Sziasztok!
Lám, lám, csak meg kellett említeni, hogy 1-2 sort írjatok magatokról, s nem győzök visszaolvasni?!
Jelentem, mi jól vagyunk.
Tegnap ugyan ájulós nap volt, meg álomkór üldözte a családot. Mondjuk én szombat éjjel 1-3-ig aludtam, aztán félóránként ringatósdi-szopisdit játszottunk a Csibével. Ez így nézett ki: Csibe nyöszörög - egyre hangosabban - anya kel, Csibe ölbe, szopi, Csibe alszik - Anya leteszi, lefekszik, majd mire elaludna, Csibe nyöszörög - Anya kel, felvesz, ringat, altat, letesz, lefekszik - elalváshatár, Csibe nyöszörög, ringatás ... Biztos ezt a fránya esőt érezte meg.
Viszont a hidegnek hála, végre főztünk kocsonyát.
Apropó, hideg + eső: nálunk a fák ágait 1 cm-es jég borítja. Bár már lassan olvad, mert újból esik.
Buksi, remek a frizurád. Tiszta modern anyuka lettél.
Mostmár mehet a számlás máshova tanácsokat osztogatni.
Noémi, szépen gyarapszik a kis menyasszony, nagyon örülök.
Nekünk is van ilyen farzsebes
rugink, stílusosan kék színben. Kg-k miatt ne aggódj, énrajtam is 10 a +. S ehhez társul az 5 hónaposnyi hasam is, ami nem akar eltűnni.
Kicsit el is vagyok keseredve miatta, pedig a párom folyton azt mondogatja (vígasztalásul) ne törődjek még vele, majd ha tornázni kezdek eltűnik.
Zitus, remek a fotó!
Köszi a táblát is. Mivel későn tetted fel, lemaradtunk a 2 hós oltásról.
Na jó, ez nem igaz, elblicceltük, mert úgy sajnálom a gyerkőcöt (fáj is, lázzal is jár ...).
Gondoltam kivárom, míg szól a védőnő. Ma még nem hívott.
Apropó, lehet farizomba is adatni, vagy kötelező a combikába? Csak azért kérdem, mert én kiskoromban nagyon sok injekciót kaptam a manduláim miatt, de mind farba. Aztán 1x kaptam combikába is - 2 hétig nem bírtam ráállni. Még most is szörnyű emlék, nem szeretném a fiamnak.
Vic, én is integetek Dorkának.
Fiona, ne aggódj, nem tart már sokáig az éjszakázós időszak - még 5-6 hónap.
Buksi, ez Neked is szól!
Próbálj meg akkor pihenni, mikor a pici. Nálunk volt olyan is (szerencsére csak 1 szűk hétig), hogy le se lehetett tenni, én úgy is próbáltam aludni, hogy félig ülve-fekve ölben tartottam a Csibét. Hihetetlen, hogy 2 perc alvás is mennyire pihentető tud lenni.
Detti, én Aventos zacsekbe teszem el a kajálni való tejcit (150-210 ml), mert nekem egyirányú etetőm is van (direkt a zacskóba fejem). A maradékot meg ahogy sikerül: van hogy hagy a Csibe keveset (30-50 ml) a zacsiba, akkor már azzal teszem el. Ha nem, akkor én is jégkocka zacsekbe. A kockatartót még nem próbáltam. Nem tudnám hogy berakni a teli fagyasztószekrényembe.
Cumi: én még az 1. jelű cumit használom az üveghez. Nekem az csak jó, ha elfárad, mert utána alszik.
Igaz, néha gyöngyözni kezd a kis feje, de ez szopinál is előfordul. A cicit meg összelapítja 5 perc alatt.
Tanács annak, akit érint: én éccaka fejek csak, s utána szopizik a gyerkőc. Ha fordítva teszem, akkor nem tudok semmit lefejni, csak fájnak a bimbók és feszülnek a cickók. Szóval én azt javaslom mindenkinek, hogy előbb fejjen, aztán etessen. Szopi közben úgyis termelődik a tejci.
De ez nem szentírás, Nekem ez jött be.
Csütörtöki, 9 hetes, mérési adataink: reggel: 5,89, este: 5,94. Még mielőtt valaki megvádolna
, ünnepélyesen megesküszöm, hogy csak és kizárólag anyatejet kap a fiam. Apa már kezd pánikba esni, hogy hova nő ilyen gyorsan, de ugyankkor nagyon büszke is.
Látnoztok kellett volna szombaton, a piacon, milyen büszkén mutatta meg az érdeklődő kofáknak a legényt!
Kaki: nálunk 3-4 naponta van csak, akkor viszont szépen tele lesz a pelus.
Viszont a szelek azok folyamatosan jönnek-mennek, így nem aggódok.
Nem tudom illik-e ideírni (ha nem, tekintsétek úgy, hogy nem írtam), de ami a szagát illeti
hát bizisten ez a gyerkőc néha túltesz 1 felnőtten is.
Na megyek.
Boró