Boldog másfelediket Szabinak, Annalucusnak, Robikának!!!
Mi is köszönjük mindenkinek a köszöntéseket! Bocsi, reggel, csak gyorsan a végére tekertem és csak a Szilviét láttam
Szilbee: jól sikerültek a puszedlik, majd teszek képet. És csak hagytam tésztát, hogy Bence is dolgozhasson.
Balwin Judit: nekem nem volt csak egy cukor terhelés a cukros lötyi. Én megkérdeztem a védőnőt anno, hogy miért van akinek 2 vagy 3 -szor is van, és azt mondta, hogy ha valakinek vagy valakinek a családjában előfordul a cukor betegség, akkor nézik többször. Ilyen 30 év felettiséget nem mondtak. Mondjuk én kapásból azzal nyitottam a védőnőnek, hogy egy terhelésre vagyok hajlandó... utálom, ha szurkálnak.
Még jó hogy írtad, hogy ez a D.R. milyen műsorban volt, mert csak kapkodtam a fejem, hogy már megint mit nem néztem, amit mindenki más... Mi Fókuszt nézünk olyankor és Barátok köztet.... ez ciki..?!
Szamóca: nagy - nagy gratula Máténak!!!
Olga: na ez sem semmi kaja-sor... vacsira megyünk
Bbj: Grétinek mi is a diagnózisa tul. képpen?
Ja, koszó ügyben köszi mindenkinek, akkor jól emlékeztem.
Képzeljétek, Marcika tudja, hogy egy komoly 1 hónapos gyereknek már kevesebbszer kell szopnia... 4 órára álltunk át és most éjszaka először háromnegyed 3-kor szopizott, utána pedig reggel fél 7-kor (este negyed 9.kor tettem le)
Dorka: hát akkor pihegjél, ha tudsz!