Új privát üzeneted érkezett!

Szly ezt a képet szeretném majd az 5 hós tábliba!

Kép

7000gramm 69cm

Kép
linda24

Linda!! Vivikének miért nem megy a videója??
Milyen az a párologtató? Mi a neve?

sz.andi

ilyen párologtató van most a teszveszen nagyon jó áron
tegnap vagy tegnapelőtt néztem, mert én is venni akartam.
de aztán mi nem ilyet rendeltünk meg

teszveszen be kell irni párologtató és feldob egy csomót

Kép

Kép
timi1982

Adél végül 3,5 órát aludt 8) és azóta sokkal jobb...

Apa viszont mióta hazajött, csak piszkál.... :? Hulla, 5 hónapja nem volt egy nap szabadsága sem...De miért rajtam vezeti le???

Kép
andkata

Sziasztok!
Én is csak füstölgök! Több értelemben is!
Zsolti ma is katasztrófa, egyfolytában vonyít. Márti, mi voltunk már orvosnál, mert gondoltam nem normális, hogy semmi sem jó, de semmi baja.
Ja és ma rájött, hogy hasra tud fordulni, egyfolytában pörög, persze hason nem jó, tehát rögtön ordít.
Na nem panaszkodom tovább, túl fogjuk élni, de azért örülnék, ha már kicsit nagyobb lenne, úgy látszik ő ilyen hisztis. Nem baj, volt egy jó gyerekem is babának, jár egy ilyen is, meg egy olyan is!

Dodó, nagyon drukkolok, jó utat, bár már nem olvasod.

Ami, Áronnak jobbulást!

Kari.angyalka, nem jársz felénk?

Kész az ajándékunk, holnap röptetem! Izgulok! :)

Bencuri, próbáltalak hívni, Szabolcs holnap megy felétek, be tudná adni a bodykat!

Kép
Kép
patr

AKata! Apusnak ej-ej!

Linda! Vivi nagyon édes! Jó húsban van! Kép
Nagyon tetszik ez a párásító! Lindus, nagyon köszi a tippet!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Budapestrol felszallt a gep, amivel jonnek Doriek, es o mondta eleg az elsok kozt allnak sorban, szoval van esely!!!!!!!!!!!
Vendég

Tami!!!!!!!!!!
Írtam privit!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Egy perc csak... Nati megint alszik :shock:

Oti meg a házikója tartóelemeivel - fehér műanyag lécek - elkezdett betűket kirakni, most épp azt játssza, hogy azok bogarak, akik megsérültek, és a kórházban orvosbogarak műtik őket. Egyszerre 6-ot... :D

A párologtatóval vigyázzatok, ha műanyag ablakaitok vannak, mert a túl párás levegő - és esetleg a nem megfelelően szigetelt falak - penészedést okozhatnak. Nálunk sajnos már minden helyiségben van. Így ha száraz a levegő, a gyerekeknek orrsprayt fújok az orrukba.

Akata, Adél :)
Apa: :evil:

Dodóék vajon felszálltak már???

Tami, lehet, elvesztettem a fonalat, de miért vagyok angyal?

Dórika, Emma, Vivi nagyon cukik!

Jaj, ma nem jutottam el a postára! Pedig csomag itt figyel az asztalon. Szerintetek hogyan adjam fel, hogy mihamarabb célba érjen? ajánlva? elsőbbségivel?

Bencuri és többiek, mindent jól csináltok, csak nem vagytok olyan exhibik, hogy folyton írogassatok, mint egyesek :roll: :lol:
Amúgy holnaptól én is kevesebbet leszek, mert vár még rám egy bevásárlókörút, és lehet, hogy csütörtöktől Oti nem megy oviba, mert elég taknyos. De holnap még muszáj, mert vannak titkos Jézuska-dolgaim (pl. ajándékcsomagolás), amiket el kell intéznem.

Megyek, autóznom kell Bonderasszal.

Szép estét, jó éjt! Azért majd bekukkantok, hogy mi van Dodóékkal!

Kép
Kép
bondi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:35-kor.
Vendég

Most olvastam.
A gyermek-transzplantációs osztály mellett egy Demeter-házat építenek, h a szülők a gyerekek mellett lehessenek (ezek sajnos nagyon beteg gyerekek)

Aki tud, segítsen:

ahol a 1771-es telefonszám felhívásával mindenki 200 Ft-al
hozzá tud járulni a Ház fenntartásához, bővítéséhez.
Kérlek benneteket,
ha módotokban áll, támogassátok kezdeményezésünket. Amennyire
szívügyednek érzed, szólj másoknak is! Az adományvonal dec. 16. éjfélig
él. A telefonszám: 1771 Köszönjük a segítséget! Krisztián ---
Dr.Kállay Krisztián Miklós adjunktus gyermekhematológus, transzplantációs
orvos Egyesített Szent István és Szent László Kórház
Gyermekhematológiai és Őssejttranszplantációs Osztály
Osztályvezető-helyettesyok!

MA ÉJFÉLIG!!!

Orsi
Vendég

Jelentem elkészült a csomag!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most indulásra készen itt vigyorog az asztalon..... Kép
Holnap küldöm... :wink:
Vendég

Dodó! Jó utat! Remélem ma sikerül!

Ma sem kapta meg az ajándékomat akinek küldtem. Lehet elkavarodott! Nézze már meg mindenki a postaládáját, nem-e dobott bele a postás egy papírt, hogy csomagja érkezett, csak nem volt otthon!
Pedig volt benne kézzel készített is és azt nem fogom tudni mégegyszer megcsinálni!

Linda! Nagyon szép Vivi az 5 hós képen!

Andi! Ma már nem tudom kicserélni, mert mindjárt fürcsi és apa még nincs itthon, de holnap megcsinálom.

Kép
szly27

Dodó
drukkolok, hogy fel tudjatok szállni!!

Mikor adtad fel Szilvi?
Vendég

Csütörtökön délelőtt

Kép
szly27

Hááát... az nem most volt...
Vendég

Sz.andi nem tudom a videó miért nem megy. A párologtató nevét nem tudom, mert kidobtuk a dobozát. :oops:

Kriszti örülök hogy mostmár jól működik a párologtató. :D

Én is remélem hogy dodóéknak sikerül a felszállás!!

Kép
linda24

Zsly! Semmi gond, oké! Ráér!

Juj, Dodóék remélem megérkeznek haza!!

Marcsika!! Fogyóztatod a gyereket? A pelus fogyaszt? Akkor én is azt eszem!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.andi 2008.12.16 20:12-kor.

sz.andi

Linda! Nem teszed fel még egyszer? Vagy Neked megy? Csak én írtam el valamit?

sz.andi

Andi!
Mi újság nálatok?
Zsolti alszik, van öt percem :) :?

Kép
Kép
patr

Andi felrakom neked.

Kép
Kép

Kép
linda24

Tévedtem, felébredt, három perc volt.

Kép
Kép
patr

Andi bocsi most esett le hogy a videóra gondoltál. :oops: :oops:
Nekem azt írta ki hogy a szolgáltatás karbantártás miatt nem üzemel. Szerintem azért nem játsza le.

Kép
linda24

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:36-kor.
Vendég

Kata, aznap kaptam meg! Rögtön írtam, ahogy megjött!
És bocs, hogy kibontottuk, de muszáj volt! Kilyukadt volna az oldalam! :lol:

Kép
Kép
patr

Andi!

Ha-ha-ha-ha-ha... :lol: :lol: :lol: :lol: Ez jóóóóó! De nem fogyóztatom a kicsi kincsem... :wink: CSak mindig beletömi a pelust a szájába, ha nincs kéznél a cumi... :roll:

Talán azért telik ennyi időbe, hogy odaérjenek a csomagok, mert karácsonyi nagyüzem van... :roll: remélem, az enyém is odaér karácsonyig... :roll:
Vendég

Tamara: Mi van dórival? Felszálltak a gépre?
Nagyon szépen köszönjük az ajándékokat, Olivérnek nagyon tetszettek és ő akarja feltenni az ablakra. Nem lesz egyszerű az biztos! A mikulásosról meg le akarta enni a szaloncukrot....

Evelin: Én mindenképpen váltanék orvost!!! Mi már a 3.- nál tarunk. Ez már maradni fog.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Képzeljétek,
az egész családom alszik! Zoli beteg, este már nagyon lázas volt (gyógyszer után is :shock: ), alig áll a lábán, úgyhogy lestem a kívánságát és még csináltam egy krumplipürét vacsira.

Az én ajándékom is elindult hétfőn, levélként. Vajon mikor ér oda? :roll:

Dodó,
lehet, hogy már itt is vagytok Budapesten? Gondolok ám rátok!

És most... van egy órám visszaolvasni :D utána még vár a hajmosás :D

KépKép
szkagi

Sziasztok!

iszonyat mennyit tudtok írni egy nap!!! nem lehetne hogy mondjuk holnap kicsit kevesebbet írjatok :lol:
kutyafuttában végigolvastam és nem nagyon emlékszem, kihagy az agyam még mindíg!! Bocsesz!!

én tegnap dután adtam fel a csomit levélként és ma megérkezett! ennek úgy örülök! Márti sajna én nem vagyok ügyes úgyhogy kézzel készített dolog nincs a csomiban- de remélem örültök majd!Sajnálom Leát, mit mondott a doki??

kicsi Zsömi egy tündér még mindíg- mostanában "énekel". annyira cuki .
Evelin: mi is nézünk tévét! A TV2 a kedvenc, ha megy a reklám blogja azonnal odanéz!!

hoztam pár képet:
na hol a gyerek?? Kép [/img] Kép

Kép Kép

Kép
mancsi76

Andi!
Koszi!!! Gyonyoru Viki!!! Holnap megmutizom a fiuknak,bizti el lesznek ajulva :oops: :D

Dodo!
Gondolunk ratok.Lizy lesz az elso topikbaba aki repul :lol:
Vendég

Doriek meg nincsenek, kb most szallhattak fel kinn Goteborgban, de innen negyed ora kesessel indult a gep, ok addigra pont be is csekkoltak, dekkoltak ott kb 2 orat, es kb 2 ora mulva lesznke itt nalunk haminden ok.
Szoval csekely 6 ora lesz a veg ido :?

Mutatos ez a parologtato, nekunk csak olyan sima masina van, de illoolaj is teheto bele igy azert elvezzuk is hogy megy.
A peneszt en is hallottam, de mi szelloztetunk is mellette eleget, es a muanayag ablaknak az a titka.

Zsomi is kezd Norahoz hasonloan nagyon huncut lenni, es barhova eljutni! NAgyon ugyes!

Tita: haat, lehet Olivernek nem igen fog menni az akcio. Csinald ugy te mar szedd le elotte hogy ne tapadjon annyira es akkor le tudja o is szedni a foliarol es bizti menni fog mar utana.

Agi: jobbulast az uradnak! Ti pedig ne kapjatok el!
Vendég

Tami: mikor adjam oda a ruhákat??? nehogy kicsit legyen Annának mire megkapjátok!!

Kép
mancsi76

Mav: bocsi, de még nem tudtam válaszolni a pü-dre, összeszedem magam és válaszolok, nem felejtettem el.

Tappancs: tőled is bocsi, hogy még nem válaszoltam, nem felejtettem el csak időm és energiám nincs. Nem akarom csak úgy összecsapni a válaszomat!

Jó éjt mindenkinek!!!
Kép

Dodóéknak pedig szerencsés utat és földetérést!!!!

Már várom a holnapot!!! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Mancsi!! Feltettem!! :lol:

sz.andi

Linda!

Nekem azt írja ki, hogy törölt videó!

sz.andi

jó éjszakát!!!

sz.andi

Titi, Anyjuk,
most nézem, hogy Levi és Anna hogy összejöttek 8) Levi nagyon próbál bevágódni, nyomja a fekvőtámaszt ezerrel :D
(mondtam is a fiamnak, hogy hát jól lemaradt Annáról... olyan bánatos lett Nándi, hogy meg is kellett vigasztalnom a kicsit :D )
Titi,
túl vagy az első harmadon! Hogy vagy? Hogy bírod? Csak zugolvastam, de ámultam-bámultam, hogy vonatoztál két-három gyerekkel, hátizsákkal, babakocsival! Nagyon stramm kismama vagy!!!!

Véda,
Lilu fog-történetétől kirázott a hideg :shock: Egy hétig szenvedett vele Lilu??? :shock: Szegény kicsi lány!

Muffin,
Eliot egyre ügyesebb - én pedig szinte irigykedem, mint minden gyerkőcre a topikban, aki már fordul, mászik, rendet rak maga után :D
Nekünk is választott gyerekorvosunk van (magunkkal "hoztuk" Szonja orvosát a költözés után), és helyi a védőnőnk. Tanácsadásra nem járok, ha szeretne jönni a védőnő, akkor jön hozzánk. Sosem mért semmit (se súlyt, se hosszt, se fejkörfogatot) sem a doki, se a védőnő. És nekem nem is hiányzik... (csak Szlynak nem tudom elküldeni a hossz-adatot a tábliba 8) )
Én is dokit váltanék a helyedben, azért biztosan lesz olyan, amikor fontos, hogy ennél jobban ismerje a fiadat, na meg hogy te megbízzál benne.

Bondi,
jó lehetett Oti ovis karácsonya! Már én is nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz majd Szonjáéké! Náluk csütörtökön lesz gyertyagyújtás...

Dodó,
akkor még csak most vagytok a levegőben - megy a drukk, hogy Lizy jól bírja! Mindjárt Budapesten lesztek!!!!

24-én mi itthon leszünk, csak a mi kis családunk. Most először! Zoliéknál is, nálunk is van, aki december 24-én született (pl. tesóm), és mindketten jogot formálnak arra, hogy az egész család aznap ott gyűljön össze, és szülinapozzon délelőtt, este meg karácsonyozzunk. De idén a sarkamra álltam, és azt mondtam, hogy itthon, a gyerekekkel fogunk karácsonyozni. Másnap indul a zarándoklat (és már előre utálom, igazság szerint)...

A karácsonyi ajándék nem ért ma oda, ahova küldtem - ez mégiscsak vidéki posta.
A postásunk pl. nem is hoz ki csomagot, se ajánlott levelet, csak értesítőt dob be. Mondjuk megértem - a múltkor leparkolta a biciklijét az autóbehajtón, és épp indultam volna kocsival, hát próbáltam odébbtolni a biciklit - majd feldőltem vele, olyan nehéz volt! :shock: Inkább nem is vittem odébb, nehogy felboruljon, aztán lehet összeszedni a tonnányi levelet. Megvártuk, amíg felhajtja azt a felest a szomszédban 8) és ő olyan könnyedén emelte meg a bringáját, mintha egy könnyű versenygép lenne! Úgyhogy nem csodálom, hogy csomagot nem hoz ki!

Na, lépek hajat mosni, mindenkinek jó éjszakát kívánok! Betegeskedőknek jobbulást, nyűgösködőknek békés pihenést :wink:

KépKép
szkagi

hehe, most látom, hogy Szonja lányom 3 éves, 3 hónapos, 3 hetes és 3 napos ma :D

Ja, és a bőr-bajaink javulnak, vagy javulni látszanak. Nándi ekcémás sebei a diétámnak köszönhetően halványodnak, csak épp én nem ehetek már szinte semmit (csak sült krumplit husival :wink:). Szonja meg már egy hete egészséges!!!! Le is kopogom gyorsan!

KépKép
szkagi

na azt hiszem mostmár én is megyek beájulni. este sikerült megvennünk majdnem mindenkinek az ajándékokat. aztán végigcsináltam mindenféle feladatsort a gyerekkel, fejtem, most meg megyünk aludni... jó éjt. (tita, a holnap szerintem is jó lesz! :)
ja, amúgy reggel nyolcra kell mennünk a gézengúzba fejlesztőre, délután meg négyre a bhrg-be. ha megint az a béna csaj lesz ott, akkor szólni fogok hogy mást kérek mert ezért nem vagyok hajlandó fizetni...

KépKép
muffin

DRÁGA SZONI BÉBI, NAGYON BOLDOG FELEDIK SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!
Ha már a születésednél elkerültük egymást a kórházban, hát szeretnék én lenni az első aki felköszönt ma téged. Levente felébresztett, hogy le ne maradjak erről a lehetőségről!!! :wink:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára titanilla78 2008.12.17 02:33-kor.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na további jó éjt midenkinek!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt!

Szerelmünk Szonjának és Zsöminek Boldog Fél Évet!

Marcsi!
Látom Emmus pelussal tölti ki a 2 kaja időt :)

Ároncinak
jobbulást!

Kata!

Nagyon szép a mézeskalács! Ügyi vagy!

AKatus!
Azért rajtad vezeti le, mert te vagy a közvetlen közelébe. Küld el squasolni!

Zsömi is kalandozik már a lakásban? Ügyi fickó!
20150601134430

Lacusom már fent van :shock: és morogva randalírozik. Megyek, letöröm a lázadást!
20150601134430

Sziasztok!
Ez a reggel,szar reggel-ellopták Apa biciklijét-hogy lehetnek ilyenek az emberek :evil: :cry: :cry: Az egyetlen közlekedési eszköz volt buszon kívül.Rohadt életbe :cry: :cry: :cry: Igen,most aztán rondán beszélek-nem úgy vagyunk hogy ukmukkfukk kidobunk az ablakon harminc-vagy akár húsz ezret egy másik bicajra.
Persze lement a rendőrségre is,de minek-sose lesz meg-az tuti.Elfűrészelték a biciklilakatot. :cry: :cry: :cry:
Oltári dühös vagyok,és csalódott...multkor a lámpáit lopták el,most meg az egész biciklit...fulladjon meg,aki ezt tette...

Kép
Kép
Kép
kike

És így boldog karácsonyt :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Úgyhogy ma gyalogol szegényem be,és haza a munkahelyéről... :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Pedig nagyon sok buszjegy,és bérlet árát spóroltunk meg azzal hogy jobb időben biciklizett-nem tudom mikor lesz pénzünk egy másik bicajra :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Naná hogy most nincs itt senki :cry: :cry: megyek,és felkötöm magam.... :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok csajok!

Csak gyorsan beugrom, szokás szerint el vagyok csúszva. Időnként azért olvasgatok, szegény Dodóékat olvastam, hogy elsőre nem jött össze, de remélem, már itthon vannak és Lizy bírta a kiképzést!

Fél szülinaposoknak sok boldogságot!

Ezek a csavargós képek nagyon jópofák, kis felfedezők!

Ajándék ügyben én is mára tervezem, hogy a posta angyalkára bízom, csak még előtte küldetnem kéne a kézzel készített részéhez Fótra Volánbusszal, csak még sose csináltuk, de ideje elkezdeni!
Még jó, hogy a postások nem sztrájkolnak! :D

Zsuzska 72! Szia! 72-ben születtél? És Egerben?
Csak mert én igen, és ha Te is, az tök jó, szeretem az ilyen érdekességeket.

Bocsi, de most csak ennyire futotta!

Kép
teó

Doriek szerencsesen megerkeztek.
Laura egy under:)

Mancsi: MA delelott Ikea????????????

Muffin: ti jottok??????????????csak mert akkor en vinnem amit vinnem kell!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?