Új privát üzeneted érkezett!

Na Anikó, tök jó, hogy megoldódott! ritka rendes eladó, feltéve hoyg így is lesz!

Dorka! nekem a Nóri is tetszik!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anikó! Hát igen, van némi eltérés a két micimackós termék között. :?

Judit! Megvettem a micimackós színvarázst! Kiváncsi vagyok babóval mire jutunk! Nem nagyon akarja mondani a színeket, viszont számolni számol, de a 7-et mindig kihagyja! :) Élettani sajátosság. Majd a 12-nél is lesz egy magakadás. Nekem is így van... :oops: Németül, angolul 12-ig simán elszámolok, de utánna... :oops: :roll:

Dorka! Mivel csak délelőttünk van, én egy kis városban "kolbászolást" gondoltam ki, kettecskén, kéz a kézben, karácsonyi falu, stb. Valahová beülni, inni valami fincsit... Ugye sajna ebédelni nem lesz időnk. Persze apa már mást is tervezett: jövőévi bérletet venni a Remondistól... :roll: Valószínű arra rámegy a délelőtt. De hagy jegyezzem meg, hogy felajánlottam neki, hogy a "nagy szabaidőmben" elmegyek, megveszem... Ja, és apa ma már mindenféleképp ázmásolja neked a Mamma Miát igééééééreeeem!!!

Olga

Kép
juhaszolga

na, végre leültem... és elolvastam mindent, viszont azon nyomban el is felejtettem.. :oops:

Csodakifliket sütöttem vagy 90-et, mert tegnap este apa mondta, hogy kell majd az oviba az ajándékbontó ünepségre... gondolom ekkor lesz (csüt.) a fenyőünnep is. Így tegnap este gyorsan begyúrtam a tésztát miután Marci elaludt. És mivel a bejglinek való tészta már délután be volt gyúrva, így azt is megcsináltam... most márványozom őket. És voltunk a városban is délelőtt, meg a Lidl-ben. Naggggyyyooonn élvezem, hogy csavargok... persze a tömeget amennyire lehet, kerülöm.

Balwin Judit, Dorka: örülök, hogy jobban vagytok.

Szamóca: Máténak drukk... sosem pihen ez a gyerek?! :shock: :lol:

Bbj: jaj, fürdős képre nem írtam még a múltkor. Kitalációm szerint a fürdőkádba rakjuk Bence kis fa asztalát, amin vetkőztetjük, öltöztetjük Marcit fürcsikor. Így Bence nem ruhástól volt a kád vízben :lol: Szegény Gréti, olyan kis elesettek tudnak lenni, amikor betegek... jobbulást neki!!!

Jaimee: ne sajnáld, hogy elmúlt 1 éves.... most sokkal jobb lesz majd (szerintem)... sokkal több mindent tudtok együtt csinálni, könnyebb lesz vele, és ahogy elkezd beszélni... hmmm Bence most már mindent mond, ugyan csak rövid mondatokban, de amikor keresztbevágja a kezét maga előtt és azt mondja: "mérges vagyok" hát olyan jót lehet neki röhögni... most sokkal jobban élvezem Bencét, mint picinek... meglásd neked is egyre jobban fog tetszeni Réka :lol:

Kép

Kép
szolkata

Jaimee: koszmó: Bencénél én is mindig kaparásztam, most Marcinak egyszer fürdés előtt valami gyógyszertári olajjal bekentem feláztatni a fejét és azóta nem volt.

Apa és a szabi vagy szabadidő... nálunk. Még szombaton dolgozik, de aztán már idén nem. Kérdeztem, mikor jöhet haza szombaton... a főnöke nagylelkűen elengedte őket délben... mondom, akkor önszorgalomból ő se maradjon már bent du. 4-ig, ahogy szokott... mondja nem, mert este 6-tól valahol valami vendéglátóipari egységebn évzáró céges partijuk lesz.... ja... hoppá... akkor tök jó, hogy délben eljöhetnek. Izgalmas lesz a két gyerekkel az első ilyen estém. De már kiagyaltam a fürdetéses - altatásos koreográfiát.

Kép

Kép
szolkata

Amíg most írok, szól az Alma, Jázmin meg fodrászolja a fejem, szóval, ez az oka, ha a szokásosnál is szétszórtabb vagyok :lol:

Kata, csodakiflit küldhetnél. Nyam-nyam... Én bármit megfőzök, de sütiből csak a nagyon egyszerűeknek merek nekifutni, főleg azért, mert amellett nem lehet még plusz 3 dolgot csinálni. Ill. lehet, s akkor jön a fekete napos kaja :wink: :lol:

Dorka, jól mondod, én is így voltam... a másik lakásban az emeletesházból elhozott konyhabútorom és egy megörökölt Móra gáztűzhelyem volt. Örökké kínlódtam vele, utáltam sütni benne, a konyhában meg sosem fértem el... Az új lakásnál az első, amit megterveztünk (már márciusban), a konyha volt. Nem volt olcsó, de nem bánom, mert így legalább nagyobb kedvvel sütök-főzök, s még sikerélményem is van!

Balwin, nem olyan nagy család ez:az én szüleim, van két tesóm, ők a párjukkal, a férjem szülei, az ő tesója a fiával (ha van neki, a párjával) és mi öten. Ez tényleg a szűk család. Nem írom le, mi lesz az idei apró meglepi ajándék, mert a húgom szokott Finnországban olvasgatni minket, s még meglátja :oops: :lol:

Jaimee, jobbulást Neked!

Máté a Zrínyi verseny iskolai fordulóját írta, nem tudom, mikor lesz eredmény de szerintem csak jövőre. Ha továbbjut, januárban vagy februárban megyei verseny. Na, majd kiderül. De ő annyira lazán veszi a versenyeket, ezt annyira irigylem tőle! Én a 90.vizsga előtt is paráztam, nála meg semmi extra izgalom. Verseny, megírom - és jónapot. Ennyivel letudja. Januárban lesz a felvételije is a gimibe. Csak az magyarból és matekból.

Na, Jázmin hagyott pár szál hajat, nekiállt karácsonyi recepteket olvasgatni :lol:

Akartam a Wellingtonnál mondani még, hogy azért az picit száraz, úgyhogy én azt találtam ki, hogy előző este fokhagymás tejbe áztatom és beleszúrok egy-két vékony szelet fokhagymát is.

Kata, a sült töltött káposzta elkészítése miben más, mint a hagyományosé?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Anikó: pont ilyen bébitaxija van Popi Rékának is, ha jól emléxem. Nagyon cuki, de a másik tényleg elég ... érdekes... :roll: :wink:

Balwin Judit: nem tudom, miért nem ürííti a mosógéptartályodból a gép a cuccot... (nekem berakodik és eldugul jellemzően :twisted: )

Jobbulást a kis- és nagybetegeknek!!!

Szamóca: biztosan nagyon szép frizurád lett :wink: Töltöttképi: bacont rak legalulra, savanyú kápi, rá dinsztelt hagyma pirospaprikával füstölt szalonna kockákkal (ezt külön edényben készíti el, ezzel locsolja, mert ugye ez nem lesz berántva... ) töltelékek, rá kis kolbászkák beirdalva, kápi, meglocsolva. Ennyi. Gyors, könnyen emészthető. Ja, a kiflik valami csoda folytán jellemzően kinyíltak, így is szépek és finomak... ki is gondoltam, hogy extrovertáltak... nyitottak a világra... :-)))

Ditke: a tanulás foglal le ennyire mostanság? Meg persze tudom, Zsófi cica..., de azért gyere, ha tudsz!

Rami: no látod, csak jó lesz az a bölcsi a gyerkőcnek!

Kép

Kép
szolkata

Anikó, örülök, hogy megoldódik a taxi ügy! :D

Szami, hozzánk képest minden család nagy :lol: Nah, egyefene, akkor majd ünnepek után kiderül a meglepi...

Kata, nagyon szorgos vótá :lol:

Dorka, agyalgatunk már neveken...a fiúnév tűnik biztosnak (Hunor Attila), lányoson még vitatkozunk :)

Folyt.köv. ...el vagyok zavarva a géptő... :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin

balwin Judit! Nagyon szép fiúnevet választottatok! Lányos neveknél melyikeken vitatkoztok? Ha gondoljátok besegítünk a döntésbe! :lol:

Koszmó: nálunk is bevállt a gyógyszertári olaj+pamut kissapka, este lemosás.

Mozizós lányok! Mit nézünk és mikortól? :mrgreen:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
amit írtál! ha nektek si jó!

Koszmó
azt mi sima étolajjal csináltuk uaz a hatás, és én is kapargattam a körmömmel. Letinek állandóan pont a haemangiómája mellett volt, ahhoz meg alig mertem hozzáérni, nehoyg én fakasszam meg!

Judit!
nagyon szép név!

Szami!
na mizu Mátéval?

pont a wellington pulykamell van benne a nők lapjában! még nem jutottam el odáig, de szalonnával tűzdelés az megkapta a szemem, most hogy írod a szárazságot.

Kata!
nagyon ügyi vagy! mi az hoyg márványozás? mármint tudom, hyog mit jelent a beiglin, de hoyg csinálod? lehet nekünk meg kell még egy adag mézest sütni, vészesen fogy.

ma nagyon ügyes voltam, megpucoltam az összes ablakot, függönyt mosott a mosógép, feldíszítettük az ablakokat, Leti nem győzött csodálkozni, mire felébredt!
Gréti elment Misivel a maradék kerítésléceket legyártatni az asztalossal, most már kényelmes kapunk van.... gombnyomásra nyílik :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Lányok, most hívott a tanító néni (nem bírta ki, azt mondta :oops: :lol: ), hogy 87 %-os teljesítménnyel Máté lett az első! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Húúú! Szabi! Te már másfél éves vagy!!! :shock: Gratula hozzá! :D

Kép
szilbee

Szami! Gratula Máténak! :)
szilbee

Betegeskedőknek jobbulást!

Jaimee! Rékátok szépséges!!! Torták: nyami... :)

Balwin! Apa azt mondja, ahol feltölti a mosógép vízzel magát, azt a csövet vedd le - előtte zárd el a csapot :lol: - ott van vmi szűrő, talán az van eldugulva. De nem tuti. Azt mondja, mindkét végén. :roll: Nekem is tecc a fiúnév. :)

Koszmó: én is kaparásztam. :oops: Nekünk sokáig volt. Ja, én egyébként azt hallottam egy gyógyszertáros illetőtől, hogy a "gyógyszertári napraforgóolaj" az sima bolti... :shock: Úgyhogy én nem is vettem olyat, pedig előtte akartam. Babaolajat kentem, de az se volt 100%-os.

Kata! Igen, Popinak is ilyen van! :D Hintamicimackó: "érdekes"? Hát még ha élőben láttad volna! Az egész egy nagy szőrmók, torz képű valami... Sütögetés: :shock: Te egy enerdzsibomba vagy!

Judit! Grat az új kerítéshez! Fotót teszel róla?

Dorka! Szép lánynevek! Pocakfotó?

Apa csütörtöktől szabin. :D

donkoaniko

Anikó!
nekünk is azt mondták a gyógyszertárban, hoyg az is sima étolaj, nehoyg vegyünk, jó az ami otthon van.

Judit!
én az adagolótartályt szoktam kivízkőoldózni, van hogy használ, van hogy nem

a másfeleseket Isten éltesse!

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja és grat Máténak! nagyon ügyi!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Marcinak tegnapra nagyon boldog első hófordulót!

Szabinak nagyon boldog másfél évet! És még nagyon sokat!

Szami! Máténak hatalmas gratula! Nem semmi, hogy 6. órában még így tudott koncentrálni!

Judit! Évi! Niki! És aki még csatlakozni szeretne! Akkor holnap 3/4 nyolc? Negyed-fél körül fent a mozipénztárnál jó lesz?

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! jó!!!!!! Nikinek is jó!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami, gratula Máténak :lol:

Szabinak Nagyon Boldog Másfelediket! :D

Judit, köszi :wink: Nekünk szinte egybevót a Luca nappal :roll:

Anikó, ezt olvastam ki a használatiból is, csak az nyűűűűgös (a csap felőli végét már néztem, nem látok eltömődést :roll: , a mosógép felőli végéhez viszont ki kell rángatni a konyhapult alól a gépet...elég szorosan van beépítve), ezért gondoltam, hátha lenne eccerűbb megoldás is :oops: Még Judit vízkőoldózását kipróbálom...ha nem megy, akkor kicibálom a mosógépet :| Gondolom a cső nem lesz olyan hosszú, hogy teljesen kihúzva simán hozzáférjek a gép hátuljához :? Beztos le kő csatolni a csapról is...

Judit, Gréti hogy volt ma?

Ma megvolt a prevenar, és a 18 hós oltás is (akkor csak én ne tudtam róla :oops: :? )... egy-egy combikába. Végigordítottuk a bent töltött időt, még a sztetoszkópot is tolta el magától szegénykém :)

Nemtommitakartammég...sebaj, majd eccercsak...

Judit
Kép

Kép
balwin

Annalucusnak is Nagyon Boldog Másfelediket! :D

Kép
szilbee

Köszike a másfeles ksözöntéseket, már közelebb a kettőhöz, mint az egyhez :)

Annalucusnak is utólag boldog másfelediket, Robikának pedig egy kicsit előbb kívánunk hasonló szépeket!!!
Judit, az oltásokhoz meg gyors felejtést!
A Hunor Attila nagyon szép együtt!

Marci is már egy hós nagyfiú!!!! Gratulálunk neki is!

És még minidg gratula: Máténak is gratula az első helyezéshez!

Koszmó: nekünk is volt egy nagyon kicsi "koszmókezdemény", mi is a babolajjal (asszem NÍvea volt) kezeltük. Semmi éxtra, bár ajánlották a Babé sampont, valami 2500 FT-ért... :roll:

Anikó, valahogy én vagyok minidg a fotós hétköznaponként, így nem kapnak lencsevégre... De majd talán karácsonykor lesz pocakos kép rólam. Amúgy most akkor kb. a pocakom (kicsit nagyobb), mint Szabolccsal 19 hetesen, ahogy nézegettük a régi képeket.
A boltvezető tök korrekt volt akkor, igyekezett megoldani a problémát.

Irány pancsizni....
Szép estét!

Kép
Kép
dorkáék

Jááájdetuttam, hogy akartammég valamit! Hát:

Marcinak Nagyon Boldog Első Hónapot idekünn! :D

Köszi a másfeles köszöntéseket :) De mi is csak megpusszantottuk a nagylányt e jeles alkalomból :oops: :D

Hm, nemtom az oltás felejtődik e gyorsan, de úgy tűnik, fájdogálnak a lábai Lucinak :|

Nomiis el fürcsi...

Judit
Kép

Kép
balwin

Jah, Olga, a lányneveket majd később megírom :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Nálunk már fellőték a piszomát... sőt hunyás van...

Marcinak én majd holnap. ;) legalább lesz okom jönni...

Balwin! Masszírozgasd neki finoman. Szegényke... :(

Holnapra jó mozizást! Egyszercsak én is eljutok... :roll: Bár Pindúr Pandúr többet szopizik most mint 2 hónapja... (betegség miatt) Sőt jön és kéri mutogatva és közben mondja, hogy "teeej".

Na dugulok, jön az éjszakai műszak mornyikat irtani (játszani). :roll:
szilbee

Luca,Szabi Boldog 1,5éves hófordulót!!!!

Máté!nagyon ügyes vagy!!!

Oltást mi is megkaptuk tegnap,este volt egy kis láz meg nyűgösség

Szilvi!
Receptet köszönöm!!!

Judit!
Nagyon tetszik ez a név! :wink:

Koszmó!
Babaolaj,utána türcsivel átdörzsöltem,ennyi azt mondta a fodrász mi előbb takarítsam a fejbőréről mert a hajhagymáiba kerül mondta ezt a törülközős dolgot ők is így csinálták,hát mi is és bevált

Anikó!
Tényleg nagyon rendes volt a nőcike
Vonalzós dicséretet bezsebeltük,csak el felejtettem rá reagálni!

Bbj!
Ház alap a holdon :twisted: idén már nem is lesz,majd jövőre valamikor

Kép

Kép
katlina

Judit!
a prevenártól Leti is fájlalta a lábát!

Gréti alakul, bár most 38,5-ig felszaladt koraeste a láza, de csillapítás nélkül 37,3-ra lement, kezdi feladni ez a fránya kórság! most éjszakára kapott nurophent, de hátha ez volt az uccsó. a köhögés szakad, így a rosszízű sinecodot is elhagytuk.

húú olyan sok még a láynnév???? kíváncsi vagyok, jöhetnek!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlina!
de hisz az már csak 15 nap!!!!!!! na, jó, gondolom, hyog nem jan1-én kezditek! :wink: :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Boldog 1,5-diket az ünnepelteknek! Marcinak meg puszi a homlokára az első hónap alkalmából!

Grétinek is további javulást. Jázminnak még be kell szednie a maradék gyógyszerét (ez elvileg két nap), aztán gyógyult... remélem, tényleg így lesz, ma még krákogott rendesen...

Kata, köszi a receptet, valamikor jó lenne kipróbálni... :roll:

És köszönjük a gratulációkat, bár Máté még nem tudja, nem volt szabad megmondanom neki, mert holnap az egész iskola előtt hirdetik ki a győztest és a tanító néni kérte, hagy legyen neki ott meglepetés! Olyan nehéz volt fapofával kérdezgetni :lol: :lol: :lol: De azt mondja, nem volt könnyű, bár úgy érzi, nagyon jól kihasználta az idejét :lol: :lol: :lol:

Holnap délelőtt végre kozmetikus és pedikűrös, hááát, nem most volt, mikor utoljára arra jártam...Délután torna Annával, meg logopédia, aztán meg sütögetjük a mézest, mert anya elvállalta Jázmin holnap, meg csütörtökön, de azt is mondta, hogy ezután karácsonyig nem akar minket látni...Ki érti ezt?! Szép kis nagymama az ilyen... :lol: :lol: :lol: (ez utóbbi csak vicc volt, de remélem, ha már ennyire készül, fincsi sütiket fog sütni, nyam-nyam :lol: )

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Hát akkor Robikának is Boldog Másfelediket! :D
(Nekem ez is olyan vízválasztó időszak volt Leventénél.)

Kép

Marcinak is Boldog Első hónapot! :D
szilbee

Haliho!

Szilbee: köszi :lol: Egy gyors kérdésre lehetne gyors választ? Tegnap este begyúrtam a mézes puszedlidet... amikor kiszaggattad megkened valamivel? Tojássárgája, hogy fényes legyen? Vagy mandulát, diót nyomsz bele?

Kép

Kép
szolkata

Kata! Tojásfehérjével kenem be így nehezebben is szárad ki) és utána mandula, dió vagy mogyoró mehet rá. Nekem csinálnom is kell Ádám kérésére még, mert az uccsó adagnál találtam meg a mandulát... aztán apjuk rendelt még egy adag mézest... annyira ízlett neki mandulával. :lol:
szilbee

jó reggelt, korán mert várom a mestereket, most jön az én kari ajándékom, ha azt mondjuk hoyg Misié volt a kapu, nekem a garázsajtó jut.

Marcinak Boldog első hóferdülőt!

Szami!
maholnap, vagy holnap holnap mész? jó szépülést, ha ma!

Szilbee!
hogy érted, hogy vízválasztó votl?

Kariajándékokat már mindenki megvette?

jaj ma mozi, dejódejódejó!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee: vedd fel légyszi a vonalas telót!

Kép

Kép
szolkata

jaaa nem a pusziba teszem, hanem a mandulába.

De találtam egy oldalt!
http://desszert.eu/mezes_puszedli
Itt tesznek rá! :)
szilbee

Sziasztok!

Szilbee! majd megmondom milyen lett az eu oldalas psuzedli, épp tegnap írtam ki a receptet onnan! :D Csak sajna sogórnőm bejelentkezett, idáig takarítottam, most meg vigyázba ülök a fenekemen, hogy mikor jön... :roll: Dorkának megvan a Mamma Mia! Mit is írtál, mi Levi jele? :oops: Délután bedobom. Mikor szoktátok Levit elvinni?

balwin Judit! Mi lett végül Huncitok combikájával? Szerencsére nekünk soha nem volt semmi, prevenártól sem.

bbj Judit! :lol: Karácsonyi ajándék! :lol: Jól megosztoztatok Misivel! :lol:
Balázsnak folyamatosan veszem a karácsonyi ajándékokat. Már megint találtam neki valamit. Apa rábólintott, hogy okés! :lol: Meg ha minden igaz jövőhét elején már megjön az épiítőjéhez a kiegészítő elemek (abrick). Szerintem lassan 20 db ajándéknál járok... Igaz, ha a mese dvd-ket külön-külön darabnak számolom! :oops:
Apóca meg az ágyneműt kérte, péntek délelőtt megnézzük a Kossuth téren, a színházbérletes mellett (Otthon? talán).

Hát akkor Annalucácskának és Robikának is boldog másfelediket!

Szami! Én kozmetikushoz szeretnék már eljutni. Talán január-végén, ha már nem lesz hajtás... Jut eszembe! Szilbee! Ti meg menjetek thai masszázsolni, én is kedvet kaptam! Majd írd meg milyen volt!

Katlina! Szóval a Holdon építkeztek? Ahol jól keresnek! :lol:

Jut eszembe! A Dukai Regina kinek a nője? Nem semmi kérójuk van! Bár nekem túl modern. Viszont meglepődtem, mert nekem a hangja nagyon tetszett... Főleg, ha visszaemlékszem erre a Befogom a szám c. slágerére, abba semmi extra nem volt. Mondjuk érdekes, hogy Szandinak azt az egy sort félóráig kellett tanítani, és még soha nem hallotta...

Olga

Kép
juhaszolga

Szilbee!
Vízválasztó de mért?Habár Robi is nagyon sokat változott az utolsó egy hónapban és multhéten is!
Már most tipikus kisfiú,multkor benn voltunk a boltban és odaszaladt egy vadidegen kislányhoz megfogta a kezét és mondta neki gyere :wink: ,és a kislány pironkodó arcal ment vele sétálni

Kép

Kép
katlina

Katlina! Azért mert Levente másfél éves korától aludt el nappal különösebb balhé nélkül egyedül ebéd után és onnantól kezdve éjszaka sem kelt kb. 2 éves koráig. Önállóan eljátszott és elkezdett szerepjátszani. Napról napra okasodot... és sokkal gyorsabb ütemben, mint előtte bármikor. Na ezért. :)
szilbee

Olga! Ma délben hozza el Ed Leventét. Olyan 1 óra körül. Léggömb a jele, de a zsákok mellett ott a fénykép is! ;) Holnap már 15:30-tól hozzuk el, ha ma nem jó... Bár Dóráékkal nem tudom mikor találkozunk, mert Dév még mindig taknyos.
szilbee

Mozis lányok! mi a kaméleonra gondoltunk, az meg 20 15-kor kezdődik! na csak leesik. Olga Te az alkonyatot szeretnéd? most néztem éppen az újságban, mondom hoppá valami nem stimmel.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok,

szurisoknak, betegeknek jobbulást!!!

Szilbee, Olga, köszi, hogy eljuttatjátok a Cd-t, de így még nem is fizettem ki, OLga, azt hogy rendezzük?

Én szem.szerint kipurcanva, ma szó szerint túl akarom élni a napot, aztán holnaptól már Apa is itthon....

Kép
Kép
dorkáék

Máténak nagyon gratulálunk, ismét nagyon ügyes volt!!!

Másféléveseinknek sok boldogságot!!!!!!!

Marci babának pedig boldog első hófordulót!!!! Elrepült ez az egy hónap. :shock:

Szami! Jó szépítkezést!

Ja Balwin! Nekem is kétszer volt terheléses. :roll: De akkor miért?

Dukai Regina lakása: nem tudom, én mostanában mindent olyan szemmel nézek, hogy hogyan mutatna ott egy etetőszék, egy kazal játék... Hát abba a lakásba nem tudtam beleképzelni. Bár sztem nem is maholnap fog gyereket szülni, addig még 3x lakást cserél... :wink: Amúgy a konyhája pazar, de mikor megkérdezte Szanditól, hogy " neked nincs mikróóód??? ", hát betettem volna a fejét a csúcsszuper mikrójába... :x Alapjáraton nincs bajom vele. :D Na de hogy Schobert úrnak mennyire nincs ritmusérzéke a tánciban... :shock: Azt hinné az ember, aki ennyit ugrabugrál, talán táncolni is tudna, nem?

donkoaniko

Hajhe.

Robikának Boldog Másfél Évet! :D

Judit, ódejóóó, akkor Gréti már kifelé jön a nyavalyából :)

Lánynevek diccse sok :lol: Igazából tanácstalanok vagyunk, minden lehetőségbe belekötünk kissé, mert a nagy kedvenceket előttük Elsőszülöttünkre 8) Szóba került már a Natasa, a Natália, nekem tetszik a Léda is... de magyarosabb nevet szeretnék :) És kettőt. És legalább az egyiknek rövidnek (2 szótag) kő lennie :lol: Szétnézek még neten, magyar származású nevek témakörben is...

Luci combijai sztem jobban vannak, legalábbis nem nyűgösködik :) Tegnap este látványosan ücsörgött, pelenkázásnál nyüszizett, ha emeltem a lábikákat (Szilbee, köszi :) , kicsit masszírozgattam is óvatossssan, de nagyon az sem nyugtatta meg...), meg ha ácsorgott, akkor is volt kesergés... Meg hőemelkedése is volt. Most jónak tűnik, kopp-kopp-kopp :D

Olga, nemtom D.R. most íppen kinek a nője :mrgreen: Télleg, még nem is láttam a heti halatortán-t :? Általában el tudok csípni részleteket, de most még az sem sikerült.

Judit
Kép

Kép
balwin

Noakkor passz...nekem ezt mondták, hogy a 30 évem miatt van 2x... :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

szilbee

Szilbee! Akkor ma délután rakom be, ha megyek babóért, és holnap majdcsak ott találjátok!

Dorka! Menj már azzal a kifizetéssel!

Judit! Hááát, ha ti azt a filmet szeretnétek... mondjuk engem meg nem nagyon érdekel... Délutánig eldöntöm, okés?

Anikó! Elvileg két terhelésest kellene csinálni, az első a lightosabb: kifli+tea. Nálunk ezt gondolom spórolásból átugorják és egyből cukros lötyi. Nem lehet, hogy az első cukros lötyi eredménye nálad nem volt jó? Akkor szokták ismételni. Egyébként huginak volt az első verzió is (kifli+tea).

Most ment el sógornőm, úgyhogy már nem kezdek neki a puszedlinek. Inkábbn nekiugrottam a fagyasztónak, hogy ürüljön. Így lesz kapros csirkeragu leves, brassói, levelestésztából pizzás-sós stangli. Meg kacérkodom a gondolattal, hogy a fagyasztott magozott meggyből is veszek ki, és abból meg mákos-meggyes pitét csinálok. Ha már ugyis oda a napom.

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
ez is jó lesz! egy kis romantika, estére? na?????na meg ha ilyen finomaknak készülsz neki, hozzál!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nálunk még Grétivel volt kifli tej. aztán cukros lötyi már....

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja majd csak összeszedem a gondolataimat, d.r. tesóját meg annyira nem kellene mutogatni, nem ez ült drogcsempészésért!???hoppá hoppá kiccipő!

nem tudom én sem ki futtatja a csajszit, de nem semmi kéró! És az tényleg durva volt, hoyg van neked mikród?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga! Nem,teljesen jó volt az első is meg a második is szerencsére! :) Mégis volt 24 meg 32 hetesen is. :roll: De mintha vmi olyasmit mondott volna a védőnő, hogy a szolnoki nődokik a szolnoki módszert fogadják el. :roll: Mert pl. Jászberényben is más, ott is először kifli/zsömle+tej, ha nem jó, csak akkor jön a procedúra.

D.R. tesója? :shock: Melyik volt az? Valamelyik boltos? :shock: Én nem láttam. :oops:

donkoaniko

Boldog másfelediket Szabinak, Annalucusnak, Robikának!!!

Mi is köszönjük mindenkinek a köszöntéseket! Bocsi, reggel, csak gyorsan a végére tekertem és csak a Szilviét láttam :oops:

Szilbee: jól sikerültek a puszedlik, majd teszek képet. És csak hagytam tésztát, hogy Bence is dolgozhasson.

Balwin Judit: nekem nem volt csak egy cukor terhelés a cukros lötyi. Én megkérdeztem a védőnőt anno, hogy miért van akinek 2 vagy 3 -szor is van, és azt mondta, hogy ha valakinek vagy valakinek a családjában előfordul a cukor betegség, akkor nézik többször. Ilyen 30 év felettiséget nem mondtak. Mondjuk én kapásból azzal nyitottam a védőnőnek, hogy egy terhelésre vagyok hajlandó... utálom, ha szurkálnak. :roll: :wink:
Még jó hogy írtad, hogy ez a D.R. milyen műsorban volt, mert csak kapkodtam a fejem, hogy már megint mit nem néztem, amit mindenki más... Mi Fókuszt nézünk olyankor és Barátok köztet.... ez ciki..?! :lol:

Szamóca: nagy - nagy gratula Máténak!!!

Olga: na ez sem semmi kaja-sor... vacsira megyünk :lol:

Bbj: Grétinek mi is a diagnózisa tul. képpen?

Ja, koszó ügyben köszi mindenkinek, akkor jól emlékeztem.

Képzeljétek, Marcika tudja, hogy egy komoly 1 hónapos gyereknek már kevesebbszer kell szopnia... 4 órára álltunk át és most éjszaka először háromnegyed 3-kor szopizott, utána pedig reggel fél 7-kor (este negyed 9.kor tettem le)

Dorka: hát akkor pihegjél, ha tudsz!

Kép

Kép
szolkata

a mai alkotásom...

Kép

Kép

Kép
szolkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X