Titi, Anyjuk,
most nézem, hogy Levi és Anna hogy összejöttek
Levi nagyon próbál bevágódni, nyomja a fekvőtámaszt ezerrel
(mondtam is a fiamnak, hogy hát jól lemaradt Annáról... olyan bánatos lett Nándi, hogy meg is kellett vigasztalnom a kicsit
)
Titi,
túl vagy az első harmadon! Hogy vagy? Hogy bírod? Csak zugolvastam, de ámultam-bámultam, hogy vonatoztál két-három gyerekkel, hátizsákkal, babakocsival! Nagyon stramm kismama vagy!!!!
Véda,
Lilu fog-történetétől kirázott a hideg
Egy hétig szenvedett vele Lilu???
Szegény kicsi lány!
Muffin,
Eliot egyre ügyesebb - én pedig szinte irigykedem, mint minden gyerkőcre a topikban, aki már fordul, mászik, rendet rak maga után
Nekünk is választott gyerekorvosunk van (magunkkal "hoztuk" Szonja orvosát a költözés után), és helyi a védőnőnk. Tanácsadásra nem járok, ha szeretne jönni a védőnő, akkor jön hozzánk. Sosem mért semmit (se súlyt, se hosszt, se fejkörfogatot) sem a doki, se a védőnő. És nekem nem is hiányzik... (csak Szlynak nem tudom elküldeni a hossz-adatot a tábliba
)
Én is dokit váltanék a helyedben, azért biztosan lesz olyan, amikor fontos, hogy ennél jobban ismerje a fiadat, na meg hogy te megbízzál benne.
Bondi,
jó lehetett Oti ovis karácsonya! Már én is nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz majd Szonjáéké! Náluk csütörtökön lesz gyertyagyújtás...
Dodó,
akkor még csak most vagytok a levegőben - megy a drukk, hogy Lizy jól bírja! Mindjárt Budapesten lesztek!!!!
24-én mi itthon leszünk, csak a mi kis családunk. Most először! Zoliéknál is, nálunk is van, aki december 24-én született (pl. tesóm), és mindketten jogot formálnak arra, hogy az egész család aznap ott gyűljön össze, és szülinapozzon délelőtt, este meg karácsonyozzunk. De idén a sarkamra álltam, és azt mondtam, hogy itthon, a gyerekekkel fogunk karácsonyozni. Másnap indul a zarándoklat (és már előre utálom, igazság szerint)...
A karácsonyi ajándék nem ért ma oda, ahova küldtem - ez mégiscsak vidéki posta.
A postásunk pl. nem is hoz ki csomagot, se ajánlott levelet, csak értesítőt dob be. Mondjuk megértem - a múltkor leparkolta a biciklijét az autóbehajtón, és épp indultam volna kocsival, hát próbáltam odébbtolni a biciklit - majd feldőltem vele, olyan nehéz volt!
Inkább nem is vittem odébb, nehogy felboruljon, aztán lehet összeszedni a tonnányi levelet. Megvártuk, amíg felhajtja azt a felest a szomszédban
és ő olyan könnyedén emelte meg a bringáját, mintha egy könnyű versenygép lenne! Úgyhogy nem csodálom, hogy csomagot nem hoz ki!
Na, lépek hajat mosni, mindenkinek jó éjszakát kívánok! Betegeskedőknek jobbulást, nyűgösködőknek békés pihenést