Sziasztok!
Szonjának és Zsöminek nagyon boldog feledik szülinapot kívánok!
Tegnap voltunk dokinéninél, azt mondta, valami vírus okozza Leánál a tüneteket. A torkát is pirosnak látta (akata, tényleg nem elképzelhetetlen, hogy a torka is fáj), viszont felvilágosított, hogy amit én eddig a fogának hittem, az nem a foga, hanem ínytaréj.
Katák, mi a szösz az az ínytaréj??? Szégyen nem szégyen, én erről eddig még nem hallottam.
Dodoéknak én is drukkoltam, remélem, szerencsésen megérkeztek és jót pihenntek azóta.
Marcsi: Emmádnak lement már a láza? Nagyon édes a képeken!
vkata: Nagyon aranyos Dóri Anna szőnyegén! Szemmel láthatóan tetszett neki az új közeg!
És gyönyörűek a mézeskalácsaid! Nagyon ügyes vagy! Nekem soha nem sikerül ilyen szépen a díszítés.
wera: Remélem, Nonód megőrzi jó szokását, és mostmár minden este ilyen jókat alszik majd!
akata: Tetszenek a képek Adélról! Tegnap kipróbáltam a Tantum Verdét Leánál, de vagy én nem fújtam jó helyre, vagy nem a torokfájás volt a nyűgjének az oka, mert továbbra is nyöszörgött.
Tami: Anna most hogy aludt?
bencuri: Dobsz fel képet te is a mézeskalácsaidról?
mancsi: Én sem kézzel készített ajéndékot küldök a kiválasztottnak!
Zsömid nagyon ügyes, hogy már ilyen kis mozgékony!
kryss: Köszi a fogzásos tippet! Remélem mindannyian jól vagytok.
Ami: Jobbulást Áronodnak, sajnélom, hogy ilyen beteg lett.
Most jobban telt az éjszakátok?
Linda: Vivi nem lázasodott be végül a szuritól? Jó a párologtató!
kike: Szerintem is úgy szép a kari, ha van hó is. Apa biciklijét sanálom.
Aki ellopta, azt kívánom neki, hogy ennél nagyobb öröme sose legyen az életében!
patr: Sajnálom, hogy Zsoltid sem találja a helyét, nagyon rossz, mikor akármit csinálsz, nem jó semmi sem. De én is mindig azzal vígasztalom magam rosszabb napokon, hogy majdcsak elmúlik. Után ameg majd visszasírjuk azt az időszakot, amikor még ilyen picik voltak.
Legalább a doki megerősített benne, hogy egészséges, és az a legfontosabb! (Engem azzal bíztatot tegnap a doki, hogy ha lecseng a fertőzés, visszatér az én mosolygós, édes, jókedvű kislányom... nagyon remélem, igaza lesz!)
Orsi: Milyen volt a tegnap este? Vendég jól viselkedett?
Titi: Szerintem Levi is hamarosan elindul! Már nagyon ügyes!
Ági: Jobbulást a párodnak!
Viki: Lackótok hogy van? Mikor látunk róla képet?
Na megyek, megpróbálok még pihenni egy kicsit.
Puszi!