Új privát üzeneted érkezett!

KRita!
Hát ez óriási hirKépKép GratulálokKép Szerintem nyugodtan beleélheted magad a babuciba, a pozitiv eredmény tuti a teszteken, csak a negativ lehet kétséges. CsodálatosKép
Csak nem mindenki akkor lesz terhes, amikor megveszi a Fogamzóképesség zavarai cimű könyvet.?????? (Murphy-törvénye)

Pihenj sokat és légy nagyon boldogKép

Lella!
Én nem a Duphastonról irtam, mivel azt csak 4 napig szedtem, a tájékoztatóját meg Magyaroroszágon hagytam.
Nekem a magándokim külföldi tapasztalatok alapján (Amerika, Nyugat-Európa) javasolta inkább az Utrogestant.
A 12. hétig kell szednem, lehet, hogy ez csak személyre szóló terápia. Csak magamból indultam ki meg az Utrogestan tájékoztatójából.
Lehet, a Duphastonnal más a helyzet.

Mindenkinek csodálatos hetetKép és akciókatKép

Zsófi és NyuszimanóKép
Zsó-fi

Sziasztok Lanyok!

Krita! Nagyon orulok neked, szerintemis csak a negativ tevedhet a pozitiv nem! Pihenj sokat es nagyon nagyon sok boldogsagot mind harmotoknak!

Most hogy Krita irta meg nem szolt a ferjenek felvetodott bennem egy kerdes, ti mindig egyedul teszteltek? Az en parom allandoan ott van velem es egyutt izgulunk, ezert azert is jo mert a rengeteg egy vonal lattan amikor letorok ott van vigasztalni.

Annyit nyuztuk az orvosunkat, hogy nagy nehezen belement egy ultrahangba minden rendben van-e, igy most megnyugodtam egy kicsit mert legalabb ha nincs rendben valami tudni fogom.

Lella, koszi szepen a levelet sokat segitett!

Edina
edina (edina)

Kedves Kriszti!

Miért ne jöhetne össze elsőre? Ha jól tudom az ilyen beavatkozások után még nagyobb az esély a sikerre. Szóval igenis lehet az a fél év akár "csak" 4 hónap is! Kép De tényleg az a legfontosabb, hogy tudják mi a gond és tudnak rajta segíteni. Kép

A tanácsokat köszönöm. Lehet, hogy tényleg be kéne jelentkeznem az orvoshoz. Végül is, hogy augusztus, vagy szeptember, már nem számít. Azt hiszem felhívom, hátha nincs még szabadságon. Kép

Köszi, Koalamaci
Koalamaci

Sziasztok Csajok!

Rita!
Csak jót tett neked a görög levegõ!Kép Szorítok hogy terhes legyél!

Cico!
Ezek szerint te is szegedi vagy! Ez jó! Miért nem vagy a listán?

Edina!
Légy üdvözölve.

Kriszti!
Mégegyszer boldog névnapot!Kép
Visszaküldtem a képeket megkaptad?

Képzeljétek ma 37,2 volt a hõm. Ez jó csak le ne menjen. Ma megint vérvételen voltam. Háromszor vettek vért egy ciklus alatt. A hormonszintet nézi a doki.

Puszi

Andi
Andy

Andy

Nem tudok emilt irni valami gebasz van a rendszerrel,de kapok.Igen megkaptam koszi.
Koszonom szepen te voltal az elso vasarnap aki felkoszontott edes vagy.Matol extra csuriban van a kezem erted!!!!!!!HCG-t is kert?Meg par nap eeeeeees kiderul mi ujsag nalad!!!!!!!:0

puszi K
kriszti

Kriszti!

Aranyos vagy hogy szorítasz. Ilyenkor jön rám az idegbaj. Várni mindig csak várni. Vért vettek az 5., a 14. és 26. napon. Három hét múlva lesz eredmény.

Koalamaci!
Van hogy a peteérés nem középidõben van, hanem a vége fele. Én a hõmérõnek hiszek és az nem kerül semmibe. Amúgy nekem UH-án nézi a doki a tüszõérést.

Puszi

Andi
Andy

Kedves Lányok!
Eddig én inkább csak külső szemlélőként nézegettem ezt a topic-ot, és bár hozzászólásaimmal ritkán /1x/ "zargattalak" benneteket, mégis - mint külső szemlélő - sokszor erőt merítettem belőletek.
Nagyon kedvesek vagytok ahogy bíztatjátok és segítitek egymást. Rólam röviden annyit, hogy már mi is nagyon szeretnénk kisbabát! A jelenlegi "tüneteim" számomra egy kissé érthetetlenek, ezért gondoltam, hogy megosztanám veletek, várván a véleményeiteket. Szóval most vagyok a 31. napon /kb. 25 napra szokott megjönni/ és eddig még nem jött meg, viszont elég gyakran van olyan érzésem mintha meg akarna jönni, és a 25. napon jött egy kis "valami" - amit vérzésnek nem neveznék. Szerintetek ez mit jelent? Bocsi, hogy hosszú voltam! Mindenkinek mihamarabb "pocaklakót" kívánok! Sziasztok: Timi
Névtelen

Kedves Andy!

Igen, nekem is van egy olyan gyanúm, hogy a dolgok néha nem úgy mûködnek, ahogy a "nagy könyvben" meg van írva, úgyhogy az a bizonyos 14. nap sem mindenkinél a 14. nap. Kép Egyébként épp most hallottam, hogy volt akinek szintén késett 10 napot, aztán neki nem volt ugyan barnás trutyi, de az ovuláció elmaradt. Van egy olyan érzésem, hogy nálam is ez lesz a helyzet. Kép Mindenesetre hõmérözöm, csak félek, hogy nem elég megbízható. A popsira nem tudom magam rávenni, úgyhogy maradok a nyelv alatti verziónál. Kép De tény, hogy ez nem kerül semmibe. Kép

Kedves Timi!

Mikor állapotos voltam, én is úgy éreztem, hogy bármelyik percben meg akar jönni. Feszült a mellem és a hasam is ugyanúgy görcsölt olykor, mint az elsõ nap szokott. Azt hittem, hogy késik. Aztán nekem is jött "valami", amirõl azt hittem, hogy menstruálok és utána már nem vigyáztam magamra annyira. Aztán kiderült, hogy nem menstruáció volt. Kép

Ne érts félre, nem megijeszteni akarlak, de biztos ami biztos, vigyázz magadra, ne erölködj. Persze lehet, hogy a "valami" mégiscsak menstruáció lesz, csak kicsit más, mint a megszokott. Mindenesetre várj türelemmel, ne idegeskedj (könnyû mondani Kép) és 1-2 hét múlva csinálj tesztet! És szerintem nézd a hõmérõt is reggelenként. Sok sikert, remélem sikerül(t)! Kép

A "névtelen" eltûnik, ha az azonosítóhoz beírod a neved, máshova ne írj semmit. A jelszóra és az e-mailra még nem jöttem rá mire jó. Mikor elõször próbálkoztam írni, írtam az azonosítót is és a jelszót is (amit valahol a Chat környékén sikerült kreálnom), de nem fogadta el. Aztán csak azonosítóval sikerült. Kép

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Timi

Udv!Tesztet nem csinaltal?Dokinal nem jartal mostanaban.Szerintem reggel mindenkepp csinalj tesztet,ha az negativ lehet gondolkodni mi a baj.ha pozitiv akkor pedig....

Andika

Azert ugye a buzrudakat hanyagolod!?

Kriszti
kriszti

Sziasztok lányok!

Krita! Gratulálok! Vigyázz magatokra!

Névtelen Timi! Amit érzel valóban lehetnek kora terhességi tünetek! Tesztelj és vigyázz.

Velem semmi újság, ma megyek UH-ra hogy elmúltak-e a csúnya ciszták. Ebben a hónapban semmi kemikália: se closti se maca.

Elkezdtem fogyni, talán a bánat is hozzájárult. Hurrá! Kép

Hétvégére esnek az akciózós napok, addig nyugi van.

Puszi: Lotti
Lotti

Kedves Lányok!

Köszi az észrevételeket. Tesztet még nem csináltam, mert úgy gondolom, hogy ez talán még korai lenne, vagy nem??!

Koalamaci:

Kicsit elszomorítottál, és a dokid mit mondott? - ha nem szívesen beszélsz róla megértem!-

Lotti!

Köszi! Remélem, hogy igazad lesz!
Timi

Szia Timi!

Szerintem is esélyes vagy bár már én tartanék a 31. napon. Vegyél tesztet. Én már nagyon kíváncsi lennék a helyedben, hogy van-e bent valaki.

Koalamaci!

Én is nyelv alatt mérem a hõmet. Szerintem megbízható, mert ha van peteérés akkor leesik a hõ és utána felmegy. Én már hónapok óta így figyelem.

Puszi

Andi
Andy

Krita!
Engem nem ismersz, de Te nekem olyan vagy , mint egy jó ismerős, mivel régóta olvaslak benneteket.
Gratulálok!Kép!Kép!Kép!Kép!Kép
Szerény szakmai ismeretemmel a nogyogyi terén és nulla tapasztalatommal a terhességgel kapcsolatban, mégis megmerem kockáztatni, hogy leírjam: megérkezett hozzátok Ő!

Kriszti
Amiről írtál attól félek én is a legjobban, hogy a hosszú gyogyi szedéstől, elfelejtette a szervezetem a dolgát. Hogyan derítették ki? Csak vérből a hormonszintek alapján?

Zsó-fi!
Megyek könyvet venni.....Kép

cico
cico

Cico

Csinalt huvely uh-ot,azon sok-sok ciszta laccott a petefeszkekben es az is,hogy nagyon vastag a tuszofal.Elsorvadta nyalakhartya is Ezek egyertelmuen a fog.gatlo hatasai.A doki szerint az 5-10 ev kozt szedokenel ez bizony surun elofordul.A hormonok jok ebbol gandolja,hogy mas baj nincs.

Lanyok

Most jutott eszembe,hogy van egy nogyogyaszno aki akupunkturat alaklmaz.Mindjart felhivom rendel-e.En hulye allat,honapok ota meg van a telszama.Most mondjatok nem egy barom vagyok!!!!!???Megkerdem mit szol ahhoz,hogy megadom nektek a szamat,ha belemegy akkor megirom azonnal.

cupppppp K
kriszti

Sziasztok!

Azt ugye mondtam, hogy hormon eredmenyeim mar vannak, a 21. ciklusnapon keszitettek viszont senki nem mondta hogy jok lettek vagy rosszak az eredmenyek, leirom ti mar biztosan tudjatok hogy jo-e
FSH 4.62 mUI/ml
LH 22.12 mUI/ml
E2 67.23 pg/ml
progesteron 7.56 ng/ml
prolacitin 8.19 ng/ml

Nem tudom mennyire sajnos de meg nem vagyok benne a listaban , kerlek vegyetek fel
23 eves vagyok 6 ciklus(8 honap) ota probalkozunk es most az 5. napon vagyok.

Koszi
Edina
edina

Edina!

Benne vagy. Hol laksz?

Ancsi: Adács 27 év
Kriszti: 11 c 37 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 33 cn Nyíregyháza 26 év
Boglárka: 6 c 29 cn
Margit: 4 c 29 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 28 cn Pécs 22 év
Andi: 11 c 26 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 26 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 22 cn Budapest 29 év
Lora: 9 c 16 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 16 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 14 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 12 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 12 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 11 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 8 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 6 cn Budapest
Edina: 6 c 5 cn 23 év
Száva: 6 c 2 cn Miskolc 29 év

Andi
Andy

lanyok!!!!!!!!!!!!!!

Csutortok 16-ra van idopontom az akupunkturas nogyogyasznohoz!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép
valami mostmar tortenjen!!!!!!!!

Itt van a szm,bar elfelejtettem megkerdezni mit szol hozza nyilvan nem titkos.

Dr Palotai Katalin 20/938-8959
IX.ker-ben rendel.

cuppppppppppiii Kriszti

Most egy picit dolgozok mert ma meg nem sikerult!
kriszti

Kriszti!
Köszi a tippet megcsináltatom.

Andi!
Fel tennél engem is, légyszíves?
cico-Szeged-27év-3c,27cn.
Köszi

cico
cico

Cico!

Beleraktalak a listába.

Kriszti: 11 c 37 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 33 cn Nyíregyháza 26 év
Boglárka: 6 c 29 cn
Margit: 4 c 29 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 28 cn Pécs 22 év
Cico: 3 c 27 cn Szeged 27 év
Andi: 11 c 26 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 26 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 22 cn Budapest 29 év
Lora: 9 c 16 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 16 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 14 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 12 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 12 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 11 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 8 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 6 cn Budapest
Edina: 6 c 5 cn 23 év
Száva: 6 c 2 cn Miskolc 29 év

Jó hogy nem vagyok már egyedül szegedi.

Andi
Andy

Andy

megkaptad a mail-t?Nem igazan jo ma a rendszerKép

kriszti
kriszti

Üdv Lányok!

Kedves Timi!

Jaj nekem, én nem akartalak elszomorítani. Kép Tényleg! Kép Csak azért írtam le, hogy tanulj az én példámból és amíg nem tudsz biztosat, vigyázz magadra, esetleg magatokra. Korábban már elég részletesen kiöntöttem itt a lelkem ez ügyben, úgyhogy nem borzolom tovább az idegeket.

A lényeg: nehogy elszomorodj! Kép Nagyon drukkolok. KépKépKép Tessék bizakodni (de nem beleélni magad) és óvatosnak lenni, vigyázni. Abból baj nem lehet! És nem árt megnézni azt a tesztet. Kép Ha pedig esetleg negatívat mutatna, még mindig nem elkenõdni. Várakozni, és ha mensi még mindig sehol, egy-két hét múlva ismét tesztelni. Kép

Kedves Andy!

Nekem 36,1 - 36,3 nyelv alatt. Nem túl alacsony ez? Hova fog ez lejjebb menni? A végén még kiderül, hogy kihülök itt a kánikula közepén! KépKépKép Neked mennyi szokott lenni?

Koalamaci
Koalamaci

...

Persze a "szokott"-hoz hozzátartozik, hogy 12 napja mérem és kétszer volt 36,4 is. Teljesen össze-vissza. Meddig "normális" (na persze mihez képest Kép) az ingadozás?

Köszönettel, Koalamaci
Koalamaci

Drága Ancsi, Száva, Lella, Kriszti, Koalamaci, Fmar, Zsófi, Edina, Andi, Lotti és Cico! (elnézést, ha valakit kihagytam..)

Olyan kedvesek vagytok! Nagyon jólestek a bíztató szavaitok! Még el se merem hinni ezt az egészet! Kép A kollégenöm megnézte a tesztet (o most babas), s azt mondta, hogy tiszta hulye vagyok, mert ez mar tuti...Kép Mert vegul is, nem halvanyabb a csik, hanem vekonyabb...

Mindenesetre holnaputan meg tesztelek egyet.
Akkor már a férjemmel együtt. Kép
Alig varom, hogy elmondhassam neki. Ma este amugy is maszkalni akartunk az erdöben...

Zsófi!
Hááát, ez a könyves dolog tényleg bejött!!! KépKép
Én is pont erre gondoltam elöször.
A gyógyszert (Ultrogestan) pedig felirta az orvosom a mult heten, így nyugodt lelkiismerettel szedtem. Nekem is a 12. hétig kell szedni.

Szerintem ez a gyógyszer is hozzájárult a sikerhez, mert nekem is barnás folyásom volt mensi elött, ami sárgatest-elégtelenséget jelent.

Szerintem ami hozzájárult a sikerhez (ezeket mind alkalmaztam):

1. Closty
2. Maca Vibe
3. hemperges Kép
4. gyertya Kép
5. terhes nö hasának simogatása (babona, de a célért mindent)Kép
6. akció naponta
7. Görög levegö (Korfun történhetett a csoda)
8. ovulációs teszt
9. Zsófi által ajánlott könyv vásásrlása Kép
10. Ultrogestan

Most, ha ez tenyleg igaz, akkor mar csak 8 hónapot kell végigizgulni...

Nagyon szorítok Nektek továbbra is! És tuti, hogy nem szabadultok meg Tölem! Kép

Rita
Krita

Rita

lazits ne izgulj,tuti ott a kiskolok!!!!!!

Kriszti
kriszti

Szia Andi!

Koszi, hogy beraktal Portugaliaban Coimbraban lakom.
edina

Sziasztok!!

KRita, így ismeretlenül is naaaaaagy GRATULA Neked!!!!!! Vigyázz nagyonnagyon magatokra, de nem kell ám végigizgulni az elkövetkezendõ 8 hónapot, hanem nyugiiiii vanKépKépKép Hogy tervezed, mikor mész a dokihoz? És hogy vagy, mit érzel??? (A felsorolt 10 aranyszabálynak legalább a felét én is végigcsináltamKép)

Zsó-fi sziaaaaaaKépKépKép Már úgy vártam, hogy jelentkezz, és izgultam, hogy minden rendben legyen, de ezek szerint minden a legnagyobb okésKépKépKép Mikor látogatsz már el a friss kismamásba is? Várunk ám! KépKép

Krisztikém, kb. 10 perce írtam Neked vissza, egész de. nagyon lassú volt ez a vacak net, de mire visszajöttem a tornából, már okés, szóval a levél már ott van Nálad!

Puszi mindenkinek!
Beja
Beja

Kedves Krita!

Kép Olyan jó látni, hogy végre megint sikerült valakinek. KépKépKép Hiányzott már a kis lelkivilágunknak, hogy lássuk nincs még semmi veszve, van még remény. Kép És örülünk, hogy nem szabadulunk meg tõled. Reméljük, hamarosan mi is követünk és elõbb-utóbb már nem is lesz szükség erre a topikra. Bár ez már túl szép lenne, de reménykedni azért lehet. Kép

Egyébként melyik is ez a könyv? Mit kell tudni róla?

Koalamaci
Koalamaci

KRita, Neked is szól ám az átlátogatás a másik topicba!! És tessék mindenkit kézenfogni, és áthúzni hozzánk!!!
Beja

Üdv Mindenkinek!
Ez az első alkalom, hogy írok nektek. Nagy csodálattal olvaslak benneteket. Már többször akartam írni a topikba, de sohasem volt bátorságom hozzá. Hát most végre elkezdem.

Nagy gratula mindenkinek aki itt van, és drukkolok a kétcsíkos eredményekért.

Magamról annyit, hogy 28 éves vagyok, Törökbálinton lakom, ez a 3 c, 5 c napom. Kicsit el vagyok szomorodva, mert igaz, hogy célzottan csak 3 hónapja akciózunk párommal, ami ugye még bőven belefér az egy éves próbálkozási időbe, viszont már 5 éve nem védekezünk és még véletlenül se csúszott be a baba. Nemúgy mint tesómnak, aki a gyogyi abbahagyása után azonnal terhes lett. Hát ezért aggódom, de nem vagyok elkeseredve.
Az előző ciklusom óta hőmérőzök de mint kiderült nem jól. Úgyhogy a mostani ciklust már Erazmusz útmutatása alapján csinálom. Hátha okosabb leszek tőle.

Az igazat megvallva ikreket szeretnék, én is iker vagyok. Tudtok valami 'módszert' az ikrekhez? A hormontablettákon kívül? Voltam nőgyogyinál ő mindent rendben talált. Azt javasolta, hogy próbálkozzunk még 1-2 hónapig és ha nincs eredmény akkor elkezdjük a kivizsgálást.

Hát dióhéjban ennyit magamról,
Gratula KRita Kép)))))) ez tuti.
Üdv, Moni
mj

Szia Moni

Udv a korunkben.KépAz,hogy nem vedekeztek az azt jelenti,hogy a naptarmodszert sem alkalmaztatok?Ikreket?Szerintem fogsz te egynek is orulni csak egeszseges legyen.Meg igazan nincs okod keseregni ugyhogy tessek mosolyogni!Kép

Lassan haza megyunk,sziasztok
meg vissza nezek mielott haza mennek

puszi Kriszti
kriszti

Szia Kriszti

Naptármódszert használtuk, bár nem minden esetben. Azt hiszem tökéletesen igazad van egy ici-pici kis baba is tökéletes lenne :-)

Én most lassan készülök haza, aki itt marad annak jó diskurálást. Szóval egy ilyen könyvbe én is beinvesztálok, márcsak a használható infók miatt is. Mi is a címe? - erről lemaradtam, bocs.
Puszi mindenkinek
Moni
mj

Sziasztok lányok!

Most jöttem az orvostól és örömmel jelentem minden undorító gusztustalan fájdalmas ciszta eltünt! Hurrá!!

Megkérdeztem mi a további teendö. Ebben a hónapban spontán próbálkozás (hátha!), a következö 2 hónapban próbálkozási szünet szakmai indokokkal, mialatt csinál egy laparoszkópiát - megjegyzem szerinte csak az én megnyugtatásomra, nincs meggyözödve az indokoltságáról - csak elötte apától is kell szerezni egy leletet.

Ennyik a hírek. (Azért én örülök.)

Puszi mindenkinek: Lotti
Lotti

Sziasztok

Gratulálok Krita! Ügyesek voltatok, és remélem mi is nem sokára ilyen hírekkel örvendeztetjük meg egymást.

Kriszti: 11 c 38 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 34 cn Nyíregyháza 26 év
Boglárka: 6 c 30 cn
Margit: 4 c 30 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 29 cn Pécs 22 év
Cico: 3 c 28 cn Szeged 27 év
Andi: 11 c 27 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 27 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 23 cn Budapest 29 év
Lora: 9 c 17 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 17 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 15 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 14 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 13 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 12 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 9 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 7 cn Budapest
Edina: 6 c 6 cn 23 év
Száva: 6 c 3 cn Miskolc 29 év

Az aktuálik keddi lista, hogy tudjuk kikért kell izgulni.

Lella
Igazság szerint nem olyan régota dolgozok így. Tavaly áprilisban vettek fel, és novemberig oktatáson voltam. Akkortol járunk foly. müszakban. Hát, nem nagyon szeretem. Inkább keresnék kevesebbet, csak otthon lehessek hétvégén, és éjszakánként. Néha a férjem rosszabbul viseli, mint én. Ha minden jol megy, hamarosan babát várunk majd, és akkor elég magas táppénzt kaphatok, meg a babával is jo lesz a pénzem. Joformán csak ezért vagyok itt. Szeretnék lediplomázni idén, meg belehuzni az angolba. Addig nem nagyon akarok ugrálni.

Most két napig nem leszek, vigyázzatok magatokra. Mire visszajövök, babákat akarok látni.

Puszilok mindenkit, kivéve a gyevi bírot.
Lora
Lora

Sziasztok Lányok!

Koalamaci!

Miért nem vagy a listában? A ciklus hányadik napján vagy? Nálam ebben a ciklusban a hõm a 14. napon ment le 36,5-re. Nekem ennél lejjebb nem szokott menni. Utána emelkedett 36,7-re, két napig 36,9 volt. Már 10 napja fent van 37 felett és remélem fent is marad. Képzeld ma felment 37,3-ra. Ilyen még nem volt, mert már csökkenni szokott nem emelkedni.
A könyv amit kérdeztél: A fogamzás zavarai. Még én ajánlottam a lányoknak és ahogy megvették már nem volt szükségük rá mert terhesek lettek. Csak nálam nem jött be ez a könyv.

Üdv. Móni!
Szerintem is örülni fogsz te egy babának is!

Rita!
Nagy gratula neked! Ez már tuti!KépKépKép
Remélem én is követlek téged hamarosan!

Kriszti!
Emilt megkaptam. Írni fogok csak dolgoznom is kell.

Puszi

Andi
Andy

Andy

Ugye megmondtam!!!!!!!!!!!Osszefog jonni juliusban!!!!!!!!!!!!!!Nagyon eselyes vagy anyocsaKépKépKép
megyek kavezni es jovok hozzatok vissza
K
kriszti

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat. Már-már én is kezdem elhinni, hogy igaz. A wc-re állandóan megyek (éjszaka kétszer-háromszor is), a cicim feszül rendesen, a hasam is furcsán viselkedik, néha nyilall, néha húzódik, néha meg semmi.

A reményt pedig soha ne adjátok fel! Nekem is nagyon kilátástalannak tünt az egész (pco), s íme! Kép Két hónap gyógyszeres kezelés után megtörtént a csoda!

Koalamaci!
A könyv címe: A fogamzóképesség zavarai
A könyvet annak idején Zsófi ajánlotta, hogy milyen jól le vannak benne írva a dolgok. Aztán alighogy megvette, nem sokkal utána terhes lett, és felajánlotta, hogy a könyvet szívesen elküldi valakinek, mert neki már nincs rá szüksége. Én is szerettem volna megvenni a könyvet, de itt nem lehetett kapni, ezért megörültem a felajánlásnak. Aztán munkám során Pestre kellett utaznom, s egy hirtelen ötlettöl vezérelve, bementem egy könyvesboltba, s megvettem. (hátha nekem is bejön)
És bejött! Kép

Beja!
Még holnap csinálok egy tesztet az erösebb vonal reményében, s ha ++++, akkor kopogtatok a másik oldalon! Kép
Adja mindenki a kezét, fogózzatok...

Éva! Mi van Veled? Most húzzál bele nagyon, mert Nyíregyházán jár a gólya!! Kép

Rita
Krita

Kriszti!
Orulok, hogy derusebb lett a hangulatod. SajnalomKép, hogy az ajandekkal kapcsolatos celzasomat felreertetted, en csak huncutkodniKép akartam a ferjtol kapott nagy ajandekkalKép, igaz, hogy irottan neha felreertheto a szo, nem olyan, mintha eloben beszelgetnenk.

Andi, en is szoritok erted, aztan pihizz, es varjuk a hireket Kép

Edina, az altalad leirt progeszteron szint alacsony bizony. E. szerint a 21.napon mert szintnek 21ng/ml ertek felett kell lennie. Ezek szerint potlasra szorulsz, nem kell megijedni, gyogyszerrel mellekhatasok nelkul lehet orvosolni. Es a dokid mit mondott ra?

Ritus, ezek szerint ti buntetendo cselekmenyt hajtotatok vegbe.... Potyautast csempesztetek Mo-ra Korfurol!!! KépKép Hat illik ezKépKép?!KépKép en bunpartolo vagyok, mert szerintem nagyon ugyesek voltatok, csak igy tovabb...KépKép

Szia, Moni, kivanom, hogy mihamarabb sikeruljon akar egy, akar ketto babat osszehozni..Kép

Lotti, de jo, hogy a cisztaid felszivodtak! KépRemelem, hogy a laparoszkopia is negativ lesz. Kép Milyen lelet kell a ferjedtol?

Kedves Lora! Akkor ne nagyon ugralj! Igazad van, meg fogja erni, csak aztan bele kene huzni a bababa is, mert itt az ideje KépKép En majd a virtualis hatterben tartom a lampat..KépKép

Koalamaci! Szerintem is jo otlet elmenni a dokidhoz. Felhivtad mar?
A hodrol kerdeznek, hanyadik napokon merted a 36,es alig tobb adatokat? Bocsi, hogy ilyet mondok: nem lenne jobb a popsiban....KépKépKép?
Amugy nekem sincs benne tul nagy gyakorlatom, nehany honapja probalkoztam, de ketto ciklus utan abbahagytam, annyira osszevissza adatok jottek ki belole. Most E.altal leirt modszert alkalmazom, szerencsere a ferjem ilyenkor meg alszik, mert kora hajnali 5-kor csinalom, szabadnap is felkelek miatta, es szerintem ertekelhetobb eredmenyt mutat: pld a 12.nap, amikor megkaptam a hCG szurimat (LH hormonszint novelo az erett petesejt kivalasahoz), masnap lezuhant 37,8-rol 37,0-re, kovetkezo napon tovabb esett 36,8 lett, majd elkezdett emelkedni 37 fole, na nem sokkal, de elmeletben valahogy igy lenne jo, megjegyzem, ez popsis ertek, a szajban, ha rendesen mered is, alacsonyabb nehany tizeddel...

Sziasztok, Lella
Lella

Kedves Koalamaci!

Bocsi, hogy tegnap nem válaszoltam, de sajna kénytelen voltam dolgozni.

Tehát köszönöm a bíztatást, nagyon kedves tőled. Ma vagyok a 32. napon és a "tűneteim" ugyanazok, azaz teljesen olyan érzésem van mintha meg akarna jönni /de remélem, hogy ez az elkövetkezendő 8 hónapban nem fog megtörténni/ Ma veszek egy tesztet, és holnap reggel mindenre fény derül. /vagy nem!?/

Kedves Krita!

Tiszta szívből gratulálok,vigyázz nagyon magatokra!

Sziasztok:
Timi
Timi

Üdv Lányok!

Kedves Moni!

Neked is külön üdv! Kép és rövid itt tartózkodást! Kép Szerintem is örülni fogsz már annak is, ha egyszerre "csak" egy babóca kopogtat. Kép Én is el szoktam játszani a gondolattal, hogy azért jó lenne (nekem az anyukám iker, így állítólag van rá esélyem), de mindig oda lyukadok ki, hogy jó nekem egyszerre egy "szimpla, átlagos, hétköznapi" lurkó, csak egészséges legyen. Aztán majd jöhet a többi. KépKépKép /Hármat szeretnék Kép/

Kedves Lotti!

Úúúúúúúúúúúúúúúúúgy örülök. Kép Gyorsan eltelik az a két-három hónap. Utána aztán mindent bele! Kép

Kedves Andy!

Szerintem nekem alapjáratban alacsonyabb a hõmérsékletem. Már ha csak 37,0 akkor érzem, hogy hõemelkedésem van és nem is érzem túl jól magam. De azért ez a 36,1-36,4 tényleg nem tudom hova menjen lejjebb!? KépKépKép Ezért tartok kissé a hõmérõzéstõl. Na mindegy, csak lesz valahogy. Kép

A listában már írtam korábban, miért nem vagyok benne, de neked is köszönöm az invitálást. KépKépKép Nem kizárt, hogy elõbb-utóbb mégiscsak feliratkozom.

A könyvrõl meg tudnád még mondani, hogy
<UL><LI>ki írta és <LI>hol lehet kapni?</LI></UL>

Jut eszembe! Tegnap telefonáltam az andrológiai vizsgálat miatt. Az a doki, akivel beszéltem csak aug. 25. után tudja vállalni, de az eredmény azonnal meglesz. (A "hozott anyag" nem igazán mûködik, úgyhogy "helyben" kell produkálni valamit. Kép)Ha minden igaz, mi viszont pont 25-tõl megyünk nyaralni és csak szept. 5-tõl leszünk itthon. Ma felhívom a nõgyógyászom, hogy menjek-e most a hétvégi bajommal hozzá, vagy ráér tényleg szeptemberben, mikor már esetleg tudnám vinni a párom leleteit is.

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Szisztok Lányok!

Rita!
El&#337;ször is egy óriás gratula és hullámzás Nektek!
Most már örömködni és lazítani. Élvezzétek a velejáró örömöket. Beszélgetni ám hozzá.

Én már voltam a listán, de nemtudom miért kerültem le róla, talán ez egy jel????????
TIMI-vel azonosak a jeleim. 31. napon vagyok, fáj a pocim mintha meg akarna jönni, a hom 36,9 és és 37,2 között ingázik. Tesztet nem merek csinálni.
Azért szeretnék még a listán lenni.
Az adataim újra: 27cn 31c Miskolc
Hátha lekerülök. Nagyon félek, hogy megjön.

Üdv: Gabó
gabómanó (g

Koalamaci
Az elsö hónapomat rosszul hömeröztem (hónalj) es ra kellett jönnöm, Erazmusznak van igaza. Most ebben a ciklusban (már ez a 6. nap) összehasonlításként mérek hónalj (ez egy hülye szó, nem vagyok vele kibékülve) és hüvelyben. Tudom, hogy van néhány tized fokos eltérés a kettö között, de meglepö, mennyire eltérö eredményeket kapok. Ha éjszaka fázom vagy melegem van akkor már nagyon ingadozik, akár 5 tizedfokot is! viszont a hüvelyi az 1-2 fokos eltéréseknél többen nem mutat (persze most nem a peteérésr&#337;l beszélek). Úgyhogy szerintem próbáld meg tényleg popsiban vagy hüvelyben. A nyelv alatt mért h&#337; is adhat hamis eredményt. Mindenesetre menj el dokihoz.
Sok sikert!

Lotti szuper vagy! Most pedig hajrá az akciókkal! És várjuk az eredményt.

KRita, szerintem felesleges a teszt, de már csakazért is csináld meg, hogy újra megtapasztald milyen érzés is a kétcsíkos eredmény :-))

Pusszantás, Moni
mj

... miközben írtam, teljesen beindult az élet.

Kedves Krita!
El&#337;ször is továbbra is drukkolok. KépKépKép Másodszor köszönöm a könyvvel kapcsolatos információt. Akkor a legközelebbi könyvesboltban rá is kérdezek, ezek szerint nem feltétlenül kell nyomozni utána. Kép Remélem kapok.

Kedves Timi!
Két csíkot neked! Kép

Na lányok, holnap 2x2 csíkért szoríthatunk! Szorítsunk er&#337;sen! Kép

Kedves Lella!
Erre a popsis verzióra még nem tudtam magam rávenni. Kép Bár mint annyi minden, ez sem kizárt, hogy nem fogok a végén ráfanyalodni. KépKépKép

Koalamaci Kép
Koalamaci

Lella

Azt nem ertem,hogy a 24. napon vett mintabol nekem a prog 0.3 ng/ml es azt mondta a doki,hogy teljesen jok a leletek.Azert az nem letezik,hogy ha ennyire alacsony akkor nem veszi eszre.En mar nem ertek semmit KépKép Nem hinnem,hogy tevedett mert egy masik doki par honappal ezelotti leleteimre is azt mondta,hogy a hormonok teljesen rendben vannak.Marad a bizonytalansag!?Mi oka lenne gy orvosnak arra,hogy ne kezeljen ha valami bajom van.Talan Edinanak sem rossz az eredmenye??
Total nem ertem!

Lanyok

En kezdem azt hinni,hogy minel tobbet tudsza `meddoseg`-rol annal kilatastalanabbnak tunik.Vagy ti nem igy gondoljatok?

puszi K
kriszti

Gabómanó
Nagyon drukkolok :-))) és kitartás.
Különben hány naposak a ciklusaid?

Úgy látom itt MAJDNEM mindenkinek tovább tart a rendes ciklusa mint 28 nap? Az enyém 23-26 nap között imbolyog. De soha, még soha a 15 év alatt nem késett! Ez most azért jó, mert éves szinten többször lehet akciózni.
Moni
mj

Koalamaci!

A könyvet szerintem bármelyik könyvesboltban megkapod.
Dr. Elek Csaba: A fogamzóképesség zavarai
Én a petevezeték átfúvásom után vettem, hogy ezután mi milyen beavatkozás jöhet még.

Lella!
Köszi hogy szorítasz, de várjuk ki a végét.

Timi, Gabómanó!
Teszteljetek most már! Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre!

Andi
Andy

Kedves Gabómanó!

És neked hány naposak a ciklusaid?
És te hogy gondolod, mikor csinász tesztet?
Én a holnapi napra gondoltam, vagy lehet, hogy még korai!?
Jaj annyira szeretném, ha "legalább" két csík lenne, és ezt kívánom mindenkinek!

Szóval lányok mindent bele!!

Én mindenkiért nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, ........ drukkolok!

Moni!

Nekem szintén kb. 24-26. napon szokott megjönni és nálam sem jellemz&#337; a késés, ezért is izgulok most már egyre jobban, hiszen ez már a 32. nap

Timi
Timi

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam írni,mert nem engedett be a gép, de ma íme itt vagyok.

Üdvözlöm az újakat és remélem nem sokáig kell ebben a topicban lenniük, hamar átmennek a másikba.

Rita!Kép
Hát ez fantasztikus. Borzasztóan örülök, hogy sikerült összehoznotok a kisbabát. Az a pozitív teszt már biztosan babát jelez, az már nem lehet más. Nagyon vigyázz magatokra és pihenj sokat. Ne cipekedj, ne erõltesd magad. Ezt komolyan mondom. Még egyszer nagyon gratulálok Nektek. KépKépKépKép
Kérdeznék tõled, ha nemgengeded. Hányadik naptól szedted az Utrogestant és hány szemet egy nap?

Lotti!
Ürölök, hogy eltûntek azok a ciszták. Meglátod hamarosan neked is SIKERÉLMÉNYBENKép lesz részed!! Kívánom, hogy úgy legyen.

Koalamaci,Andi, Timi!
Ti meg csináljatok kérlek tesztet! (ha ti is akarjátok persze és ha már késett a mensi pár napot)! Csak olyan kíváncsi vagyok és annyira drukkolok, hogy mielõbb mindenki babás legyen.

Kriszti!
Utólag nagyon boldog névnapot kívánokKép

Lella!
Sikerült megtalálnom a diagromot. Köszi. Puszi érte.

Koalamaci!
Én is szájban mérem a hõmet és nekem 36.4 szokott lenni, tüszõrepedés idején megy fel 36.8-36.9-re. És ez mindig így van. Bár a 36.1-es értéket nem tudom mire vélni, de lehet még az is normális.

Zsófi!
Ürölök, hogy jól vagytok, vigyázz nagyon magatokra!

Gabomanó!
Hol vagy? Mi újság?

Pusszantok mindenkit

Éva
Éva

Sziasztok!

En nem tartozom ide, csak nem tudom tudjatok-e, hogy aki a Fogamzokepesseg zavarait irta a Dr Elek Csaba.O szokott valaszolni a kerdesekre a
www.hazipatika.hu/forums Noi problemak alatt.
Sok sikert mindenkinek!

J.
Judit

Üdv Timi
Nagyon, nagyon, nagyon, de nagyon esélyes vagy. Tesztelj!!!! Ne várj vele, már rég meg kellett volna tenned.
Moni
mj

Sziasztok!

Andi!
Hol méred a hod?
Az orvosod a klinikán vagy a korházban dolgozik?

Lányok!
lehet, hogy baby-bummmmKép el&#337;tti állapot tárul fel a szemünk el&#337;tt ?!!!!!!!

Szorítok mindenkinek nagyon-nagyon-nagyon!!!!!

cico
cico

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?