Bettyna,
ezek szerint már kezdetektől így tettétek az autóba, sosem fektetve? Azt hittem, hogy csak már áttértetek az ülésre...
Ezek szerint a mi autósülésünk tök más, abban menetiránynak oldal irányban fekszik.
mtunde,
köszi, a hasam amúgy már visszahúzódott, csak a vágás feletti csíkban van a kis dudor. Remélem akkor hamarosan ez is ellapul.
Lányok,
mostanság megint azon kezdtem el gondolkodni, hogy hogyan fejleszthetném őt. Ma elővettem a játszószőnyeget, ami felett játékok lógnak, néha hasra rakom rajta, hogy emelgesse a fejét, bár nem sokáig megy, mert elégedetlenkedik. Mit lehet még egy 8 hetes babával csinálni? Többnyire csak a hátán fekszik és nézelődik, így nem nagyon fog fejlődni
Vagy csak én gondolom, hogy csinálni kéne vele valamit, pedig még nem?
Ja amúgy a pihenő-rezgőszéken kívül kinéztem még egy hintát is Pálmának. A pihenőszéket ugye tőlem kapta karácsonyra, apukámat meg anyukámat pedig sikeresen rádumáltam, hogy vegyék meg közösen a hintát
Tegnap el is hoztam a boltból, nagyon szuper, de elég hangos ahogy hintáztatja (a motor). Van valakinek? A tiétek is ad ki hangot? Gondoltam este ebbe teszem, hogy elringassa, mert minden este megy a balhé a lefekvéskor, a párommal felváltva ringatjuk 1-2 órán át. Gondoltam a hinta majd hintáztatja, de elég zajos működés közben éjfél körül a nagy csendben... nem tudunk tőle aludni...