Sziasztok!
Megkaptam ma az ajándékunkat picur Zsömitől és kedves druszámtól! Nagyon szépen köszönjük mancsi!!! :D De még nem bontottam ki, majd csak Szent este fogom, úgy lesz az igazi! Párom már meg akarta nézni, mi van a dobozban, de nem hagytam, pedig én is nagyon kíváncsi vagyok.
Ne haragudjatok, hogy az elmúlt napokban olyan keveset jövök, nem akarlak hanyagolni benneteket, de valami katasztrofális napjaink vannak. Az csak egy dolog, hogy hivatalos ügyeket kell intéznünk, és mindig van valami, ami felidegesít (tegnap pl. kishíjján összevesztem egy ügyvéddel
), de Lea az utóbbi napokban olyan, mintha nem is ugyanaz a gyerek lenne! Teljesen megváltozott a viselkedése. Alig mosolyog, alig eszik, sokat nyűgölődik, és eddig sem aludt valami jól, de most rekordokat dönt a nemalvást illetően. Nem használ a Viburcol, sem a Dentinox gél, sőt már a Viki által ajánlott Sedatif-et is próbáltuk, hátha jobban tudna pihenni, de az sem igazán segít.
Nurofent meg nem akarok adni neki minden este, ha nincs láza és nem sír fájdalmasan, azt már túlzásnak találnám. Ráadásul azzal is max 1-2 órt alszik nyugodtan, utána uganúgy felébred és nyugtalan, nem tud visszaaludni. Ma hajnalban 10-20 percenként felkelt nyöszörögve, sírdogálva, akármit csináltam, nem volt neki jó. Ma elvisszük és megmutatjuk a dokinak, mert mostmár teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi okozza ezt.
Nagyon kicsit szörcsög, de Sterimarral meg orrszívással sem tudom ezt megszüntetni. A foga már hetek óta jön, és ennyire nem volt soha kikészülve tőle Lea, ezért nem tudom egyértelműen arra fogni...
Ami; teljesen együttérzek veled! Azt a szót, hogy alvás, már teljesen kitöröltem a szótáramból, nem is tudom, mi a jelentése, és arra sem emlékszem, mikor aludtam legutóbb egy emberit. Talán valamikor szülés előtt pár hónappal...
Remélem, áron is hamarosan nyugodtan fog aludni.
Lófuttában végignéztem az utóbbi fotókat, remélem, még fogtok felrakni többet is! Babácskák nagyon szépek, Anna, Lizy, Eliot, Domi, Csabi, Levi! Mindenki!
Marcsi: Jobbulást Emádnak és apósodnak is!
Viki: Örülök, hogy Lackótoknak használ a Viburcol, és hogy más babáknak is! Eleinte nekünk is bevált, de az utóbbi napokban úgy láttam, semmit sem ért.
muffin: Eliot nagyon ügyesen rágja a lábujjait! Édes kis falatkám!
Dokitokra inkább nem mondok semmit... A konyha nagyon szép lett!
Dodo: Drukkolok, hogy ma végre hazaérjetek!
szly: Köszi a táblit! Jázmin az alvókáját megoszthatná Áronnal és Leával is!
Orsi: Én amióta elmúlt a hasfájás, Leát arra szoktattam, hogy azért a játszószőnyegén foglalja el magát egy ideig. Ha elkezd nyafizni, akkor sem kapom fel egyből, inkább beszélek hozzá, magyarázok neki, hogy éppen mit csinálok. Valamikor el kell látni az itthoni teendőket is, bár fel szktam neki ajánlani, hogy ő is besegíthetne, akkor hamarabb végeznénk.
Viszont egy elvem van: sírni sosem hagyom sehol, de a nyűglődésre, nyafogásra nem ugrok egyből, csak szavakkal éreztetem vele, hogy figyelek rá. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem játszom vele, vagy hogy soha nem szeretgetem meg, de hagyok neki egy kis "szabad teret", amikor azt csinál, amit akar (illetve amit tud
). (Csak most az utóbbi 3-4 napban teljesen nyugtalan és nyűgös, sokszor elsírja magát hirtelen, látszólag minden ok nélkül, szóval most többet van kézben, illetve ölben, többször szorul vígasztalásra.
)
patr: Köszönjük a szép verset, régen olvastam, kicsit viszajöttek az általános sulis élményeim!
Parkettátok egyben maradt 7 és fél éves Zsuzsitok akciója után?
Bár Zsolti tuti élvezte a dolgot!
Timi: Mi karácsonyra itthon maradunk babástól mindenestől, nem utazunk le a rokonokhoz. Jobb lesz így mind a hármunknak.
bondi: Aranyos lehetett Oti! Irigykedem hogy tudtál aludni, ha csak 3-4 órát egy huzamban, akkor is!
Bocsi, egy kicsit összevissza reagáltam, de legalább sikerült leünöm írni. Kíváncsi vagyok, mit mond majd a dokinénink délután. Ja és ma adom fel az ajándékot is, hátha holnapra odaér!
Csak úgy mondom: ez viszonylag terebélyes ajándék, a postaládába tuti nem fér be!
További szép napot mindenkinek!