Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Damara!Nagyon édes lehetett Csabi a ezzel a szöveggel! :D

Lamme! sajna ilyen az ovi kezdés. Mi tavaly jártunk így. Egész télen betegek voltak a fiúk. A végén már alig jártunk oviba, mert itthon volt meggyógyult, és 1 hét ovi után megint taknyosak voltak, köhögtek..Szegény Hunor 1.5 éves oltása 2 hónapot csúszott. Most Bencét kéne beoltatni, de mindig taknyos egy picit. Viszont idén még megúsztuk azt a nagy takonykórt..(kop-kop..)

Ági! Mostmár tényleg biztos túl leszel rajta. Az pedig, hogy ennyire fájt a vizsgálat. Gondolom rásegített, hogy induljon be a szülés. Szerintem meglesz az a baba kedd elött.

Ma voltunk az Ikeában, és szerintem Vumenkét, és Alizt láttam. Csak sajna nem volt időm megszólítani, mert Hunor éppen üvöltött, és rohantunk a pénztárhoz, hogy túllegyünk a vásárláson.
Imádják a fiúk az Ikeát, de piszkosul kifárasztja őket.

aviubi

Damara - Csabi nagyon jó fej. :D

Lamme - örülök, hogy már jobban vagy. Sajnos tényleg az ovi elkezdésével a gyerekek többsége taknyos lesz. Emlékszem amikor a nagyobbik unokaöcsém ovodás lett, ő is többet volt itthon mint ovódába, és ezzel persze a kisebbiket is megfertőzte. A szomszédba is ősszel lett ovódás a kis srác, de ő is többet van itthon. Ez sajnos 1 évig is eltarthat, legalább is nálunk ez volt. De reméljük, a csajok erősebbek és ők hamarabb kigyógyulnak.
:D

Ági - szurkolók nagyon, hogy induljon el a szülés. Az tény, hogy tud úgy vizsgálni, szerintem dirrekt, hogy az ember azt se tudja fiú vagy lány. Engem is szülés előtt pár nappal úgy megvizsgált, hogy azt se tudtam, hogy ülök fel a vizsgáló ágyból.
Nálunk tejfakasztó buli volt a neve, állitólag nagyon jól sikerült. Én csak pár képet láttam, egy kisebb videót, és persze az elmesélést, az alapján tényleg jó volt.
Náluk is anyukám volt szegény a takaritó néni. :)

Eszter pár napja elkezdett dumálni, de úgy rendesen. Ha elkezdi, teljesen belefeletkezik, és mondja, mondja a magáét. Nagyon édes. :D Persze miért ne, most romlott el a videó kameránk, így fel se tudom venni, ráadásul rohanhatok karácsony előtt valakivel megnézetni, hogy az első karácsonyát megtudjuk örökíteni.
toldikrisztina

Damara: ne is kérdezd, már egy csomó helyen voltam, de még mindig nem kaptam meg minden hozzávalót. Ami a legnagyobb gondom az a "belevaló". Szép üvegbe szerettem volna tenni, de ilyet csak egyet találtam, az meg mini... erre kitaláltam, hogy apró betükből kirakom a nevet és azt beleragasztom... viszont betűt se találok sehol (műanyag kocka, amiket nyakláncra lehet fűzni és azon van a betű).
Most éjjel megálmodtam valami más megoldást, de azt még csekkolnom kell, hogy hogy mutat. Még nem adtam fel :wink:

Te hogy vagy?

Nagyon bízom benne, hogy én is megúszom ezeket a vizsgálatokat. Talán mivel nálam nincs választás, remélem, nagy esély van rá.

Csabi édes lehetett. Kibírtad röhögés nélkül? :) Én azt imádom a gyerekekben, amikor még tök értelmetlen amit mondanak, de azért ők mondják folyamatosan.

Kriszta: remélem, sikerül megjavíttatni a kamerát karácsony előtt.

Ági: megy a drukk tovább!

Aviubi: az Ikea engem is kifáraszt :lol: Főleg karácsony előtt. Nagyon sokan voltak?

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok Csajok!
Jelentem már elmúlóban vannak a rosszulléteim szerencsére.
Itt küldök egy linket kismama ruha ügyben. Nem reklámozni akarom a varrócsajt, mert semmi közöm hozzá, csak gondolom Nektek sem mindegy mennyiért vesztek kismamaruhát.
Én tegnap voltam, és nagyon klassz farmergatyót, meg 2 gyönyörű felsőt vettm Nála, potom 11.500,-Ft-ért... Máshol csak a gatya ennyi.
Meg ha kell rajta valamit alakítani, azt is lehet, nem kér érte külön pénzt.
www.gportal.hu/elenorkismamaruha
Jó nézelődést!

Ágiról még nincs hír? Nagyon drukkolok Neki!

Csabi tök édi lehetett, hogy ráfogta a csínyt a macira :)

Amikor a fiam elsős volt, Ő az első hét péntekén közölte a tanítónénivel, hogy Neki ne adjon hétvégére házi feladatot, mert Ő arra nem ér rá. Mivel mi hétvégén kirándulni szoktunk :lol:
Azt hittem, megzabálom!!!
banyoszka

Sziasztok!

Ma sincs még semmi, éjjel alig aludtam a fájásoktól, most próbáltam pótolni. Szegény Kisemberkém egész éjjel dolgozott odabent, nagyon tornázik, még a ctg-n is küzdött keményen, rég volt ilyen. Megyek eszem vmit aztán dőlök vissza az ágyba mert eléggé fáradtnak érzem magam, talán a telihold megsegít az éjjel!

Kép

Kép
oroszági

Ági! Kitartás......
banyoszka

Húúú, Ági, minden gondolatom a tiéd!
Méginkább drukkolok, mint eddig, hogy mielőbb túl légy az egészen!
Szegény, elhiszem, hogy fárasztó már minden... :cry:
Én már most úgy érzem, hogy a szülőágyon is el fogok aludni, annyira nem érzek magamban semennyi energiát!:(

banyoszka Azért a te fiad sem lehetett piskóta!!! :lol: :lol: :lol: És milyen igaza van! Hát ha neki már van programja hétvégére!? :D
Örülök, hogy nem kínoznak már a rosszullétek!
A kismamacuccokat én kölcsönkértem-okulva az előzőekből-.
Anno csak egy "alig anyag"-ból álló gatyát vettem 5ezerért és még azt is sokalltam arra a kb.6 hónapra. (milyen spúr vagyok, mi?:))

Cosmo Persze, hogy nem bírtam röhögés nélkül! Ennél már csak az a jobb, amikor a káromkodást is belefűzi.... :lol: Nem vagyok rá büszke, hogy úgy beszél sokszor, mint egy kocsis, de vállalom az evvel járó felelősséget. Mi már csak ilyen vulgárisak vagyunk!!! :lol:
Sz'tem tök jó ötlet a kockából kirakott név...kreatív hobby boltban jártál már? Vagy nagyobb üzletben (Auchan, Tesco, Plázák)
Mi az új ötlet?

Kriszta Az első karácsony a legszebb, az tuti! Van digitális gépetek? MErt már lehet kapni tök jó áron és ha akarsz, videózol, ha akarsz fotózol. Mindezt csak azért írom, mert nekünk is beszart a kameránk, a férjem megcsináltatta 16.000-ért, (az optikájával volt baj) és mikor hazahozta, elővettük, a fontos pillanatban, erre lemerült. Feltöltöttük, kamera bekapcs, megint lemerül.
Meghalt az akksija.Hát ennyit erről.Azóta van digitális. Ott max. az elem merülhet le... :P

Aviubi tényleg fain kis "játszó-tér" az ikea a gyerekeknek, én is nagyon szeretem, de valóban kifáraszt mindenkit, mire végigjárja.Olyan, mint egy labirintus... :lol:
Remélem, nem betegek a fiúk!
(nekem anno a gyerekorvos azt mondta, hogy a vírusoknak, megfázásoknak egyetlen ellenszere van: A C-vitamin)

damara

Damara - köszi a kamera infót, mi is most pont azon gondolkozunk hogy veszünk inkább egy digitálisat.
Az ikea tényleg egy labirintus, mi is egyik nap voltunk ott bútort nézni, hát nagyon elegünk lett az egészből, de ahogy hallottam, több ember is panaszkodott.
Most látom a vonalzódat, hogy olyan sok már neked sincsen.

Ági - hajrá telihold. :D Teljesen megértelek, én 1 hetet húztam rá, és bár nekem nem voltak fájásaim, de már nagyon szerettem volna túl lenni rajta.

Banyoszka - nem semmi a Te fiad se :D. Én remélem hogy Eszter is ilyen kis laza csajszi lesz. Nagyon jók tényleg ezek a gyerekszájak, én az unokaöcséméken szoktam nevetni, azok is hasonlókat szólnak néha be.

Elkapott minket a nátha, vagy is inkább Esztert. Szegényke éjjel 1 órakor úgy kelt, hogy alig kapott levegőt, így hozni kellett a porszivót és kiszivtam Neki az orrát. Szegény először sírt, de utána vigyorgott. Szerencsére azért nem olyan vészes, mert csak párszor kellett kiszivni, remélem hamar elmúlik. Viszont ma biztos ezért egész nap tiszta nyügi volt, csak akkor volt jó ha kézben volt, de néha már akkor se. Teljesen lemerültem most estére, mondjuk nem panaszkodok, mert az 5 és fél hónap alatt talán harmadszor ilyen a kicsike.
Csajok Ti hogy vagytok a karácsonyi ajándékokkal, mindenkinek minden meg van? Kitaláltátok már kinek mi kerül az ünnepi asztalra?
Én nekem még mindig hiányzik ajándék, és sajnos nem is tudom mikor fogom beszerezni.
Na megyek aludni. Pusza Mindenkinek
toldikrisztina

Sziasztok!

Hú, őrület van itthon, ha ép ésszel kibírjuk karácsonyig, akkor hősök vagyunk :) kedden már az új helyen alszunk, szóval van remény... "már csak" 2 szoba laminált padlózása, előtér tapétázásából kevés, 3 helység fedő-festése, fürdő szerelvényezése, villanyos cuccok (kapcsolók, konnektorok, lámpák) felszerelése van hátra! Aztán mehetünk mi a cuccainkkal... de holnap már pl. rendezhetjük be a dolgozószobát, meg takarítás, majdnem kész az Ikea konyha (garázsban rakja össze aférjem, de a beszerelés is kb. 1 hét lesz így részletekben) stb. Király lesz, gyönyörűek a falak, tapéták. Na nem áradozok tovább :))

Aviubi: tutira minket láttál :)) merre "találkoztunk"? Mi a 3-kerekű fekete babakocsival voltunk, a végefele meg mei taiban aludt rajtam a kiscsaj, és egy halom cuccot vettünk (ott hagytunk 130 e Ft-ot, még jó, hogy csak 2 szekrényvázért mentünk....)
Sajnálom, hogy nem tudtál odajönni :(

Ági: nagyon izgulok érted, elvileg ma szültél, ugye? :lol: vizsgálatot sajnálom, de hátha meggyorsítja Gyurika elindulását...

Banyoszka: szuper, hogy múlnak a rosszulléteid!! :)
Jajj, ezek a gyerekcsínek, beszólások, zabálnivalóak ilyenkor! Mi már úgy várjuk, hogy Aliz elkezdjen selypítve hülyeségeket beszélni :wink: :lol:

Kriszta: hú Eszer milyen hosszú :shock: Alizt ma mérték: 64 centi és 7610 gr

Lamme: jobbulást a Csajsziknak! Állandó csacsogás :lol: azért már jó este a csönd, ha elalszanak, mi? :wink:

Hoztam képeket: ennyit a fogzásról :lol: 8)
Kép Kép
vumenke

Sziasztok!

Hát az ikea... Én imádom, és a fiúk is. Az elején Bence megy a megörzőbe, és amikor a kajáldához érünk akkor kivesszük. Addig Hunor bandázik a fotelok, székek, és bútorok között.

Cosmo! Mi azért mentünk hétköznap kora délután, mert talán így nem voltak annyira sokan. Hétvégén karácsony elött öngyilkosság, és hétköznap este..

Vumenke! Már hordozóban volt a kiscsaj! A szeméről ismertem meg, és utána néztem vissza rád. Mi már ezerrel rohantunk a pénztárakhoz. Talán a lámpáknál tarthattunk, vagy az után egy kicsivel. Hunor már hulla fáradt volt, ezért beraktuk a babkocsiba. Dehát az izgi környezet, így inkább üvöltött.

Mi már nagyjából készen vagyunk a karácsonyi ajándékokkal. Csak még készítünk egyet amit a gyerkekkel szeretnék megalkotni. Szóval az még nincs kész.
Karácsonyi menű. Én soha nem csinálok nagy terülj terülj asztalt, mert nagy a család, és úgyis végig megyünk, így csak 24-én vagyunk itthon. Akkor pedig sült kacsa lesz. A sütit nem nagyon szeretjük, és az is lesz a családnál bőven, így csak azért csinálunk 1 adag mézeskalácsot, hogy mégis meglegyen a karácsonyi hangulat. Aztán majd szétajándékozzuk, vagy januárban kidobjuk. Aztán nekem 25-én szülinapom lesz. Na az megint 1 torta. Nekem sok ez a rengeteg kaja.

aviubi

Ági! Férjem szokta mondani, hogy teliholdkor sok a bolond, és nagyon sok szülés indul be! ( Ő mentős ugyanis) Úgyhogy itt van a te időd is! Nagyon szorítok neked, hogy minden rendben gyorsan menjen!

aviubi

Jó reggelt!

Visszakerestem Betty szüléstörténetét mert emlékeztem hogy írt rózsaszínes trutyiról amit ma 6-kor észleltem magamnál, várok még egy picit hogy ne megint téves riasztás legyen (bár honnan jöhetne még ilyen belőlem?!?) és akkor viszem a cuccomat is a ctg-re! Pici derékfájásom van, igyekszem még gyorsan rendbe tenni a lakást, elmosogattam, hajtogattam, Apának meg is akartam főzni 3 napra előre, tegnap meg is vettük a hozzávalókat, de akkor most éhezni fog! :)

Vumenke és Pepitanna száma megvan, nekik fogok írni ha lesz miről!

Kép

Kép
oroszági

Hajrá Ági!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta Remélem, már nincs baj Eszterrel, nehogy beleessen az ünnepekre valami nyavajába!

Nálunk is hiányzik még kari aji, a fiúknak (6fő) egyszerűen még nem találtam semmit.
Esz a fene miatta....Aztán lehet, hogy marad a zokni+illatszeres megoldás... :lol:

Aviubi Mi is körbejárjuk a családot ünnepekkor, ezt szeretem benne a legjobban, így nálam a főzés eleve kilőve (úgyis mindenhol eszünk+csomagolnak!!! :lol: ) csak egy kis sütit szoktam.: krumplis pogi, kókuszgolyó+ aszalt gyümi tálat szoktam ilyenkor csinálni.
Idén sport szelet kerül az asztalra, mert abból sosem elég. Ráadásul sokan a szememre vetik, hogy "jaaaaj, mióta ígéred máááár"

Vumenke Hajrá, még 3 nap és az új otthonban hajtjátok le a fejeteket! :lol:

damara

Ja, majd' elfelejtettem: Okinával tegnap este váltottunk pár szót.
Lekerült az intenzívről, fájdalmai még vannak, de kárpótólja őt a bébi és úgy néz ki, a tej is beindul!
Mindenkit puszil! :)

damara

Ági: mi újság?

Aviubi: én azon lepődtem meg, hogy 1,5 hete hét közepén, napközben az Auchanban az autók is sorban álltak. Már akkor is tömeg volt. Most meg már szerintem sehova nem lehet beférni.

Kriszta: Eszter jobban van már?

Damara: már minden lehetséges helyen megnéztem a kockákat, de nincs. Feladtam, majd jövőre megcsinálom, ha addig találok. A másik ötletemet elvetettem, mert rájöttem, hogy az nem működik. Marad a mézeskalács, vasárnap elbohóckodom majd az unokahugaimmal.
Okina mikor mehet haza? Örülök, hogy lekerült az intenzívről!

Kép
Kép
cosmopolita

Sziasztok!

Sikerült végre megint ideérnek!

Okinának szívből gratulálok és nagyon örülök, hogy ár jobban van!

Ági - Kitartás!!!! Szorítok nagyon, hogy az a trutyi az a trutyi legyen! :wink:

Vumenke - Ahogy olvasom rád is rád fér egy kis telepatikus energiaátvitel. :lol: Fel a fejjel, mindjárt vége!

Kriszta, Lamme - Jobban vagytok?

Cosmo - Köszi a kérdést, zajlik az élet rendesen. Szabi nagyon cuki. Rengeteget mosolyog, számomra néha értehetetlen, hogy minek. Pl. anyukámék kandalóján a szellőzőnyílásnak vagy épp a bambusznak :roll: Nagyon szépen felkönyököl és háton fekve emelgeti a lábikóit.
Kép

Képzeljétek nálunk már járt a Jézuska és meghozta a nagy családi ajándékot egy autó formájában! Már régóta vágytunk rá, hogy lecseréljük a 15 éves Renult Cliomat egy nagyobb, biztonságosabb járgányra! És most sikerült! Rettentő boldog vagyunk!
Ennek örömére Szabi benyalt valami takonykórt. :cry: Szerencsére láza nincs, csak folyik az orra. Szegénykém ma egész nap aludt. Már amikor kapott levegőt. Szivogatom neki rendületlenül, estére apa hozza az orrsprayt.
Kép

Karácsonyi készülődés? ÚÚÚÚÚ, Én teljesen Szabi vonzásásban élek. A Szentestét itthon töltjük, Tominak majd a hétvégén nézek valami apróságot a fa alá, mert egyedül megyek anyuékhoz, lesz aki vigyázzon Szabira. A család többi tagjának kb. megvan. Még anyukám hiányzik. Nincs valami jó ötletetek? :roll:
Az ünnep többi napján lent leszünk Tatán, így a főzés feladata lekerül a vállamról, cserébe jönnek a vendégek. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Ági - ??????????

Cosmo, Damara - sajnos még mindig taknyos, de olyan aranyos, hősiesen viseli az orszivást. Sőt ma nagyon jó kedve volt.

Vumenke - jó a kép Aliz babáról. :D
Kérünk majd képeket az új házról, ha lehetséges.

Lamme - láttam az iwiw-en az új képet a csajokról, nagyon helyesek. Gyönyörű mind a kettő. :D

Tegnap elmentünk ebédelni Gödöllőre az egész család, mert apukám hétvégén volt 72 éves. Nagyon jó volt, Eszternek főztem itthon és elvittem kis üvegbe. Nagyon aranyosan viselkedett, hol a hordóban hol valakinek a kezében volt.
Viszont ma elég rossz reggelre ébredtünk, úgy látszik ez az év a szülőkkel kapcsolatban nem igazán szerencsés Nekünk. Ma kiderült anyukámnak tüdőgyulladása van, majd jött a telefon hogy Barna anyukája várja a mentőket, mert rosszul van. Lehet hogy tüdőembólia, de igazán csak pár nap múlva derül ki pontosan.
Na megyek mert kisasszony felkelt 5 perc alvás után, valami nem gömbölyü.
toldikrisztina

Ági jelentkezett, idézem: "Szülőszobán vagyunk, most folyik az antibiotikum, utána előkészítés és burokrepesztés. Amint tudok, írok még!" :lol: :lol: :lol:

Ági, nagyon szorítunk Nektek!!! (irigy-irigy :)))

/Mi ma költözünk át az új házba, este már ott alszunk. Nem tudom, tudok-e később is netközelbe jutni Ági híreivel, de igyekszem laptopról/
vumenke

Hajrá Ági!

Kriszta - Sajnálom a nagyikat, remélem gyorsan felépülnek! Tök jó, hogy így el tudok menni Eszterrel. Ügyesek vagytok!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok!

Többre nincs időm, de azt mindenképpen szeretném leírni, hogy

Ági: Drukkolok én is!!! Várjuk a híreket!! Ügyes leszel :wink:
lamme

Ági - gondolok rád nagyon, és várjuk a híreket.

Okina - jobbulást kívánok, és remélem sikerül hamarosan haza mennetek.

Ma nagyon le vagyok lakva, Eszter tegnap éjfél után aludt el. Nem tudom mi volt vele, igazából egész nap alig szundikált, ehhez képest este se volt hajlandó aludni.
Ráadásul ma a kisebbik unokaöcsém is itthon maradt mert lázas lett, és szintén taknyos. Közöltem, hogy az egyik szobát kinevezem vöröskeresztes szobának és oda fognak beülni a betegek (anyukám, unokaöcsém és Eszter). Na nem panaszkodom, tudom hogy mindenkinek meg van a saját kis gondja.
toldikrisztina

Sziaszok!

Pörgünk, csavargunk, akár hétvége, akár hétköznap... Csak így bírom ki. :oops: :wink: Még jó hogy nem nagyobb az ország. :roll:
Ma reggel nekem is jött ugyan ez az sms Ágitól, de csak most értünk haza(géphez).
Karácsonyi tömeget kerülöm, őrjítő! Mi, mindkét családdal megegyeztünk, hogy idén csak a gyerekek kapnak ajándékot ('hál istennek), így nem éltem bele annyira magam az ajándék vásárlásba.
Szent este mi is szűk család (először hármasban!) :lol: aztán újra utazunk! Majd csak az januárban vagyok "hajlandó" hazajönni. :roll:
Bocsika, nincs időm mindenkihez szólni, de jövök még a héten, ahogy tudok.
Pussz

Kép
Kép
pepitanna

Érdeklődtem sms-ben, ez a válasz jött Ágitól:

Nem tágultam, így csaszi lett, 4400gr 60cm. 2 lepényem volt, elvileg ikreknek indultak, de felszívódott a másik baba. Most elég szarul vagyok, már fáj a hasam. A baba gyönyörű! Puszi nektek!

Jó éjt mindekinek!

Kép
Kép
pepitanna

Ági - gratulálok, gyönyörű mérete van a babának. :D
toldikrisztina

Oroszági: Gratulálok!!! Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk nektek!!! Tényleg szép nagy baba lett :D Érdekes ez az iker dolog. És nem vették észre uh-n a két lepényt? :shock: De a lényeg, hogy Gyurika jól van, és egészséges :wink: Ez a legfontosabb!!
lamme

Ági, itt is naaaagy gratula, hatalmas babóci!!! Kérünk majd képeket :))
(én is megkaptam ezt az smst, csak pakolás közepén voltunk, most lett net)
vumenke

Ági! Minden elismerésem!
Hatalmas baba lett, nem mindennapi méretekkel......
:shock: :D
Én is gratulálok nektek, nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok!
Mire hazajöttök a kórházból, azon fogsz gondolkodni, milyen hamar eltelt az idő a várakozástól ("mikor szülök már meg"??????) a találkozásig! :D

damara

Ági: Gratulálok, szép méretű baba! Remélem, jó nagy rucikat vettetek neki :D Ha majd lesz elég energiád és időd, akkor várjuk a beszámolót és természetesen a fotót a kisfiadról!

Damara: Te vagy a következő! :wink:

Vumenke: milyen volt az első nap az új házban?

Kriszta: jobbulást a nagyiknak és az unokaöcsinek, remélem karácsonyra mindenki jól lesz!

Kép
Kép
cosmopolita

Ági - Szívből gratulálok a kis manóhoz, aki amint látom nem is olyan kicsi! Sőt! Igazán szép nagy baba lett! KÍvánok Neked mielőbbi felépülést és sok-sok tejcsit! Ez az iker dolog tényleg érdekes. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok Csajok!

Még mindig betegek vagyunk, iszonyatosan jön az orrából, így óránként szívunk. De olyan kis hős, egyáltalán nem sír. Viszont este nem akar aludni, 3 napja 12 és 1/2 1 fele alszik el, én már teljesen lemerültem. Van hogy én előbb alszok el mint ő szerintem, de az a szerencse hogy nem sír, csak egyszerüen nem hajlandó elaludni. Dumálgat, vigyorog, játszik, időközönként iszik egy kis teát. Foga viszont még mindig nem jött ki, pedig az is zavarja már szegénykét.
Sajnos a többi családtagom sincs valami túl jól, anyukám még mindig beteg, ráadásul unokaöcsémre is mi vigyázunk, már napok óta lázas, és taknyos. Anyósom is még mindig kórházba, sajnos tüdőembólia, és ezzel más is megsérült a szervezetében. De közölte az orvos, hogy szerencséje van, mert 100 emberből 80 belehal.

Na megyek mert most mindenki alszik, addig megmosom a hajamat, mert már katasztrófa. Remélem Ti jól vagytok, senki nem beteg.
Nem tudja valaki véletlenül Okináék mikor mehetnek haza?
Pusza Mindenkinek
toldikrisztina

Sziasztok!
Képzeljétek ma találkoztam Ágival. Ugyanis 1 szobában van férjem unokatesójának a feleségével. Hozzájuk mentem látogatóba, és egyszercsak belépett Spánik. Így aztán megkérdeztem Ilditől, hogy hogy hívják a babákat, így ismertem meg Ágit. Nagyon szépen gyógyul Ági hasa, már nem is látszik a járásán, hogy vágták. Gyurika szép baba, és már úgy emelgeti a fejét, hogy csak na! Nagyon édes kis óriásbébi! :) Ági mondta, hogy tegnap volt nála Okina, és úgy emlékszem azt mondta, hogy ma hazaengedik.

Betegek! Gyorsan gyógyuljatok meg! Kriszta! Remélem karácsonyig sikerül kilábalni. Küldök sok-sok pozitív energiát...

Mi szerencsére még jól vagyunk. csak Hunor taknyos, de nem vészes. Ha belegondolok, hogy tavaly egész decemberben betegek voltunk...
puszi, minden betegeskedőnek gyors gyógyulást, és sok sikert az utolsó készülödős napokhoz!

aviubi

Sziasztok lányok! Most csak gyorsan jövök, haza jöhettünk végre a doki elött le a kalappal,mindent megtett de sajna ki kellett venni a méhem...Most erröl nem is szeretnék irni,de este vagy holnap még jövök! Találkoztam ágival gyönyörü a kisfia!!!!!
okina78

Sziasztok!

Mostanában nem sok időm volt, csak átfutni tudtam a hsz-eken. Megpróbálok most reagálni jobban a dolgokra.

Okina: Még egyszer gratulálok a babához!! Sajnálom viszont a műtét kimenetelét :( Remélem hamarosan tudsz feltenni képet is a babáról.

Kriszta: Jobbulást kívánok az egész családnak!! Együttérzek veled Eszter nemalvása miatt. Niki már hetek óta nagyon rosszul alszik, neki is volt ugye a taknyosság, aztán már a fene se tudja, hogy mi baja volt, talán a fogzás is, mert kibújt két új foghegyecske, de már mosott sz.rok voltunk a párommal. Felébredt mondjuk hajnali fél egykor, és másfél-két óráig szenvedtünk a visszaaltatásával. Vissza akart ő aludni, ezzel nem volt gond, csak éppen az én vállamon. Na ne... És csak én voltam jó neki. Ráadásul elkezdett nagyon harapni (szopi helyett). Úgyhogy minimál szopi van csak. Amikor visszavittük a dokinénihez kontrollra, rákérdezett az alvására (biztos látszott rajtunk :D:D ), és ő ajánlotta a Viburcol kúpot. Ez homeopátiás kúp. Az első két éjszaka nem volt hatás, de tegnap végre tudtunk aludni. Két gyors szopi volt csak, műsor nem :lol: Remélem innen már nem lesz visszaesés. Még talán holnap adjuk neki, vagy csak felet, aztán szépen elhagyjuk.

Bettyna: Gratulálok az új autóhoz!! Milyen típus? Milyen színű? De aranyosan csücsül benne Szabi :D

Aviubi: Gratulálok a rokon babához :D

Pepitanna: Jó, hogy te is bejelentkeztél hozzánk :D

Pannaanya: Merre jársz? Hogy vagytok? Csajok?

Ti már mindannyian egy csomószor találkoztatok, ezért irigy vagyok :D Az év elején szervezzünk egy talit, jó? :D Én is szeretnélek megismerni titeket személyesen!! :D

Ma van a párom szülinapjra :D Ő is tripla X lett :D Úgy betortáztunk, alig bírok mozdulni :D

Teszek fel egy képet a csajokról, most ez a kedvencem róluk :D Ja, és csináltam egy blog oldalt, amire majd feltöltöm a jobb képeket és videokat róluk :D Még elég szerény, csak egy szem kép (az alábbi), és egy szem video van fent, de majd tartalmasabb is lesz :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2010.06.08 11:15-kor.
lamme

Aviubi - Érdekes lehetett a találkozásod Ágival! Köszi a friss hírt Róluk!

Kriszta - Nagyon sajnálom, hogy így összejött nektek karácsonyra ez a sok nyavaja. Mielőbbi gyógyulást mindenkinek, Neked meg sok erőt!
Hát ez a takonykor tényleg kellemetlen, Panni 2 nap alatt átvergődött rajta, sok, sok porszívózással.

lamme - Nekem is hiányzik az az élmény, ami a kórház folyosóján egy-egy topicos anyuka jelentett. Az mindig feldobta a várakozást. Boldog szülinapot aupucinak, jó tortaemésztést! Irígy! :wink:
Gyönyörűek a csajaid! Izgi lehet foggal rendelkező gyerkőcöt táplálni. Bele sem merek gondolni, hogy hogy lesz. :shock:

Betti - Sajna, nem tudom kisakkozzni, hogy mikor tudnánk talizni... Béna vagyok, holnapra meg még az eső mellé havat is ígérnek. Asszem idén már nem vagyok kiváncsi a vérnyomásomra. :wink:

Okina - Mielőbbi felépülést Neked, sajnálom a végeredményt. Élvezd a babócádat!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
pepitanna

Okina Végre itthon! :D Örülök nektek!
Ági is nemsokára hazajöhet, igaz?

Kriszta Gyógyuljatok mielőbb, hogy legyen erőtök kari ajikat bontogatni!!!! :D

Lamme Boldog szülinapot az uradnak, rúgjatok ki a hámból!!! :)
Pici lánnyal már minden ok?

Cosmo Végül mi lett karira? Készen vásárolt dolgok? :)
Hogy vagytok amúgy????

És te, banyoszka?

damara

Aviubi: micsoda véletlen, hogy pont ugyanabba a szobába mentél látogatni, ahol Ági is volt :)

Kriszta: kitartás és vigyázz Magadra, nehogy aztán karácsonyra Te is elkapd valamelyik nyavalyát.

Okina:
nagyon örülök, hogy írtál, mégegyszer gratulálok a babához és kíváncsian várom a képet és a további beszámolót. Mihamarabbi gyógyulást minden téren!

Lamme: cukik a lányok, gyönyörű haja van Vivinek. A blogra nagyon kíváncsi vagyok, felteszed a profilba a címet, vagy majd elküldöd priviben? :wink: Boldog születésnapot a Párodnak!

Bettyna: gratulálok az új autóhoz! Szabi szeret vele csavarogni?

Damara: hőgömböt elnapoltam :evil: Amúgy pedig elég szerencsés helyzetben vagyok, mivel idén marhára nem volt kedvem ajándékok után futkározni, így csak a gyerekeknek (5) kellett vásárolni. De azzal se volt sok gondom, mivel a fiúknak megvették helyettünk a szülei, a lányok pedig mivel ketten már nagyok kiválasztották maguknak a rucikat amikre vágytak, én meg megvettem a legkisebbnek, amit a nagyok súgtak nekem. Már csak a mézeskalács van hátra. Annyira élvezem totál nyugiban várni a karácsonyt, semmi rohanás, semmi idegeskedés, semmi tülekedés :lol:
Hétfőn meddig leszel a Honvédban? Én 2-re megyek, gondolom addigra Te már végzel?! Ha tudom, akkor még Banyoszkát bevárom délután.

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo Ha csak a gyerekekre kell számolni ajándékügyben, akkor nincs gáz, az hamar megvan!:D Főleg, ha még súgtak is...
Én sem szeretem a karácsonyi hömpölygést!:(
De jó is az a mézeskalács gyártás!..:D:D:D

Hétfőn természetesen megyek reggel a Honvédba, és visszamegyek 2-re Spánikhoz vizsgálatra.
Vagy megint várok, mint múltkor.:(
Remélhetőleg sikerült kiharcolnom,hogy az utsó napom legyen a 22.-e a diabetológián.
De úgy látom, nem sokkal lesz jobb utána sem a helyzet, mert a ctg-re ugyanúgy kell járni hetente.... :cry:
Ezek szerint találkozunk hétfőn???? :D

damara

Damara: szupi, akkor kicsit előbb megyek :wink: Drukkolok, hogy megúszd a további cukros bejárkálást! De ha véletlenül még 29-én is kell menned, akkor megint találkozunk, mert akkor délelőtt megyek vérvételre. De persze inkább pihengess otthon. :wink:

Tegnap este óta gyanús, mintha a babát érezném, de nem vagyok benne biztos. Az elmúlt 2 órában elég sűrűn érzem ugyanazt. Kicsit korai, nem? (Az ikreket a 16.héten éreztem, de ők ketten voltak). Igazából mindegy, jó érzés akkor is, ha csak beképzelem :)

Kép
Kép
cosmopolita

Egy gyors bekukkantás. Sajnos nagyon betegek vagyunk. Reggel 8 órakor már a gyerekorvosnál voltam. Nagyon köhög, és hörög, és persze miért ne hajnalban már hőemelkedése is volt. Sajnos benyeltünk egy virust, kaptunk gyógyszereket, és közölte a doktornéni, hogy ha elkezdene felmenni a láza rohanás vissza, és akkor antibiotikumot kap. Hát remélem erre nem kerül sor.
Mivel egy emeletes családi házban lakunk tesómékkal, így közölte a doktornéni, hogy ha betegek az unokaöcsik, akkor egyáltalán ne jöjjenek le, mert Eszter minden betegséget meg fog kapni, és neki még még nem szabad ilyen betegnek lennie. Hát ezt én is tudtam, és valamennyire próbáltuk betartani, hogy legalább ne menjenek a közelében és ne ölelgessék ilyenkor Esztert, de hát mivel kicsik még, nem igazán sikerül mindig. Nem beszélve arról, hogy ha betegek akkor anyukám vigyáz rájuk és akkor reggel leköltöznek, mert akkor anyu semmit nem tudna csinálni.
Közben délutánra nekem is hőemelkedésem lett, iszonyatosan fáj a torkom, szóval köszönjük szépen jól vagyunk. Mivel nem vagyok egy lázas tipus, így eléggé megvisel a hőemelkedés is.
Jók legyetek, most megyek mig Eszter alszik főzők egy nagy ibrik teát. Pusza Mindenkinek
toldikrisztina

Sziasztok!
Okina! Gartulálok a babához, és kívánok nagyon gyors gyógyulást.

Lamme! Remélem hamarosan túllesztek a fogzási kínlódáson! Nálunk a sima lázcsillapító segített sokat, de Hunornak minden fogánál felment a láza is elég magasra. A lázcsillapítóban van fájdalomcsillapító is, így a lázát is levitte, és utána a fájdalom is megszünt. Szerintem 1 próbát megér ha jön a következő fog. Gyönyörűek a csajok! A blog címet majd megkapjuk?

Cosmo! Simán érezheted már a babát. Hunort én is 2 héttel hamarabb éreztem, mint Bencét. A másodiknál már ismerős az érzés, így észreveszed.

Damara! Drukkolok, hogy ne kelljen menned a diabetológiára. szerintem neked teljesen jók a cukraid, tök fölösleges. Én jónak tartom, hogy manapság nagyon figyelik a kismamikat, de azért vannak túlzások, és pont ezért alakulnak ki ekkora sorok. na meg persze a kevés kórház, de azt már más téma.

Kriszta! Nagyon sajnálom, hogy így elkaptátok! De ne aggódj. Igaza van a dokinak, de azért azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy ahol nagyobb testvérek vannak ott is elkapja a kicsi, és nagyon sok kisbaba élte már túl. Hunor 3 hetesen volt elöször lázas, mert elkapott Bencétől valami takonykórt. Bence pedig 2 évesen volt elöször beteg...

aviubi

Sziasztok!

Damara:Köszi, szerencsére már teljesen jól vagyok, már nagyon várom, hogy érezzek valami kis mocorgást....A 2. babámnál már ilyentájt mintha már lett volna valami... De a memóriám már nem a régi! :D Tudod, az korral jár :oops:

A kis betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok! No meg a beteg szülőknek is!!!

Én hétfőn megyek AFP-vérvételre... De már úgy várom az UH-t, de még olyan sok idő van addig! a 12.heti UH-n láttam Pocakot utoljára, és még min. 2 hét, mire megyek a következő UH-ra....És még mocorgás sincs....
Na inkább ,megyek aludni, holnap sűrű napom lesz!
Mindenkinek szép álmokat!

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!
Tegnap 5 után jöhettük haza, teljes beszámolót megírom nemsokára. Nagyon vegyes érzelmeim vannak, sokszor azt hittem ott fogok meghalni és nem tudom mi történik, de voltak nagyon jó élmények is...meg persze a hormonok nagyon dolgoznak most.
Képzeljétek középsulis barátnőm 34. hetes terhesen bejött hozzám vajúdáskor számolni a fájásokat, másnap megnézte a gyereket és mondta hogy úgy babázna ő is, erre tegnap ír egy sms-t, hogy totyogjak át a szülészetre. Kérdeztem ki szül most, gondoltam látogatóba jött, erre válasz: ÉN!!!
És délutánra megszületett a kislánya, ötven egy néhány cm és 2740gr! Hihetetlen volt, ott bőgtem a szülészeten!

Képek!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
oroszági

Kép Szobatársak és Gyuri tejtesói!!!

Kép

Kép Itthon!!!
oroszági

Szia Ági!
Gratulálunk! Nagyon édes baba Gyurika, és a közös kép szuper! Itt látszik igazán a méret. Tomi sem egy pici baba, de ezen a képen kis törpnek tünik! :D
Remélem otthon sikerül beindítani a tejcsit. A lényeg, hogy ne görcsölj. Fog az menni! :wink:
pusz!

aviubi

Ági Nagy nagy gratula, gyönyörű a fiad!!!! :D
A lényeg,hogy már túl vagytok rajta! Lassan minden negatív érzés elillan, ezek csak kezdeti nehézségek!
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget nektek+ sok-sok tejecskét!!!!! :D

Cosmo Szerintem is a babát érzed már! Nálam is úgy volt, hogy a 4. hónapot be sem töltöttem,de már nagyon halványan éreztem a mocorgást, ami pár hét elteltével egyre erőteljesebbé vált!
Szegény a mai napig mocorog,alig áll meg, csak azon csodálkozom, hogy tud még a szűkössé vált kuckójában..... :lol:

banyoszka örülök, hogy már nem kínoznak rosszullétek.
A mocorgás hiánya nem a te korod és memóriád számlájára írható, meglehet, hogy egyszerűen csak lusti a drága.... :D
Nálam Csabit elég későn éreztem és utána sem nagyon küszködött a mozgással, sőt, ha valaki odatette a kezét a hasamra, egyből "elhallgatott"!

Aviubi köszönöm a vígasztaló szavakat, aranyos vagy! :D
Én is nagyon remélem, hogy utoljára látom a doktornőéket! :wink:

damara

Ági! Gyönyörű Gyurika! Gratulálok!

Aviubihoz hasonlóan, én is arra bíztatlak hogy ne görcsölj a szopi/tejci ügyön. Csak nyugiban bújjatok öszze! Nekem és Panninak az igény szerinti szopi vált be a gyerekorvos más elveivel szemben. Hagytam aludni, nem keltettem 3 óránként (pedig ő kis baba volt 2600gr-mal jöttünk haza) és nem csak 20 (!) percig volt cicin! Próbálkozz akár órákat, úgy is bele-bele alszik! Nálunk a "vacsi" még mindig 3/4 - 1 óráig is eltart :oops: De működik! Nyugi, próbálkozz! Ne add fel! És fejj szopi után ha van rá lehetőséged!

Kriszta - Mielőbbi gyógyulást Nektek! Sajnálnám, ha első családi karácsony prüszkölve telne :? Ha jól tudom, Te már nem szoptatsz, akkor nyugodtan eheted nagy mennyiségben a C vitamint! Sokat jelent!

Cosmo, Banyoszka, Damara - Ahogy írtok a mocorgásról, kedvem támad újra a babát várni... :oops: Imádtam terhesnek lenni!

Üdv mindekinek! Megyek befejezem a csokilikőrt. Asszem nem érik össze az ünnepekre... :wink:

Kép
Kép
pepitanna

sziasztok!

Ági - gratula Gyurikához, szép baba. Csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz, tényleg nyugi, pihi, és csak magatokra koncentrálj. Kívánok jó egészséget és sok tejcit. Várjuk a beszámolót.
A hormonok meg tök normális hogy ilyenkor dolgoznak. Én szülés után 3 nappal kezdtem el időközönként csak úgy sírni, de aztán szerencsére elmúlt.

Okina - örülök, hogy Te is otthon vagy, otthon hamarabb megy a gyógyulás. Nem semmi ami történt veled.
Nagy gyerekeid mit szóltak a tesóhoz? Várjuk majd a Te beszámolódat is.

Cosmo - szerintem is érezheted a babát. Én is elég hamar éreztem valami furát, és utána mondták az ismerősök hogy tuti Esztert érzem. :D
A Ti családotokban is van pár gyerek akinek lehet ajándékot venni, nálunk is 7 gyereknek vásárolunk, vagy is most már + 1. Olyan klassz amikor bontják az ajándékokat.

Pepitanna - megyek hozzátok csokilikőrt inni. :D :D :D

Sz.bettyna - Szabi jól van már, nem taknyos?

Lamme - akkor a Ti éjszakátok is jól telik mostanában. A csajok oltári szépek, kérünk még több képet, hagy gyönyörködjünk.
Férjednek pedig boldog születésnapot.
Hogy kell blogot csinálni, én is szeretnék, de nekem nem sikerült.

Már egy kicsit jobban vagyunk, de még néha elég csunyán köhög. Szívjuk az orrát elég gyakran, de néha nem jön semmi, csak szürcsög nagyon. Remélem karácsonyra meggyógyulunk. Szerencsére úgy néz ki rajtam 1 nap alatt átment, ittam gyógyteát, szedem a C vitamint, így elég jó vagyok már.
toldikrisztina

Sziasztok!

Oroszági: Gyönyörű kisfiú Gyurika!!! :wink: A három bébi közül ő a sárga rucis? Nagyon formás baba :wink: Én is várom a tapasztalataidat a kórházról, dokiról, stb.

Pepitanna: Csokilikőr??!! Most nyeltem egy nagyot :D Leszámítva egy fél üveg pezsgőt 2006. karácsonyán, már négy éve nem iszom alkoholt :shock: :D Néha-néha jól esne egy pár korty :oops:

Cosmo: De jó, hogy érzel már mocorgást :D Jó hamar :wink: Én mindkét csajszit viszonylag későn, 17-18 hetesen éreztem meg csak. Nikinél már kicsit paráztam, mert mindenhol azt hallani, hogy a többedik babát milyen hamar megérzi az anyuka. Neveken gondolkoztatok már?

Kriszta: Köszi a csajszibarackjaimra a dicsit :D Neked is van egy gyönyörűséged :wink: Ha blogot szeretnél készíteni, szívesen segítek, bár én is csak néhány napja kezdtem el :D Én a blogspot.hu-t választottam. Előtte a blog.hu -t néztem, de oda nem tudtam feltölteni videot, ide pedig igen. Ezen egyelőre egy macerás dolgot találtam, mégpedig a képek szövegbe helyezését, főleg, ha több képet szeretnék, de most elméletben már kidolgoztam egy technikát rá, majd ki kell próbálnom :D

Aviubi: Köszi a lázcsillapítós tippet. Tegnap a Viburcol kúp mellé adtunk egy fél adag Nurofent, és az utóbbi éjszakákhoz képest egész jól aludt. Ma is így csináltam, kiváncsi leszek.

Pannaanyáról tud valaki valamit? Régen nem írt :(

Blog: Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök iránta :) Most még a fenti akadály miatt kicsit megakadtam, de amint már lesz rajta kicsit több olvasnivaló, szívesen megadom az elérhetőségét.
lamme

Sziasztok!
Képzeljétek, tegnap írtam itt, hogy még nem mocorog a Pici, erre tusolás után, megyek aludni, lefekszem,egyszer csak dörömbölnek odabent:) Először azt hittem, csak képzelődöm, de nem! Még utána egy párszor éreztem , aztán arrébb ment, és abbahagyta. Na erre én olyan jókedvű lettem, hogy még éjjel fél kettőkor is csak próbálkoztam az alvással!

Ági! Hihetelen! Mintha a saját fiamat látnám a közös képen! Ő 4200gr volt, de tisztára így nézett ki! Gratulálok Hozzá, jó egészséget mindkettőtöknek!
A kis betegeknek mielőbbi gyors gyógyulást!!!!!!!
Jó éjt!

Banyoszka
banyoszka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?