Szép napot
Délelőtt Apával a kari ajándékokat intéztük a gyerekeknek
Csabikám nézelődött, majd elaludt. De indulásra felébredt. Úgy megsajnáltam... Erre felnézett rám, és elvigyorodott. Ahogy szokott. Olyan nagy szeretettel... Imádom! Mondtam is neki, hogy milyen jó, hogy minket választott szüleinek...
Lilu azt kérte, ma hadd maradhasson ott a napköziben
Mindig hazajött délben, még az oviból is. Most meg nem akartam a napközit, mert kiszúrásnak éreztem volna Csabi miatt... De hát most ő kezdte. Persze van egy új szerelme. Az osztályelső kisfiú... Azóta tanulni is jobban szeret
No de lényeg, hogy nekem meg ROHADTUL HIÁNYZIK hogy nem helytelenkedik itt nekem a kis kajlám
És közben izgulok is, hogy befogadják-e a napközisek az újonnan érkezőt, és nem - e rekesztik ki azok, akik már összeszoktak
Mindegy, ez most próba, aztán majd meglátjuk!
Vikikém
Olyan jó érzés, mikor így hiányolsz
Angel eltűnt???
Jaj, ne! Ilyenkor olyan rossz előérzetem van rögtön
Mindjárt megnézem!
Vkata
Dórikának gyógypuszi!
Heti 40 deka? Az kevés? Nem heti 4 dekát akartál írni?
Bár, azsem vészes talán már ebben a korban... Mi 65 grammot híztunk múlt héten.
Dodó
Holnapra drukk!!!
Csugi
Tehát már te is megkaptad az ajándékodat... Rakjál fotót!
Akata
Adél mind2 foghoz gratulálok!!! Kis tündér, hogy ilyen jól viselte...
Íny: lehet én emlékszem rosszul, de Lilunak be volt pirosodva az ínye, mielőtt áttörte volna a foga
Én legalábbis pirosra emlékszem
Csabinak egyelőre semmilyen...
Lányok!
Csabi ijesztő tempóban kúszik!!!
Négykézlábra áll, elkezd hintázni, és egyszerre csak zsuppsz, akkorát lódul előre, hogy káprázat még nézni is!
Ja, és tegnap csámpásan, kitekeredetten, sután, de FELÜLT!!! Azt hittem lehidalok menten. Négykézlábra állt, kifordult oldalra, és felnyomta magát ülésbe
No, megyek a dógomra, de előbb még utána nézek Vikivel közös barinőnknek!!!
Véda