Új privát üzeneted érkezett!

Na,a bolond nőszemély-én-nemhogy lefeküdtem volna,nekiálltam mosni,pakolászni,kenyeret sütni...normális vagyok?? :twisted: :roll: Ne is válaszoljatok :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, küld át az enerigád,én mozdulni se birok.Semmihez nincs kedvem :oops:

nicike

Na,és még laptető is :roll:

De bocicsokit eszek :D Na jó,mindjárt lefekszek,Domi is alszik,én meg bekapcsolom a tv-t és pihizek...mert még kikapok :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Nicike:engem is csak a muszáj hajt előre :roll:
De lépek is,megnézem kenyérkémet,és zsupsz pihi az ágyba,legalább hogy elmúljon a fájdalom... :?

Kép
Kép
Kép
kike

[quote="kike"] írta:kikeNe is válaszoljatok :oops:

Kép
20150601134430

Sziasztok!

Lilinek és Áronnak nagyon boldog hófordulót!

DRÁGA VIKI ÉS LACKÓ:NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK AZ AJÁNDÉKOKAT ÉS AZ ARANYOS LEVÉLKÉT:lol: :lol: :lol:

Nicike enyém apa is tetőket csinál és sajna volt,hogy neki is elfelejtettek fizetni.

Adél nagyon ügyes,hogy egyszerre 2 fogacskát is növesztett
:lol:

Dodó remélem ,hogy holnap már haza tudtok utazni.

Babu örülök,hogy Szabival minden rendben van.

Gyerekem ma extra nyígós,sehogy sem jó neki csak ha ölbe cipelem.most éppen elaludt,de kíváncsi vagyok,hogy meddig

Kép
csugi

Csugi!
Örülök h tetszett! Majd kérek Mátéról egy képet a ruciban, Remélem jó méretet küldtem!
A gyertyát pedig gyújtsátok meg, isteni illata van.
20150601134430

HÁT MÁR NANÁ ,HOGY LEFÉNYKÉPEZEM BENNE ÉS MEGMUTATOM .kb 15 percig bírta az alvást

Kép
csugi

Babu!
Orulok h nem lett semmi gond.

Dodó!
Most olvasom,h kedden sincs gep????? Ez felhaborito!!!!!!

Tita!
Ment pu kb 3napja. nekem meg a kimenoben van. :?:

A babavizet meddig jo felbontottam?
Masik kerdes: Ha eddig nem kaptak tapit a fiuk szerintetek adjak nekik tejpepet? Olvastam rajta h abban is az van. Ha edddig nam ettunk most se akarok,vagy ez mas????
meg1: gyumipepet es leveket milyen aranyban higitotok?

Engem var 1hatalmas halom vasalnivalo es ajandek csomagolas. Felet mar 2hete becsomiztamde a masik felehez nincs kedvem,lehet h karira se lesz kesz. Ha a fiuk felkelnek legalabb apa ajandekat befejezzuk :wink:

Tegnap becsaptam 2kurtoskalit :oops: :D :D :D
Vendég

Egyfolytában olvasom a híreket. A Budapest Airport 40 görög munkavállaló kiképzését kezdték meg, plusz azonnali hatállyal külföldi EU-s biztonsági őröket hoztak be, akik holnaptól munkába állnak. Csak hogy kicsit észhez térjen a magyar, hogy mit sír a szája havi nettó 140 ezres fizetés plusz évi 120 ezer cafeteria (étkezési és üdülési csekk) mellett, mikor más 40 ezerért szart pucol, de van aki 23 ezerért gyereket nevel....sorolhatnám.....megérdemelték, hogy behozták a külföldieket!

d.dodó

mav!
Ezt hol olvastad? Remélem van.... ez csak egy LEHET volt amit én írtam! Remélem jön!

d.dodó

Anyjuk!
Anna gyonyoru!!!!! (milyen gepe lett apanak)
Nagyon meghato az apas kep :)
Vendég

Mav!
Most tápot v pépet akarsz adni? Nem értem :roll:

A babavíz sztem 2-3 napi lehet jó, nem tom, én mindig forralom a vizet.

Laló is már 3szor megébredt, de sikerült visszaaltatni.
20150601134430

Hú lányok! Másfél nap kihagyás után képtelenség visszaolvasni. Azért majd megpróbálom. A lurkók alszanak, szóval most van egy kis időm

Azt láttam, hogy Marcsi kérdezted a babakocsit! Szóval a miénknek sincs plusz kitámasztás, iciripicirit még hintázik is, de én nem gondolom, hogy ettől nem lenne stabil! Még Roli is simán belefér és stabilnak tűnik még az ő ugrabugrája alatt is.

Kép
szly27

niki! vagyok, csak viki a kezemben...ma egyedül vagyok, apa csak este ér haza olyan 8 körül. elérhető vagyok, ha ráérsz!

Kérdés!!!látom már krisztának is van oldala. ezeket a blogokat berakhatom az oldalra???
a talis képeket mikor kapom meg patr? azt is feltenném.
köszi :oops:

sz.andi

Én már nem forralok vízet egy ideje és akár egy hétig is tart a babavíz (mert csak este van táp :)). Szerintem ennyit bírni kell már ilyen idős gyerekeknek...

Mav? miért akarsz pépet adni? Kevés a tej?

Enyém ajándék ma repül :) Kicsi handmade van azért benne...

Kép
andkata

Dodo!
nyugi,csak azt olvastam amit te irtam,de akkor elertette
m :oops:

Viki!
Pepet,de abban is van tap.
Vendég

Sztem ha pótolni akkor már olyan mindegy h táp v pép, nem?

Katus!

Akkor te sima csapvizet adsz?
20150601134430

Kata!
Nem(hal istennek)!!!!!
Csak kaptunk egy csomot de ha van benne es eddig nem kellett adnom,nem szivesen tennem. vagy hogy van ez?
Vendég

Mav!
Már kérdezni akartam h nálatok hogy megy a szopi? Külön külön v tandem szopi van?
20150601134430

Sziasztok!
Megjöttünk.

Kettő szurit kapott. a meningitecet és a prevenart, a 2-at.

ÉÉÉÉÉÉéés, 7920g. a centit nem tudom.

Nagyon-nagyon sírt...
Persze nagyon álmos is volt.

Szly!
Rakok 5 hós képet...
Köszönöm a választ!!! az megnyugtató, hogy Rolinál is jól vizsgázik a járgány... :lol: (a miénk is hintázik..)

Kép

Babu!
Örülök, hogy minden rendben!
Vendég

Márti!
Hogy vagytok? Milyen volt Lea éjjele? Láza nincs már, ugye?
20150601134430

Emma cuker csaj! Kép

Nem is Dundi!
20150601134430

Viki!
Sose egyszerre esznek.
Vendég

szóval a hétvégénk.pénteken 4-re kellett mennünk masszázsra, és onnan rögtön mentünk át apósomékhoz. Az aznapi program annyi volt, hogy kipakoljunk a konyhából a másnapi festéshez. Ez nagyjából sikerült is, kb. éjfélre végeztünk. Akkor még fejtem, stb. aztán kb. egykor beájultunk az ágyba. Másnap reggel 8-kor folytattuk. Először is el kellett mennünk megvenni a szükséges cuccokat. Ikea, baumax. vizesbolt, dekorbolt... Gyerek tündér volt és nagyon jól bírta. Az ikeát (kb. másfél órát) csöndben végignézelődte a hordozóból, a baumaxban meg aludt, de aztán ott is nézelődött. A végén hazaértünk. Lekapartuk a vakolatot az egész konyhában betonig, aztán gletteltünk (majdnem az egész plafont én gletteltem :) Közben gyerek-konyha, gyerek-konyha... kicsit fárasztó volt, mert minden alkalommal amikor mentem a gyerekhez ugye kimosakodni. de nagyon cuki volt. Tök jól eljátszott a játszószőnyegén. AMikor meg elfáradt hasra fordult és elaltatta magát. :) Azt hittem megzabálom. :) Bár tök lelkiismeretfurdalásom volt hogy nem foglalkoztam vele... Szóval amíg a fiúk a konyhában voltak (férjem meg az öccse) addig én kitakarítottam a wc-t is meg a fürdőt (nem egyszerű mutatvány volt, évek óta gyűjtötték a koszt... (csak egy példa a hűtőből dobtam ki olyat, ami 91-ben lejárt! :shock: :shock: És ebben csak az a durva, hogy a hűtő kb. 7 éves. :)
Aztán éjfélkor tudtunk nekiállni a festésnek. Háromkor feküdtünk le és 8-kor megint folytatás. Volt még egy bevásárlómenet, azt gyorsan elintéztem és Eliotot leadtam a nagynénémékhez (ahol egész nap tündérbogyó volt, mert csomót aludt, de amikor fenn volt akkor meg vigyorgott. :) Mi meg ezerrel nyomtuk egész nap. este kilencre beszéltünk meg após barátnőjével hogy becsalja (mert egész hétvégén meg az volt a feladata hogy nem engedi be...) persze nem lettünk teljesen kész, de már csak olyan maradt hátra, hogy a poharakat nem tettük vissza a szekrénybe meg a fűszereket nem töltöttük át az új tartókba stb. Úgyhogy azért egész jól sikerült a dolog. :) Após teljesen kész volt! :) Majd teszek fel képet hogy milyen volt milyen lett, de végigfotóztam és persze a kész állapotról meg elfelejtettem csinálni... :)
Úgyhogy nagyon jól sikerült a meglepi. Remélem hogy ez adott neki egy lökést az otthoni dolgokhoz. :)
(ja és sógor mesélte, hogy reggel becsöngetett hozzájuk a takarító hogy ki újított fel mert a 4-en kiömlött a szemét a ledobóból. Mondták hogy nem tudják... :)

KépKép
muffin

nem Vik, babavizet, csak nem forralom... :shock:

Kép
andkata

Evelyn!
Ügyesek vagytok!

[quote]c írta:sak egy példa a hűtőből dobtam ki olyat, ami 91-ben lejárt!
Ez még nem mászott ki a hütőből? :shock:
20150601134430

Szép napot :P

Délelőtt Apával a kari ajándékokat intéztük a gyerekeknek 8) Csabikám nézelődött, majd elaludt. De indulásra felébredt. Úgy megsajnáltam... Erre felnézett rám, és elvigyorodott. Ahogy szokott. Olyan nagy szeretettel... Imádom! Mondtam is neki, hogy milyen jó, hogy minket választott szüleinek...

Lilu azt kérte, ma hadd maradhasson ott a napköziben :shock: Mindig hazajött délben, még az oviból is. Most meg nem akartam a napközit, mert kiszúrásnak éreztem volna Csabi miatt... De hát most ő kezdte. Persze van egy új szerelme. Az osztályelső kisfiú... Azóta tanulni is jobban szeret :roll: No de lényeg, hogy nekem meg ROHADTUL HIÁNYZIK hogy nem helytelenkedik itt nekem a kis kajlám :cry: És közben izgulok is, hogy befogadják-e a napközisek az újonnan érkezőt, és nem - e rekesztik ki azok, akik már összeszoktak :roll: Mindegy, ez most próba, aztán majd meglátjuk!

Vikikém :P
Olyan jó érzés, mikor így hiányolsz :oops: :D
Angel eltűnt???
Jaj, ne! Ilyenkor olyan rossz előérzetem van rögtön :( Mindjárt megnézem!

Vkata :P
Dórikának gyógypuszi!
Heti 40 deka? Az kevés? Nem heti 4 dekát akartál írni?
Bár, azsem vészes talán már ebben a korban... Mi 65 grammot híztunk múlt héten.

Dodó :P
Holnapra drukk!!!

Csugi :P
Tehát már te is megkaptad az ajándékodat... Rakjál fotót!

Akata :P
Adél mind2 foghoz gratulálok!!! Kis tündér, hogy ilyen jól viselte...

Íny: lehet én emlékszem rosszul, de Lilunak be volt pirosodva az ínye, mielőtt áttörte volna a foga :roll: Én legalábbis pirosra emlékszem :oops: Csabinak egyelőre semmilyen...

Lányok!
Csabi ijesztő tempóban kúszik!!!
Négykézlábra áll, elkezd hintázni, és egyszerre csak zsuppsz, akkorát lódul előre, hogy káprázat még nézni is! :shock: Ja, és tegnap csámpásan, kitekeredetten, sután, de FELÜLT!!! Azt hittem lehidalok menten. Négykézlábra állt, kifordult oldalra, és felnyomta magát ülésbe :shock: :shock: :shock:

No, megyek a dógomra, de előbb még utána nézek Vikivel közös barinőnknek!!!

Véda
Vendég

Andi! Az én blogomat berakhatod.

Emma! Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jaj, Timi!
Semmi probléma nincs a naviból!
Hétvégén rágtuk át Apával, és este akartam megírni, hogy küldheted a sz.számot. De így jár, aki sokáig tötyörög! Amúgy lehet, jobb is így... Most elég sok a kiadásunk... Jövőre lesz 40 Apus... Akkor majd visszatérünk rá! :wink:

Véda
Vendég

Csabici nagyon ügyes! Nem semmi!

Köszi h megnézed Ang-t.

Lilu már fickózik? Azt hiszem apának sürgősen utána kell néznie a srácnak!
20150601134430

Viki!
Angel dec. 10-én járt utoljára a babaneten, a sima Kaálisba írt. Azóta eltűnt... Remélem, előkerül és csak jó híreket mond, mert ha velük lesz valami, abba én bele pusztulok!!! Sajnos telszámot nem tudok!
(Tényleg, vonalzót az nlc-sen sem csinált? Mert itt nem. Tuti babonából, szegénykém!)

Remélem, Lilu csak plátóian fickózik... Mert különben Kép

Jaj, és dicsekszem is kicsit: tanítónéni dolikat osztott ki, és mondja, hogy közepesek lettek, de van 4 doli, amit ki kell emelnie, annyira kiváló. És a 4-ben Lilu is benne volt 8) Nem is ennek örülök igazán, hanem annak, hogy láttam az arcán, azt a bolodogságot! :wink:

Evelin!
Ti hogy fogton idén karácsonyozni? Hol, mikor, mit fogtok enni, stb...

Véda
Vendég

Én is remélem h nem lesz velük gubanc. Annyi mindenen mentek már keresztül!

Vonalzót nem csinált, szintén babona miatt, a heteit is nagyon ritkán írja ki.

Lilu nagyon ügyi csaj! Sok nyomdája van már?
20150601134430

véda!
Nem semmi Csabi, hogy felült..... Lizy még nem is négykézlábazik!

d.dodó

Az én ajándékom is összeállt. Juj, úgy izgulok, hogy tetszik-e majd annak, akinek küldöm :roll:
Tényleg, azért aki később kapja meg, nagyjából már kikövetkeztetheti, hogy kitől fog kapni, mert aki megkapta, rögtön megírja, így szűkül majd a kör!
Bár sztem a héten nagyjából egyszerre kapja majd meg mindenki :D

Véda
Vendég

Én is úgy várom már h kitől kapjuk a csomit. :oops: Annak örültem h Csugiéknak tetszett a miénk. :D
20150601134430

Viki!
Összegyűlt már 40 nyomdából 4 mókus, és rengeteg nyomdája van, amiből még nincs meg a 10. Úgyhogy januárban mókusdömping várható nálunk. Fekete pontja is van 5. Mind magatartásból :oops: De ez sztem a 4 hó alatt még nem is olyan sok őt ismerve :roll:
Régebben azonnal ütött, ahogy piszkálta bárki is. Most már ez ritkult. De pl. múltkor is leszólta egy kiscsaj a kedvenc ruháját, ráadásul a kiscsaj amúgy is egy kis provokáló típus - anyája szerint is -, no erre kapott Lilutól. Megtépte kissé a leányt :shock: :oops: De azonnal megbánta, és bocsánatot kért, viszont a kis alattomos nem bánta meg, és azt mondta SOHA nem fog bocsánatot kérni Lilutól :?

Na, eldugulok!

Véda
Vendég

Evelin!

Van olyan, akik egymást "húzták"?
Vagy ez hadititok? :lol:

Véda
Vendég

[quote]a írta: kis alattomos nem bánta meg, és azt mondta SOHA nem fog bocsánatot kérni Lilutól

Ezt a kislánynak! Kép

Milyen a mókus?
20150601134430

Vörös Kép
Vagy nem erre voltál kíváncsi?

Véda
Vendég

Matrica? Plüss? Igazi?

[quote]V írta:örös
Kép
20150601134430

A mókust is nyomda formájában kapják, és egyúttal egy nagy táblán is szerepelnek a mókusok, akik mindig egyet lépnek előre. 50 mező van. Aki először célba ér, az nyert. Bár, 50 mókust gyűjteni nem könnyű :roll: De gondolom, akko meg az nyer, aki a legelején halad... :wink:

Véda
Vendég

Ül Csabó??? Durva....
Adél is eljut különben mindenhová, néha nem tudom, hogyan csinálja.

Lilu olyan ügyes!!!!

Pati, milyen volt a klub? Én ma nem voltam, mert nem működik a lift, meg későn kecmeregtem ki az ágyból, stb...

Evelin, jók vagytok! ( nálunk is becsöngettek, hogy poros az összes emelet, ki újított fel? - vszínű ezek is Ti voltatok, de én hallgatok....:))

Kép
andkata

Értem! Jó kis versenyzés! ;)
20150601134430

véda, ez még nem dőlt el. minden karácsony szívás abból a szempontból hogy mikor kinél legyünk meg ilyenek... és nincs olyan aki egymást húzta. :)
nem semmi hogy csabi felült!!! nálunk szerintem még nagyon nagyon soká lesz. A fejét még mindig nem tartja úgy ahogy kéne... A lába elég erős, meg mostanában amikor azt akarom vele gyakorolni hogy emelje a fejét ülésbe húzásnál kihomorítja magát és inkább fel akar állni, de ha fel is áll és a lába megtartja, a feje akkor is lóbál jobbra-balra. :(

hurka-kolbász meg a krumpli sül. :) már alig várom hogy kész legyen. ma még nem ettem...

viki, valami konzerv volt vagy ilyesmi úgyhogy nem mászott de ki nem nyitottam volna... :)

KépKép
muffin

Lilu most a 3. ha jól tudom...
De rákapcsolt, mert a szerelme nagyon elhúzott :shock: :lol:

Bubu Laci alszik?

Jut eszembe! Ma akartam venni néhány bébiételt, erre a Kecskeméti és a Hipp is tesz bele cukrot! A 4 hónapos kajákba!!! :shock: Úgy s...be rúgnám őket! Két nagy cég... De az Univert a szívembe zártam, és vettem is tőlük 3 fajtát. egyikben sincs cukker. Pl. a sárgabarack, az alma, őszibarack, a banán amúgy is édes, nem? Minek turbózni cukorral?

Véda
Vendég

Laló már 2,5 órája alszik. Párszor felsírt, de szerencsére visszaaludt. Remélem nem kap el tőlem semmit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.12.15 14:51-kor.
20150601134430

Dóri!
Nestlés cuccokat is érdemes venni még, abban sincs cukker. A hipp és a kecskemétis kaja 1 helyen készül.

Neked beszél Lilu a "szerelméről"?
20150601134430

Ja ezta múltkor én is írtam, Vik. Cukor mindenbe.

Az a gond, hogy Adél pl oda van a szilváért és azt univerben nem láttam sajnos.

Lackó kapott már banánt?

Kép
andkata

Evelin!
Hurka, kolbász... Nyamiiiiiiiiiiiiiiiii!
Eliot majd felszed egy kis husit, meg izmosodik a sok forgástól, oszt szaladhatsz utána, Anyuskám :wink:

Akata!
Köszi!
Én jobban örülnék, ha kicsikét még egy helyben maradna... :roll: Durva, amit csinál!

Na, jól megcsináltam a dolgaimat... Itt csevegek veletek... De most már bele sem kezdek, úgyis mindjárt ébred a szentem-bogaram :wink:

Véda
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?