Új privát üzeneted érkezett!

na azt hiszem felébredt a lurkó. megyek megszeretgetem meg megetetem. :) addigra jöjjön valaki. :)

KépKép
muffin

Ide még nem érkezett aji,de legalább kibírom hogy ne bontsam ki :D :D :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Laci ajcsija sem érkezett még meg. Pedig már nagyon várjuk, főleg h mi szombaton lelépünk itthonról.
20150601134430

Muffin! A védőnő csapódik a választott dokihoz, nem pedig fordítva.

Kép
szly27

Sziasztok!

Evelin!
szerintem Eliot irtó ügyi, mert Emmám se nem forog, se a lábát nem kapja be :shock:

(valószínűleg túl sokat van kézben,ott nehéz megfordulni :P )
gratulálunk neki, az orvost meg talán érdemes lenne leváltanod, főleg így, hogy már nem bízol benne.

Tita!
nagyon jók a képek!

Jó munkát!
Vendég

Én is olyan kíváncsi vagyok, hogy minket ki húzott!

d.dodó

Evelin!
Válts dokit nyugodtan!!!
Mi is messzebbre jártunk dokihoz, és a védőnő meg az maradt, akihez tartozunk :wink: Tehát védőnőt nem tudsz választani, de dokit igen, és akkor mindent ő csinál Eliottal, az oltásokat is!!!

Na, Csabi itt ül az ölemben, és megint berottyantott... Úgy látszik, nála a babanet hashajtó :lol: :lol: :lol:

Véda
Vendég

Viki:máris felrakom a szerzeményeket :)

Kép
Kép
Kép
kike

[quote]N írta:a, Csabi itt ül az ölemben, és megint berottyantott... Úgy látszik, nála a babanet hashajtó

Kép
20150601134430

hát igen véda, beszarás milyen jó itt a társaság :)

KépKép
muffin

Mi holnap délelőtt veszünk fát a Nővéremékkel :D

Ez abból a nagyon jó meleg,szöszös anyagból van:
Kép

Kép

A gatyi is az,gyorsan ráadtam,mert jó meleg,és le volt fagyva a gyerek,de már le is büfizte :roll:
Kép

Kép

Kép

És összességében csak háromezer pár százat fizettem értük :)

Kép
Kép
Kép
kike

V. mondhatnánk azt is h Csabi tojik ránk Kép
20150601134430

[quote]h írta:át igen véda, beszarás milyen jó itt a társaság

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Nagyon jó dolgokat szermányoltatok Kike. Ügyi vagy!
20150601134430

sziasztok!

Lánykám két órája alszik! :shock:
És éjjel is aludt, így egy hét után végre aludtam egyszer négy órát, egyszer meg hármat egyben :D - a napokban a rekord két óra volt, egy nap pedig 6-7 óra három részletben... :roll:

Így az ajándékom kézműves része is készen van. Még szárad, aztán dobozt keresek neki, s ha minden összejön, ma megy a postára. De legkésőbb holnap!!!

Ma volt Otiék ovis karácsonya! Olyan cuki volt a gyerekem, egy fa volt, s csak egy nyúlfarknyi versrészletet mondott el - ha nem otthon van, mindig csendesebb, és most sok anyukának-apukának kellett mondania a verset, sztem nagyon bátor is volt! Bár én elfogult vagyok :lol: És még mindig ő a legalacsonyabb, pedig annyit nőtt mostanában... nem tudom, hova nőnek a mai gyerekek (gondolok itt Potyka Danijára is a 10 kilójával...)
Nagyon sajnáltam, mert csomót játszottunk együtt, de Nati egy idő után ordibálni kezdett, mert fáradt volt, és el kellett jönnünk. Gyermekecském össze-vissza csókolgatott, aztán utánunk rohant sírva, hogy haza akar jönni. :cry:
Drágámat megzavarta, hogy bent voltunk a termükben. Majd megszakadt a szívem, de nem hoztam haza, mivel egész nap csak az új játékokkal játszottak, és tudtam, hogy pár perc múlva már kutya baja volna.

Most pedig visszaolvasok.

Kép
Kép
bondi

Viki:köszi :D

Domi már megint alszik,persze bánja a fene :lol: :lol:

Csak gyorsan átfutom az eddig írtakat,babák gyönyörűek,és főleg ügyesek-Eloit drága is nagyon ügyeske :D

uffin:dokihoz,védőnőhöz .... :twisted: sz...d le őket :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Hát nem mondhatni, hogy szar itt a hangulat :lol:

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Megkaptam ma az ajándékunkat picur Zsömitől és kedves druszámtól! :lol: Nagyon szépen köszönjük mancsi!!! :D De még nem bontottam ki, majd csak Szent este fogom, úgy lesz az igazi! Párom már meg akarta nézni, mi van a dobozban, de nem hagytam, pedig én is nagyon kíváncsi vagyok. :oops:

Ne haragudjatok, hogy az elmúlt napokban olyan keveset jövök, nem akarlak hanyagolni benneteket, de valami katasztrofális napjaink vannak. Az csak egy dolog, hogy hivatalos ügyeket kell intéznünk, és mindig van valami, ami felidegesít (tegnap pl. kishíjján összevesztem egy ügyvéddel :oops: ), de Lea az utóbbi napokban olyan, mintha nem is ugyanaz a gyerek lenne! Teljesen megváltozott a viselkedése. Alig mosolyog, alig eszik, sokat nyűgölődik, és eddig sem aludt valami jól, de most rekordokat dönt a nemalvást illetően. Nem használ a Viburcol, sem a Dentinox gél, sőt már a Viki által ajánlott Sedatif-et is próbáltuk, hátha jobban tudna pihenni, de az sem igazán segít. :( Nurofent meg nem akarok adni neki minden este, ha nincs láza és nem sír fájdalmasan, azt már túlzásnak találnám. Ráadásul azzal is max 1-2 órt alszik nyugodtan, utána uganúgy felébred és nyugtalan, nem tud visszaaludni. Ma hajnalban 10-20 percenként felkelt nyöszörögve, sírdogálva, akármit csináltam, nem volt neki jó. Ma elvisszük és megmutatjuk a dokinak, mert mostmár teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi okozza ezt. :( Nagyon kicsit szörcsög, de Sterimarral meg orrszívással sem tudom ezt megszüntetni. A foga már hetek óta jön, és ennyire nem volt soha kikészülve tőle Lea, ezért nem tudom egyértelműen arra fogni...

Ami; teljesen együttérzek veled! Azt a szót, hogy alvás, már teljesen kitöröltem a szótáramból, nem is tudom, mi a jelentése, és arra sem emlékszem, mikor aludtam legutóbb egy emberit. Talán valamikor szülés előtt pár hónappal... :roll: Remélem, áron is hamarosan nyugodtan fog aludni.

Lófuttában végignéztem az utóbbi fotókat, remélem, még fogtok felrakni többet is! Babácskák nagyon szépek, Anna, Lizy, Eliot, Domi, Csabi, Levi! Mindenki!

Marcsi: Jobbulást Emádnak és apósodnak is!

Viki: Örülök, hogy Lackótoknak használ a Viburcol, és hogy más babáknak is! Eleinte nekünk is bevált, de az utóbbi napokban úgy láttam, semmit sem ért.

muffin: Eliot nagyon ügyesen rágja a lábujjait! Édes kis falatkám! :D Dokitokra inkább nem mondok semmit... A konyha nagyon szép lett!

Dodo: Drukkolok, hogy ma végre hazaérjetek!

szly: Köszi a táblit! Jázmin az alvókáját megoszthatná Áronnal és Leával is! :D

Orsi: Én amióta elmúlt a hasfájás, Leát arra szoktattam, hogy azért a játszószőnyegén foglalja el magát egy ideig. Ha elkezd nyafizni, akkor sem kapom fel egyből, inkább beszélek hozzá, magyarázok neki, hogy éppen mit csinálok. Valamikor el kell látni az itthoni teendőket is, bár fel szktam neki ajánlani, hogy ő is besegíthetne, akkor hamarabb végeznénk. :D Viszont egy elvem van: sírni sosem hagyom sehol, de a nyűglődésre, nyafogásra nem ugrok egyből, csak szavakkal éreztetem vele, hogy figyelek rá. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem játszom vele, vagy hogy soha nem szeretgetem meg, de hagyok neki egy kis "szabad teret", amikor azt csinál, amit akar (illetve amit tud :lol: ). (Csak most az utóbbi 3-4 napban teljesen nyugtalan és nyűgös, sokszor elsírja magát hirtelen, látszólag minden ok nélkül, szóval most többet van kézben, illetve ölben, többször szorul vígasztalásra. :cry: )

patr: Köszönjük a szép verset, régen olvastam, kicsit viszajöttek az általános sulis élményeim! :) Parkettátok egyben maradt 7 és fél éves Zsuzsitok akciója után? :lol: Bár Zsolti tuti élvezte a dolgot! :D

Timi: Mi karácsonyra itthon maradunk babástól mindenestől, nem utazunk le a rokonokhoz. Jobb lesz így mind a hármunknak.

bondi: Aranyos lehetett Oti! Irigykedem hogy tudtál aludni, ha csak 3-4 órát egy huzamban, akkor is! :lol:

Bocsi, egy kicsit összevissza reagáltam, de legalább sikerült leünöm írni. Kíváncsi vagyok, mit mond majd a dokinénink délután. Ja és ma adom fel az ajándékot is, hátha holnapra odaér! :D Csak úgy mondom: ez viszonylag terebélyes ajándék, a postaládába tuti nem fér be! :D

További szép napot mindenkinek!
fmarti

Bondi:sajnos ez így van,az ünnepségek után általában sírdogálnak a gyerkőcök hogy haza akarnak menni...De nagyon aranyos lehetett-nem fényképeztél?

Itt holnap lesz,és akkor tartják meg Kristi szülinapját is az oviban... :D De itt nem szokott nyitott lenni,a gyerekek ünnepelnek maguk közt :)

Kép
Kép
Kép
kike

Mártikám!
Nagy simi nektek! Mi lehet a szépség baja? Remélem a dokitok meg tudja majd mindani!

Bondi!
Olyan cuki Oti!
20150601134430

Bondi!

Szerencsés vagy Macilányoddal!
El tudom képzelni, hogy Oti milyen kis cuki volt :D
Én már alig várom az ovis ünnepeket
Lehet, hogy már csak én nem tudom, de mi a keresztneved?

Az Űrodüsszeia borzalom, mondjon bárki, bármit :P

Fmárti!
Sajnálom.
Gondolom a fogzás.
Most nálunk sem jó idők járnak, bár én egyelőre az egy szem Germicid C kúpon kívül még semmit nem adtam be Emmának, nem vagyok egy nagy gyógyszerpárti (én sem szedek be max. egy algót egy éva alatt), persze, ha nagyon rossz lesz a helyzet, akkor válogatok az itteni ajánlatokból.

Kitartás nektek.

Kike!
Jók a rucik, Domi irtó férfias :)

Felvettem az imént a januári vizsgáimat, hajaj, még csak ez fog hiányozni :( :(
Apa valami védésen van, mikor hazajön, leszaladok a postára és most már tényleg feladom a csomagom!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Csak olvasás közben szösszenek egyet, hátha felébred Natta (ahogy Oti mostanában hívja).

Muffin, Eliot cukormány!!! Milyen ügyes! Teljesen korának megfelelő!!!
Az a s.gg orvos meg menjen el valahová!

LEvi és Anna nagyon cukik együtt! És hogy Levis is négykézlábazik már :shock: :)

Márti: Leának és neked is simike!
Ha jól emlékszem, te falatoztál vmikor sült túrógombócot, igaz? Feldobnád a revceptesbe? Köszi!

Áronnak, Emmának is nagy simi!
Meg az anyáiknak is!

Angyalkám!!! Azt üzented, a héten talizunk! Ennyire el vagy havazva?

Kép
Kép
bondi

Patti: köszi a verset!

Mi is barna-barnák vagyunk, erre lett egy szőke-kék fiunk. Pont, mint a postásunk :D Bár nálunk megvan a gén, mintha Apukámat látnám kicsiben. Szoktam is mondogatni nekik: a kisapám meg a nagyapám :)

Kép
Kép
bondi

Jól hallom????
Sült túrógombóc? Engem is érdekelne, mert a sima a kedvenc csemegém :P

na, megyek most már a dolgomra, hátha alszik még Jucókám egy fél órát
Vendég

Kis Csillagszeműm már majdnem 2 órája alszik, és még csak 1szer mocorgott. Remélem nem lesz beteg. Még puszilni is alig merem.
20150601134430

Orsi: Csilla

Sztem is borzalom az Űrodüsszeia, csak nem akartalak befolyásolni, azért voltam olyan diplomatikus...

Mit is tanulsz?

Kép
Kép
bondi

[quote]M írta:i is barna-barnák vagyunk, erre lett egy szőke-kék fiunk. Pont, mint a postásunk

Kép
20150601134430

Hát ehhez nem kellett befolyásolás, Bondi! :lol:
Ehhez már irtó nagy sznobnak kell lenni, h erre vki azt mondja, jó film.

Filozófiát tanulok, de sztem ki fognak vágni, mert a terhesség miatt pár vizsgám elmaradt, halasztani admin. okokból nem lehetett, úgyhgy eléggé benne vagyok a slamasztikában.
ez lenne az utolsó évem amúgy :twisted:

jók legyetek,

kersztelős képek?
Vendég

kisaoám meg a nagyapám... :) :) ha lennének smileyjaim, most egy földön fetrengőst tennék ide... :)

KépKép
muffin

eldöntöttem. nem megyünk sehova. úgysem lennék nyugodt hogy nem tudom bezárni a házat. meg különbenis ráfér eliotra hogy nyugiban legyen, főleg így oltás után... :)

KépKép
muffin

ki kéne takarítanom a házat végre meg kéne valami kaját is csinálni, és még az ajándékok sincsenek megvéve úgyhogy vásárolni is kéne... de olyan jól esik itt dögleni a játszószőnyegen és nem csinálni semmit, csal eliottal foglalkozni... (na meg néha rápillantani a babanetre... :)

KépKép
muffin

Lányok, feltettem a sült túrógombóc receptjét a receptesbe!

Köszönjük a bíztatást és a simiket, Leámnak nagy szüksége van rá!

Megyek összeszedem a családot, hamarosan indulunk a dokihoz.

Pusssssza!
fmarti

muffin: Jól teszed, hogy végre pihensz egy kicsit!!! Néha te is megteheted, nem kell mindig 200 %-kal pörögni! :D
fmarti

Evelyn!

Jó, hogy pihiztek, meg én sdm hagytam volna ott a házat.

nekem meg most jött a hír, hogy Apa hazahozza egyik kollégáját, hogy itt aludjon, persze megint tök spontán.
odavagyok meg vissza :evil: :evil: :evil:
Vendég

Evelin: Védőnőt is lehet váltani, ha külön kéred összeférhetetlenség miatt. Az oltást pedig az új doki adja be csak ha jön a védőnő akkor neki is le kell jelenteni, hogy megkaptátok!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

orsóanya. állj "bosszút". amikor megérkeznek mondd meg a férjednek hogy ha már úgyis ketten vannak, akkor otthagynád egy kicsit a gyereket te meg elszaladsz egy kicsit vásárolni. :) :) :) kapcsolódj ki egy kicsit, rád fér. :)

KépKép
muffin

Evelin: Eliot nagyon édes és látod, hogy ő is jeleskedik valamiben?! Levi még csak fogdossa a lábát, de bekapni nem tudja!!!!
Levi már nagyon ügyesen négykézlábazik csak a mászásra nem jött méd rá és leginkább csak hátrafelé kúszik!

Mindjárt indulunk befizetni Olivérnek az OVIJÁT!
Aztán megyünk Olivérért és utánna a mikulásgyárba viszünk játékokat és cuccokat.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hát,Evelin, jó lenne, de szerintem állnak tovább inni (egyik kolléga ma védte a doktoriját), úgyhogy a kikapcsolódás megint nem nekem jut.

Egyébként meg ez a kolléga, akivel jön, elég rendes pasi és ő is szájpadhasadékkal született mint a te kisfiad.
Most meg tök jó pasi!

Tita!
Jaj, de jó!
Jó Mikulásgyárazást!
Vendég

Kari Angyalka ma nem jön?
20150601134430

Roni! Mizu?
20150601134430

Nem lehet hogy Leának a torka fáj???

Kép
andkata

Hahó, még itt vagyok...

Csabeszom ezt produkálta az előbb:
Kép Kép Kép

Véda
Vendég

Adél ezt neked küldjük Kép Kép

Véda
Vendég

Titi!
Jó Mikulásgyározást!
Ovi-ügyben mi a helyzet?

Bondi!
Puszi Otinak! Imádom! Látom őt magam előtt lelkiszemeimmel!
Keresztelőképeket kérünk mielőbb!!!

Na, készülődök!
Jujj, de izgulok :oops: :roll:

Véda
Vendég

Majd lefotózom az ajándékunkat, nagyon aranyos tipegő!!!!Pont ma reggel mondtam apának, hogy ideje venni... :D

Tita!! Levi is hogy áll már négykézláb!!
Ez a csaj az életbn nem fog elindulni, se kúszni se négykézlábra állni. Megőrülök!! :twisted:

Anita!! Ezt a képet a lurkóidnak küldjük!!!
Kép

Hene!! Hol is vagy??? :D Gergő??? Hiányolom ám!!

sz.andi

Huuu lánoyk az én leányom, egy héten nemsír ennyit mint ma. Hiába a felborult napirend, fogzás...Lehet hogy a torka is fáj, mert az enyém igen. A tantum verde viszont jó gyógyszer :)(Tegnap tök étvágytalan is volt a drágám)
Végre alszik ( mikor szerelnének liftet ha nem most- vicces voltam, ahogy a mélykocsit hoztam fel ma lépcsőn :)).

Evelin, utánanézek a cuccnak, de omegát szerintem már előbb is adhatsz, mint egy év...
Az orvosodról meg nem mondanék semmit, mondjuk röviden a szakma szégyene :shock: :evil: :(

Orsi,én se vagyok gyógyszerpárti, de gondolj egy jó kis fogfájásra és egyből adsz a gyermekednek valamit. Na most viccen kívűl: szerintem a homeopathiás cuccok csak segíthetnek, ártani meg nem ártanak. A Nurofen már más kérdés.

A tejcsi kérdés, nem tudom mennyi van, nagyon kevés nem lehet. Délelőtt elég, napközben egyszer plusszban lefejt tej, este pluszban tápszer és még kétszer egyéb kaja ( Adél mennyiségeket eszik meg ebből....)
Adél szerencsére irtó jól elvan néha fél-egy órát is a szőnyegén. Ha kipihent és nem éhes. Most hajnalban is teljesen jól eljátszott, alvás helyett :twisted: Persze ha fáradt, akkor csak ölben vagy még úgy sem jó. Láttérben azért kell lennem ilyenkor is...

Bondi-Csilla, ugye milyen jó tud lenni 3 egyben átaludt órácska? Szegén Pati is tudna mesélni erről...

Kép
andkata

Jaj, Csabi királyfi mennyire szép kisfiú!!! Nagyon szépen néz!!!És úgy látom, Ő is négykézláb áll...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.andi 2008.12.16 14:38-kor.

sz.andi

Öcsém..egy hsz-ban is letudhattam volna...dilis..

Evelin!! Eliot nagyon édes, nagyon ügyesen bekapja a lábujját!!!
Egyébként én is váltottam orvost! Ne hagyd annyiban sztem! Sokkal nyugodtabban fogsz menni a dokihoz is, ha menni kell, akár tanácsadásra is! Én tudom, ezt végigcsináltam.. Így nagyon jó és tuti Vikinek is jobb, már nem sír!!Csak egy ici-picit!

sz.andi

Van itt valaki?? Vagy magam maradtam??

Dodó!! Úgy látom ma egész szépen repkednek a repülők! Hát nagyon drukkolok,hogy haza tudjatok jönni!!! Egyébként nagyon kis csinos Lizy!!!

sz.andi

Jaj, elfelejtettem az oldalt megcsinálni! Már megyek is!!!

Szly! Kicserélhetek a képet magunknál??? :oops:

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?