Szép napot
Elég jó éjszakánk volt. Csabi könnyen
elaludt, és csak 2X ébredt, félálomban szopott, visszaaludt, és reggel n8-kor én ébresztettem
Alvás előtt bekentem neki ezzel a Dentinox helyett vett szerrel.
Dologél a neve, és vanília ízű édeskés nagyon. Megkóstoltam
Csabi is cuppogott rajta. Ezt bármikor lehet adni, nem adagolod túl, mert nincs benne lidocain
Azért vettem Viburcolt is!
Viki!
Igen, Lilu ma is, és most már úgy általában napközis lesz. Állítólag Marcsi néni szeretettel fogadta őt. Nekem ez nagyon fontos volt. Hogy ne az legyen, hogy na még egy plussz gyerek, akire figyelni kell, hanem tényleg örüljenek neki, hogy ő is ott van. Úgyhogy Marcsi nénit a szívembe zártam
Dodó!
Szépséges a lányod! És sokkal több a husi rajta, mint Csabin! Csabi itt ült az ölemben, mikor néztem a fotókat, és úgy összekakálta magát
Mondtam is neki, hogy te szégyentelen, nem illik ilyet csinálni egy kislány előtt. Erre fel kiröhögött
Kiütésekre gyógysimi! Hazaúthoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ma nem sokat leszek, mert a csomit végül nem tudtam tegnap feladni, így ma kell mennem vele a postára. Ráadásul délután 4-kor Liluék karácsonyi ünnepsége lesz a suliban. Szerepelnek is. Meg ajándékozás is lesz... Fotózok majd. És felteszem majd, amit tegnap ígértem neketek, amit Lilutól kaptunk első napközis napja után!
Vigyázzatok magatokra! Ajándékot kapók tegyen fel képeket, arról amit kaptak! Kíváncsi fáncsi vagyok én is, mint Viki kartársnő
Véda