Húúú,
Ági, minden gondolatom a tiéd!
Méginkább drukkolok, mint eddig, hogy mielőbb túl légy az egészen!
Szegény, elhiszem, hogy fárasztó már minden...
Én már most úgy érzem, hogy a szülőágyon is el fogok aludni, annyira nem érzek magamban semennyi energiát!:(
banyoszka Azért a te fiad sem lehetett piskóta!!!
És milyen igaza van! Hát ha neki már van programja hétvégére!?
Örülök, hogy nem kínoznak már a rosszullétek!
A kismamacuccokat én kölcsönkértem-okulva az előzőekből-.
Anno csak egy "alig anyag"-ból álló gatyát vettem 5ezerért és még azt is sokalltam arra a kb.6 hónapra. (milyen spúr vagyok, mi?:))
Cosmo Persze, hogy nem bírtam röhögés nélkül! Ennél már csak az a jobb, amikor a káromkodást is belefűzi....
Nem vagyok rá büszke, hogy úgy beszél sokszor, mint egy kocsis, de vállalom az evvel járó felelősséget. Mi már csak ilyen vulgárisak vagyunk!!!
Sz'tem tök jó ötlet a kockából kirakott név...kreatív hobby boltban jártál már? Vagy nagyobb üzletben (Auchan, Tesco, Plázák)
Mi az új ötlet?
Kriszta Az első karácsony a legszebb, az tuti! Van digitális gépetek? MErt már lehet kapni tök jó áron és ha akarsz, videózol, ha akarsz fotózol. Mindezt csak azért írom, mert nekünk is beszart a kameránk, a férjem megcsináltatta 16.000-ért, (az optikájával volt baj) és mikor hazahozta, elővettük, a fontos pillanatban, erre lemerült. Feltöltöttük, kamera bekapcs, megint lemerül.
Meghalt az akksija.Hát ennyit erről.Azóta van digitális. Ott max. az elem merülhet le...
Aviubi tényleg fain kis "játszó-tér" az ikea a gyerekeknek, én is nagyon szeretem, de valóban kifáraszt mindenkit, mire végigjárja.Olyan, mint egy labirintus...
Remélem, nem betegek a fiúk!
(nekem anno a gyerekorvos azt mondta, hogy a vírusoknak, megfázásoknak egyetlen ellenszere van: A C-vitamin)