Új privát üzeneted érkezett!

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:43-kor.
Vendég

ugye KAta: mi is ezt beszeltuk Alekoval, hogy Laurat latva nem az jut eszukbe nem mer hizik elegge....Lehet ott mashogy mer a merleg. Itthon rstesszuk majd, es lehet mar boven 6 jg folott van:)
Annam is sovanykanak tunne mellette.
Pedig cmre is kisebb.
Hogy van Dorika? es Te? Jott tett a munkaterapia?
Meddig nem keso ha megyunk?
Mentek enekelni?
Mert akkor csak utana erkezunk.
Annam uj napirendet kezd mostansag kialakitani. Milyen jo is ez, igyhogy epp masra karom hagyni, igy nem tudok "hasznalati" utmutatot irni....namindegy.
Tegnap is estere mar oriasi uvoltes volt, aztan elaludt vacsi kozben demiutan letettem aludni annyira keservesen sirt. De nagyon nagyon vigasztalhatatlanul( szoval nem csak nem akart aludni) ugyhogy adtam neki nurofent utana elaludt es aludt 7ig.
Szegenykem!
De laza nem volt, szoval remelem csak a foga!
Vendég

igen tudom hogy e miatt megy a sztrajk, de akkor konkretan mindenki sztrajkolhatna!
Vendég

Kata: Anna mostani allapotat nezve akar nagybevasarolni is elmehetsz :lol:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:43-kor.
Vendég

sot kuldok listat nekem mi kell :lol:
amugy lehet en is ott fogok elmenni boltba mert itt soha nincs semi ami kell. Rossmannba mindenkepp beugrom hatha ott van 4 hos csomag, sosem tudom kivaltani.
De tenyleg nyugodtan menejetek akarhova, mi 11 elott nem leszunk ott.
Vendég

mai adag:

Kép kukuccs Kép olvasunk
Kép hogy mondtad?
Vendég

Tami!
Azok a szemek!!!!!

Zsuzska!
Drukk a szurihoz!
20150601134430

csak tudnank kitol orokolte....mindenesetre en is igen kedvelem foleg a tekintetet! nameg a grimaszait!
Tunder bogarga bubacska!
Vendég

Tami!
Lalónak is kék szeme van, nekünk barna. A férjem szerint ezért még sokat kell majd magyarázkodnunk. :lol:
20150601134430

mi meg csa magyarazni sem tudjuk semmivel, a postas no volt a szigeten, es nem is remlik hogy lett volna kek szemu pasas...nalunk a golya hozta!
Vendég

Jó reggelt!

Na, mi már megjártuk a jövendő lakásunkat is. Szegény Levit megint fel kellett keltenem.
Ja, este amúgy már majdnem éjfél volt, mire elaludt... :?
Viszont este akkorákat kacarászott az apjának! :shock: :D
Most reggel meg lebüfizte magát, és mikor át akartam öltöztetni, akkor kellett rájönnöm, hogy minden, szó szerint minden ruhája a mosásban. Gyors el is indítottam. Levim meg elég érdekesen van felöltöztetve... :lol:

Anna! Kép

Dodó! Remélem ma összejön végre! Nagyon szorítok!

Zsuzsi! Nektek pedig drukk a szurihoz!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

jó reggelt :)

Dodó, drukk h haza gyeretek!!!! Lilin kb 2 hónapos kora óta ilyen pöttyök vannak.A doki csak annyit mondott érzékeny a bőre :shock:

Evelyn: Szuper lett a konyha és :evil: Eliot is tündéri :D

Babák gyönyörűek,
na megyek postára meg patikába :?

nicike

jó reggelt!

Anna nagyon cuki. nem is tudom melyik tetszik a legjobban. az olvasós az önmagában olyan kis bájos, meghitt. aztán a kukucs a pancsikádból vagy a másik... nem is tudom. édes mind!

drukkolok hogy haza tudjatok jönni dodó!!!!addigra minden rendben legyen ++++
de ha meg hazajöttök, hogy mivel közlekedtek?!?!?! ;) mindig mindenki sztrájkol... ennyi erővel bármelyik más vállalatnál is megtehetnék. mindig van ok, azt a legkönyebb találni.
jó persze én megértem azokat is akik csinálják, de hát arra is gondolhatnának hogy egyszerre mindenki csinálja, akkor megáll az élet az országban!!! aztán egy idő után visszajutunk az őskorba... :twisted:
akkor sztrájkolhatnának a gázosok, villanyosok, mindenki....

viki!
hát én attól a kávétól sem lettem toppon ;) pedig még aludtam is :D

a törpém olyan 3 körül nyekegett egy kicsit, pici innivaló és aludt fél6-ig. aztán kaja, végére durmi. kelt olyan 3/4 8 körül. az apja tisztába rakta meg nem tudom még mit csináltak... aztán fél9-kor visszaaltattam. még alszik, de szerintem lassan kelti a pocija.

este megint nyűgi volt. nem akart aludni, pedig már tök álmos volt. és igy meg az erölködéstől 3-szor öltöztünk át :shock: :shock: aztán a párom "beidegesedett" és adott neki nyugi kupot (viburcol) attól megnyugodott és ssziesztázott az ölemben 10-15 percet még aztán elcsicsikázott.
nem tudom mi lehetett vele...

ma meg megyünk dokihoz :) persze csak kisérünk... már ha zsuzsa meg a tomcsi hajlandóak füstjeleket bocsátani az 5.-ről :D

jah! mutattam a kiütéseket nyusziapunak. nézett érdekesen, hogy azok ugye csak kiütések?? :shock: :shock: és mitől vannak??? jaj nekünk de jó hogy még nem volt ilyen...
hirtelen nagyon elszörnyedt, de mondtam neki hogy ez még nem is olyan csunya, mint ahgy néha szokott.

egyébként meg mi az hogy még nem irtatok oldalakat?? többiek???? merre jártok???
mindenki durmizik?

jah és ha még nem volt szám, mig irtam, és még nem volt a 15-ös akkor azt szeretném mondani.

Kép

Kép
timi1982

robogok a fürdőbe én is. pancsi fogmosdi, jah és persze.... meg kell még szokni ezt az uj frizkót. megyek igazítok rajta. ugy el tudom feküdni hogy az égnek áll az összes szálam reggelre :D

fotót meg még nem csináltunk. mióta uj firzum van még a törpével se vagyok fotózva :(

Kép

Kép
timi1982

Ja még az együtt lakáshoz:

Nekem mikor apukám meghalt,akkor anyám itt maradt egyedül egy baromi nagy házban, anyám soha nem dolgozott,csak apukám.
Miután meghalt, 1, egyedül maradt,2, nem tudta volna fent tartani a házat.
Így ide költöztünk.Teljesen el lett különítve, az alsó meg a felső szint.
De én még így is átkozom a percet miko rábolíntottam a költözésre....

nicike

Adventi naptár 15.

Móra Ferenc:
A cinege cipője

Vége van a nyárnak,

hűvös szelek járnak,

nagy bánata van a

cinegemadárnak.

Szeretne elmenni,

ő is útra kelni.

De cipőt az árva

sehol se tud venni.

Kapkod fűhöz-fához,

szalad a vargához,

fűzfahegyen lakó

Varjú Varga Pálhoz.

Azt mondja a varga,

nem ér ő most arra,

mert ő most a csizmát

nagyuraknak varrja.

Darunak, gólyának,

a bölömbikának,

kár, kár, kár, nem ilyen

akárki fiának!

Daru is, gólya is,

a bölömbika is,

útra kelt azóta

a búbos banka is.

Csak a cingének

szomorú az ének:

nincsen cipőcskéje

máig se szegénynek.

Keresi-kutatja,

repül gallyrul gallyra:

"Kis cipőt, kis cipőt!" -

egyre csak azt hajtja.

Kép
Kép
patr

Hahó!

Itt vagyok! (FÜSTJELEK :lol: )
Tomcsi fölkelt, meg reggelizett a család!

Zolinak levágtam a haját, de már vagyok.
Igaz Tomcsi mindjárt szopizik...

Kép
zsuzska72

Patti!
Köszönjük! ;)

Zsuzska hogy van? Várja mr a Jézuskát? Ő szokott az apukájához járni?
20150601134430

Jó reggelt!

Dodó!
Nagyon drukkolok ma nektek!
Laura és Anna is nagyon szépek!

Evelin!
Szerintem nagyon jó lett a konyha.
és ahogy leírtad a munkát...hát elképesztő, hogy nekde is mennyi energia jutott.
Eliot is nagyon cuki.
Ez a nyakba ültetés nálunk is nagy sláger.

Viki!
Jobban vagy?

Vkata
Jobb a kedved?

Mancsi!

Mikor megyünk sétálni?
Zsimi jól van?

Nekünk jó éjjelünk volt, csak két kelés.
Most Apával birkóznak épp.

Tami!Biztos nagyon szép a ruha. Azért utólag majd tegyél képet.

Sziasztok
Vendég

patr! köszi :D

bencének is felolvastam (mint mindig).
erre most telepofával vigyorgott és végighallgatta. van amit "nem szeretett" és tiszta kerge volt. ezt most nyugton maradva hallgatta, csak vigyorgott hozzá

a végére tökre belejön hogy mit kell csinálni :D

Kép

Kép
timi1982

Jó reggelt!

Dodó! remélem ma hazajuttok! Nagyon szorítok!

Viki! Lalónak tényleg kék szeme van? A képeken nem tűnik kéknek!

Mi jól aludtunk, fél kilenctől aludt reggel 8-ig. Aztán még lustiztunk szopi közben, így majdnem 9 volt, mire felkeltünk.

Ma nincs autóm :cry: TEsómat el kellett vinni Nyíregyre, mert ugye sztrájk van, így apa autóját kölcsönadtuk . Apa meg az enyémmel ment dolgozni!

Vett már valaki karácsonyfát? Holnaphoz egy hétre Szenteste. Még mi nem. Szerintem a hétvégén veszünk.
Az ajándékokkal sem állok sehogy. Van néhány, de még csomagolópapírom sincs.

Izgulok a csomag miatt is, már csütörtökön feladtam. Remélem nem kavarják el. De ha igen, csinálok másikat, csak nem tudom meddig várjak :?

Ma rakott krumplit főzök.

Kép
szly27

Muffin! Nagyon jó lett a konyha!

Anna és Laura aranyosak és nem is hasonlítanak!

Kép
szly27

Szly!
Bizony kék szeme van még!
20150601134430

Jaj!
valaki használ baby control légzésfigyut?
Nekünk angel care van,és éjjel csippant,de csak azért hallotam meg mert félig ébren voltam.
ugy tudom a baby c.-hangosabb,akkor inkább veszek egyett.

nicike

szly!
nekünk már van fánk... tavaly óta megvan. ;)
műfenyőnk van... nekem aki, mindig is utáltam, mert attól nincs jó fenyőgyanta szag. de rájöttem hogy panel-szaunába ez kell :(
csak még kint van anyáéknál. mondta ishogy nehogy 24-én jusson eszünkbe hoy náluk tároljuk ;)

az ajándékok becsomagolva... mivel az idén nem sok, és nem annyira utánajárósak voltak mint az előző években.
egymásnak meg nem adunk. egyedül a törpi ajándéka nincs becsomagolva, az az erkélyen figyel. de hát akkora 2 nagy doboz hogy nincs is a világon annyi csomagoló papir... ugyhogy szégyen, nem szégyen, nem lesz becsomagolva.... :oops:
szóval tőlem már holnap is lehetne karácsony :D én várnám nagyon... habár mégse legyen, mert még kaját be kell vásárolnom és még az elmaradt :(
az idén hozzánk jönnek az ősök mind két részről 25-én.

tényleg ti hogy oldjátok meg az ünnepeket a törpével? ezt ugy mindenkitől kérdezem. mert mi igy láttuk a legegyszerűbbnek, hogy inkább bevállalom a főzést de legalább nem kell huzni a törpét ide-oda 2 napig

Kép

Kép
timi1982

Nici!
Állítsátok érzékenyebbre. Azért nem kell újat venni!

Sztem elég hangosan csipog az AC is, mi kipróbáltuk.
20150601134430

Timi!
Mi a szülőknél leszünk 3-3 napig.
20150601134430

nah ugy más azért viki... nekem nyusziapu dolgozik a 2 ünnep között is

Kép

Kép
timi1982

Kata!!! Nagyon szépen köszönjük az ajándékot!!! Vikinek mutattam, elkezdett repkedni, tuti tetszik neki!!! Majd lefotózom és megmutatom!!! Nagyon szépen köszönjük!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Patr!! ezt a verset imádom!! hatalmas mondanivalója van!!köszi!!

megyek, mert törpe az ölemben és a fejébe vette, hogy akkor is lábbal tanul meg írni először... :lol: :lol: :lol:

sz.andi

jaj andi!
most látom az avatar képedet :D haláli :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Mit kaptotok Andica?
20150601134430

Viki, nem azzal van a baj, h csipog( érzékenyen van), hanem h nem ébredek fel rá.Pedig a fejem mellet van a szülői egység...
Volt olyan h apa felébredt rá,én nem.de tegnap én hallottam meg,apa meg aludt tovább.
Most vettem egy 3 lapos baby c.-t,holnap hozzák futárral.
de azért vettem meg mert van benne esemény memória.

nicike

nici: nekunk angel care van, a hangjaval nincs is gaz, csak nekem az a fura hogy rohat keson riaszt be. Kiveszem Annat, elefeljtem kikapcsolni, atmegyek a amasik szobaba es kb akkor kezd el pittyegni.
ez eles szitubannagy gaz lenne.
Pedig nekunk a legerosebb erzekenysegre van rakva. Ezzel nem lehet valamit tenni hogy hamarabb riasszon be?
Vendég

Nici!
A régivel mit csinálsz? Eladod?
20150601134430

Mi vándorlunk. Szenteste otthon. 25. anyósék. 26. anyuék. 27-től meghatározatlan idejig vidéken.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Hoooopá ez gyors, volt Andim, tegnap este 6-kor adtuk fel a postán! :lol: Ötletem nem volt nagyon, de gondoltam ez mindig jól jön :)

Adél 4.42-kor döntött úgy hogy reggel van, átmentem szopi után szobájába, játszottunk, vasaltam ( apát hagytuk aludni :)) 7-kor kidőlt ismét, óriás üvöltés volt elalvás előtt . Utána én is aludtam még 8) és tutira aludtam, mert Patrival álmodtam :)

Most mi van Dodóékkal, jönnek?

Evelin, szerintem tuti lett a konyha!

Orsi, van még tejcsi?

Hát a kék szem nálunk is kérdés....Lackóról rég volt kép!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andkata 2008.12.16 09:58-kor.

Kép
andkata

lányok az én fiam tiszta apja, ez mostmár kétségtelen. hason játszik mellettem. van itt vagy 4-5 játék. és ő mivel játszik??? a gépem egerével.

versenyzünk hogy ki a gyorsabb, ő az egérrel vagy én a tapi paddal... :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Kinek vált be a Viburcol kúp?

Kép
andkata

Nekünk bevált Katus! AMikor a délutáni szunya előtt hiszti pisti volt.
20150601134430

Nekünk nincs is légzésfigyelőnk. :oops:

Öcsém előbb hívott, hogy átjön. Már le akartam korholni, hogy miért nincs suliba, mire leesett, hogy sztrájkol a MÁV. :o
Bezzeg az én időmben csak a havazásban bízhattam, hogy legalább az első órát megússzuk. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

És nem csak fogzáskor jó?
Mondjuk ilyen korai felébredgetésekre is szerinted?
Mondjuk elvileg nem árt, homeopathiás...

Kép
andkata

Katus!
Használd nyugodtan nyugtatásra.
20150601134430

Kérdés: ti csináltok valamit a babák köldökével? Jázminé nagyon mély és tegnap belenéztem és van benne valami. Olyan mintha seb vagy kosz lenne. Azt kipiszkáljam?

Karikor mi is vándorolunk. Szenteste anyóséknál, 25-én anyuéknál ebéd, 26-án keresztanyáméknál ebéd, közben valamikor sógornőméknél is ebéd kéne, de lehet vacsi lesz. + mindenki jönni akar hozzánk is. Szóval lesz jövés menés!

Kép
szly27

jah és még annyit ehhez a jó játékhoz. most sikerült a törpének hasről hátra is forudlni... az egérért mindent... :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Fülpiszkával szoktuk kitisztítani.

Most jobbra el Dundi megébredt.
20150601134430

Nekünk is bevált a Viburcol!
Beadom, 15 perc nyűgi és aztán minden OK! Hála Istennek...

Kép
zsuzska72

kata!
mi is használjuk nyugikupnak is. eddig 2-szer használtuk. pl. tegnap este is :D
és bevállt.
habár az első alkalommal 15 perc eltelte után nem hogy lenyugodott volna és elálmosodott volna, hanem pörgött ezerrel. de legalább már nem hisztiként, hanem játékként volt pörgés

Kép

Kép
timi1982

Tomcsi meg még se hátról hasra, se sehogyse fordul:( Úgy fekszik, ahogy letesz, csak a fenekét emelgeti, hogy vegyem fel. Feküdni nem szeret, inkább ülni...:) kis akaratos:D

Kép
zsuzska72

Tami:
Azzal sajnos nem lehet mit kezdeni.15 mp után van 1 csppanás.
Azt nem lehet átállítani sajnos.
Bár most olvastam a baby c.-használati utasítását, az 10 mp után jelez.

Viki, ezen még nem gondolkodtam. De gondolom eladom, minek kettő.Vagy kölcsön adom ha kell valakinek.Miért?

nicike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?