jó reggelt!
Anna nagyon cuki. nem is tudom melyik tetszik a legjobban. az olvasós az önmagában olyan kis bájos, meghitt. aztán a kukucs a pancsikádból vagy a másik... nem is tudom. édes mind!
drukkolok hogy haza tudjatok jönni dodó!!!!addigra minden rendben legyen ++++
de ha meg hazajöttök, hogy mivel közlekedtek?!?!?!
mindig mindenki sztrájkol... ennyi erővel bármelyik más vállalatnál is megtehetnék. mindig van ok, azt a legkönyebb találni.
jó persze én megértem azokat is akik csinálják, de hát arra is gondolhatnának hogy egyszerre mindenki csinálja, akkor megáll az élet az országban!!! aztán egy idő után visszajutunk az őskorba...
akkor sztrájkolhatnának a gázosok, villanyosok, mindenki....
viki!
hát én attól a kávétól sem lettem toppon
pedig még aludtam is
a törpém olyan 3 körül nyekegett egy kicsit, pici innivaló és aludt fél6-ig. aztán kaja, végére durmi. kelt olyan 3/4 8 körül. az apja tisztába rakta meg nem tudom még mit csináltak... aztán fél9-kor visszaaltattam. még alszik, de szerintem lassan kelti a pocija.
este megint nyűgi volt. nem akart aludni, pedig már tök álmos volt. és igy meg az erölködéstől 3-szor öltöztünk át
aztán a párom "beidegesedett" és adott neki nyugi kupot (viburcol) attól megnyugodott és ssziesztázott az ölemben 10-15 percet még aztán elcsicsikázott.
nem tudom mi lehetett vele...
ma meg megyünk dokihoz
persze csak kisérünk... már ha zsuzsa meg a tomcsi hajlandóak füstjeleket bocsátani az 5.-ről
jah! mutattam a kiütéseket nyusziapunak. nézett érdekesen, hogy azok ugye csak kiütések??
és mitől vannak??? jaj nekünk de jó hogy még nem volt ilyen...
hirtelen nagyon elszörnyedt, de mondtam neki hogy ez még nem is olyan csunya, mint ahgy néha szokott.
egyébként meg mi az hogy még nem irtatok oldalakat?? többiek???? merre jártok???
mindenki durmizik?
jah és ha még nem volt szám, mig irtam, és még nem volt a 15-ös akkor azt szeretném mondani.