Új privát üzeneted érkezett!

Szép napot :P

Elég jó éjszakánk volt. Csabi könnyen :!: elaludt, és csak 2X ébredt, félálomban szopott, visszaaludt, és reggel n8-kor én ébresztettem 8) Alvás előtt bekentem neki ezzel a Dentinox helyett vett szerrel. Dologél a neve, és vanília ízű édeskés nagyon. Megkóstoltam :wink: Csabi is cuppogott rajta. Ezt bármikor lehet adni, nem adagolod túl, mert nincs benne lidocain :D Azért vettem Viburcolt is!

Viki!

Igen, Lilu ma is, és most már úgy általában napközis lesz. Állítólag Marcsi néni szeretettel fogadta őt. Nekem ez nagyon fontos volt. Hogy ne az legyen, hogy na még egy plussz gyerek, akire figyelni kell, hanem tényleg örüljenek neki, hogy ő is ott van. Úgyhogy Marcsi nénit a szívembe zártam :D

Dodó!
Szépséges a lányod! És sokkal több a husi rajta, mint Csabin! Csabi itt ült az ölemben, mikor néztem a fotókat, és úgy összekakálta magát :oops: Mondtam is neki, hogy te szégyentelen, nem illik ilyet csinálni egy kislány előtt. Erre fel kiröhögött :roll: :lol: Kiütésekre gyógysimi! Hazaúthoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ma nem sokat leszek, mert a csomit végül nem tudtam tegnap feladni, így ma kell mennem vele a postára. Ráadásul délután 4-kor Liluék karácsonyi ünnepsége lesz a suliban. Szerepelnek is. Meg ajándékozás is lesz... Fotózok majd. És felteszem majd, amit tegnap ígértem neketek, amit Lilutól kaptunk első napközis napja után!

Vigyázzatok magatokra! Ajándékot kapók tegyen fel képeket, arról amit kaptak! Kíváncsi fáncsi vagyok én is, mint Viki kartársnő :wink:

Véda
Vendég

Hülye kérdés:
Viburcol, az milyen kúp? Megnyugtatja a babát ha nyűgös?Receptes?

nicike

Nici! Ez egy homeopátiás kúp. Megnyugtatja a babát és nem vényköteles.

Kép
szly27

Akata!
Viburcolra az van írva, ami ált. a homeos szerekre igaz, hogy átmenetileg felerősítheti a tüneteket. Ezt igazolja, amit a lányok is írtak :wink:
Én is azt akartam adni neki tegnap este, de emiatt az átmeneti felerősödés miatt nem mertem mostanra időzíteni, nehogy bekavarjon Lilu ünnepségén, ahová Csabival megyek. Amúgy nagyon izgulok. Ez lesz az első - na, jó a keresztelőt leszámítva - protokolláris rendezvény, ahová őt is viszem. De amilyen jó kisfiú, nem hiszem, hogy gond lesz vele... :D

Véda
Vendég

Sziasztok!

Bocsi de nincs időm visszaolvasni,remélem mindenkivel minden oké!
Nálunk nem! :cry:
Áron 2 napja úgy sikít mint mikor a hasa fájt,éjszakák Nurophennel telnek és így is 1 óra alvás,fél óra sikítás!
Jön a foga+mardossa a bal fülét,tüsszög,éjjel már az orra is szörcsögött.
Levittem a dr-hez,füle kicsit piri,lámpázni kell,orrszívás,orrcsepp,de azt nem mondta,hogy milyet!
Írt még fel Ambroxol szirupot,Cataflam cseppet,de most néztem a neten a tájékoztatót,12 hós kor alatt nem adható!
Akkor most mit adjak ha fáj szegénynek!
KATÁK LÉCI SEGÍTSETEK!

Mit lehet adni neki???????????
Amúgy egy hónap alatt kemény 10 dkg-t hízott és nem nőtt egy cm-t sem!
De azt mondták rendben!
ÁLMOS VAGYOK!!!!!!!!!!!!!
Áon viszont már fennt van,mennem kell,szegénykém aludna de nem tud!
Úgy sajnálom!

Köszönjük a 6 hós köszöntéseket!

Ha még sikerül elaludnia jövök!

Kép

Kép
ibm

Szly!
Dinka vagyok... Nem emlékszem, elküldtem-e már az 5 hós képet. Az adatokat biztosan.

Véda
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:41-kor.
Vendég

Nici: vibrucol nem venykoteles, homeopatias cucc, dmeben is van.
Nyugtato hatasu.

Nekunk bevalt egy ideig, tegnap nem:( Bar lehet tegnap valami nagyobb gaz volt.

Na mi mentunk. Delutan leszek megint,ha meg elek:)
Vendég

jobb reggelt...!

Most csak panaszra van időm, mert rohanok...
Emma ma reggel 39,3 lázzal ébredt, 5 órakor. megetettem, kapott kúpot, nurofent, elaludt, kakilt...elaludt, kakilt...

Lehet a fosi a nurofentől?
A láz tuti a szuritól van, amúgy jókedvű, olyan, mint szokott. nem látom, hogy fájna valamije... :roll:

Apa a Laurával van az ortopédián, mert akkora a lúdtalpa, hogy belül a lábfej és a boka között tolja ki a csontot. most várják a röntgent...

apósom kórházban, most műtik, sérvvel. nem nagy dolog, de az asztmája miatt nem lehet altatni, az érfalak állapota miatt pedig nem lehet gerincben érzésteleníteni. úgyhogy helyileg próbálják. biztos minden simán megy, de aggódom.

Ez egy ilyen nap....!

Később jövök, mi van velünk...
Vendég

Ami!
Annyira sajnálom :(
Iszonyú, mikor fáj nekik valami, és nem tudunk segíteni... Katák, remélem tudnak segíteni. Van Bioptron lámpátok? Az tuti jó fülre. De ha be van gyulladva füle, akkor lehet, hogy az sem elég. Szívod gyakran az orrát? Nekünk ezt mondták még Csabi fülfájására:
1. orrspray 2. orrszívás 3. Nasivin orrcsepp ebben a sorrendben. Orrspray orrszívás akárhányszor egy nap, Nasivin 3X. Ez csökkenti az esélyét, hogy a fülére húzódjon a cucc.

Véda
Vendég

Véda! Adatok vannak, de kép nincs!

Ami! Sajnálom Áront!

Kép
szly27

Köszi Véda! Infralámpám van,nekem állandóan a homlokomra húzodik,ezért kaptam még pár éve Anyutól,meg van cseresznyemag párnája azt mindjárt megmelengetem neki!
Milyen orrspray?
Sterimart használtam még csak és reggel 1X szívtam az orrát,most nem szörcsög és reggel is csak egy kis vizes cucc jött belőle!
Jaj remélem hamar meggyógyul!
Amúgy nappal elvan,kicsit nyügibb,de játszik,mosolyog,de ha rájön az üvöltés ember legyen a talpán aki hallgatni bírja! :cry:
Na megyek menézem !

Kép

Kép
ibm

Ároncinak és Emmusnak jobbulást!
20150601134430

Szly!

5 hós képünk:

Kép

Véda
Vendég

Marcsika!
Emmának gyógypuszi, Laurának, Apósnak drukk!

Véda
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:41-kor.
Vendég

8)
Vendég

Csabó:csuda pofi! Kész nagyfiú
Vendég

Jaj Kata! Örök hála!
Mi lenne velünk nélkületek!

Mennyi Catflam?
2X3 cseppet írt és 2X2 ml Ambroxol.
Az mehet?
Láza nincs szerencsére,most mértem!
Akkor most nyomk Sterimart és szívunk!

Mindjárt jövünk!

Tényleg nagyxon köszönöm!

Ja! Tudod nekem allergia parám van!
Nem szoktak rá?

Kép

Kép
ibm

Cataflamot én is dícsérni akartam még! Sajnos, volt szerencsénk hozzá, amikor Liluval a szájsebészetre jártunk :( Ha rágondolok is, kiráz a hideg! Nem kívánom senkinek azt a látványt, és érzést, amikor a gyereked fetreng a földön a fájdalomtól, és ököllel csapkodja az arcát, valamint torka szakadtából üvölt, hogy ezt a fájdalmat ő nem bírja tovább elviselni :cry:
(Ezekben a napokban Lilu, aki amúgy gyűlöli az összes gyógyszert bevenni, úgy remegett a Cataflamért, mint a legfinomabb édességért. Tudta, stzegénykém, hogy csak az segít neki...)

Véda
Vendég

Ami, Kata válaszolt, Cataflemot nyugodtan. Jobbulást!

Véda, mi is Dologélt használunk...Adél is cuppogja, de ennek ellenére nem aludt vissza hajnalban. Mondjuk nem olyan volt, mintha fájna valamije...

Kép
andkata

Sziasztok!

gyors bekukk mert azán megyünk utunkra. Kutyafuttában olvastam végig csak bocsesz!

Kike: megérkezett az ajándék, nagyon szépen kösznjük! Én nem bontom ki, beteszem a fa alá és majd csak 24-én nézzük meg mi van benne. Jó???

Babák gyönyörűek!

dodó: drukkolok hogy minden oké legyen és hazaérjetek időben!

Orsi: csüt dután sétálhatunk!!

kicsit izgulok hogy odaér-e a mi ajink!!!

Kép
mancsi76

De izgi... Érkeznek az ajándékok 8)
Én már úúúúúúúúúúúúúúúúgy izgulok, mint egy kisdiák :oops: :roll: :lol:

Véda
Vendég

Átküldtem Andinak a 4 hós táblit. Így lesz fent:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Szly!
Köszi a táblázatot! Mennyi szép baba egy rakáson!

Dóri!
Miért jártatok szép Liluval a szájsebészetre?
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:42-kor.
Vendég

Szly: köszi a táblit!
Vendég

Sziasztok!
Mostanra sikerült visszaolvasni! Köszönjük a sok drukkot. És a kép dícséreteket!
Éjellünk elég gáz volt...óránként kelt a csajszi....4-kor meg kipattantak a szemei, és nem nagyon akart visszaaludni! Viszont mikor visszaaludt, akkor aludtunk 10-ig! :oops: Olyan jól esett!

Én is remélem hogy ma már hazajutunk! Eddig minden gép felszállt! Éljenek a külföldi dolgozók!

Mary!
Én is egyből végiggondoltam, hogy nem volt e uj mosópor, öblítő de nem. Viszont arra gondoltam, hogy nem volt már itthon tej és a cappucinomba és a kakaómba tettem egy kis tejport. Én erre is gyanakodtam. Még ma is van pöttyünk.

Kata!
Nincs fenistil cseppünk. Még egy fél calcium van, azt ma megkapja. De otthon majd minden ilyet beszerzek!

d.dodó

Szly! Köszi a táblit!
Andi! Köszi, hogy felrakod!

Viki!
Volt egy szuvas foga, amit betömtek annak ellenére, hogy be volt gyulladva. Másnap visszamentünk, nem vettek komolyan, azt mondták, majd elmúlik a fájdalom. Nem múlt el. Lilu nem vett, nem aludt, fogyni kezdett, és egész nap őrjöngött a fájdalomtól. Újra mentünk. Elküldtek a fül-orr-gégészetre, hogy biztosan a torka. Ott azt mondták, nem a torka, hanem biztos a fogorvos belefúrt a szájüregébe. Mindezt Lilu füle hallatára :twisted: :twisted: :twisted: Na, ekkor nyúlcipő, el a szájsebésztre. Úgy voltam, addig nem megyünk haza, améfg valaki nem segít a gyerekemen! Szörnyen kétségbe voltam esve. Lilu pedig önkívületben volt a fájdalomtól, és az ijedtségtől. A szájsebészeten végre segítettek rajtunk. Kubinyi főorvosasszony kiszedte a gyulladt fogból a tömést. Lilu abban a pillanatban elmosolyodott, és hozzámbújt: Már nem is fáj, anyuci... Persze, hogy bőgtem...
Viszont Lilu azóta retteg a fehér köpenyesektől :(

Véda
Vendég

Azt kihagytam, hogy az említett fogorvos után még 2 másik fogorvoshoz is elvittem hiába, és utána mentünk csak a fül-orr-gégészhez. A Kubinyi doktornőhöz kb.az 7. napon jutottunk el...

Véda
Vendég

Dóri!
Ez durva! Édes kicsilány!

Sütötök-alma főzitől lehet szorulás? :shock:
20150601134430

Kata!

Köszi, mióta nem iszom a laktoherbet, meegint van tejcsi, bár nem biztos, h a kettő összefügg. Nektek van?

Nekünk nincs légzésfigyelőnk :(
Nagy gond szerintetek?

Lányok!

Akartam kérdezni, ti mennyit hordozzátok egy nap a lurkót?
Mert én majdnem egész nap, ha ébren van, pedig 8,5 kiló, egyre nehezebben bírom.

Nincs el egyedül eggyáltalán.
ha leteszem, akkor is oda kell feküdni mellé.
,

Ti hogyan szoktattátok rá, h játsszon egyedül?
Már 15 perc is áldás lenne, se takarítani nem tudok, se enni, ide írni iss csak ha az ölemben van.

VAn tuti tipp?
Egy ekkora manót már el lehet kényeztetni?

Andi!

Muti az ajándékot!
Vendég

Orsi!
Én nagyon ritkán cipelem Dundit, csak ha nyügi és büfinél. De a nyüginél is inkább mellé ülök.

Nálunk Dundi ritkán van el magában, mindig figyelni kell rá, h hallja a hangunkat v lásson.

Sztem el lehet kényeztetni, mert h folyamatosna karban van, állandóan ezt igényli.
20150601134430

viki!
Az édeskés alma fog, a savanykás hajt. A sütőtök fog.

d.dodó

Sziasztok!

Csak képeket hoztam rohanok, azt sem tudom hol áll a fejem. Annyi tenni valóm van.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

mindjárt felrobbanok. majd utána olvasok csak vissza... most voltunk a 3 hós oltáson. legközelebb már tényleg felrúgom a dokit a védőnővel együtt. megint jött a szokásos fejkörméret baromságával. már a tököm tele van vele!!!!!!!! kérdezte hogy voltunk e ideggyógyásznál. mondom igen. és mit mondtak? mondom teljesen elégedettek voltak vele. és arra hogy ilyen abnormálisan gyorsan nő a feje? na itt volt az a pont hogy majdnem lerúgtam a székről. :twisted: :twisted: :twisted: mondtam neki hogy teljesen normális mértékben nő a feje csak nagyobb a szokásosnál. erre megint kezdte hogy de mérjük meg. mondtam neki hogy az mr nem mutatott ki semmilyen elzáródást, nincs gond a fejével. erre nem mérte meg, de ha megtette volna tuti hogy felveszem a gyereket és úgy ott hagyjuk őket mint a szrt.
ezek után a gyerek tök édesen nézelődik tűri hogy nyúzzák, benéznek a szájába stb. erre következő idióta kérdés: még mindig olyan furcsán sír ha sír? mondom neki nem tudom mi a furcsa mert úgy sír ahogy eddig és én ahhoz vagyok szokva. :twisted: :twisted: :twisted: mi a szarért nem tud minket békén hagyni? ezek után kérdezte hogy ott van-e nálam a papír amit az ideggyógyász adott. letagadtam. már csak az kéne hogy még azt is elkezdje kielemezni a hozzánemértésével. kész vagyok tőlük. ja, és egy hónapja 65 cm-nek mérték, most 64-nek... na mindegy. ezeken már ki sem akadok. ja és erre az egyik asszisztens ott kérdezi hogy mennyi a súlya a mérés után. bediktálom. erre írná be és kérdezi hogy miért csak egy súly van eddig beírva? erre nem mondtam semmit. mondtam volna azt hogy mert a védőnő szarik a fejünkre? erre kérdezi hogy hát nincs otthon mérleg? mondom de. erre hallgatás. egy idő után. akkor maga biztos valami másik papírra írja. mondom miért, nekem kellett volna a kiskönyvébe írnom?????? hát végülis igaz hogy az van odaírva hogy a védőnő, de ő szokta mondani hogy nyugodtan. hát elmehetnek a búsba.
ja, meg még egy. kérdezi hogy a múltkor melyik lábába kapta a prevenart. mondom a balba. erre rámutat és kérdezi hogy ebbe? nem akartam tőle megkérdezni hogy vajon a gyereknek a két bal lába közül nehéz lehet kiválasztani hogy melyik is lehet a bal...
na most hogy kipanaszkodtam magam elkezdek visszaolvasni.

KépKép
muffin

Dodó!
Ez üveges főzi lenne. Mert csak úgy nyögött Dundim. Kapott egy fél kúpot, mert még hallgatni is rossz volt.

Mikor utaztok? Estére megint?

Titi!
Köszi a képeket! Nagy ám a románc Anna és Levi között, már múltkor kifigyeltem.
20150601134430

viki!
Elvileg igen....6-kor indulunk a reptérre, fél 10-kor megy a gép.

d.dodó

titi!
Jók a képek!

Muffin!
Nem csodálom, hogy nem kicsit vagy kiakadva!

d.dodó

anyjuk, nekünk is ac légzésfigyelőnk van. gondolj bele, hogy alapból eltelik jópár másodperc amíg vesz levegőt egy gyerek, és még arra kell ráhagyni hogy riasztás legyen. és különbenis 2 percig én úgy tudom hogy nincs semmi gáz ha nem jut oxigénhez. (persze lehet hogy rosszul tudom)

szly, én tegnap tisztítottam ki eliot köldökét. régi módszer. fültisztító+alkohol

ibm, eliot is cataflam cseppet kapott a műtét után és akkor még csak 3 hónapos volt...

akata, mondtam a múltkor azt a halolaj cseppet amiben O3 van. De azon csak 12 hós kortól van adagolás. attól adhatom? és milyen mennyiségben?

KépKép
muffin

na és akkor most hogy lehiggadtam, akartam feltenni egy tegnap esti képet. gyerekem a fürdés előtt a következőt alkotta:

Kép

már egy ideje fogdosta a lábát, de tegnap rájött, hogy igazából be is tudja nyomni a szájába. :)

KépKép
muffin

Evelyn!
ELiot nagyon édes! Milyen hajlékony!!! Dundi csak fogja a két lábát :lol:
20150601134430

ja, amúgy a reggel érdekesen indult... mentünk volna az oltásra de hiába kerestem a kocsikulcsot. férjem elvitte magával... kerestem a pótkulcsot, de azt meg nem találtam a helyén. már kész voltam. de aztán a pótkulcs meglett, viszont a lakáskulcsom az eredetin van, úgyhogy a házat csak beriasztottam, bezárni nem tudtam. és délután óráim lennének és nem tudom hogy merjek-e elindulni... :(

KépKép
muffin

Sziasztok!

Mancsi:örülök hogy odaért az aji :D naná hogy jó...tedd csak a fa alá-majd ha kibírom,én is úgy csinálok... :D

Ma megint a városban voltunk,de most babakocsival,kétszer aludt is a tücsök,így a hátam is megúszta
:D
Vettünk még ezt-azt,meg Dominak használtan ugyan,de tök jó állapotban lévő meleg rucikat,együtteseket,meg egy meleg sapit :D

Mondtam Apának hogy a pelenkázót már ki kell vinnünk,egyszerűen egy percig nem marad rajta nyugodtan,már inkább a földön pelenkázom takarón,locsi után meg a nagy ágy közepére fog menni...
És hiába adok a kezébe bármit,akkor is meg akar fordulni,és tök simán leesne róla-sóval pelenkázó-pápá

Kép
Kép
Kép
kike

És vastag harisnya,meg bundás ciő,meg vastag takaró volt rajta,de mikor ugye rotyi után-mivel kifolyt-le kellett vetkőztetni,jégcsapok voltak a lábai :shock:

Kép
Kép
Kép
kike

ja meg erről a lábfogós képről jutott eszembe. azt is kérdezték, hogy játszik-e a játékaival meg nyúl-e tárgyakért. mondom igen, sőt a lábát már nem csak megfogja, hanem a szájába is teszi. erre de a játékait megfogja? :twisted: nem akartam neki mondani, hogy vajon ha a lábát meg tudja fogni, akkor a játékait is? lehet hogy én vagyok idióta, de már minden apróságra ugrani tudok velük kapcsolatban.
amúgy azon gondolkoztam hogy gyerekorvost váltunk. de ezzel csak az a baj, hogy ugye védőnőt nem tud váltani az ember. viszont akkor az oltásokat ugyanez a doki fogja beadni, nem? és akkor mivel vagyok előrébb?

KépKép
muffin

hú csajok, én még nem tudtam feladni az ajándékomat. szerintem csak holnap fogom tudni. úgyhogy bocsi akit én húztam... :)

KépKép
muffin

és tita, még azt akartam írni, hogy az első képen levi nem egyszerűen nyomja. az a fekvőtámasz :shock: :shock: :shock:

na de mostmár jöjjön valaki mert ez az oldal is velem lesz tele...

KépKép
muffin

Evelyn!
Az oltásokat a választott doki adja be. Mi sem a körzetünkbe járunk.

Kike!

Muti a szerzeményeket!
20150601134430

Muffin! Nem semmi a doki!

Orsi! Én sem hordozom Jázmint. Eljátszik a sátrában. Ha gépezek, lát, de mindegy neki. Roli úgyis mindig ott ugrál körülötte, így nem unatkozik. Ha nyűgösködik, akkor álmos, átviszem a kiságyába és otthagyom, elalszik.
Én igazából picinek sem hordoztam. Büfiztetésnél és etetésnél volt kézben, szerintem így szokta meg. Most meg hogy már minden érdekli és viszonylag tud mozogni, még jobb.

Levi milyen ügyesen tornázik! :lol:

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?