Új privát üzeneted érkezett!

Judit és Szami! Tisztára nekem is meghoztátok a kedvem a sütögetéshez! Mostanában nem nagyon volt hozzá hangulatom... Nagyon aranyosak a csajszik és Máté kukta! Judit, szerintem idén a te mézesedet csinálom meg!

Egyébként: nyasgem az összes vasúti sztrájkolónak!!! :evil: Köszi, hogy így vizsgaidőszak közepére megint betették! Áááááá!!!! Na bocsi, ennek ki kellett jönnie! Ugyanis ma és pénteken van jegybeíratás a Rácznénál, ha nem tudom aláíratni, ugrott a félévi gyakorlatom! A területi gyakorlattal kapcsolatban is vissza kellene vinni a héten egy papírt...

Lányok nem tudom írtam-e, de nekem is jó a szerdai mozi. Egyébként mint nézünk? :D

Karácsonyi menün nem nagyon gondolkodtam még, de szerintem a Szami féle Wellington pulykamellet bevállalom. Viszont halpaprikást sem ettem még soha, lehet azt is ki kellene próbálni valamikor...

Tényleg örületes árak vannak fenyőfavásárlás terén! Mi is tegnap vettünk, 1,20 normannt a piacon. Tiszta meglepő, hogy az "olcsó" 2000 ft-os lucból szinte alig volt. Egyébként ilyen árak vannak a piacon, ha még valaki nem volt fenyőfát venni:
Luc 2000 ft/m (egy helyen a zöldséges résznél volt 1500 ft/m-ért is)
Ezüst általában 3000 ft/m
Normann 4000 ft/m
Ezek persze a vágott árak, a tövesek borzasztó drágák, 7-8000 ft/m.

Elfelejtettem mi volt az elöző oldalon... Visszaolvasok...

Olga

Kép
juhaszolga

Szami! Pedagógia és pszichológia szigorlatom lesz, együtt, egy nap! :D Már várom! :lol:
Nagyon szép volt Anna tortája! Nem maradt belőle? :oops:

Judit! A Balázs AFP-je 1,02 volt...

Olga

Kép
juhaszolga

Tessék írni, hogy akkor ki hol vett jó áron jó fenyőt!!! :)

Mi még előtte vagyunk.
szilbee

Mi még favásárlás előtt állunk, de a frászt hoztátok rám... Nálunk ált. január legvégéig megmarad a fa, olyat kell vennünk, ami nem hullajt (leginkább a normann ez), és a gyerkőcök már megszokták a plafonig érőt, ami kb 2,70 m magasat jelent...

Olga, nekem külön volt a kettő, de még olvasni is szörnyű, így, együtt őket! :roll: Hát, sok erőt Neked hozzá.

Szilbee, nincs egy-két régi képed, olyan szép táncos ruhás? ÚÚÚgy nézegetném :lol:

Judit, Máté maga ajánlkozik mindenféle kreatívkodásra, pl. maguk díszítették az ablakukat Annával, én csak az alapanyagot adtam hozzá. He-he, Jázminnál nálunk is valahogy fogyott a tészta inkább... :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Na Grétiek is befejeződött idénre az ovi, nagyon rosszul aludt, köhögött, lázas volt, folyik az orra, majd 11 óra körül meglátogatjuk doktornénit, addig hadd tolongjanak...

Dorka! ügyesek legyetek ma! sok ++++Szabinak a szurihoz!

Szibee!
Nyomassad csak a fotókat! én is kíváncsi vagyok!

Fenyő:
még mi sem vettünk, sztem vagy szerdán, vagy szombaton a piacon, itthon. mi is a normannra szavazunk, aztán majd meglátjuk. mivel asztalon van, így túl magas nem lesz, olyan 1,5 m körüli, és a mienk is vágott.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Versenyre nem jutottunk el. Későn kezdtük a versenytáncot tanulni ... 17 évesen. Mire versenyképesek lettünk már egyetemre meg fősulira jártunk. 1 :roll:

Judit! Jobbulást Grétinek! Remélem Karácsonyra rendbe jön!!! ++++
szilbee

Judit! Édesek a lányok, és a süti is jól néz ki!! :D

Szami! A Te csemetéid is nagyon aranyosak, és sztem is egyre inkább hasonlítanak a lányok! Mikor nőtt meg így Jázmin haja? :shock:

Jaimee! FÉÉÉÉÉÉÉNYKÉÉÉÉÉÉPEEEEEK!!!!!!!! :D

Fenyőt még mi sem vettünk... Eddig kettőnknek mű volt, de most élő lesz, persze nekünk is asztalon. :wink:

Nagyon carul, fejfájással ébredtem... Az a fajta, ami ha csak megmoccanok is belehasít. :cry:

donkoaniko

hát addig biztos, sztem antibigyó, és az helyrerántja 2-3 nap alatt. inkább az a kérdés, hoyg Leti mikor csatlakozik, bár elmagyaráztam reggel, hogy nincs puszi, mindenki megismeri a saját poharát, stb stb, de nem tudom mennyire használt a papolásom.

de azért csak készült kép, vagy nem? és nem akartok megint járni? mi ha nagyobbak lesznek a lányok, maguk is elmaradnak itthon feltétlen! a szomszédék is hébe hóba bejárnak, kedvet kaptunk mi is

Szami!
A kenyérsütőbe a kenyerek mindig inkább kalácsok lesznek? segíts már! ezt a fajtát Misi nem nagyon szereti, Te hoyg csinálod, meg hol van az a kenyérsütős oldal? már ha így neki készültünk

Anikó!
az enyém másmilyen, mint amit Szilbee bemásolt, félig saját recept.

vékony szeletekre kell vágni a pulykamellet, amit beleforgatsz fahéjba, és lerakod a tepsibe, ezután jönnek rá az aszaltszilvák, a bacon, és a reszelt füstöltsajt.
egy kis cukrot megkaramellizálsz, felöntöd tejszínnel, ezt a lötyit ráöntöd a husira, és be a sütőbe.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Csak nekem ilyen lassú ma a babanet?

Judit, nekem nem lesz kalács, de én leginkább krumplisat sütök. Ahonnan olvasgattam (de csak egyet-kettőt próbáltam) E. Margit oldala. Időnként költözik, nem tudom, most hol van, de ha rákeresel, biztos megtalálod.

Grétinek jobbulást! Hááát, nálunk nem jött be ez a nem leszünk együtt téma, szépen összeszedték egymástól, én meg tőlük (már "csak" köhögök...), bár Anna ma kezdte az ovit, de Jázmint holnap kell visszavinni a dokihoz. Ezt a napi egy adag antibogyót belepréseljük, mintha végre hatna is.

Anikó, akartam már mondani, szívesen a zenéket :oops: Mi most a Gyerekkarácsonyt hallgatjuk, meg az új Almát. Az egyszervolton van már a Helikofferhez klip is. Gyorsan elmúló fejfájást Neked!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Bocsánat, de nem tudok visszaolvasni.

Teszek fel azért képet, még egyszer nagyon köszönjük a köszöntéseket. :P :P Valamelyik éjjel elolvastam, mi volt 2007. 12.12-én itt a fórumon....annyira aranyosak voltatok, hogy szorítottatok értünk. Cuppp!

Szóval 1-2 kép. Jövök majd beszámolóval is, esetleg még képpel... :oops: :roll: :lol:

Kép

Kép

Sütöm a méééézes! :P :P :P Illetve ma még csak összegyúrom.
jaimee1

Szami!
jöhet akkora krumplis receptje, amit Misi vett lisztet, abból nem jött be, még nekem sem, most kóstoltam, az éjszaka lett késza kenyér... bőven futottak még kategória, ráadásul sótlan is. sztem a kukában végzi, sajnos....a láyok bőszen rázták a fejüket, hyog megkóstoljátok? Neeeem. na tessék.

Anikó! jobbulsát a bukidnak!

én si kezdem a nagytakarítást ma.... ha valakinek vannak fölös energiái jöhet segíteni!

Jaimee!
kéééépppppeeeekkk! már én is várom péntek óta!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Burgonyás kenyér

Sorrendben, ahogy a gépbe kell tenni:

200 ml tej
100 ml víz
150 gr főtt, áttört burgonya
300 gr finomliszt és
250 gr rétesliszt keveréke,
1,5 kávéskanál instant élesztőpor vagy 1 cs friss élesztő
0,5 csapott evőkanál cukor
2,5 kávéskanál só

Tömeg: 1000 gr
Héjárnyalat: sötét
Program: nálam 1-es, a legáltalánosabb

Nekem ez 3 óra alatt készül el. Nem szabad a gépet túl hideg helyre tenni és ha kisült a kenyér, azonnal célszerű kivenni és rácson hűteni.

Jaimee, édesek a képek, a vonalzód meg nagyon tetszik! Én is akarok ilyet...

Jó sütögetést, aztán jöhet a beszámoló is!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

nekem is lassú a babanet, ezért sem láttam Jaimeeék képét, csak most! nagyon édes Réka!

Szami!
Köszi, akkor beszerezzük a hozzávalókat és próba indul ismét.

Judit,
Kép
Kép
bbj

megnéztem a babanaplót is, és tündér ez a lány, milyen kis kerek volt! áprilisi a favorit, erre a képre még emlékeztem is, ott oylna, mint egy játékbaba.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaimee! Várjuk a többi képet is! Gyönyörű a torta, bár a katica fejecskéje épp nem látszik. Ajándékhegyek? Vagy most annyira nem volt, mert megkapta a triciklit?

Mozizós lányok!
Én ezt találtam:

Alkonyat szerda 19.45.

http://www.szolnokplaza.net/index.php?subpage=mozi

De másban is benne vagyok!

Olga

Kép
juhaszolga

Hahó!
Nem ér ennyit írni, teljesen lemaradok... :roll:

Szilbee: irigy vagyok, hogy versenytáncoltál... én álmaimban kislány korom óta versenytáncos vagyok... :oops: :lol: Levente nincs oviban?
Dávid (kisszerelmem) meggyógyult teljesen?
Fenyőfa: nekünk szerencsénk van, apukám bartellez egy ezüst gyökereset a szülőfaumból.

Bbj: nagyon fajinak a csajok.. Én már nem takarítok.

Olga: micsoda menüsor :shock:

Szami: nagyon sokat nőttek a gyerkőceid és nagyon szépek, amellett persze, hogy ügyesek is :lol:

Partis anyukák: (míg el nem felejtem) az Aktív rádióban hallottam a reklámban, hogy az Abonyi út 1-ben, a Ford szalon mellett parti kellék bolt van.

Jaimee: változatlanul... de szép, de szép, de szép... (1 éve én is szorítottam ám, csak még akkor titkoltam :lol: )

Kép

Kép
szolkata

Kata!!! Az én menűsorom??? :lol: :lol: :lol: Édasanya, valamit nagyon rosszul jegyeztél meg! Valószínűleg a nevet, a menűsor előtt!!! :lol: :lol: :lol:

Más: Csajok! Nincs meg véletlenül valakinek:

Bizek Emi: Álomszép zene babáknak és mamáknak 1-2?

http://alomszepzene.hu/

Olga

Kép
juhaszolga

Olga, mindkettő fent van a zenei oldalon, de ment privi is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szamóca73 2008.12.15 14:21-kor.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kata! nincs még oviban Levente. Dávid is még taknyos. De tényleg, mitől lett a "kisszerelmed"? :) Nem az a szép, babaarcú gyerkőc.
Apám... Marci mindjárt 1 hónapos!

Erika! Vééégre! :lol: Már én is nagyon vártam a képeket! Gyönyörűséges!!! :D A "csattogós" kép nagyon kerály! (blog) :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.12.15 14:45-kor.
szilbee

Olga: ezer bocsi, ez a gyors olvasásom bakija, Szami repertoárja volt :oops: :lol:

(a szomszédunkban ma ebéd után meghalt egy 16 éves fiú... nyár eleje óta volt nem tudom milyen, de nagyon beteg, délben vitte el roham mentő, itt zokogtam az ablakban egész végig, míg itt voltak)

Kép

Kép
szolkata

Ó, Kata, ez borzalmas lehetett. Abba meg egyáltalán csak belegondolni is szörnyű, mit élhet most át a család... :cry:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szilbee: nem tudom, talán, mert ő volt az első innen a babanetről, akit már a pocakodban "ismertem", szurkoltam a szülésedhez... és egyébként is, mert tök jó kispasi! :lol:

Kép

Kép
szolkata

Kata! Jéé tényleg! Ebbe bele se gondoltam.
szilbee

vagyok

Gréti kapott supraxot meg sinecodot a köhögésre étvágy nuku. kölesgolyó, és mézestea, meg 1-2 gerezd mandarin.

Kata!
hát ez iszonyat!!!!16 évesen még el sem kezdődött az élete, sé már be is fejeződött. pláne így karácsony előtt, ah lehet ez még egy fokkal elviselhetetlenebb

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Köszönöm még egyszer a köszöntéseket.Megjöttünk a bölcsiből,reggel még potyogtak a krokodilkönnyek,aztán már jobban érezte magát és ma már ott is a ludt másfél órát,2-korhoztam el.

Karácsonyi menü:Nálunk lesz a nagy család szenteste.Leszünk 10-en,anyával főzünk.Én főzök fácán levest,sajttal,sonkával,gombával töltött csirkemellet,sonkával töltött rántott sajtot,sültkrumplival,gombás rizzsel,hagymás krumpli és franciasalátával és répás gombasalátával,anyum pedig süt kacsát és kacsamellet,a párom meg rácpontyot csinál.Ilyenkor meg van a kaja két napra és persze tiszta hízókúra a karácsony.Sütni nem sütök,mert nem is szeretek és mert senki nem nagyon sütis,így csak ránkmaradna.

Nagyon édesek a gyerekek,olyan jó nézegetni.
Mióta minden nap Szolnokon vagyunk estére úgy lemaradok.

Kép
pné rami81

Haller :)

Jáááájjj, ez ma csiganet :?

Jah, sokat írtok, höjj :wink:

Grétinek jobbulást! :(

Dorka, 18 hós? :shock: Nem a 15 hós volt az uccsó egy jódarabig? :oops: Télleg, jól vagy? Sokat huncutkodik már Kistörpe? :D

Szilbee, igaz, tanúsíthatom, hogy szinte tök olyan, mint a mézeskalács, ugyanis én azt a recit csináltam meg :lol: Viszont most már értem, miért emlékeztetett a puszedli ízére :mrgreen: Meg hogy mé nőtt meg veszett módon a sütőben :roll: Vagy a mézeskalács is megnő valamennyire? :oops:

Anikó, nem lett ehetetlen, csak házikó nem lett belőle :) Alapvetően az volt a baj, hogy Luci alvásidejében csináltam, oszt nem akartam nagyon zörögni - így a sütések közötti tepsivajazás kimaradt :oops: (mindig egy tepsit használok) Szal rendesen odakozmált az alja (nameg a sütőm sem szuperál úgy, ahogy kéne :( Ezért sem szeretek mostanában sütni.) Amúgy meg fajin mézespuszedli-házikó lehetett vóna :lol: :lol: :lol:
Gondoltam rá, hogy azért m.sütikéket csak csinálok karácsonyig, de a hétvégén mindkét nagyinál betortáztunk, úgyhogy a gondolat sem esik jól - pillanatnyilag.

Évi, Fanna szerint fél év normális...de ha aggódsz, esetleg bemehettek a doktornőhöz röntgeneztetni, hogy hogy csücsülnek a fogak...

Judit
Kép

Kép
balwin

Még nem értem a dolgok végire :oops:

Szami, Jázmin nől, mint a gomba :D Olyan szép gyerkőceid vannak :) A torta is fajintos!

Jaimee, Réka meg már kész nő :lol: Ő is elhagyta már a babás vonásokat, "igazi kisgyerek" arca van :) Én élvezettel néztem ezt a folyamatot Lucinál :) Meglesem a blogos fotókat is :wink: A katicás tortában millen töltelék volt? Nagyon tuti az is!

Judit, nálatok is jól ment a sütizés :lol: Színes egérkaka :mrgreen: idén nálam is nyerő, én habkarikára akarom majd...a mitsussek.hu-n olyan gusztán néz ki, hogy megpróbálkozom azzal - is...eeeeeehehehe.

Megejtettem ma az első tg-t...hipp-hipp... Micsoda diszkrimináció :mrgreen: ...30 fölött 2 db terheléses vércukrot csinálnak...szal mehetek a héten is laborbae...

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit!
a mézeskalács is feljön, oylan 3-4 mm-esre nyújtottam, és olyan centis lett. a szalakáli húzta felfele.

én midnig sütőpapírt rakok a tepsibe, nekem még mindnen leégett, ha lisztezett kimargarinozottal próbálkoztam

én Letivel két terhelésesre emlékszem

Szegény Grétuskám kihányta az összes kaját, amit ma megevett. a sinecod íze bezavart, bár Misi szerint én si hibás vagyok, mert benyomtam a szájába egyszerre az 5 ml... lehet. a kis teste megint tűzforró volt, valamit most nagyon benyelt.

Rami!
Ti is nyomatjátok akkor rendesen, mint Szami!

Nikinek is jó a szerda mozira, de nem jó az egere, ezért nem tudott írni

Judit,
Kép
Kép
bbj

ma a kedvencem lesz a showderben, lehet betétet kellene beraknom, nehoyg úgy járjak, mint két hete... :oops: :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, jajjjj, szegény Gréti :( Nem vagyok rutinos beteggondozó anyuka (kopp-kopp-kopp), de azt olvastam, nem baj, ha ilyenkor nem eszik (akár semmit), a folyadék a fontos. Gyógycupp a nagybeteg kicsilánynak!

Nekem is a kedvencem lesz máma a sóderklubba :D

Sütőpapír: háááát, nemtom én milyet vettem, vagy mit nem csinálok jól, de akármelyik oldalával teszem a tepsibe, mindig rásül a cucc aljára :( (általában sós dolgokat csinálok...ha csinálok) A szilikonos alátétet szeretném kipróbálni, csak még nem vettem.
Lisztezni meg ritkán szoktam, csak simán vajjal kikenni a tepsit...
Köszi a mézeskalács infót :) Monnyuk gondolhattam vóna, hogy ha térfogatnövelő/tésztalazító van benne, akkor csak csinál valamit...

Nikivel meg összefutottam tg után, de rohanósra sikeredtünk :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Hali!

Hát Judit, kellett az a betét..... :lol: :lol: :lol: Grétinek jobbulást!

Olga: Igen, az Apeh utcájában lakunk, a Hunyadin. A vége felé. Postára ne adjam fel a matrincákat? Talán még az a legegyszerűbb megoldás. Két szigorlat egy napon? Soksok drukk hozzájuk!

Szilvi: Hogy vagytok? Nekem is van ám versenytáncos "múltam"....Angliában egy világbajnok párnál dolgoztam, mint bébi sintér. Tudod, Jaimee szüleinél. :wink: Külön zárt világ ez, de egy csoda az egész.

Anikó: Fejfájás elmúlt? Apa meg most találta ki, hogy műfenyő kell, merthogy Réka majd nekiesik. Mert a műnek nem, mi? Aztán meggyőztem, hogy ragaszkodom a nemmű fához, huhh...nem volt könnyű....

Kata: Koszmó ügyben mi újság? Én úgy szabadultam meg tőle, illetve Réka, hogy bekentem a buksit gy.tári napraforgó olajjal, aztán vártam pár órát, majd elvileg hajmosásnál le kellett volna, hogy jöjjön magától, de ez soha nem történt meg, úgyhogy bár nem szabad, én óvatosan lekapargattam fésűvel. ÉÉÉÉs működött, sosem jött vissza többet. A cumi miatt ne aggódj, Réka is azzal aludt el nagyon sokáig, most meg már 2 hete fogalmam sincs, hol van a cumi. Valszleg valamelyik táskámban vagy zsebemben... :oops: :roll: :lol: Édes, cukorfalat a pici fiad, de látom, a nagy is nagyon aktív ott a kád felett. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Macilaci: Voltál már dokkernál?

Betti: Gratula az eredményekhez!!!!!

Judit: Leti megmarad az etetőszékben? Enyém lány pánikszerűen felpattan, amint nem akar éhenhalni. Most jogos lenne a kérdés, hogy miért nem kötöm be az etetőszékbe.....Hát mert akkor nyomban távozni akar. Bekötés nélkül legalább etethető.

Balwin: Sütőpapír pedig számomra életmentő találmány, én mindig mindent azzal sütök.

Szami: Szuperek a képek, gyönyörűek a gyerekek! Mindig 3-at akarok, ha a fotóitokat nézem. :lol: :lol: Apa azt mondta, ne nézegessem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dededeeeee!

Szülinapról: Még néhány kép, de a blogon van és lesz még egy rakás.A túrótortát sütöttem én. Nem is lett rossz. Olyan linzerszerű volt a tésztája. Illetve még van belőle. Csak ebből...Jellemző. :lol: :lol:
A katicás torta valami egészen mesés csokitorta volt nyamnyamnyam. Annak emlékére rendeltem ilyen formát, hogy az első állatka volt, amit Réka felismert. "hol a katica?" És már mutatta is. :D
Kép
Kép

Az ajándékok: felfújható póni, sütifaló bödön, kiskönyvek, ruhafélék, fajátékok. Kicsit megviselt, hogy búcsút kellett intenem a csecsemőkornak, de már túl vagyok rajta azt hiszem. :oops: :lol: 8) 8) Jó éjszakát! Már biztosan alszik mindenki....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.12.16 00:05-kor.
jaimee1

Még szokom ezt a vonalzót, mindig megakad a szemem a 2-en. :shock: :shock: :shock: :shock:
jaimee1

Én már régóta szilikon lapot rakok a sütik alá. Ha kicsit meg is sül az alja, nem szárad ki keményre, hanem finom puha marad! Ugyan nem olcsó, de érdemes beruházni, pláne ha vkinek olyan car sütője van mint nekünk itt a FH-ban.

Judit! És végül sikerült vhogy beadni a gyógyit? Láz lement már??

Szami! Ti alakultok már? (egészségügyileg)

Erika! Sikerült a túrótortád?? :D Réka melyiket kóstolta? mits zólt hozzá?

Balwin! A szódabikarbóna nagyon meg tudja növelni. Én ezért csak nagyon vékonkára szoktam nyújtani. Így is van jó pufira sikerál.

Tegnap mi is sütöttünk Leventével. Olyan pöpecül szaggat, hogy csak na. Jó munkaerő. Kellett is, mert anyósoméknak sütöttünk egy egyész doboznyit. (És persze magunkak is másik doboznyit... de még mindig van tészta a hűtőben.)

Apja kérésére Levente ma ment oviba.... Én nem bántam volna ha még marad. Szerintem (!) még nem ártott volna egy nap itthon... :roll: Na majd meglásssukk.... (vagy inkább ne lásssuk meg!)
szilbee

Szió,

elnézést, de mindenkinek nincs időm reagálni!

Betegeknek nagyo gyors gyógyulást kívánok!!!! ++++
Fenyőfa: mi évek óta a Széchenyin a Helikernél vesszük, sokfajta, jó áron...

Jaimee, nagyon szépet sütöttél!!!!! A másik kettő is nagyon guszta, hmm, alig várom, hogy karácsony egyen!! Popi is nagyon édes, szép nagylány lett!

Judit, köszi, kb. 1 hete nem volt rókakoma, kopp-kopp-kopp (ezerrel; ne is legyen több), Kistörpe is sokat mocorog, sűrűn jelét adja, hogy ő is itt van! :)
18 hós oltás: ez annak az emlékeztetője, amit 2/3/4 hósan kapnak. De aztán télleg nincs több 2 éves korig! Én legalábbis így tudom...
Volt nagy sírás, ahogyan szoktuk... :( De túlestünk rajta....

Apa csüt.től szabadságra jön, de ma jó sokáig túlórázik majd, alig várom, hogy csüt. legyen... :roll: Utoljára akkor volt szabin 5 napot, mikor a Balcsira mentünk... Azóta egy napot sem....

Kép
Kép
dorkáék

Ditke, apa-féle fenyőfa volt pár darab a régi Szövetség mellett, a zöldséges előtt is! (kb. csak 2 db-ot láttam, de lehet volt több is!)

HOgy van Zsóficica? Nátha? Éjjelek?

Kép
Kép
dorkáék

:evil: :evil: :evil: Teljesen kész vagyok. Én meg a netes vásárlás. Micimackós bébitaxi helyett kiszéállítottak vmi szőrmók micimackó-hintaló szerűséget... Küldhetem vissza. És körözhetem újra, ami nekünk kell. 1 hét karácsonyig... Sírok, nagyon padlót fogtam.

donkoaniko

Anikó, fel a fejjel, most gondolkozz higgadtan, ügyes lány avgy, találsz megoldást!

Dorka, nekem úgy mondta a doktor bácsi, hogy a 18 hós után csak a 6 éves oltás van. (hacsak nem hiányzik még a Prevenar ismétlő oltása) További róka koma mentes napokat Neked! Szabinál nem volt gond az oltás után este-éjszaka?

Judit, Jázmin is Supraxot kapott, belőle is jött ki egy adag... Ma nézi meg délután a doktor bácsi, most már azért javul. Én viszont még fuldoklom néha a köhögéstől. Milyen volt az éjszakátok?

Jaimee, etetőszék lassan nálunk is már csak dekoráció, bezzeg a nagyok 3 éves korukig is elücsörögtek benne :roll: :lol: Bekötés? Közelharc... De a nagy széken egész jól elücsörög.
Szilbee, valamlyen program lesz ma Leventének az oviban? Annáék hangversenyre mennek ma, holnap délelőtt meg karácsonyoznak.

Máténak meg iskolai matek versenye van ma, a 6. órában.

Balwin, én biztos lusta is vagyok, de aki feltalálta a sütőpapírt.... :lol: na, azóta nem égetek oda nagyjából semmit. (meg amióta csenget a sütőm, ha letelt az idő...) 35 után még többet nyaggatnak, az az igazi diszkrimináció :lol:

Nálunk is azért lesz ennyi kaja, mert 23-án jön a nagy család, azt hiszem 16-an leszünk. Aztán én már 25-éig nem akarok főzni, 26-án meg családostól elutazunk Kisbérre, majd csak 30-án jövünk haza.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Anikó!
Annyira sajnálom, az ilyen jól visszafogja az embert, de hátha sikerül!

Jaimee!
és táncolt a pár otthon? vagy már akkorra elegük votl belőle? kik ők? lehet nyilvános?

Grétinek most nincs láza, és éhes. hátha alakulunk, és túl vagyunk a mélyponton.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaimee!
nálunk benne marad. igaz hogy a kötő állandóan be van kötve, és csak belecsúsztatom a lábát. nem mondom van olyan, hoyg menne, de ki kell várni, hyog mindenki végezzen, vagy legyen valaki aki kiszedi

Gyerekszáj.
nézegetjük Grétivel Jaimeeék képét, és kérdezi, hoyg hívják ezt a babát? mondom Réka, és az anyukáját? mondom ööö(jaimee-t nem akartam mondani azt úgysem érti, az Erika meg perpill nem jutott eszembe :oops: ) ezért mondom nemtudom. Nemtudom? kérdez vissza az meg milyen név? :lol:

Szilbee! a szirup helyett sinecod cseppet kapott, azt megitta. igaz, yhog már kor szerint nem neki való, de uaz.

Jeimee!
jaj nagyon jó volt, kőhalmin megint rázkódtam!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaóreggelt :)

Dorka, akkor ma rákérdezek az oltásra...mi most a második prevenar-ra megyünk, és 18 hósról szó sem volt...
Dejó, hogy már dicssenek rókák :D Fáradt sem vagy? Engem ez mostanában kezd elhagyni, szerencsére...

Namostakkor én vagyok a hülye sütőpapír ügyben? :( De mit nem csinálok jól? Tegyük már helyre bennem ezt a dolgot :P Én simán beleteszem a tepsibe (még azt se tudom, hogy mindegy é melyik oldalával felfelé...amúgy próbáltam már mindkét variációt), oszt rá a sütnivaló...kell alákenni, fölékenni akármivel, vagy semmit nem kell csinálni?...

Szilbee, akkor nekem is a szilikon a megoldás (no, ez akár félreérthető is lehetne) :) A 8 hőfokozatból kb. 3-at tudok megvalósítani... Ó, csak eccer költözzünk máshova, a sütőre nem fogom sajnálni a pénzt!

Jah, ha már háztartsái gépek: van valakinek ötlete, hogy miért nem üríti a mosógép a mosószeres tartályokat? :oops: Csak az előmosásos "raktérből" ürül, de akkor ha kell, ha nem (előmosás nélkül is)...főmosásos, öblítéses, fehérítős ugyanúgy marad mosás végére, mint az elején. Ezúttal a csap meg van nyitva :mrgreen:

Szami, 16-an? Tyűűű :shock: :D Sztem nálunk sosem gyűlne össze ennyi ember :( Bár nagy a család, de kapcsolattartás diccs...
Drukk Máténak! Eredmény is lesz ma?

Fenyőfa: hát ezzel sem leszek népszerű, de mi műfenyőzünk nagggyon régóta.

Anikó, írok privit...lehet nem azonnal, mer Lucám szétbontja az asztalt, de megpróbálok :)

Biztos akartam még valamit, de így is elég hülyeséget írkáltam... pápá

Judit
Kép

Kép
balwin

Morning!

Anikó: :twisted: :twisted: :twisted: Nahát, no comment... :( :( :( De fel a fejjel, biztosan találsz valamit és ilyenkor 1-2 napra is szállítanak ünnepek körül.

Balwin: Nem kell kenni semmit rá.

BBJ: Elfelejtettem, de tök jók lettek a mézeseid. :P Kenny & Marion Welsh. Ha a youtube-on rájuk keresel, még vidijó is van fenn.Otthon nem táncoltak, mert reggeltől estig órát adtak a tánciskolájukban. Néha Kenny lejtett néhány lépést, ha egy koreográfián dolgozott, de az sem volt gyakori. Nem ugrott be a nevem? :( :lol: :lol:

Dorka: Juj, egy hete még volt rókád? Jól elhúzta akkor....Remélem, már tényleg nem tér vissza.

Szami: Máténak drukk!

Én meg mára virradóra lebetegedtem, piszokul fáj a torkom. :( :( Megszólalni is kín. De nagyobb bajom, hogy nehogy Réka elkapja.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.12.16 10:14-kor.
jaimee1

Judit, ez jó hír! :D Csak így tovább, Gréti!
Gyerekszáj... :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin

Tudtam, hogy kimarad valami :? Jaimee, guszta lett a tortád :) Réka szereti a meseolvasást?
Jobbulást!

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Jaimee! Ha nem gond a posta... akkor megköszönném!

Anikó! :cry: De sajnállak! Sajna nekem is volt már egy-két termékkel úgy (bár nem elcserélték), de közel sem nézett ki olyan jól "élőben", mint a képen.
Volt a tv-ben, hogy 8 napod van elállni a vásárlástól, mindenfajta indok nélkül, ha neten rendelsz.

balwin Judit! Én az aprók alá szoktam sütőpapírt tenni (papírt, de múltkor ráakadtam VALAHOL egy szilikonos papír sütőpapírra is, na azóta se... Viszont torta, piskóta aljáról én sem szeretem lefelé húzogatni. A rendes szilikonossal én is szemezgetek, de eddig csak kisebb méretet láttam, mint az én tepsim mérete.

Oltás: nálunk a kötelező utolsó 18 hós korban volt, legközelebb 6 éves korban lesz. Viszont ugye kétévesen megkapta a 3. prevenárt.

Judit! Grétinek jobbulást!

Etetőszék: Balázs soha nem volt bekötve. Mostmár ott tartunk, hogy a tálcát levettük és a nagy étkezőasztalhoz van odafordítva a széke. Ő belemászik egyedül, és néha ki is...

Én apájám is itthonvan péntektől szabin! Majd csak januárban megy! :D És ráadásul (ha babó le nem betegszik, köhög most éppen, de jár bölcsibe), akkor a péntek délelőttöt együtt töltjük! :D Babóért délre kell majd menni pénteken, díszebéd lesz a dolgozóknak.

Olga

Kép
juhaszolga

Jaimee!
sorry, de csak másodpercekig tartott az emlékezetkiesésem! mindjárt rájuk keresek

a túrótorta nagyon szupi, oylan katicás nekünk si volt, imádtuk!
erről jut eszembe, még gyümitortán kívül sosem csináltam semmilyet.

Judit! nem kell vele semmit csinálni, csak belerakni, viszont azt vettem észre, hyog úgyis nyújtod, amit apróba teszel bele, jobban szereti, ah nem ragad oda, lisztezett az alja. 1-2 nekem is beleragadt, ami kevésbé, avgy egyáltalán nem volt lisztezett, igaz azt a tupperos nyújtóról is nehezebb votl elemelni.

a szilikonosról én is csak jókat hallottam, majd egyszer...

Misi ma itthon van, igaz mézezik, meg pénteken is. árambővítés van
a cégnél. jövő héten, már nem akar menni, aztán majd kiderül.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaimee!
megnéztem, hány évesek? mondjuk akiknek ilyen munkájuk van, nem jellemző a korai gyerekvállalás, vagy rosszul látok?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Erika! Én azt a műtős szájmaszkot szoktam magamra aggatni ilyenkor.

Én is rájuk kerestem. Csak standard-et táncoltak? vagy latint is?

Gyógyuljál!!!
szilbee

Szami! Pénteken lesz vmi buli, oda minket is meghívtak.
szilbee

Na vagyok… Úgy látszik, megoldódik… Reggel ugye azt mondták, tévedésből ezt adták fel, de a másikból nincs raktáron. Mondták, küldjem vissza, ők meg visszautalják a pénzt. Aztán csörög a teló, hát a tulaj nőci volt, hogy hívta a nagykert, van ennek a másik változata, a macskaarisztokratás, mondom az nem kell. Mondta, oké, hív még nagykereket, ha van, rendel, ha nincs, küldi a lóvét. És nemrég hívott, hogy VAN az egyik nagykerben 3 ( ! ) db, abból egyet már le is kért holnapra, csütörtökön megkapom!!!!!!!!!!!!! Kb. 5x kért elnézést, nagyon korrektnek tűnt. A hiba ott lehetett, hogy ez egy játéküzlet+webáruház Nyíregyházán, és az üzletből elvitték múlt héten az uccsó db-ot, a webes felületet meg nem frissítették… Az alkalmazott meg nem ért hozzá, „taxi, taxi, oszt kész”. Így feladta.

Ja amit rendeltem:

Kép

És amit küldtek:

Kép

Köszönöm a vigasztalást, nagyon aranyosak vagytok! Majd jövök még ma reagálni!

donkoaniko

Szió,
Judit, én sem teszek semmit itthon a sütőpapír alá, mégis néha katasztrofális, ahogyan odaégetem... :oops: Sztem sütőfüggő a dolog, de én is megfogadtam, egyszer költözzünk, a konyhába én válogatom össze a cuccost!!!! Inkább egy millával több lakáshitel .. he-he, jó lenne, ha így menne, de télleg megéri beruházni, már én is látom!
Oltás: na, még egy prevenárunk az van, jan. végén, de akkor ez a 2 éves nem tom, mi lehet.....

Szami, Máténak drukk, még karácsony előtt is ennyi minden verseny van? Szabi éjjel a szokásos tortúrát rendezte, de láz, egyéb nem volt szerencsére.

Anikó!!! Nyugi, gyorsan házhoz hoznak más netes áruházajból, máshol nem találtál? Íezt meg küldd vissza a p...ába, egy jó kis "összes dühömet kiadom rátok" levélkével :) Attól hátha jobb lesz!

Olga, és mit terveztek Apával egy kellemes péntek délelőttön?

Jaimee, jobbulást neked is!! Szedsz valamit? LÁz?
Maszkot én is használtam, de sajna Szabi így is elkapta tőlem, é még meg is rettent tőlem először (mondjuk 4 hós volt)

Nevek: úgy tűnik, Apával meg lehet egyezni lánynévben, a kör Nórára és Zsófira szűkült. Fiúnév???? :roll: Azt sztem nem fogunk találni, úgyhogy MUSZÁJ kislánynak lennie.... :)
Judit, ti agyaltok már a neveken?

Kép
Kép
dorkáék

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?