ideertunk. Lizy hiaba volt baromi almos mar a varoban, a repulon nagyon feleledt, annyira fel volt spannolva, hogy egy szemhunyast sem aludt a repulon. Dumalt ezerrel. Mar mikor a landolas volt, akkor szunnyadt el a kendoben. De utana abban is felebredt. A taxiban aludt mig ideertunk tesoekhoz. Meg akkor is beszelgetett.

Bocs, hogy most nem reagalok mindenkinek kulon.
Vendég

Dodó! De jó, hogy végre haza tudtatok jönni! Lizy akkor nagyon ügyesen viselte az utat! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Dodó!
Örülök h rendben odaértetek! Érezzétek nagyon jól magatokat itthon!
20150601134430

Kriszti én sem modtam neki meg ,hogy kap valamit.még a tesóknak sem ,mert úgyis elkottyantanák :wink: :wink: :wink:

Kép
csugi

Képzeljétek!
Kész a falinaptár, amit a szülőknek rendeltünk Dundi képeivel. Holnap mehetünk érte. Kép
20150601134430

Lizy nagyon kis ügyin viselkedett. :lol: :lol:

Remélem ma már az én ajándékom is odaér,még hétfőn feladtam :lol: :lol:

Kép
csugi

én is nagyon jó ötletnek tartom a babaképes ajándékokat :lol: :lol:
bizton nagyon szép lessz a naptár és nagyon fognak örülni neki a nagyszülők :lol: :lol:

Kép
csugi

Dodó! Jupié!

Nálunk kicsi albumot kapnak a szülők 20 Adél-képpel. Hát nem volt könnyű ilyen fotográfus férjjel 20 képet kiválasztania kb 2000-ből... :wink:

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:35-kor.
Vendég

Ja: Dodó: nagyon örülünk, hogy hazaértetek!
Vendég

Sziasztok!

Kata volt már a 20.
Kiderült már, mi az az inytaréj? (nekünk is van, én érzem az ujjammal)

Szonjának és Zsöminek boldog felediket!

Kép
Kép
patr

Szerintem Zsoltinak már megint fáj a torka, de már nem merem levinni a dokihoz, rosszul lesz tőlünk!

Kép
Kép
patr

Patti!
Honnan tudod h a torka fáj? Mármint mik a jelek?
20150601134430

Valahogy nehezen nyel, meg furán öklendezik, nem öklendezik igazán, de ahhoz tudom leginkább hasonlítani.

Kép
Kép
patr

Gyógysimi Zsolesznak!
20150601134430

Dóri!
Angel hírek!

Angel kórházban van. Csütörtökön vérezni kezdett, de BABUCI JÓL VAN! A napokban valószínűleg kiengedik. Vérzik még, de nem tudnak vele mit csinálni. Feküdnie kell. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
20150601134430

sziasztok lányok

vagyok én is illetve élünk még csak borzaszoan el vagyok havazva

nekünk is megjött a csomag de én nem bontottam ki majd szent este
dorikám ugy örülök hogy sikerült haza jönnötök

látom illetev olvasom sok a beteg babuci gyogy puszi nekik

nem is tudom pedig annyi mindent akartam még
ez van azzal aki napokig nem jön

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Dodó!
Nagyon örülök, hogy végre itt vagytok!
Gondoltam rátok az éjjel.
Lizy ügyes kiscsaj!

Kike!
Hú, de gáz, sajnálom.
Mennyit kell gyalogolni Apának a munkahelyéig?

Boldog félévet Szonjának és Zsiminek!!!!!

Képzeljétek, beindult a tejem, van megint :P
Apa is hazatalált este 11-kor a vendéggel együtt.
Viszont az ajándékom csak ma indul, mert tegnap 2 ablak volt nyitva és 34 várakozó állt előttem :shock:
Emma nem bírta cérnával!

Mindenkinek szép napot
Vendég

Most akkor lesz ma IKEA?
mert én nem kaptam választ a privimre :(
Vendég

isten éltesse a fél éveseket

talán ha minden összejön akkor ma én is be tudom fejezni a kari aji vásárlást

Képimg][/url]
Kép
ronix

Adélnak és anyukájának is jobbulást!!!
Vendég

Jó reggelt!

Vidokata! Akkor még van remény, hogy nem kavarodott el a csomim, csak lassan ér oda!
Dórinak jól áll a piros és tök jók a mézeskalácsaid!

Dodó! De jó! Akkor végre itthon vagytok!

Kike! Sajnálom a biciklit!

Csugi! A bodyt látom, de a másik ajándék micsoda?

Betegeknek jobbulást kívánok! Sajnos a fogzás ezzel jár. Roli hónapokig volt taknyos kisebb megszakításokkal amikor fogzott.

Szonjának és Zsöminek boldog fél szülinapot!

Zsömi nagyon édes! Az első képen alig találtam meg!

Ma nem kell főznöm! Éljen! Délelőtt felmegyünk csomagoló papírt venni, legalább az a kevés ajándék legyen becsomagolva, ami megvan.

Jázmin lerúgta a zokniját, Roli meg próbálja ráadni a zoknit! Annyira édesek!

Kép
szly27

Szép napot :P

Először is: minden betegeskedőnek jobbulást!!!

Szonjának és Zsöminek boldog féléves szülinapot!

Látom Dodóék szerencsésen megérkeztek :D Dodó!!! Érezd jól magad itthon!!!

Nem tudok mindenkinek reagálni, csak gyorsan magunkról: tegnap amikor megérkeztünk Liluhoz a suliba, a pad alatt találtam, kócosan, csokis maszattal a pofiján, és durcásan :? Persze az ünnepségből volt elege, mert előttünk még a nyugdíjas pedagógusokat is köszöntötték ezzel a műsorral, és már rettentően unták :? Lilu ilyenkor hozza a "rossz" formáját. Idétlenkedik, bohóckodik, lökdösődik, viháncol, duzzog felváltva. Alig vártam, hogy elkezdődjön az ünnepség. Csabi végig nézelődött, egy szava sem volt, mindenki csodálta. Lilu szépen szerepelt, ezzel nem volt gond :D Műsor után még kicsit csemegézett, majd jöttünk haza. Na, itthon aztán kiadta a fáradt gőzt. Teljesen becsavarodott. Nevetgélt, harsányan kiabált, ugrált, stb... Legszívesebben kiküldtem volna Apussal a játszótérre, hogy kicsit levezesse a feszültségét, de apa épp nem ért rá, én meg Csabit kellett szoptassam, altassam. De kitaláltam, hogy BHRG-zünk, és az kicsit lenyugtatta.

mindjárt dobok pár képet!

Ja, az én angyalkám is útnak indult tegnap este. Iszonyú módon izgulok, hogy odaér-e rendben a csomag, és hogy tetszik-e annak a kedvesnek, akit "húztam". A mi csomink még nem ért ide, de ne izguljon, aki nekünk küldte, előfordul, hogy 1 hét is eltelik, mire ideér :wink:

Kike :(
A biciklit végtelenül sajnálom... :cry:

Véda
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvasni képtelenség, elkezdtem, de nem érek a végére. Amire emlékszem:

Marcsi! Szuper a lábzsák, nagyon ügyes vagy! A mi babakocsink Haberkorn Variosport típusú. Még nem használjuk a sportrészt, de egyszer kíváncsiságból összeraktam és nekem is feltűnt, hogy nincs alul kitámasztása. Remélem, nem lesz gond... Mondjuk én a Maxi Cosi hordozónkat szoktam rárakni a mózes helyett, ha utazunk vhová, és annak sincs kitámasztása :shock:

VKata! Gyönyörűek a mézesek! Tegnap én is elkezdtem gyártani, de még csak odáig jutottam, hogy begyúrtam a tésztát, ma talán kisütöm...

Mennem kell, Brúnó nyekereg :twisted:

Ja még vmi:

Szly! Köszi a táblit! A fotónk 3 hós benne, lehetne helyette ez?

Kép 4 hós Brúnó

Nagyon köszi!

Muffin! Eszméletlen ügyesek vagytok a konyhával, ez az igazi ajándék, ami nem csak a pénzről szól, hanem időről, munkáról, odafigyelésről... Le a kalappal!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Jó reggelt (vagy már napot) mindenkinek!

Boldog szülinapot a fél éveseknek! :D

teó: igen, 72-ben születtem és Egerben! :D

Tomcsi jól viselte az oltást, nem volt láza, és nagyon jól aludt éjjel. Este 1/29-től reggel 1/2 7-ig aludt :D

De már nagyon éhes, megyünk szopizni!

További szép napot mindenkinek!

Kép
zsuzska72

Sziasztok!

Szonjának és Zsöminek boldog feledik születésnapot

Kike nagyon sajnálom hogy ellopták a bicikliteket! De manapság lassan ez már nem is meglepő,vicc ami itt folyik!

Dodó örülök hogy szerencsésen hazaérkeztetek!!

Andkata jobbulást kívánok nektek!

Csugi Máté nagyon kis tündér!

Kép
linda24

Szly!
Az egy kávéillatú gyertya.
20150601134430

Sziasztok!

Márti! Felraktam! A vonalzóm alatti www-re katt!

sz.andi

Volt a védőnő. Bejelentés nélkül igaz.

Laci nagyon elemében volt. Dumált a csajnak, meg röhögött. Meg lettünk dicsérve. :lol:
20150601134430

Viki!

Hát ez a Lackó, még a védőnő fejét is elcsavarja :P
Jó csaj legalább? :D

Sok gondod lesz még az összetört lányszívekkel, ezt most megjósolom :lol:

Az én Lujzikám épp egy plüssegérrel birkózik, de lenyomja úgy látom
Vendég

Jó csaj, 3 gyerekkel. tök sokat beszél (többet, mint én :lol: ), de legalább nem osztja az észt.

Hajrá Emma! Nyírd ki az egeret!
20150601134430

:lol:

Viszont képzeljétek, rájöttem a tej (legalábbis az enyém) titkára!
tegnap 2 tábla milkát vágtam be, tegnapelőtt egyet egy csomag vaníliáskarikával és egy kinder buenoval.

Szóval nálam ez jön be, nem a laktoherb:)

Na, most már befogom, rendezgetem inkább a fotókat, jót tesz egy kis nosztalgia
Vendég

Éljen a szénhidrát!
20150601134430

Sziasztok!

nagyon szépen köszönjük mindenkinek a köszöntés!

Zsöminek Boldog szülinapot!

Titi, hogy mikre nincs időd éjjel? ! :D nagyon aranyos vagy! Bár azért ráért volna reggel szólni Levi! :wink:
Este már nem mertem válaszolni az sms-edre! nagyon későn vettem észre!
Sajnálom h nem tudtunk menni, rendőrségen voltunk tanúként.... :oops:

Patti megkaptuk a csomagot, nagyon tetszik a ruhácska! küldj majd szlaszámot és összeget! köszi!
sajnálom Zsoltit, gyógypuszi neki!

A.Kata, gyógyuljatok meg mielőbb!

Viki, hogy vagy? Bacikat kiirtóta a leves?

Orsi, csoki, nyammi! a tej az első...... :wink:
bencuri

Kike sajnálom a bicajt! :cry:
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?