Hali!
Hát Judit, kellett az a betét.....
Grétinek jobbulást!
Olga: Igen, az Apeh utcájában lakunk, a Hunyadin. A vége felé. Postára ne adjam fel a matrincákat? Talán még az a legegyszerűbb megoldás. Két szigorlat egy napon? Soksok drukk hozzájuk!
Szilvi: Hogy vagytok?
Nekem is van ám versenytáncos "múltam"....Angliában egy világbajnok párnál dolgoztam, mint bébi sintér. Tudod, Jaimee szüleinél. Külön zárt világ ez, de egy csoda az egész.
Anikó: Fejfájás elmúlt? Apa meg most találta ki, hogy műfenyő kell, merthogy Réka majd nekiesik. Mert a műnek nem, mi? Aztán meggyőztem, hogy ragaszkodom a nemmű fához, huhh...nem volt könnyű....
Kata: Koszmó ügyben mi újság? Én úgy szabadultam meg tőle, illetve Réka, hogy bekentem a buksit gy.tári napraforgó olajjal, aztán vártam pár órát, majd elvileg hajmosásnál le kellett volna, hogy jöjjön magától, de ez soha nem történt meg, úgyhogy bár nem szabad, én óvatosan lekapargattam fésűvel. ÉÉÉÉs működött, sosem jött vissza többet. A cumi miatt ne aggódj, Réka is azzal aludt el nagyon sokáig, most meg már 2 hete fogalmam sincs, hol van a cumi. Valszleg valamelyik táskámban vagy zsebemben...
Édes, cukorfalat a pici fiad, de látom, a nagy is nagyon aktív ott a kád felett.
Macilaci: Voltál már dokkernál?
Betti: Gratula az eredményekhez!!!!!
Judit: Leti megmarad az etetőszékben? Enyém lány pánikszerűen felpattan, amint nem akar éhenhalni. Most jogos lenne a kérdés, hogy miért nem kötöm be az etetőszékbe.....Hát mert akkor nyomban távozni akar. Bekötés nélkül legalább etethető.
Balwin: Sütőpapír pedig számomra életmentő találmány, én mindig mindent azzal sütök.
Szami: Szuperek a képek, gyönyörűek a gyerekek! Mindig 3-at akarok, ha a fotóitokat nézem.
Apa azt mondta, ne nézegessem.
Dededeeeee!
Szülinapról: Még néhány kép, de a blogon van és lesz még egy rakás.A túrótortát sütöttem én. Nem is lett rossz. Olyan linzerszerű volt a tésztája. Illetve még van belőle. Csak ebből...Jellemző.
A katicás torta valami egészen mesés csokitorta volt nyamnyamnyam. Annak emlékére rendeltem ilyen formát, hogy az első állatka volt, amit Réka felismert. "hol a katica?" És már mutatta is.
Az ajándékok: felfújható póni, sütifaló bödön, kiskönyvek, ruhafélék, fajátékok. Kicsit megviselt, hogy búcsút kellett intenem a csecsemőkornak, de már túl vagyok rajta azt hiszem.
Jó éjszakát! Már biztosan alszik mindenki....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.12.16 00:05-kor.